Dodaj do ulubionych

~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~

06.07.05, 16:48
CZe :) Witam tak w ogóle wszytkich,którym matura poszła heh średnio - moje
wyniki to pl 64/38,ang 96/60,mat 3-/12, wos 57/60. Zapraszam wszystkich
zainteresowanych do podawania swoich, a także do rozmowy na temat tego czy
mamy jakieśszanse na UMCS...no nawet na KUL, ja złożyłam UMCS-
socjol,polit,stosunki, a na KUL anglistyka,zarządzanie.... heheh porażka jak
sie nigdzie nie dostane to rok w domu bo o zaocznych czy prywatnych moge
pomarzyc ze wzgledu na kase... nom to pogadajmy sobie :) wyżalmy sie:(
Obserwuj wątek
    • Gość: zenek Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 16:51
      ja tylko powiem, że tych politologów i socjologów to chyba w tym kraju
      starczy... armia politologów i socjologów nie stworzy nawet jednego miejsca
      pracy... opanujcie sie ludzie...
      • Gość: zk Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 16:53
        Wczoraj w tvn była wypowiedź jakiegoś rektora chyba. To jego słowa 'Obecnie najwięcej bezrobotnych jest wśród politologów, socjologów ...' i wymienił jeszcze kilka popularnych kierunków. Ktoś uznał tam, że takie kierunki humanistyczne 'byle studiować' przyszłości nie dadzą. Przyszłość jest w kierunkach technicznych.. Tyle, że co ja mam zrobić jak np. historię i wos zdawalem :) Muszę iść na humanistyczne..
    • Gość: zk Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 16:51
      Ja też mam wyniki średnie, i podobnie jak ty o zaocznych nawet nie myślę. Jeśli się nigdzie nie dostanę to rok w plecy, a maturę poprawiam w maju :->
      • mtv_yo Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ 06.07.05, 16:56
        Tee... a kto tu myśl;i o przyszłosci?? W ogóle chce zobaczyć 100 na 100 osób
        pracujacych w swoim zawodzie, a jakby nie było po kierunkach humanistycznych
        wachlarz możliwoosci rozwoju jest większy niż po takiej np ekonomii... cóż,,,
        każdy wie jak jest ale o pracy nkt teraz nie myśli raczej... myślimy o tym
        gdzie by sie tu wcisnąć!!!!!!!!!
      • Gość: QbaRobi Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:31
        A dlaczego nie w styczniu?
        • Gość: zk Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:04
          Musiałbym złożyć podanie do 30 czerwca. Wtedy o tym nie myśłałem. Wyniki wydawały mi się nawet ok.. Ale czytając to forum to KAŻDY ma więcej tam gdzie chcę iść ;]
    • Gość: gosc Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:21
      HEJKA NIE MARTW SIE!!!!!!!!! myślisz ze sami tacy geniusze są na tym swiecie,
      przecież więksozść z gości straszy dużymi wynikami na forum!!! żeby zniechęcić
      ludzi, jets też parę osób szczerych, ja szczerze Ci mówie mam 137,5 punkta na
      Stosunki i praiwe tyle samo na Politologie i mysle optymistycznie!!!! pewnie sie
      niedostane bo to za mało, ale nie moge płakąc, nad czymś na co w tej chwili nie
      mam wplywu:!!! moje wyniki z maturki; POLAK - 71-63, ANGLIK 90-66, WOS 69-61
      • Gość: Ewa Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:24
        143 p. na SM
        • Gość: ads Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 06.07.05, 19:01
          Ja też widze siebie wśród 'przeciętniakow'. Na politologie mam 125,5 a na
          dziennikarstwo 116,8 :( A wszystko dlatego, że zdawałem tylko podstawe z
          polskiego. Moje wyniki:

Polski: 59 (porażka)
          Angielski: 98 / 76
          WOS: 72 / 74
          • Gość: ????? Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:40
            A jak liczysz punkty na politologie i polonistyke???
    • dilajla2 Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ 06.07.05, 19:08
      życzę Wam "przeciętnym" pewnych miejsc w rankingu
      • Gość: ads Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 06.07.05, 22:28
        Mam nadzieje, że wykraczesz :)
    • Gość: Sav Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 06.07.05, 23:40
      ja też raczej niemam szans na politologie - 123,5 pkt i tez przez to ze
      niezdawalem rozszeroznego polaka :
      Polski - 71/
      Angielski 96/65
      Hista 80/60
      • Gość: ads Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 07.07.05, 08:14
        O! Masz 2 pkt. mniej ode mnie- czyli pewnie albo razem sie dostaniemy, albo
        nie ;)
    • Gość: Grzesiek Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 07.07.05, 00:11
      ja ma 136 na prawo. Szanse są, może iluzoryczne ale jednak... a jak nie to wyp.
      do Glasgow uczyć się zawodu i pracować na rok:)
      • Gość: ktos Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: 80.51.226.* 07.07.05, 09:03
        dołączam do was.... mam 122.2 pkt na dziennikarstwo i komunikacje spoleczna...
        Juz nawet nie mam ochoty czekac na te wyniki...
        I nie wiem zupelnie co zrobie jesli juz sie nie dostane ;/
        • Gość: Ewelina Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:07
          127 na SM :((
          • Gość: ktos Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: 80.51.226.* 07.07.05, 09:16
            Trzymam za nas wszystkich kciuki,moze chociaz jednemu z nas jakos sie uda
            zalapac... i pamiętajcie, zawsze mozna napisac odwolanie jesli brakowalo
            niewiele punktow, czasem po odwolaniu cie przyjmuja...
            • Gość: ads Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.swk.vectranet.pl / 81.15.246.* 07.07.05, 09:59
              Ja mam na dziennikarstwo tylko 116,8 a na politologie raptem 125.5 :/ Jedziemy
              na tym samym wózku chyba :(
            • Gość: Agness19 Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:37
              moje wyniki są również.. hmmm... co najmniej słabe( eufemizm hehe) i co
              najgorsze ze nie znając wceśniej ich wysokości, nie mogłam przewidzieć
              niedalekiej przyszłości..:-) czyli obstawiania konkretnych kierunków studiow.
              a teraz dla pocieszenia:
              - Polski 61/30
              - Angielski 94/82
              - wos 58/51
              - historia 71/46
              pozdrowienia dla wszystkich i gratulacje, ze znosicie dzielnie tewn zamęt:-)
    • evyka Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ 07.07.05, 10:02
      jejku dzieki ze ktos rozpoczal watek dal przecietniakow bo zaczalam sie dolowac
      jak czytalam ze ludzi maja po 100% ze wdzyskiego:P
      • almost_perfect Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ 07.07.05, 10:14
        Tez należe do przeciętniaków startujących na UMCS (136,75 na SM). I chciałam
        jeszcze powrócić do wątku z poczatku tematu. A na jakie kierunki w takim razie
        mają iśc humaniści, jak nie socjologia, politologia, SM, czy powiedzmy
        europeistyka? Już w czasie nauki w LO nasłuchałam się wiele, jacy to humaniści
        są głupsi od tych kochających przedmioty ścisłe, więcbłagam, nie powracajmy do
        tego tematu, bo każdy lubi coś innego, i tak jak ktoś już tu wspomniał, uwazam,
        że humaniści mają duże pole do popisu, bo ja np. wole to niż od siedzenia i
        obliczania jakichś głupot ;)
        • Gość: kriss Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.05, 10:30
          Zgadzam sie z Tobą:) w mojej szkole humanisci też byli uważani za głupszych i
          gorszych... niestety... Jednak ja tak nie uważam, a mogę powiedziec troszkę
          obiektywniej, bo nie byłam w klasie humanistycznej:D:D a wręcz przeciwnie, bo
          wybrałam całkiem inny biegun nauki:) czyli przedmioty ścisłe... Humaniści nie
          są gorsi, owszem moze mają łatwiej z jednej strony, bo uczą się na pamięć całej
          historii, a fizyk musi pomyślec jak rozwiązać zadanie, ale dla mnie to jest
          wielki wyczyn nauczyć się tylu dat z histori z których jestem noga:) więc wcale
          nie uważam humanistów co gorszych - i powinniśmy w końcu przestac ich za takich
          uważać:) PozdrawiaM:)
          • Gość: urka Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:14
            Szczerze to pierwszy raz spotkałem się z opinią, że humaniści są grosi :) W gimnazjum klasa humanistyczna była zawsze najlepsza, ze wszystkich przedmiotów. A w liceum? Nie wiem o co chodzi. Podam taki przykład:

Humanista zna dobrze historie, i podstawy matematyki, fizyki (co mu w życiu wystarczy)
            Umysł ścisły zna dobrze np. matematykę - ale już z historią czy polskim ma ogromne problemy.

W/g mnie, lepiej być humanistą. A nie znać wszystkich królów polskich to wstyd :> To tak jakbym nie znał dodawania w matematyce, a zapytaj jakiegoś 'ścisłego' kto koronował się w 1320 albo coś.. :D
            • Gość: laniunia Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.tvkdiana.pl 07.07.05, 11:48
              a ja sie nie zgodze z toba, wg mnie nie zawsze ktos dobry z matematyki jest
              gorszy z polskiego czy historii :)) ja potrafie dobrze i matme i polski a
              historia to mozna powiedziec ze super :P a mimo wszystko ide na geografie :D
              idzie sie tam gdzie sie chce i co sie chce robic :)) a ja składałam na
              Geografie na UMCSie i mam 159 :P Słabiutko ale moze jakos to bedzie :D
    • Gość: gan Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 07.07.05, 12:08
      74 i 64 z wosu na admnsitracje tez przecitnie ale mysle ze pod koniec stawki
      bede hehe
      • Gość: a Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:59
        ja tez mam przecietny wynik, tzn w skali mojej szkoly calkiem niezly, ale jak
        czytam to co piszą inni to sie załamuję. i przykro mi że ludzie o świetnych
        wynikach blokują miejsca np. na 5 wydziałach - dostaną się na wsyztskie a
        reszta będzie się denerwować odwołaniami itd. co to za wakacje :/ chcialabym
        miec to za soba,ale raczej w pierwszym biegu się nie dostanę wiec bedzie
        dodatkowy stres. pozdr (ja na prawo z tym że na KUL)
        • Gość: don kamillo Re: ~~~~DLA PRZECIĘTNYCH :] ~(UMCS)~~~~ IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 16:12
          hej!! Ja tez na prawo na KUL. Jakie masz wyniki??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka