Dodaj do ulubionych

PRAWO- ranking na......

06.07.05, 19:34
najmniejszą liczbę punktów wśród chętnych na prawo......;D;D;D
Obserwuj wątek
    • Gość: don kamillo Re: PRAWO- ranking na...... IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:38
      Z pewnoscia wygramw tej zaszczytnej kategorii. Mam 30% z rozsz hist i 60% z
      podst
    • Gość: ewa Re: PRAWO- ranking na...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:09
      hehe. i mam nadzieję, że zrobią taki test, że matura będzie miec małe
      znaczenie. i wtedy nawet my bedziemy mieć szanse!
      • Gość: haha Re: PRAWO- ranking na...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:16
        oj don kamillo..to chyba jednak ja jestem zwyciężczynia 60 i 27 :P
        • Gość: ewa Re: PRAWO- ranking na...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:21
          zapowiada się ostra rywalizacja! kto zgarnie tytuł? kto tym razem okaże się
          naj? ;)pozdrawiam. trzymam za was kciuki. uda się.
          • Gość: hassan;) Re: PRAWO- ranking na...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:16
            55 i 30 ...ale ja raczej juz zrezygnowałem.
            • Gość: ola Re: PRAWO- ranking na...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:45
              ja nadal startuje az w 2 uczelniach mam 63 i 38:)
              • Gość: Magda Re: PRAWO- ranking na...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:47
                to rankingu raczej nie wygrasz;)
                • Gość: Kinga Re: PRAWO- ranking na...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:36
                  No to wygrałam :P z historii mam 54% z pp, a pr nie pisałam :P ale naszczescie
                  na mojej uczelni biorą pod uwagę wos. uf
                  • Gość: Krzych_86 Re: PRAWO- ranking na...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:53
                    Kto da....mniej???:P
                    • frejken Re: PRAWO- ranking na...... 06.07.05, 22:54
                      moja kol. idzie na sgh a ma 22% z hiry rozszerz.:)) ona wygrala!!
    • Gość: słonko o nie!!! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:57
      o nie nie, moja kolezanka zdawala tylko pp i ma z niego 30%. ona wygrala!!!!!
      • anex Re: o nie!!! 06.07.05, 23:04
        a ta koleżanka idzie na prawo?

to znak, ze ludzie są tak zacięci, ze zwykła matura nie może stanąć im na
        przeszkodzie. TYlko pogratulować takiego podejścia. POza tym historie skopali
        wszyscy. a raczej wszyscy normalni ludzie :]
        • Gość: ja de best IP: *.olsztyn.mm.pl 06.07.05, 23:08
          heh mnie nikt nie pobije!!z roz histy mam 24% serio.ale dostałam sie na prawo
          na uj.ale startuje tez do wawy.moze pomoze mi cew z wosu(80 i 88)ale jak
          zobacza moja histe beda miec ubaw
          • frejken Re: de best 06.07.05, 23:17
            ej no jak czytasz.mowie ze moja kolezanka ma 22% z histy i na sgh.ona z toba
            wygrywa!!!!!!!
            wiem ze nie poszla dobrze,tez zdawalam:P
            ale no coz,mam troche lepiej:D tym bardziej ze ona miala calego bryga pod
            lawka:D:D:D
            niezla jest
            • Gość: ja Re: de best IP: *.olsztyn.mm.pl 06.07.05, 23:20
              hmmm no dobra.uznaje porazke :P ja własnie przez histe zrezygnowałam z sgh.choc
              z maty rozsz nie jest zle...
              • Gość: :D:D:D Re: de best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:33
                No no...wychodzi na to że ludzie wierzą w siebie!!! Tylko pozazdrościc...;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka