soter_mlodszy 16.03.04, 18:26 witam, po trudach przepracowanego dnia, chwila relaksu z forum Naszym:-) dzisiaj chodzi w miare...znaczy i idzie o FB... milego wieczoru! Wasz soter! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naata Re: Dobry wieczór................................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 23:24 Dobry wieczór, trochę późno na pogaduszki, ale może od piątku będzie więcej czasu? Szybko uciekaja godziny, niedawno było południe a juz północ :)) Pozdrawiam! -) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dobry wieczór................................ 17.03.04, 18:15 witam w ten środowy ciepły wieczór, mamy już pół tygodnia za sobą:-) p.s. wyjdę sobie na spacer chyba?!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dobry wieczór................................ 17.03.04, 21:04 dzisiaj w Bydgoszczy też było ślicznie, ale mnie znowu jakieś wirusy dopadły, więc nie mogę się w pełni cieszyć taką piekną pogodą :-( anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobry wieczór................................ 17.03.04, 22:49 Przyjemnego spacerku i powrotu do zdrowia Anaiss. Dobry wieczór, na krótko, bo znowu późno :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dobry wieczór................................ 23.03.04, 20:30 dawno niemowilem Wam dobry wieczór...dzisiaj w gotowości bojowej ( jak ja nie lubie terminologii wojskowej:-()... czekam na Wasze wpisy! pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dobry wieczór................................ 30.03.04, 19:40 kończę nadawanie, trzeba zaczerpnąć świeżego powietrza:-) Odpowiedz Link Zgłoś