Dodaj do ulubionych

LIMITY DLA STAROMATURZYSTOW

07.07.05, 20:46
Prosze o jakiekolwiek info o tych limitach. Szczegolnie UMK prawo. Jesli ich
nie ma to bedzie najwiekszy blad tegorocznej rekrutacji! Prziez prawda jest
taka ze ze satrej matury to byle bobek moze miec same 5 a to jest 90 na prawo
akurat !!!!!! MASAKRA !!!!!!!! I bez oburzenie satraomaturzystow ale wlasnie
tak wyglada sytuacja !!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: LIMITY DLA STAROMATURZYSTOW IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 07.07.05, 21:10
    • Gość: nb Re: LIMITY DLA STAROMATURZYSTOW IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 07.07.05, 21:21
      Zobaczymy czy tak bedziecie to olewac jak wam pozabierają miejsca na uczelniach
      dzieki piateczkom na starej maturze ...
    • majaodgucia Re: LIMITY DLA STAROMATURZYSTOW 07.07.05, 21:25
      qwa!!!!!!!!Coście się tak uczepili staro - maturzystów!!!Ja jestem starą
      maturzystką i muszę pisać egzamin na studia.Jeśli nowa matura ma mi gwarantować
      gratisowy wjazd na uczelnie to też qwa chcę ją pisać!!!!!!
      • kaja86 Re: LIMITY DLA STAROMATURZYSTOW 07.07.05, 21:29
        Maju nie unos sie :) Jej chodzi o taka sytuację, gdzie stara matura jest liczona
        na równi z nową. tzn np 5 ze starej matury liczy się tak samo jak 90% z nowej.
        To moim zdaniem rzeczywiście jest niesprawiedliwe, poniewaz wyników powyżej 90%
        jest o wiele mniej niż piątek na świadectwach staromaturzystów.
        • Gość: aaa Re: LIMITY DLA STAROMATURZYSTOW IP: 195.16.88.* 07.07.05, 21:31
          a ja jestem nową maturzystką i wolałabym miec mozliwość wyboru czy chcę pisać
          egzamin czy wole zostawić wyniki z matury:/ i tym zle, i tym niedobrze.
          • kaja86 Re: LIMITY DLA STAROMATURZYSTOW 07.07.05, 21:34
            No w sumie ja tez bym wolala miec taki wybór, tylko, że te egzaminy zawsze
            byłyby albo traudiejsze albo łatwiejsze niż matura, bo nie da sie zrobic
            egzaminu o identycznym stopniu trudności. a tak przynajmniej wszyscy maja równe
            szanse.
    • arturrysiek Re: LIMITY DLA STAROMATURZYSTOW 07.07.05, 21:35
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=25961530
    • Gość: nb Re: LIMITY DLA STAROMATURZYSTOW IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 07.07.05, 21:51
      No fajnie tylko szlag mnie trafia jak pomysle ze gdybym pisal stara mature
      dostalbym sie "na luzie" tam gzie chce a tak co ??? To jest dyskryminacja i tyle
      powinnien byz zlazny limit dla staraomaturzystow tak zeby dostawali sie tylko ci
      z samymi 6 no moze jedna 5 i koniec. bo tylko takie wyniki odpowiadaja jakos
      wysilkowi i poziomowi nowej matury. CHOCIAZ NAWET I NIE ! ...
      • Gość: xxx Re: LIMITY DLA STAROMATURZYSTOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:11
        nie pier...,ja mam stara mature i przez to moge sie pozegnac z fizjoterapia.Na
        maturze 4 z polaka (to sie rowna 64 pkt na medycznej) podczas gdy ludzie z nowa
        matura sa kwalifikowani na podstawie procentow uzyskanych z poziomu
        PODSTAWOWEGO (wiekszosc ma ponad 80).W jednym sie zgadzamy-zasady
        rekrutacji w tym roku sa PORONIONE-nie wiem co za ... je wymyslal! Powinien byc
        normalny egzamin dla wszystkich-wtedy bez watpliwosci dostali by sie najlepsi
        • Gość: nb Re: LIMITY DLA STAROMATURZYSTOW IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 07.07.05, 22:15
          To masz pecha bo wyprzadza cie nie tylko ludzie z 80 z podstwowej ale tez kupa
          ziomali co za darmo 5 i 6 wylapuja na starej maturze... Zreszta mnie tez
          wyprzedza...
    • majaodgucia Re: LIMITY DLA STAROMATURZYSTOW 07.07.05, 21:53
      ahahahaha prawie się udławiłam kolacyjką!
      • Gość: nb Re: LIMITY DLA STAROMATURZYSTOW IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 07.07.05, 21:57
        szkoda ze prawie ...
    • majaodgucia Re: LIMITY DLA STAROMATURZYSTOW 07.07.05, 22:04
      no chyba tak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka