Dodaj do ulubionych

AM w Warszawie

08.07.05, 17:41
czy wiecie moze kiedy oglosza liste osob przyjetych na kierunek lekarski?i w
jaki sposob ja oglosza ?ja nie bede jechala do Wawy specjelnie po to zeby sie
zobaczyc lub nie(chociaz mam nadzieje ze to pierwsze:P)na liscie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: AM w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 19:53
      ja tez jestem ciekawa naprawde nikt nie wie? a jak jest w innych miastach?
      • Gość: grzechu Re: AM w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:05
        w wawie wyniki najwczesniej 18
      • re.lee Re: AM w Warszawie 08.07.05, 20:06
        U mnie na sali mowili, ze najwczesniej 18.07 beda wyniki. Troche pozno jak dla
        mnie, bo w KRK beda juz 13.07.
        Mysle, ze wyniki beda w necie - moze jako lista tych kodow, ktore mielismy. A na
        pewno beda listy przysylac (tylko kto ma nerwy zeby czekac na list ;).

Ja i tak sie tam pojawie, bo musze oryginal swiadectwa zlozyc (jakbym sie dostal
        oczywiscie ;)
        • Gość: grzechu Re: AM w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:11
          Stary akurat ty raczej nie masz sie czym martwic bo pamietam twoj wynik. Kurde troche dlugo do tego 18. Boje sie
          • Gość: anka Re: AM w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 21:41
            Spoko pewnei składaliscie na eterynarię jako rezerowy wydział.
            • Gość: rzekotek Re: AM w Warszawie IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 08.07.05, 21:45
              Nom dokładnie, ja skladalam;) dostałąm sie, niestety nic z tego nie wyszlo, bo
              nie udało mi się wymienić na am odpisu swiadectwa na oryginał. Powiedzieli, ze
              jak trwają egzaminy to nie wolno im otwierac teczek z dokumentami. Więc nie
              odyskałam oryginału, a na SGGW powiedzieli coś w stylu że mają mnie gdzieś:/
    • Gość: Ania Re: AM w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:19
      napewno znajdziesz sie na liscie:
      albo tych ktorzy sie dostali, albo tych drugich.
      Zycze Ci tego pierwszego:)
      • Gość: anka do rzekotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 23:07
        Rzekotek to w koncu nie zlozyłas dokumentow na wet?Niemili sa w dziekanacie?
        Tego sie obawiałam :( Miałam isc do dziekanatu spytac sie o ranking bo mi sie
        zaciął i pomyslalalm ze sa maja w nosie kandydatow
        • Gość: rzekotek Re: do rzekotka IP: *.244.156.37.ip4.tnp.pl 08.07.05, 23:38
          Nie złożyłam na wet, daruję sobie. Jak sie nie dostane na med na dzienne,
          pozostają wieczorowe. Jak byłam w tym biurze to był jakiś taki niezbyt miły
          facet:/ Mój tatus stwierdził, ze wszyscy walczą o studenta hehe, chociaz tamci
          to w ogole jakby chcieli mnie zabić za to, ze na inną uczelnie złozylam, skoro
          niby jestem zdecydowana na wet(a wcale nie byłam);) Ale mysle ze to tez ludzie
          i sie jakos dogadasz:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka