Gość: natka Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.olsztyn.mm.pl 10.07.05, 15:45 powiedzcie mi czy na uw jak mi zabraknie powiedzmy 1-2 pky to mozna sie odwołac? bo licze na ok 82-83 pkt i mysle ze zabraknie mi niewiele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_86 Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 17:07 no właśnie, co z odwołaniami, chyba od tego roku miało juz nie byc odwołań??? co do afry to na 100% FOZZ, zakońćzył sie w marcu nieprawomocnym wyrokiem dla Żemka i Chim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.olsztyn.mm.pl 10.07.05, 17:13 mam fozz :D no jak to bez odwołan? :( przeciez jak ktos zrezygnuje?albo ktos z nich jest z wieczorowych i pojdzie na wyzszy rok???przciez moze sie zwolnic kupa miejsc...nio bo za pierwszym razem nie mam szans :/ Odpowiedz Link Zgłoś
k3m Re: jak poszedł test na PRAWO na UW 10.07.05, 17:43 a dopuszczasz możliwośc studiowania płatnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.olsztyn.mm.pl 10.07.05, 17:49 nie.jakby co to mam gdzie isc.ale chciałabym sie dostac...ale obawiam sie ze prog niestety bedzie wyzszy niz 82-83 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micro Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.acn.waw.pl 10.07.05, 18:37 chyba macie rację z tym rodzajem kary w starożytności. ale będę składał odwołanie, jeśli zabraknie mi tych 2 procent, a nuż uznają. co do Talibów (a może pisałem już o tym stronę wcześniej?)- mam Afganistan. do teraz tam walczą, nie mówi się o tym dużo bo to mniej 'medialny' temat niż Irak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_86 Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 20:28 w tamtym roku była afera na Uniwerku gdańskim na prawie. Przyjeli z odwołań bardzo duzo dzieci prawników śedziów itp, którym brakowało do progu nawet po 30 punktów, a nie przyjęli osób, którym zabrakło 1 czy 2 punktów. wtedy była mowa o zmianie przepisów, ale co z tego wyszło to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.olsztyn.mm.pl 10.07.05, 20:33 na ujocie sa odwołania.a afera?hmmm przekrety sa wszedzie .na uw tez .tylko kwestia kiedy i czy w ogole to "wykryja" i jakos rozwiaza.tylko niech odwołan nie likwiduja ... bo za pierwszyma razem sie nie dostane .ale przeciez musza zapełnic te miejsca co sie zwolnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.olsztyn.mm.pl 10.07.05, 21:56 ej,zaraz watek na druga strone spadnie :P wiec go "podnosze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micro Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.acn.waw.pl 10.07.05, 23:09 off topic: Jamajka a skąd w ogóle znasz The Microphones? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cirilka Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 00:26 wiecie może ile osób zdawało wogóle? bo wiem tylko że duuuuuuuuuużo :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamaica Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.telsten.com / *.telsten.com 11.07.05, 08:56 z forum "Radiohead" , ze stron porcys.com czy pitchfork.com - nie pamietam dokladnie, z ktorego z tych trzech zrodel :) ale to one naprowadzaja mnie muzycznie od jakichs dwoch lat. a ty, skad ich znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonya Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 09:54 Hej hej - mam ważną wiadomość!!!!!!!! Moj znajomy jest w komisji rekrutacyjnej na PRAWIE i wlasnie dostalam od niego SMSa = próg wynosi 92 punkty!!!!! :O :O :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gan Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 11.07.05, 09:56 hehe 92 pkt hehe jak ja idac na egzamin juz stracilem 10 pkt hehe z samej matury heheeh to piszac nawet na max test bym nic nie uzyskal heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaizka Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 09:59 Podobno kandydatów na prawo w tym roku było 6800 aleto nie jest potwierdzona wiadomość, z tego wynika że 17 osób walczy o jedno miejsce. Z tym 92 pkt. progiem myślę że to ściema, przecież tam mają studiować ludzie a nie roboty !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonya Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:02 Nie nie - osób na miejsce było 8,8! Więc pomnóż to sobie przez 400 miejsc i zobaczysz ile osob startowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:03 weź ty sie zastanów, 92 punkty? przez samą historię (maturę) próg leci o jakieś 4-5 punktów w dół, jeżeli byłby taki próg to oznaczałoby JEDEN WIELKI PRZEKRĘT (nawet w zeszłym roku próg wynosił chyba jakieś 86% - (chyba było 104/120) a były tylko proste egzaminy wewnętrzne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micro Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.acn.waw.pl 11.07.05, 11:57 hehe.miło mi.jestem jednym z redaktorów prcs.ciekaw jestem czy zgadniesz,którym. kaman : > Odpowiedz Link Zgłoś
ola-86 Re: jak poszedł test na PRAWO na UW 11.07.05, 11:04 Wiadomo, że próg nie będzie wynosił 92 punkty!! Spójrzcie na statystyki matur z historii i wosu!!Przecież tylko niecałe 5% uczniów z całej Polski musiałoby złożyć akurat na prawo ,akurat na UW, napisać test na 50 punktów. Może będzie pare osób z podobnym wynikiem, może nawet kilkanaście...Ale skoro czterysetna osoba miałaby 92 p. to ile ta z 1 miejsca?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micro Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.acn.waw.pl 11.07.05, 12:03 ktoś nas próbuje nastraszyć, spokooojnie. obstawiam, że próg będzie wynosił jakieś 85%. wnioskując z for i wypowiedzi znajomych, test poszedł dobrze, mało kto jest więcej niż 6 pkt w plecy. z matur sporo osób oscylowało wokół 40 pkt (mowa o punktach w rekrutacji na prawo). no chyba, że wpisują się tylko najlepsi i co więcej wszyscy dziela się swoimi wynikami w necie. ale raczej pogodziłem się już z wieczorowymi (wychodzi mi 81,9 lub 83,9). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 12:15 ja mam 83,4 lub 81,4. :( na dzienne nie ma szans .prog obstawiam 85-86 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:53 ja mam 80,9 i to jest pewne, ze raczje mam marne szanse... i pytanie: jak moze wam wychodzic jakis wahajacy sie wynik? przeciez to latwo obliczyc majac oficjalne wyniki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana!:( Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.aster.pl 11.07.05, 13:57 78 mi wyszlo,witam na wieczorowych|(oby chociaz to sie udalo...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:24 ja mam 75,6..... cholera jasna a myslalam że sie uda....:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa próg IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 15:08 no to kurcze jaki próg obstawiacie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zuz86 Re: próg 11.07.05, 15:36 ja mam 88 i nadzieje ze wystarczy, teraz zaczynam sie modlic... ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: próg IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 15:42 88?no jasne!ja przy tobie wysiadam...mam marne 83,4 i cały czas nadzieje...choc coraz bardziej nikłą... Odpowiedz Link Zgłoś
zuz86 Re: próg 11.07.05, 15:44 moge sie tez pomodlic za Ciebie :) mnie jak do tej pory pomaga ;) jezu, ale sie boje ... najchetniej przespalabym nastepne kilka dni, brrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mykupyku Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.acn.waw.pl 11.07.05, 15:46 Marta, nie pękaj - nie jest źle. A przede wszystkim nie nakręcaj się inormacjami z internetu!!!! Ja mam z matury (w przeliczeniu na punkty na WPiA) 49 punktów i z sobotniego testu niestety też tylko 49.... Według znajomego z komisji rekrutacyjnej próg wynosi 99 punktów!!!!!!!!!!!! Kurde, a było TAK BLISKO :(((( CHILL OUT! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jak poszedł test na PRAWO na UW IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 15:51 hmmm moze spróbuj odwołanie.szanse małe ale zawsze.jak masz 98 to ten punkcik ...moze sie uda :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok Są już wyniki egzaminu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:50 Ja dostałem 42 ptk i łącznie mam 87,2... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuz86 Re: Są już wyniki egzaminu!!! 11.07.05, 18:03 juz są ze cztery wątki na ten temat ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Są już wyniki egzaminu!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 18:05 oooo czyli jednak nie jestes nieomylny :P ja mam 49 ale łącznie hmmmm szkoda słów 83,4 napiszcie prosze ze mam choc cien szansy....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do natki Re: Są już wyniki egzaminu!!! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 11.07.05, 18:12 a czy Ty nie dostalas sie tez na uj? wiec po co te nerwy w przypadku w-wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Są już wyniki egzaminu!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 18:17 nerwy?czy ja wiem?moze troche... albo i wiecej niz troche :) .chyba wole uw.nie wiem :/ ale dostac sie chce.ale szanse i tak nikłe wiec krakow czeka Odpowiedz Link Zgłoś
e-meg Re: Są już wyniki egzaminu!!! 11.07.05, 18:19 a ile mialas pkt na uj? ja po uj juz sobie w-we odpuscilam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Są już wyniki egzaminu!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 18:20 na styk.ledwo mi sie udało.głupi to ma szczescie :P a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
e-meg Re: Są już wyniki egzaminu!!! 11.07.05, 18:23 minimalnie lepiej niz na styk ;)) ale nieduzo ;) zdawalam tam "stadnie" razem z 7 znajomymi i tak *kolezanka-67 pkt *chlopak-68 pkt *ja-69 pkt ;) na w-we tez bylismy zarejestrowani ale sobie odpuscilismy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Są już wyniki egzaminu!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 18:30 no to pewnie sie spotkamy w pazdzierniku :)choc nie ukrywam ze z róznych wzglegów wole wawe. :) i dlatego czekam do srody choc coraz mniej prawdopodobne mi sie wydaje moje dostanie sie na uw :/ Odpowiedz Link Zgłoś
e-meg Re: Są już wyniki egzaminu!!! 11.07.05, 18:31 skoro wolisz w-we to powodzenia :) a jezeli jednak krakow to do zobaczenia=] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Są już wyniki egzaminu!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 18:36 zawsze marzyłam o krakowie ale za wawa wiecej przemawia *odległosc kr 600 km wawa 240km *chłopak w wawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuz86 do natki :) IP: *.udn.pl 11.07.05, 18:39 hej, pisalas test B? jesli mialas 49 pkt to mozesz poslużyc za klucz ;) ok? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuz86 Re: do natki :) IP: *.udn.pl 11.07.05, 18:42 nie mam sily czytac calego watku ;) co zaznaczylas w pyt: a) "o senatorach" b) o studentach ktorzy wybieraja specjalizacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: do natki :) IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 18:45 o senatorach???chodzi o to z sylogizmem?dałam o prawnikach ,prokuratorach studenci 22 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: do natki :) IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 18:43 nie ma sprawy:)pisałam b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: do natki :) IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 18:48 chyba ze chodzi o to z 70 senatorami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuz Re: do natki :) IP: *.udn.pl 11.07.05, 18:49 chodzi o to z 70 ewentualnymi senatorami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuz Re: do natki :) IP: *.udn.pl 11.07.05, 18:51 22, ok, no to mam jeden blad, teraz szukam drugiego ;) hmmm - w ktorym roku wydano te ksiazke? (pyt do tekstu) - prezydent w rzeszy, moze zarzadzic ref. ? - gdzie nalezy sie udac? (1. kazus , zasiedzenie) :) z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: do natki :) IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 18:53 ksiazka 17.. moze zarzadzic referendum udac do sadu sie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: do natki :) IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 18:51 wyglada na to ze przejechałam sie na tym pyt o afganistan...bo do reszty byłam w miare pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamaica Re: do natki :) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 11.07.05, 18:54 no no:]], to wcale nie jest taka dobra wiadomosc, bo oznacza, ze oprocz redaktorow porcysa i garstki forumowiczow nikt themicrophones nie zna w polszy;] to "kaman" bardzo znaczace jest;] i raczej wiem ale strzelac nie bede, bom zmeczona, wrocilam z poznania tylko po to zeby dowiedziec sie, ze na UW szans juz raczej nie mam. za to na prawo do Poznania raczej na pewno sie dostalam:] hurej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do natki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:56 ale wam dobrze...ja mam na uw tylko 75,6 punktow....na uksw tez sie nie dostalam....zyc nie umierac....pomarzyc o prawie dobra rzecz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: do natki :) IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 18:57 jejku jak bym chciała na to głupie uw sie dostac...niech ktos pocieszy i powie ze prog bedzie ok 82...prosze ;)wezme jakies srodki nasenne i przespie wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amari Re: do natki :) IP: *.aster.pl 11.07.05, 19:02 Jezu,dziewczyno OGARNIJ SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz sie dostalas na UJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Apeluje do Twojego zdrowego rozsadku:PRZSTAN HISTERYZOWAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: do natki :) IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 19:04 jejku nie histryzuje ale sie bardzo denerwuje.co nie mozna ?wolny kraj :P a chce sie dostac na uw i juz.:P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuz86 Re: do natki :) & The Microphones IP: *.udn.pl 11.07.05, 18:57 THE MICROPHONES ?! ja ja ja znam i baaaardzo uwielbiam :)))) -> natka cholera, jak do tej pory wszystko tak samo, nie moge znalezc drugiego bledu ;) pewnie pomylilam sie w czyms oczywistym :] jak zwykle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: do natki :) & The Microphones IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 18:59 ja tez zazwyczaj głupie błedy robie...wiesz co na ujocie zrobiłam?pomyliłam sie przy przepisywaniu odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: do natki :) & The Microphones IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 19:00 ale ty masz duzo pkt i bez problemow sie dostaniesz :) ja licze ze z odwołania.tylko wiecie ile sie czeka?mam nadzieje ze nie do wrzesnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuz86 Re: do natki :) & The Microphones IP: *.udn.pl 11.07.05, 19:03 teraz nie ma co o tym myslec... forum jest BAAARDZO NIEOBIEKTYWNE, widac to bylo wielokrotnie ;) poza tym, z takim wysokim wynikiem z testu to powinni Cie przyjac od razu :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: do natki :) & The Microphones IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 19:06 byłoby miło:P ale jak zobacza moja historie to sie popłacza ze smiechu...tak jak ja 27 czerwca :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micro Re: do natki :) & The Microphones IP: *.acn.waw.pl 11.07.05, 19:47 oo bez kitu, 2 osoby znają Elvruma. wow.tym bardziej chcę się dostać, heh. zuz- nie no dostaniesz się spokojnie. ja swojej szansy upatruję w tym, że wyniki generalnie wpisują tu lepsi (to założenie). i ci lepsi głównie przeglądają forum (to i to na gronie). a zatem wrażenie, ze się nie zmieszczę wśród tych 400 szczęśliwców być może jest fałszywe? 400 miejsc to dużo w końcu. z drugiej strony 82% to...mało. hehe więc może zmieńmy temat do środy, bo to nie ma sensu : ] Odpowiedz Link Zgłoś
zuz86 Re: do natki :) & The Microphones 11.07.05, 20:03 ;) 82 to wcale nie tak malo, na uj przyjmowali od hmmm mniej (nie pamietam dokladnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: do natki :) & The Microphones IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.05, 20:21 na uj przyjmowali od 67/110.ale test...hmmm rozkoszny i w dodatku wielokrotnego wyboru... no a 82 to rzeczywiscie nie jest duzo niestety :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micro Re: do natki :) & The Microphones IP: *.acn.waw.pl 11.07.05, 21:22 właśnie właśnie właśnie (67% wyniósł próg chyba) co prawda tam był inny system zupełnie... no aaale jakiś dobry omen może to jest mam nadzieję, że listę udostępnią przez irk, albo 'chociaż' o fakcie dostania się / nie dostania się w ten sposób poinformują. jeśli zrobia to przez stronę uw to będzie tak jak teraz - ogłosili wyniki na polonistykę (wiem bo kumpel zdaje) przez co padł im serwer. i weź tak siedź i czekaj aż uruchomią niewiadomo jak dłuuugo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micro Re: do natki :) IP: *.acn.waw.pl 11.07.05, 19:56 jamaica- no dla ciebie moze to nie jest swietna wiadomosc, ale dla mnie...tak, bo znaczy to, że jednak JEST jakaś garstka forumowiczów...heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamaica Re: do natki :) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 11.07.05, 20:58 sa forumowicze i w dodatku (byc moze) z wyzszym wyksztalceniem :> to juz cos Odpowiedz Link Zgłoś