Dodaj do ulubionych

PSYCHOLOGIA UJ!

10.07.05, 16:17
czy ten test wiedzy z lektury to bedzie test typu A B C?:P aa i przynosicie
swiadectwa maturalne? bo na koncie ERK mam tylko informacje ze mam
przyniesc 'pisemna informacje zawierająca wyniki uzyskane w czasie egzaminu
maturalnego ' i ze nie beda te oceny brane pod uwage:|
Obserwuj wątek
    • Gość: drorka Re: PSYCHOLOGIA UJ! IP: *.is.net.pl 10.07.05, 17:43
      przynieś pisemne oświadczenie ile uzyskałas procent z wymienionych
      przedmiotów... oni nie chca naszych swiadectw, zeby potem nie miec ewentualnie
      kłopotów ze zwrotem ich ty, którzy sie nie dostana...

a test z lektury - chyba tak, miejmy nadzieje;)

pozdrawiam!
      • Gość: inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 17:46
        dzieki:) czyli jezyk obcy i polski nie bedzie sie liczyl?:> tylko te testy?:>
        bo ja juz z tego nic nie rozumiem:/ pozdrawiam:)
        • drorka Re: PSYCHOLOGIA UJ! 10.07.05, 18:01
          heh, to ze nie będa tego brali pod uwagę tez mnie trochę zaskoczyło... chociaz
          może z drugiej strony na tym własnie ma polegac ta zasada preferencji
          kandydatów z bdb i db wynikam z poz rozszezonego: niby sie nie licza, ale jak
          napisałaś dobrze, to Ci moga pomóc...

pozdrawiam i pewnie - do zobaczenia jutro;)
          • Gość: inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 19:11
            no w sumie pewnie masz racje;) dzieki:)pozdrawiam
            • fal_len Re: PSYCHOLOGIA UJ! 10.07.05, 20:21
              to widzą, że może spotamy się jutro ;P gdzie piszecie??
              • Gość: ja Re: PSYCHOLOGIA UJ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 20:29
                ja piszę w Collegium Olszewskiego w sali 218. Zdaję na porównawcze studia
                cywilizacji. Co do tego rozgardiaszu z maturami, to koledze który chodził na
                kursy powiedziano, że będą sie wyniki z pisemnych liczyć wtedy, kiedy punktacja
                z testów będzie identyczna :/ chuiowo, bo myślałem ze sie na 1 ćwiartke
                załapie...
                • fal_len Re: PSYCHOLOGIA UJ! 10.07.05, 20:32
                  ja piszę na Politechnice.. rzeczywiście beznadziejnie, bo też na pierwszą
                  ćwiartkę liczyłam.. w sumie tylko na nią :/ nie oszukujmy się..
                  • Gość: inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:32
                    ja na AP;) o ile tam trafie..
                    • Gość: roar!!!!!!!!!!!!!! Re: PSYCHOLOGIA UJ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:34
                      ja AGH:)Trafie na pewno:)na APjedz 14 albo chyba 502:)
                      • Gość: inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:36
                        14 lub 502 ale skad?:D nie jestem z Krakowa:(
                        • Gość: roar!!!!!!!!!!!!!! Re: PSYCHOLOGIA UJ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:42
                          zalezy na jakim przystanku wsiądziesz:)14 na pewno w stronę bronowic a nie
                          mistrzejowic,a 502 to nie pamietam gdzie jezdzi ale na pewno jak bedzie nanim
                          napisane plac centrlany to nie wsiadaj:) i jak byś wsiadała na dworcu głównym
                          to z tego przystanku na który idąc z rynku trzeba przejsc przejsciem
                          podziemnym.Tylko to co Ci mowie jest dobre pod warunkim ze masz egz na ap na ul
                          podchorążych ale pewnie tam masz,bo ap chyba nie ma wszystkiego rozwalonego po
                          całym krk:)Najlepiej wejdz sobie na www.mpk.krakow.pl i na rozkładach jazdy 14
                          i 502 zobacz i zobacz tez czy inne autobusy tam nie jeżdzą,zresztą lepiej
                          sprawdz,bo nie chcę Cię wprowadzać w błąd,że to niby konkurencję koszę:)
                          • Gość: inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:52
                            bo ja wysiadam na Krakowie Łobzów i powinnam trafic tylko zalezy mi na czasie:P
                            wiesz moze ile sie tam mniej wiecej idzie?;)
                        • Gość: hehe Re: PSYCHOLOGIA UJ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:55
                          Ze z Krakowa nie jestes nie znaczy ze powinnaś robić się w balona ;) .
                          Pięćsetdwójką to Ty dojedziesz, ale napewno nie pod AP. Z dworca pod akademie
                          dojedziesz tramwajami 4, 13, 14, 24 w stronę Bronowic. I na przystanku o
                          tajemniczej nazwie AP z tramwaju wyjść winnaś.
                          • Gość: inka.86 Re: PSYCHOLOGIA UJ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:58
                            ja tam dojde na nozkach:D bedzie bezpieczniej..
    • sylwia177 Re: PSYCHOLOGIA UJ! 10.07.05, 21:45
      a czy ktos pisze w instytucie psychologii?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka