aska86 10.07.05, 23:26 wybiera sie ktos jesli sie nie dostanie na dzienne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: LEKARSKI WIECZOROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:19 ja :) hehehhe [rzez chwile pomyslalam ze to ja zalozylam ten post.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izz Re: LEKARSKI WIECZOROWO IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.07.05, 19:45 ktos sie wybiera do łodzi na wieczorowe lekarski?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witulka Re: LEKARSKI WIECZOROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:51 ja;)) dzis zlozylam podanie, z tgo co zauwazylam w sekretariacie nie tylko ja jedna;)ktos sie wybiera na CMUJ??(oprocz mnie)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: FARMACJA WIECZOROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:54 a jak ma sięfarmacja wieczorowo ? sorry , ze pisze tutaj ale w innych watkach nikt nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: FARMACJA WIECZOROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:58 czy można zlożyc na 2 AM na wieczorowe?? mi sie wydaje, że tak, ale moze macie jakies inne info??Jak sądzicie czy duze bedzie zainteresowanie tymi studiami?? Co planujecie dalej?? Placic 5 lat (6 nie) czy probowac za rok?? Czy uda sie studiowac i jeszcze przygotowywac do poprawy matury?? Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: LEKARSKI WIECZOROWO IP: 80.244.140.* 15.07.05, 12:53 do kiedy mozna składać papiery? i jaki był próg na medyczny w łodzi? czy podanie piszecie na tym samym formularzu co na dzienne odpowiedzcie ważne mój gg 4107438 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witulka Re: LEKARSKI WIECZOROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:45 a ty asia dokad??ile macie wogole pkt ?? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeczpospolita2 Re: LEKARSKI WIECZOROWO 15.07.05, 10:27 Z tego co wiem to na farmację na CMUJ przyjmą 55 osób wieczorowo. Kosztuje to 12tyś zł rocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witulka Re: LEKARSKI WIECZOROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:37 do "ja": skąd masz info, ze 6roku sie nie placi? ja skladajac papiery wczoraj na CMUJ na wieczorowe podpisywalam taki papierek w ktorym pisalo ze zobowiazuje sie do placenia "ustalonej kwoty" przez senat uczelni, teraz jest to 14tys za rok, przez 6lat. Pytalam sie o t odokladnie, bo gdzies slyszalam, ze 2ostatnie lata moga byc bezplatne, ale pd razu uslyszalam, ze placic trzeba przez 6lat;(( nie wiem, jak to bedzie, byc na pierwszym roku i przygotowywac sie do powtorki z matury...??nie do zrealizowania, ale zawsze mozna probowac... a jak sie wybieracie na platna medycyne to gdzie?ja, jak juz wspominalam, nawet na innych forach,na CMUJ. a wy?>? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LEKARSKI WIECZOROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:28 5 lat placi sie w wawie a ostatni rok bezlpatny, slyszlam, że jeszcze lepsze warunki są w lublinie, poodbno tylko 3 lata sie placi i przenoszą na bezplatne, ale nie jest to info potwierdxone, wiec nie wiem na pewno, w wawie lekarski 15 tys, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierka Re: LEKARSKI WIECZOROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:35 LUDZIE !!!!!! jakby to wygladalo jakbyscie mieli na dyplowie ze skonczyliscie medycyne WIECZOROWO co??? oni musza przeniesc na dzienne- SPRYTNIE moim zdaniem:)kasy sie dorobia a potem i tak wyjdzie ze beda z nas lekarze po dziennych:) przeciez nikt by was nie zatrudnil ujakby sie dowiedzial ze konczyliscie ,medycyne wieczorowo no nie??? dlatego przenosza na osttani rok na dzienne. Z tego co wiem wszedzie ostatnie rok jest bezplatny. Ja wybieram sie na wieczorowe. jesli ma sie okazje czego nie skorzystac, szkoda roku i nerwow zeby ponowanie powtarzac ta BEZNADZIJNA mature!!!!!!1 buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LEKARSKI WIECZOROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:41 skoro sie wybierasz, to chyba powinnas widziec na czym polaegają studia wieczrowe, to są po prostu STUDIA PLATNE, co nie oznacza, ze ludzie są tam mniej douczeni, slyszalam nawet że ludzie z wieczorowych mają lepsze warunki studiowania, chodzi o traktowanie Ciebie jako studenta nie wiem jak to wygląda w praktyce. A niekoniecznie idą tam tumany, progi w kraju są różne i ktoś mógl sie nie dostac np na CMUJ, gdzie próg byl wysoki ale z powodzeniem by sie dostal do bialegostoku, szczecina czy bydgoszczy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witulka Re: LEKARSKI WIECZOROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:35 czasem mi sie wydaje ze ludzie postrzegaja tych co ida na wieczorowa medycyne jako "troszke gorszych" od tych ktorzy dostali sie na dzienne, faktycznie oni byli wyzej na liscie, ale my od nich roznimi sie tylko paroma;)punktami i taksao jestesmy zdolni jak oni!nie uwazam sie za taka ktora nie dalaby rady dostac sie na dzienne, fakt podwinela misie noga na fizyce ale kazdy moze miec gorszy dzien;) studjujemy razem z dziennymi tylko za to placimy, z tego co wiem na CMUJ placi sie do konca, moze uda mi sie przeniesc na dzienne, zobaczymy jak to bedzie piszcie gdzie skladacie na te wieczorowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morphisja Re: LEKARSKI WIECZOROWO czyli DZIENNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:36 zamierzam studiować wieczorowo farmację i wiem że w papierach nie jest później napisane że kończyło się studia wieczorowe, chociażby dlatego że żadne studia wieczorowe nie mogą odbywać się w godzinach dziennych!moja informacja jest potwierdzona! Odpowiedz Link Zgłoś
justynaaa5 Re: LEKARSKI WIECZOROWO czyli DZIENNIE 15.07.05, 12:39 ja skladam do wawy i gdanska, a oprócz tego na zdr publiczne do wawy, po ostatniej porażce, troche wiara w siebie sie u mnie zachwiala, wiec nie wiem czy mam szanse sie dostac gdziekolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witulka Re: LEKARSKI WIECZOROWO czyli DZIENNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=26458500&v=2&s=0 to jest link do innej dyskusji na ten temat;) justynkaaa nie placz bedzie dobrze co nas nie zabije to nas umocni trzeba wiezyc w siebie;)edukacja miala byc bezplatna.. zal mi trohe moich rodzicow ale moze im kidys za to oddam nikt z was nie sklada na CMUJ wieczorowo??iskierka a ty gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max Re: LEKARSKI WIECZOROWO czyli DZIENNIE 15.07.05, 13:18 Na wszym miejscu bym sie zastanowil.. ptrawda jest taka, ze skoro stac cie na wieczorowe, to stac cie tez na baaardzo drogie "korki" u slabo zarabiajacych asystentow.. proza zycia.. bedziecie dawcami kapitalu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierka Re: LEKARSKI WIECZOROWO czyli DZIENNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:33 ja do wrocka:):):) moze sie uda..... oby !! :):) tez uwazam ze jesli ktos jest na wieczorowych nie oznacza ze jets gorszy :/ wrecz przeciwnie potem moze sie oakzac ze jest lepszym studentem niz Ci co dostali sie na dzienne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: LEKARSKI WIECZOROWO czyli DZIENNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:35 wkońcu ta matura to... wszyscy dobrze wiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
witulka Re: LEKARSKI WIECZOROWO czyli DZIENNIE 15.07.05, 13:40 co masz na mysli "...."ta matura to co??ja zaniepokojona wyniekimem z biol pojechalam do oke i rozmaiwalam z pania z biol i co ona mi pow??: twoje odp pod wzgledem merytorycznym sa dobre ale klucz mowi inaczej.. musimy sie go trzymac bo to nie o to chodzilo tym co go uikladali....i tak odebrali mi 7pkt czyli 14% czyli 14pkt namedycyne i jaka ta matura jest no jaka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: LEKARSKI WIECZOROWO czyli DZIENNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:42 a mi 25 mimo że równiutko jak w kluczu. Nikt nie chce gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midi.max przeczytaj to IP: *.man.busko.pl 15.07.05, 22:47 "Takie jest ustalenie kierownictwa resortu zdrowia. Student, który był przyjęty na studia wieczorowe - niezależnie od systemu, w jakim później studiuje - w indeksie ma nadal wpis - wieczorowe. Ministerstwo Zdrowia nie zgodziło się na wydanie nowych indeksów z wpisem - dzienne" czat.gazeta.pl/czat/1,48880,635072.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midi.max przeczytaj to........... IP: *.man.busko.pl 15.07.05, 22:47 "Takie jest ustalenie kierownictwa resortu zdrowia. Student, który był przyjęty na studia wieczorowe - niezależnie od systemu, w jakim później studiuje - w indeksie ma nadal wpis - wieczorowe. Ministerstwo Zdrowia nie zgodziło się na wydanie nowych indeksów z wpisem - dzienne". czat.gazeta.pl/czat/1,48880,635072.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LEKARSKI WIECZOROWO czyli DZIENNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:48 nad czym bys sie zastanowil, sugerujesz że bardzo drogie korki u asystentów pomogą w dostaniu sie na studia?? Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max Re: LEKARSKI WIECZOROWO czyli DZIENNIE 15.07.05, 13:52 nie . ale skoro cie stac na platne studia to ..stac cie tez na pensje dla asystenta np np nie zaliczam pani..musi pani bardzie poparcowac, proponuje 5 godzin zajec z moim znajomym/..150/h po tych zajeciach na pewno sobie pani poradzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu Re: LEKARSKI WIECZOROWO czyli DZIENNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:53 znowu jak w szkole...tego się można było spodziewać... Odpowiedz Link Zgłoś
witulka Re: LEKARSKI WIECZOROWO czyli DZIENNIE 15.07.05, 13:54 midi.max msz patologiczne wywody(czyt. skrajne) wole isc na wiczorowe niz placic przez rok czy 2 lata za korki bo to ok (!!) 10000tys rocznie wiec bardzeij sie oplaca isc na platna medycyne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LEKARSKI WIECZOROWO czyli DZIENNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:58 witulka, zgadzam sie z Tobą, midi.max, placenie asystentom za zaliczenie poprzez branie korków u nich jest NIELEGALNE, KARANE, NIEUCZCIWE, NIE W PORZĄDKU, naomiast studia wieczorowe są LEGALNE, NIKT NIE DAJE PIENIĘDZY POD STOLEM Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max Re: LEKARSKI WIECZOROWO czyli DZIENNIE 15.07.05, 14:03 coz.. nie twierdze ze to jest nagminne.. pamietaj ze twoj kraj to POLSKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: LEKARSKI WIECZOROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:29 ja co prawda dostalam sie na dzienne, ale oficjalne informacje z dziekanatu dotyczące AM Lublin: po 3 roku przenoszą na bezpłatne, można oczywiście spróbować wczesniej, ale trzeba poprawić maturę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: LEKARSKI WIECZOROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:22 jak sądzicie, od ilu pkt bedą przyjmować na wieczorowych, czy progi będą dużo niższe od progów na dziennych??podobno rok temu w wawie różnica ta wynosila tyulko 5 pkt, ja mam razem z testem 177 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdr Re: LEKARSKI WIECZOROWO IP: *.man.busko.pl 15.07.05, 14:25 zloz na szczecin, tam wszytkich przyjeli w ur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LEKARSKI WIECZOROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:16 nikt wiecej??to moze nie bedzie chętnych i wszystkich wezma, ktoś wie ile jest miejsc w am wawa wieczorowych??bo ja sie zapomnialam dowiedziec, a tam dodzwonienie sie graniczy z cudem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: LEKARSKI WIECZOROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:22 62. Ale ilu chętnych? Odpowiedz Link Zgłoś
witulka Re: LEKARSKI WIECZOROWO 15.07.05, 17:51 midi.max ty masz taki obraz naszego kraju w glowie to obawaim sie ze mozesz go zaczac wcielac w rzeczywistosc... do ja: to roznie bywa z tym progiem, nie jest z gory okreslony, zalezy od tago ilu ludzi zlozy podanie z jakimi pkt, w krakowie na CMUJ przyjmuja 60osob na wieczorowe <boję się> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LEKARSKI WIECZOROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:56 to że próg nie jest określany z góry to logiczne, chcialam sie tylko dowiedziec jakie jest zainteresowanie tymi studiami i jacy ludzie (z jaką iloscia pkt) sio tam wybierają Odpowiedz Link Zgłoś
witulka Re: LEKARSKI WIECZOROWO 15.07.05, 18:35 no lae tego to ci nie powiem;))ci co im sie chce placic,albo ich rodzica;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: LEKARSKI WIECZOROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:30 do witulka: pytałas kto sie wybiera na wieczorowe na CMUJ to ja sie zastanawiam wkurzona jestem bo miałam 201,5 i dostałabym sie na każdy inny lekarski w polsce tylko nie tu:[ ale nie chce żeby rodzice tyle płacili za moje studia a mam też alternatywe: chemia na uj albo fizjoterapia na AWFie. co mi radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: LEKARSKI WIECZOROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:37 Ludzie skąd wy macie tyle kasy???? 16 tysiaków na rok i to razy 6 Ja się dostalęm na dzienne na CM UJ na szczęście a teraz się zastanawiam skąd wezmę pieniądze na strasznie drogie książki (ceny się zaczynają na 90-100 zł)???? Bo z mojej wakacyjnej pracy to może nie wystarczyć $$$ Odpowiedz Link Zgłoś
witulka Re: LEKARSKI WIECZOROWO 15.07.05, 22:40 do kasi: ja tez mam alternatywe chem albo biol na UJ i sie zastanawiam;) hyba radze ci chem zeby probowac za rok to trzeba troszke poprawic mature;)a chem lepiej Ci w tym pomoze niz fizjoterapia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAM_AMERICAN Re: LEKARSKI WIECZOROWO IP: *.man.busko.pl 15.07.05, 22:48 i koszty utrzymania...fajna sumka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: LEKARSKI WIECZOROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 08:07 to nie jest tak że przez 6 lat płacisz tzn jest taka opcja jesli chcesz:) ale możesz po roku zdawac egzamin taki jak ci co zdają 1 raz i jesli zdasz to masz szanse żeby cie przenieśli na 2 rok dziennych i tylko dlatego sie nad tym zastanawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAM_AMERICAN Re: LEKARSKI WIECZOROWO IP: *.man.busko.pl 16.07.05, 08:43 tak..nie ma jak sesja i przygotowania do matury..:):) wash and go..lubie ambitnych ludzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
witulka Re: LEKARSKI WIECZOROWO 16.07.05, 09:08 fakt, to nie jest do zrealizowanie, gdyby matura byla z tego co sie uczysz na studjach-jeszcze spoko, ale mature zdajesz z tego co "nie jest ci potrzebne" na studjach;(no i to jest niemile;( Odpowiedz Link Zgłoś
tula18 Re: LEKARSKI WIECZOROWO 16.07.05, 11:10 ksizek nie trzeba kupowac:>>>> najczesciej je sie wypoooozyczaaaaa:>>>> Odpowiedz Link Zgłoś