bw.com 11.07.05, 09:40 I jak Wam poszło??? Ja się niestety nie zakwalifikowałam na politologię, ale za to jadę na rozmowę na socjologię. Wolałabym odwrotnie, ale cóż... Widocznie tak musiało być. Dobre i to... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natalka Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 09:41 A ile mialas punktow?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: UKSW wyniki IP: *.loken.pl / 82.160.41.* 11.07.05, 09:44 ja na rozmowę też jadę.. I w sumie niewiem czy wszystkim pisali żeby przyjechali na rozmowę czy niektórym.. Bo niewiem jakie są szanse. Do Wawy jechać muszę 5h. więc nie widzi mi się jeśli mam jechać na darmo.. W ogole o co będą nas pytać tam ? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 09:44 dzieki,to przynajmniej wiem ,ze i ja sie nie zakwalifikowalam,bo mialam podobny wynik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Kimono Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 09:45 Dostałem się na rozmowę na politologię, na prawo nie, mówcie, które mieliście miejsce będzie śmieszniej ja 589. Moja koleżnaka 2344. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 09:47 a ja nie moge wejsc wogóle i nie wiem kóra jestem, a ile miałes/as na prawo ?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:00 prosze napis ile miałes na prawo, bo nie wiem czy jest sens tam sie logowac .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maati Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:04 Ja na prawo miałam 16 punktów z kawałkiem i jesteś 700-któraś.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorka Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:06 a ja probowalam na psychologie, jestem 320ta. wystarczy ze 220 osob zrezygnuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: UKSW wyniki IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 10:12 a ile miałaś punktów na tą psychologię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UKSW wyniki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.07.05, 10:06 To od ilu przyjmujuja na prawo?Pamietacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: UKSW wyniki IP: *.aster.pl 11.07.05, 10:12 czy moje 24 pkt na prawo bądz na administracje mi wystarcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: UKSW wyniki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.07.05, 10:14 No własnie!Ile???????? ile potrzeba???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: UKSW wyniki IP: *.aster.pl 11.07.05, 10:13 czy myślicie że moje 24 pkt wystarczą mi na prawo bądz na administrację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: UKSW wyniki IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:18 a ja jestem na rezerwowej liscie na psychologii i filologii polskiej; mam nadzieje ze polowa tych osob sie wukruszy, bo pojda na jakies UW, UJ czy cos takiegoo... Odpowiedz Link Zgłoś
sangohan Re: UKSW wyniki 11.07.05, 10:21 No ja jestem 580 na prawo :/ ale na administracje jestem 192 na 150 miejsc, wiec szansa jest, bo wystarczy ze 43 osoby ktore dostaly sie na prawo zrezygnuja z administracji, to wtedy jakos wskocze... mam taka nadzieje... co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UKSW wyniki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.07.05, 10:22 Penie na adm dasz rade.aA ile potrzeba zeby sie dstac na prawo? Wiesz??? bo mi nie hce sie otworzyś strona logowania??? 24 na prawo wystarczą??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: UKSW wyniki IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 10:24 asiunia ile miałs punktów zejestes na liście rezerwowej??? ja naraie nie moge wejsc na stronke :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: UKSW wyniki IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:30 ja mialam 40 i 16 Odpowiedz Link Zgłoś
sangohan Re: UKSW wyniki 11.07.05, 10:28 wiesz tam nie pisze jaki jest prog. Wiem tylko ze jestem i na prawie i na administracji na rezerwowych i na administracje jestem 192 a na prawo 580 a mialem lacznie 18,834 pkt, z twoimi 24 mysle ze bedziesz gdzies tak 250, a wtedy szanse sa juz naprawde OGROMNE. Spoko... bedzie looz. A tak na marginesie to serwer padl, bo jak sie tam ci uda zalogowac to musisz potwierdzic ze zapoznales sie ze swoimi wynikami, i jak chcialem to potwierdzic to wszystko padlo :/ Ale spoko, wszystko bedzie dobrze. Ja na swoim 580 miejscu nie mam szans, ale na administracje to licze :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blu Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:23 A skąd wiecie jakie macie to miejsce na liście rankingowej? Czy jest jakas ustalona godzina stawienia się na te rozmowę kwalifikacyjną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: UKSW wyniki IP: *.aster.pl 11.07.05, 10:24 ile miałeś pkt że jesteś 192 na liście? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcik.aga Re: UKSW wyniki 11.07.05, 10:27 Ja jestem 524 na administracje, niestety i tez mi wyskoczyło ze jest na rezerwowej, czy ktos wie jaki jest punkt na administracje ?? nie powiem ile miałam punktów bo sie wstydze Odpowiedz Link Zgłoś
wojcik.aga Re: UKSW wyniki 11.07.05, 10:28 sorki chodziło mi o próg punktowy ..... to wszystko ze zmeczenia Odpowiedz Link Zgłoś
sangohan Re: UKSW wyniki 11.07.05, 10:31 Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszynskiego.... dobra mogles nie wiedziec... nie wysmiewamy cie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
k3m Re: UKSW wyniki 11.07.05, 10:34 na prawo jestem 504, na administracje 172 - MAM 20 Punktów :( PS. i chce wierzyć w cuda :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sangohan Re: UKSW wyniki 11.07.05, 10:36 na administracje juz sie wlasciwie dostalas, na prawo musisz czekac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
k3m Re: UKSW wyniki 11.07.05, 10:39 co do administracji, to i ty mozesz sie czuć pewnie, praktycznie każdy kto złożył na prawo składał tez na administracje, wiec wymieni sie cała ekipa, i szybciutko wejdzie na ich mieisce następne 150 osób :))) szkoda tylko ze nie o tym kierunku marzyłam.. nie o tym uniwersytecie, ale nie wolno mi teraz marudzić :( Odpowiedz Link Zgłoś
sangohan Re: UKSW wyniki 11.07.05, 10:45 no mam taka nadzieje, bo nie mam juz zadnych alternatyw :/ na UJ mnie nie chca, lepsze to niz nic :):):):):) A tak wlasciwie, to pierwsza tura przyjetych, do kiedy ma zlozyc papierki ze sie decyduje? Kiedy miejsca sie zwolnia, wie to ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorka Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:36 ktos pytal- jestem 320ta na psychologie a pktow mialam 26,2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: UKSW wyniki IP: *.chello.pl 11.07.05, 10:40 Przeszlam dalej - rozmowa na socjologię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blu Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:45 Milka- ty idziesz jutro na tę rozmowę? Na 10.00? I czy wiesz jakie miałas miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: UKSW wyniki IP: *.chello.pl 11.07.05, 13:15 Do " blu ", na rozmowę ide 13.o7, nazwisko na G - , napisane godz. 10 - 16.00, czy to znaczy , że jezeli przyjadę o 13.00 -to tez mnie przepytają ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: UKSW wyniki IP: *.aster.pl 11.07.05, 10:45 mam 23,999 pkt, dostałam się na administrację i jestem 67 na liście a na prawo 258 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: UKSW wyniki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.07.05, 10:50 Czy komus tez oprócz mnie wyskakuje "logowanie nieudane" ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
bw.com Re: UKSW wyniki 11.07.05, 11:59 Ja jadę na rozmowę dopiero w środę, 13 lipca, pewnie dlatego, że mam nazwisko na "W", jak jutro przyjdziecie z tej rozmowy na socjologię to napiszcie jak to mniej więcej wygląda i ile czasu poświęcają jednej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:26 ja też jadę 13.07 w środę tylko ze ja mam nazwisko na "K":):): dołączami sie do prośby koleżanki powiedzcie co i jak na tej rozmowie:(bardzo byłabym Wam wdzięczna...mam pytanko ile miałas punktów? Odpowiedz Link Zgłoś
bw.com Re: UKSW wyniki 11.07.05, 12:38 57,828 czy cosik takiego (nie jestem pewna tego po przecinku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqua19 Re: UKSW wyniki IP: *.68.69.74.kutno69.tnp.pl 11.07.05, 12:31 nie dostałam się na filologię polską - jestem 471 - znajduje się na liście rezerwowej, a było 100 miejsc. A na ochronę środowiska było 100 miejsc, a jestem na liście rezerwowej 193... Myślicie, że są jakieś szanse?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinol Re: UKSW wyniki IP: *.chello.pl 11.07.05, 13:03 ja się dostałem na prawo, yupijajej. Jeszcze mógłbym poczekać na wyniki na UW, ale tam za dużo czerwonych mrówek, składam, więc tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gahaaa Re: UKSW wyniki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.07.05, 13:11 ja sie neid ostałam..... Sie chyba zachlastam bo sie duzo uczyłam i wydawłao mi sie ze spoko bedzie.Jestem 359.czy wg was jest sens pisac odwołanie przy tylu punktach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gahaa Re: UKSW wyniki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.07.05, 13:20 na prawo.byłam na 100 % pewn a ze sie dotsane. i składałam tylko tam, wiem mój błąd. ale teraz nie wiem co robic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinol Re: UKSW wyniki IP: *.chello.pl 11.07.05, 13:19 Nie teraz to za rok lub za dwa gahhaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: UKSW wyniki IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:26 ja dzwonilam do uksw zapytac o odwolania i jakas glupia kobita mnie wysmiala i powiedziala ze oni nie czytaja odwolan i szansa ze sie dostane z odwolania jest taka jakbym napisala podanie o darmowy samochod :| Kiedy laskawie mi udzielila informacji, na koniec powiedziala ze probowac sobie moge, ale i tak nic z tego nie bedzie. no zalamalam si epo prostu, dobila mnie totalnie. bo ja tez jestem na rezerwowej. jeszcze dowalila, ze nie ma czegos takiego jak lista rezerwowa, ze to jest zwykly ranking punktow i ze jak ktos zrezygnuje to wtedy lista sie przesuwa... jasne juz to widze... pewnie wciskaja jakis znajomych... stracilam nadzieje ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gahaaa Re: UKSW wyniki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.07.05, 13:34 a wiesz przynajmniej do kogo sie takie odwołanie adresuje?? bo ja pisze (w zeszłym roku kolega sie dostał z odwołania na socjologie wiec te stare baby tylkotak gadaj zeby miec mniej roboty) do komisji uczelnianej czy do dizekna konkretnego wydziału? i ile masz? ja jestem 359 na prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: UKSW wyniki IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:57 ja na 400 na filologie polska. w zeszlym roku byla chyba troche inna rekrutacja, ale mozne warto sprobowac. a do kogo sie do pisze nie mam pojecia. moze do dziekana wydzialu a moze do komisji rekrutacyjnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shela Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:02 ile miales pkt na prawo/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sddfs Re: UKSW wyniki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.07.05, 14:16 A czy ktos moze wie cz UKSw przewiduja tzw.wolnych słuchaczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:24 mam pytanko czy gzieś w internecie jesli tak to na jakiej stronie są listy kandydatów?bo ja sprawdzałam wyniki na tych takich indywidualnych stronach.a ciekawa jestem na ktorym jestem miejscu na liście....wiecie moze czy a jesli tak to gdzie sa zamieszcone te listy? Odpowiedz Link Zgłoś
asiape.ashanti.asiunia Re: UKSW wyniki 11.07.05, 14:26 na indywidualnej stronie jest miejsce rankingowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: UKSW wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:50 No właśnie na indywidualnej stronie nie ma miejsca rankingowego. Przynajmniej na mojej ib\ndywidualnej stronie:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: UKSW wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:24 ktos zwalnia miejsce na KUL (prawo)?? blaaagam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELO Re: UKSW wyniki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.07.05, 14:37 a NA politologii nie podaja miejsa na liscie rangingowej. Porypana ta strona, porypany system przeliczania punktow..przeliczaja na kazdym wydziale inaczej i jest inna skala punktow, a mialo byc jednolicie na wszystkich wydzialach... Odpowiedz Link Zgłoś
asiape.ashanti.asiunia Re: UKSW wyniki 11.07.05, 14:54 no to bez sensu to wszystko, a jak macie napisane "nie zakwalifikowany" czy jakos inaczej? "lista rezerwowych" - to pytanie dla osob, ktore nie maja podanego miejsca rankingowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:56 ja mam napisana ilość punktów na ile możliwych i ze jestem proszona na rozmowe kwalifikacyjną sama niewiem to dzwine jest wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
asiape.ashanti.asiunia Re: UKSW wyniki 11.07.05, 14:58 no to moze na kierunkach gdzie sa rozmowy kwalifikacyjne nie ma miejsc rankingowych narazie, bo byloby to bez sensu, skoro rekrutacja jeszcze trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j MAM POMYSŁ!!!!uksw IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.07.05, 16:41 Wpadłam własnie na pomysł.Moze niektórzy uznaja go za niepowazny a le mysle ze warto sie zastanowic.Trzebaby zebrac jakąs pokazna grupke ludzi ,którzy sie tam nie dostali i złozyc petycje do rektora o dodatkowy nabór. Byłoby to niewiele dodatkowych miejsc np.po 10%na kazdy kierunek z tego co przewiywała "normalna" rekrutacja.wydaje mi sie ze nie byłoby to duze obciązenie dla uniwerku tylko czy by sie zgodzili. I zrobic rekrutacje we wrzesniu a le nie z wyników matury tylko normalny egzamin wstepny jak w ubiegłych latach.wiem ze duzo osób czuje sie pokrzywdzonych przez ich przelicznik a taki egzamin byłby dobrym wskaznikiem prawdziwej wiedzy i ze względu na małą ilość miejsc przyjąłby niewiele osóbv ale tych z naprawde dużą wiedzą.co o tym myslicie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ev Re: MAM POMYSŁ!!!!uksw IP: *.yoy.pl / *.proxy.astra-net.com 11.07.05, 17:48 wiecie moze ile bylo chetnych na prawo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: UKSW wyniki IP: *.yoy.pl / *.proxy.astra-net.com 11.07.05, 20:28 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:05 A ja się dostałem na prawo :D jestem 56 na liście rankingowej ale mam nadzieję, że mnie przyjmą gdzieś jeszcze więc miejsce się może zwolni ;p pozdrawiam i udanych wakacji życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_86 Re: UKSW wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:14 a ja dzisiaj byłam na tescie na politologię:) prosty był- miejmy nadzieje ze będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
sangohan Maly PROBLEM :# 12.07.05, 16:01 Tak sobie zadzwonilem dzisiaj na UKSW na administracje zeby sie dowiedziec co tam slychac, jak przebiega rekrutacja, jakie byly progi i tam inne pierdoly... i wiecie co mi powiedziala ta mila pani? Ze normalnie na tej stronie internetowej, nic sie zmieniac nie bedzie. Czyli chcoby ludzie porezygnowali i miejsce dla mnie sie zwolnilo, to i tak na tej ich durnej stronce internetowej bede na rezerwowej. O prawdziwe wyniki to trzeba dzwonic :# i wtedy sie pytac. Przeciez oni sa nie powazni. Po cholere dawali to miejsce rankingowe, jesli ono zmieniac sie nie bedzie gdy ludzie beda rezygnowac. No to jest przeciez nie powazne :#... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partout Re: Maly PROBLEM :# IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:16 już ja to sobie wyobrażam... ( jestem 943 na liscie na prawo :) ) te 700 osób przede mną i kolejne 700 za mną dzwoniące codzienne - żądne jakichkolwiek ionformacji :) a nieprzyjemne panie przy telefonach przeistoczą się w telepatyczne kanibalki z zacięciem katolickim,,, :D oj, nie pomyśleli - jak zwykle zresztą.. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_86 miejsca rankingowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:33 na indywidualnym koncie to jest tak, ze są podane miejsca rankingowe- jeśli ni ma już żadnych testów, a jeśli są( tak jak np. na politologie)to jest albo, że jesteś nieprzyjęta/y, albozaproszona na rozmowę. Jak ktos chce zobaczyć na którym jest miejscu musi po prostu pojechać na UKSW. Tam są wywieszone wszystkie listy i mozna sobie sprawdzic swoje miejsce...może przez tel. udzielają tż informacji?? Odpowiedz Link Zgłoś
sangohan Re: miejsca rankingowe 12.07.05, 16:39 >>może przez tel. udzielają tż >>informacji?? Albo i nie udzielaja... a ja nie bede zapieprzal 250km do Warszawy zeby sie dowiedziec. Przeciez zyjemy w XXI wieku, co im do cholery zalezy, aktualizowac te strone internetowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaaaa Re: miejsca rankingowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:47 a ile tzreba bylo miec punktow na ochrone srodowiska i psychologie by sie dostac??????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: miejsca rankingowe IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 16:46 nie wiecie do kiedy trzeba składać dokumenty na Uksw? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_czarna86 Re: miejsca rankingowe 12.07.05, 16:50 Do 20 lipca (chyba do godz. 14 albo 15, nie pamiętam dokładnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: miejsca rankingowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:54 ta ech strach... ja rylam 3 dni na ta rozmowe obkulam sie przeczytalkam nawet jakies cholerne skrypty byleby tam zablysnac przed profesorami a co? nie dostalam sie!! i gdzie tu sprawiedliwosc?! nawet szansy nie dostalam ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: miejsca rankingowe IP: 217.97.128.* 13.07.05, 12:00 wczoraj zdawałam testy z politologii i się dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: UKSW wyniki IP: *.aster.pl 12.07.05, 18:11 kto dostał się na prawo niech poda punkty.ważne111!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UKSW wyniki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.07.05, 20:34 Ja sie nie dostałam :-( zabrakło 2,5 punkta. A byłam dzis na wydziale i widziałam na listach ze przyjmowali od 25 z groszami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bw.com Re: UKSW wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:49 Kurczę... Napiszcie, proszę, czy wiecie coś więcej o tej rozmowie kwalifikacyjnej na SOCJOLOGII??? Cholernie się boję... Ile czasu siedzi jedna osoba????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ile??????? Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:22 a ile tzreba bylo miec punktow na ochrone srodowiska i psychologie by sie dostac??????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rapsodia Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:50 Ja mam 26 z hakiem i dostalam sie na ochrone na 31 miejscu..a na pscyho z tym wynikiem jestem 314...na psychologie dostawali sie od 33 punktow Odpowiedz Link Zgłoś
dzemcia Re: UKSW wyniki 12.07.05, 20:28 Ja jestem 51 na rezerwowej na psychologię. Lipa jednym słowem.... :| Odpowiedz Link Zgłoś
k3m Re: UKSW wyniki 12.07.05, 20:38 UKSW- TO TOTALNA POMYŁKA. DOSTAŁAM SIE NA UW NA PRAWO NA 208 MIEJESCU, A NA UKSW JESTEM NA 504... olewam uksw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:55 a skad wiesz ktora jestes na uw na prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlew Re: UKSW wyniki IP: *.chello.pl 12.07.05, 20:51 i oczym to swiadczy? O niczym. Rekrutacja była po prostu inna. Jeśli myślisz, ze jesteś super mózgiem bo jesteś 200 na prawie to mylisz się, ale to życie Cię z błędu wyprowadzi. Ja mam na prawo 31 coś tam. na politologię 102 coś tam. Na Uw jestem bodajrze 700 i o czym to świadczy? O niczym. Jeśli ktoś czuje się mądrzejszy to bo tu się dostał a tam nie lub na odwrót to niech mnie pocałuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:02 UW to chyba nie uniweystet warszawski? bo ja nie mam zadnych wynikow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlew Re: UKSW wyniki IP: *.chello.pl 12.07.05, 21:27 są już wyniki. Musisz nacisnąć na banner na stronie wpia. Odpowiedz Link Zgłoś
sangohan Re: UKSW wyniki 12.07.05, 23:06 A jak wy uwazacie? - Wiekszosc osob ktora skladala na prawo, skladala tez na administracje? Strasznie mnie to zastanawia i chyba tak nie jest, no bo patrzac na wlasnym przykladzie, to na prawo jestem 580, a na administracje jestem 192, roznica jest spora, wiec wedlug mnie malo osob z prawa skladalo na administracje, jakie jest wasze zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:09 jak jestes 700 to wiem jak sie nazywasz:D Odpowiedz Link Zgłoś
sangohan Re: UKSW wyniki 12.07.05, 23:13 Tylko... ze ja nie jestem 700 ani na prawie ani na administracji. Wyglada to odrobinke lepiej :D - 580 na prawie i 192 na administracji, jak zreszta mowilem :D Odpowiedz Link Zgłoś
k3m Re: UKSW wyniki 12.07.05, 23:10 z tego co ja wiem ( moi znajomi)- i co ja zrobiłam-złozyli/łam także na administracje - jestem 172, na prawo 504. I nareszcie moge odetchnąc z ulga- nie ide na uksw, moje miejesca w kolejce sa na 100% zwolnione :D Odpowiedz Link Zgłoś
sangohan Re: UKSW wyniki 12.07.05, 23:13 :DDDDDD oka, to czuje sie juz 191 a nie 192 :D:D:D:D:D dzieki :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: UKSW wyniki IP: *.aster.pl 12.07.05, 23:14 kto dostała sie na prawo na UKSW i rezygnuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnom :) Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:19 ja rezygnuję z UKSW - jak na razie to idę na WPiA UŚ no chyba, że mnie na poznański UAM przyjmą co też jest bardzo prawdopodobne, pozdrawiam i powodzenia ;p Nie łamcie, w tamtym roku podobno ok. 70% osób było z listy rezerwowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnom :) Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:25 Prawo - na UKSW byłem coś koło 50 miejsca na liście rankingowej, na UŚ też prawo, pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: UKSW wyniki IP: *.aster.pl 12.07.05, 23:26 dostałam sie na adm a na prawo jestem na rezerwowej wiec mam nadzieje ze wejde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 00:10 i sklada ktos odwolanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: try do kiedy trzeba swiadectwo i inne papiery doreczyc IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 13.07.05, 00:41 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
sangohan Re: do kiedy trzeba swiadectwo i inne papiery dor 13.07.05, 00:44 do 20 lipca, ale nie pamietam do ktorej godziny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: try Re: do kiedy trzeba swiadectwo i inne papiery dor IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 13.07.05, 01:06 ym a gdzie masz to podane? nie wysla do ciebie listu ze sie zakfalfikowales i wtredy podadza termin do kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
sangohan Re: do kiedy trzeba swiadectwo i inne papiery dor 13.07.05, 11:13 :]... powiedz mi na jaki kierunek chcesz to podanie, a ja ci poszukam i ci przesle link... oki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fran pytanie filozoficzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:18 mam pytanie - co byscie wybrali gdybyscie dostali sie jednoczesnie na prawo na uksw i na prawo na umcs, i czy w ogóle wierzycie w te wszystkie rankingi w polityce czy wproście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropek zdecydowanie UMCS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:05 UKSW jest za młodą szkołą i jej jakość jest średniawa, poza tym zawsze będzie w ciemiu takich warszawskich "gigantów" jak UW, SGH czy SGGW. A UMCS to jedna z najlepszych polskich szkół. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UKSW wyniki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.05, 11:36 Miałem składac ale bardzo niemiła pani powiedziała ze to tylko moja fatyga, ze wszyscy chca studiowac a nikt nie chce sie uczyc do egzaminu a podania rozpatruja pozytwnie w bardzo wyjatkowych sytacjach i zazwyczajh przechodzi tak ze 3 osoy na kierunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:54 Dziwne, pani z ktora ja rozmawialam byla bardzo mila... No ale skladac nie ma co, bo lista sie bedzie przesuwac na naszych kontach - wg tej pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: UKSW wyniki IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 13.07.05, 12:19 aha czyli narazie żadne odwołania i tak nic nie pomoga??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: UKSW wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:28 Raczej nie, ja czekam przynajmniej do czasu kiedy trzeba bedzie skladac papiery, zobacze czy mi sie miejsce zmienia. Teraz i tak by te odowlania nic nie daly, pewnie by ich nie przeczytali. A ktos wie do kiedy mozna skaladc papiery na polonistyke? Na jakims wydziale znalazlam, ze do 22 ale juz nie wiem co to bylo, a mozliwe ze dla kazdego jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś