Dodaj do ulubionych

~~~~~~~~PRAWO UMCS~~~~~~~~~~

11.07.05, 15:50
hejka.orientujecie sie ile moze wynosic mniej wiecej prog na prawo??moze ktos
ma jakies przecieki albo co?;)
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: ~~~~~~~~PRAWO UMCS~~~~~~~~~~ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:52
      heh... tutaj co druga osoba ma jakies przecieki:> tylko co ciekawe - kazda
      inne:P chyba musimy wytrzymac do jutra ;)
      • Gość: ryniu Re: ~~~~~~~~PRAWO UMCS~~~~~~~~~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:04
        wiecie kiedy maja byc te wyniki na prawo na umcs bo na stronce nie ma zadnego
        komunikatu
        • Gość: aga Re: ~~~~~~~~PRAWO UMCS~~~~~~~~~~ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:10
          www.prawo.umcs.lublin.pl/ oto i on :) komunikat we wlasnej osobie ;)
          • Gość: kacha Re: ~~~~~~~~PRAWO UMCS~~~~~~~~~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:37
            kurcze,ja mam 127 chyba i cos mi sie wydaje ze to malo...ale bede sie odwolywac
            jak cos..
            • Gość: marika do tych co mieli poniżej 110 punktów!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:35
              Wpisujcie się kochani, bo chciałam coś z Wami obdyskutować:)
              • Gość: Kaca Re: do tych co mieli poniżej 110 punktów!!!!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 22:40
                Ja miałem poniżej a dokładnie 82.5 ;-(
                • Gość: marika Re: do tych co mieli poniżej 110 punktów!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:56
                  ja 104. czeba składac odwolanie nie ma wyjscia:( na kul skladales?
                  • Gość: Kaca Re: do tych co mieli poniżej 110 punktów!!!!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 22:59
                    Składałem i mam nadzieję że chociaż tam się dostanę, i myslę ciąglę nad
                    uzasadnieniem odwołania :-]
                  • Gość: kasiulekk Re: do tych co mieli poniżej 110 punktów!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:00
                    a wiecie moze czy juz jutro mozna skladac te odwolania???
                    • Gość: Kaca Re: do tych co mieli poniżej 110 punktów!!!!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 23:04
                      Ja poczekam aż mi przyślą list z zawiadomieniem że się nie dostałem wtedy coś
                      zadziałam a teraz czekam
                      • Gość: marika Re: do tych co mieli poniżej 110 punktów!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:09
                        No ja tez sie wstrzymuje na razie... Trzeba wymyslec cos madrego, zeby to
                        wogole raczyli przeczytac!
                        • Gość: Kaca Re: do tych co mieli poniżej 110 punktów!!!!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 23:12
                          Ale co ruszyć czy mała miejscowość i brak perspektyw, czy nie wyszła matura,
                          streas itp, a może postanowienie poprawy i gorąca prośba. Nie mam pojęcia
                          • tommy.100 Re: do tych co mieli poniżej 110 punktów!!!!!! 12.07.05, 23:14
                            ale to co wy tam napiszecie to naprawde nie jest istotne ... wazne jest ile
                            mielsicie pkt i na tej podstawie bedą przyjmowac ... tak mis ie wydaje
                            przynajmniej
                            • Gość: marika Re: do tych co mieli poniżej 110 punktów!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:18
                              no niestety tommy z bólem, ale przyznaje, że masz racje...
                              • Gość: gość Re: do tych co mieli poniżej 110 punktów!!!!!! IP: 80.51.153.* 12.07.05, 23:49
                                A nie wiecie ile jest osób poniżej 127,5 pkt-100 pkt??????
                                • tommy.100 Re: do tych co mieli poniżej 110 punktów!!!!!! 12.07.05, 23:52
                                  wejdz na ich strone i policz ... nie podają takich informacji :) jak ja sie
                                  orientowałem w wynikach 127 pkt to jest costak mniej wiecej jakeis 10-15 osób
                                  • Gość: Savo Re: do tych co mieli poniżej 110 punktów!!!!!! IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 13.07.05, 00:11
                                    dacie rade,jestem pewny ,że około 30-40 osób zrezygnuje na rzecz innych
                                    kierunków i uczelni;)
                                    • Gość: kasia Re: do tych co mieli poniżej 110 punktów!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 01:09
                                      z odwołania ciężko. limit jest 350 osób, a przyjeli 400. myślę, że nie przypadkowo.
                                      • Gość: marika Re: do tych co mieli poniżej 110 punktów!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:22
                                        Nie wiem co o tym wszystkim sądzic:( Najgorsze jest to czekanie do poniedziałku
                                        • tommy.100 Re: do tych co mieli poniżej 110 punktów!!!!!! 13.07.05, 11:24
                                          słuchajcie to ze przyjeli 400 osób swiadczy tylko o tym że podjeli
                                          prawdopodobnie decyzje o zwiekszeniu liczby studentów i tyle. Oni już są
                                          przyjeci a władze nie moga przewidziec ile odejdzie... a moze nikt nie
                                          odejdzie?? to już przyjeci na 100% wiec w tym roku bedzie 400 studentów prawa a
                                          ci co śa pod numerkiem 350 to nie rezerwa trzeba pamietac .. wiec pisac podanie
                                          trzeba ... mi zabraklo 0,5 pkt ... normlanie jestem taki zły .... wrrrrrrrrrr
                                          ale co poradzicie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka