Dodaj do ulubionych

Prośba o KUL :(((

13.07.05, 08:15
Prośba do wszystkich osób które dostały się już na inne uczelnie żeby nie
blokowały miejsca na KULu.. chodzi mi szczególnie o prawo i administracje. Mam
nadzieje że rozumiecie ze w wielu przypadkach KUL jest ostatnią deską ratunku,
dla mnie również :(( Zależy mi na tym zeby studiować dziennie, a maturka nie
poszła mi zbyt rewelacyjnie. Są juz wyniki z UMCS, UW, UKSW i innych uczelni,
a dla wielu z was prawo i administracja nie są wymarzonymi kierunkami.. bedę
bardzo wdzięczna.. buuuuuuuuuuuziaki 4 all :*:*:*:*:*
Obserwuj wątek
    • Gość: Twixi Re: Prośba o KUL :((( IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.07.05, 08:19
      hehe solidaryzuję się w bólu i dołączam się do prośby.. ;)
      • kasiunia0101 Re: Prośba o KUL :((( 13.07.05, 08:33
        dzieki.. wiem ze nie jestem jedyna taka osoba i mam nadzieje ze osoby które moga
        sie juz poszczycic mianem STUDENTA zrozumieja nas.. sami w koncu tez przezywali
        ten sam stres zanim sie dostali na wymarzone kierunki, tyle ze nasz stres bedzie
        trwał o wiele dluzej.. :(( no comment
        • Gość: DON KAMILLO Re: Prośba o KUL :((( IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 08:56
          KASIUNIA ILE MASZ W TYM PRZELICZNIKU NA PRAWO NA KUL?? a JESLI NIE ZNASZ GO TO
          WES PODAJ WYNIKI MATUR TO SOBIE BYM PRZELICZYL I POROWNAL SZANSE
          • Gość: don kamillo Re: Prośba o KUL :((( IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 09:36
            kasiunia jesli nie chcesz mowic wynikow to nie mow. Juz w innym poście
            zauważyłem że jak ktoś sie ciebie pytal o wyniki to unikałaś odpowiedzi. Ne
            wiem czemu. Każdy mam tam słabe wyniki, m.in. ja i tego nie ukrywam. Moja
            historia rozsz na 30% to nie powód do dumy
            • Gość: kasiunia0101 Re: Prośba o KUL :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:34
              sorki ale nie bylo mnie po prostu na forum.. po przeliczeniu wychodzi mi niecale
              50 pkt :((( wiec nie mam szans :(((
              • Gość: kasiunia0101 Re: Prośba o KUL :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:35
                a historie rozszerzona napisalam na niecale 30% :(((
              • tommy.100 Re: Prośba o KUL :((( 13.07.05, 12:35
                no co ty!!!! szanse są zawsze ... a ci sie wydaje że ludzie mają jakieś
                rewelacyjne wyniki? Ci co mają mało nawet o tym nie mówią a ci co dużo (powyzej
                60) to raczej jest ich mało. Wiec ja mam nadzieje że bedzie dobrze a poza tym
                jeszcze odwoałania jak coś :)
                • tommy.100 Re: Prośba o KUL :((( 13.07.05, 12:36
                  a pisałas roz polski? bo ja niestety nie <sciana>
                  • Gość: max Re: Prośba o KUL :((( IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 13.07.05, 12:38
                    tommy - wiesz może jaka opinia cieszy się KUL w Lublinie?
                    • tommy.100 Re: Prośba o KUL :((( 13.07.05, 12:39
                      niestey nie jestem z LBN ale słyszałem że bardzo troszcza sie o swoich
                      studentów ... nie to co inne uczelnie odrazu rzucając na szerokie wody ...
                      • Gość: gingersowna Re: Prośba o KUL :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:02
                        Ja to mam nadzieje ze sie wszyscy spotkamy juz po ogloszeniu wynikow jako studenci na piwku i bedziemy sie smiac z tego wszystkiego co teraz tu piszemy. Kto jest za ???? :D
    • toxic22 Re: Prośba o KUL :((( 13.07.05, 10:19
      a na filologie angielska na kulu jak sie przelicza punkty..?? :|
    • Gość: max Re: Prośba o KUL :((( IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 13.07.05, 10:37
      czesć! czy ktoś z Was wysłał dokumenty na KUL pocztą? Wiecie może czy powinienem
      dostac jakieś zawiadomienie listowne o wpłynięciu dokumentów?

pozdr.
      • tommy.100 Re: Prośba o KUL :((( 13.07.05, 10:50
        jak masz załozone konto to tam sie dowiesz ... nie pamietam dokładnie jak to
        szło ale jak chcesz to moge ci powiedziec ... ale narazie nie chce mi sie :P
        jak coś to pisz :)
        • Gość: max Re: Prośba o KUL :((( IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 13.07.05, 10:53
          na koncie mam napisane "dokumenty zostały przyjęte", czyli jest ok. Nie wiem
          tylko, że KUL wysyła powiadomienia poczta, jak np. UWM.

:)
          • tommy.100 Re: Prośba o KUL :((( 13.07.05, 10:55
            ja składałem osobiscie i też to mam napisane ... czyli wszystko jest ok i nie
            masz sie co martwic ... ja bym sie bardziej zaczął teraz obawiać ogłoszenia
            wyników :/
            • Gość: max Re: Prośba o KUL :((( IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 13.07.05, 11:11
              złożyłem na ekonomie i jest dużo chętnych, wiec bedzie cieżko... Jedynym dla
              mnie pocieszeniem jest, że jestem przyjmowany poza konkursem świadectw - moze
              się uda :]
              • Gość: marika Re: Prośba o KUL :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:17
                I ja się przyłączam do tej prośby!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: kasia 19 Re: Prośba o KUL :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:38
                  ja składałam na germanistykę i potwierdzenie że dokumenty zostały przyjęte na
                  kul przysłano mi pocztą. a wyniki dopiero 18!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: max Re: Prośba o KUL :((( IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 13.07.05, 11:40
                    mi napisali maile, ze wyniki do 18, czyli jest szansa że będą wczesniej...
          • Gość: gingersowna Re: Prośba o KUL :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:34
            Jak to mozna sprawdzic ????? :(
            • Gość: gingersowna Re: Prośba o KUL :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:37
              Ok, juz wiem :) Jezu w jednej chwili gula mi stanela , grrr.
          • Gość: bloody86 Re: Prośba o KUL :((( IP: *.75.61.196.ostrow61.ptc.pl 13.07.05, 15:50
            mi przyszlo powiadomienie poczta, ze zostalam zarejestrowana, ale na swoim
            koncie nie widze nic w stylu "dokumenty zostaly przyjete":| gdzie wy to macie?
            • Gość: gingersowna Re: Prośba o KUL :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:53
              Wchodzisz na swoje konto, potem WYBRANE --> SZCEGÓŁY :) Powodzenia w szukaniu. Jest napisane pozniej na zielono, ze zostaly przyjete ;)
              • tommy.100 Re: Prośba o KUL :((( 13.07.05, 16:36
                widze że wątek znika wiec trzeba z nim powrócić :) ... dopisujcie wyniki.
                Ewentulanie pewni że na KUL nie idą a skladali tu papiery niech potwierdzą
                swoją decyzje :)
                • Gość: gingersowna Re: Prośba o KUL :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:39
                  Ja Zlozylam na anglistyke i administracje. Mam problem z przeliczeniem tych punktow. Dochodze do pewnego momentu a potem juz nie kapuje :D Wakacje mam zreszta - nie lubie obliczen.
              • Gość: pytoninio Re: Prośba o KUL :((( IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 14.07.05, 23:49
                Ja na Germanistykę idę => polak rozsz 30 % a niemiecki 80 % :) ====>
                • Gość: kaka Re: Prośba o KUL :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 01:00
                  KUl Prawo -60,2
                • Gość: kasiunia0101 Re: Prośba o KUL :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 01:01
                  no z dnia na dzien coraz bardziej uswiadamiam sobie to ze chyba nie bedzie mi
                  dane studiować dziennie, choc bardzo mi na tym zalezy :((( myslalam ze wiecej
                  osob zrezygnuje z KULu który jest moja ostatnia deska ratunku, ale sie
                  przeliczylam. czekam na decyzje z OKE w sprawie wgladu do mojej pracy
                  rozszerzonej z historii, bo po tym jak popisała sie OKE we Wrocławiu to mozna
                  sie wszystkiego spodziewc.. powodzenia 4 all busssiaki
                  • Gość: kasia 19 Re: Prośba o KUL :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 07:53
                    wiesz kasiu, powiem ci ze kul to dla wielu ludzi ostatnia deska ratunku, ja
                    składałam dolublina, łodzi, krakowa i myśle ze właśnie lublin mi pozostanie.
                    ale ja w lublinie wybierałam germanistykę. czy ktoś zna wzór jak sie przelicza
                    te punkty. Przeliczcie mi jak umiecie. mój polski to 83 podst. i rozszrz 53.
                    niemiecki 94 podst. i 82 rozszerz.
                    • Gość: kasiunia0101 Re: Prośba o KUL :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:09
                      no wałsnie.. wiem ze nie jestem jedyna.. mialam nadzieje ze wiecej osob
                      zrezygnuje.. chciala bym zeby zrobili tak jak na UMCSie i zwiekszyli limit
                      przyjetych osob :>> ale to tylko "pobozne" zyczenia.. powodzenia dla wszystkich
                      ktorzy z niecierpliwoscia czekaja na wyniki.. nie łamcie sie :)) buziaki :*
                      • Gość: kasiunia0101 Re: Prośba o KUL :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:28
                        stronka logowania sie na KULu nie dziala.. mozemy spodziewac sie juz wynikow???
                        • Gość: kasia 19 Re: Prośba o KUL :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:31
                          kasiunia masz racje. może już wkrótce.............
                        • Gość: kasia 19 Re: Prośba o KUL :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:31
                          to jeszcze raz ja. kasiu jak sie dostaniesz to bądź na tym forum
                          • Gość: kasiunia0101 Re: Prośba o KUL :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:42
                            pewnie ze bede.. marze o tym zeby sie dostac :(( bo to moja ostatnia szansa.. na
                            jakie kierunki na KUL złożyłas podanie?? buzka :*
                            • Gość: kasia 19 Re: Prośba o KUL :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:46
                              mam nadzieję ze sie spotkamy. na germanistykę. bo wiesz bedzie mi brakować
                              takiej bratniej duszyczki bo ode mnie z klasy na kul wybieram sie tylko ja. a
                              tak serio to kul jest moją deską ratunku, jakbym sie nigdzie nie dostała, bo
                              składałam do łodzi i krakowa. tylko ze atm wyniki mam dopiero 18 i 25. papapa
                              • Gość: kasiunia0101 Re: Prośba o KUL :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:50
                                teraz zostaje nam tylko siedziec przed kompem i czekac na te nasze internetowe
                                konta :>> jak bysmy sie dostaly obie to mozemy sie nawet wczesniej jakos styknac
                                i oblac dostanie sie na studia :)) buziaki :*
                                • Gość: kasia 19 Re: Prośba o KUL :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:52
                                  no problem! ja bede codziennie na tym forum, no tylko nie w sobote i niedziele.
                                  ale jak sie dostaniemy to pewnie bedzie trzeba dowieźć dokumenty, to sie jakoś
                                  zgadamy i przyjedziemy do lublina tego samego dnia
                                  • Gość: kasiunia0101 Re: Prośba o KUL :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:55
                                    ołkej :))) to zycze powodzenia :>> pozdroffffka =]
                                    • Gość: leslie1986 konkurs swiadectw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:01
                                      skad wiecie ze jestescie zwolnieni z konkursu swiadectw? czy na fil angielskiej
                                      tez tak jest? ile trzeba miec pkt?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka