Dodaj do ulubionych

kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY?

13.07.05, 08:58
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.05, 09:04
      indjanka z tego co wiem to startujesz do Gdańska więc po co ci to wiedziec,
      zresztą czegoś takiego jak AM Bydgoszcz to nie ma kochana od przeszło roku -
      teraz jest CM UMK!!!
      • indjanka Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? 13.07.05, 09:09
        dobrze, niech będzie CM UMK!!! To kiedy macie wyniki??
        A startuję do Łodzi i chyba mogę wiedzieć, jaki był próg w innym mieście
        • Gość: MADZIA Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.05, 09:11
          Wyniki będą dziś o 13:00.
          Jak tylko poznam progi zaraz wpiszę, bez obaw!
          A w takim razie kiedy poda Łódź?
          • indjanka Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? 13.07.05, 09:14
            niestety, dopiero w poniedziałek....mam juz dosyć tego czekania
            • Gość: madzia Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.05, 09:15
          • Gość: as-ia Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 09:15
            a nie wiesz czy będzie lista przyjętych (i nieprzyjętych :-() na stronie???Bo
            nie jade dziś do Bydgoszczy a wątpię czy zdołam się tam dodzwonić!!! Trzymam
            kciuki za wszystkich!!
            • Gość: madzia Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.05, 09:17
              O wynikach na CM UMK możesz dowiedziec się w następujacy sposób:
              a) pojedziedz do Bydgoszczy
              b) zadzwonisz pod numer jaki ci podadzą gdy zadzwonisz do rektoratu
              c) otrzymasz w ciagu kilku dni list z zawiadomieniem
              • Gość: madzia Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.05, 09:19
                Wyników w necie nie będzie
                • Gość: madzia Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.05, 09:44
                  Pospeklujmy trochę na ile szacujecie progi? Ja tak sobie myślę że łącznie z
                  testem nie spadną niżej niż 190pkt!
                  • indjanka Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? 13.07.05, 13:21
                    no i co , kiedy macie wyniki?
                    • Gość: as-ia Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:22
                      A co obstawiacie jeśli chodzi o farmację?? Jaki próg??
    • indjanka Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? 13.07.05, 15:13
      up
    • Gość: as-ia Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:15
      Podbno wyniki jutroooo :-(
    • Gość: .... Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 07:52
      Hop do góry !!
      • Gość: madzia Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.05, 09:21
        Ja już sama nie wiem czy można im zaufać i dziś równiez się kopsnąć pod
        rektorat, a co jeśli znowu powiedzą że wyniki jutro????!!! Tego już chyba nie
        wtrzymam! Kto dziś tam się o 15:00 wybiera?!
        • Gość: as-ia Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:25
          Czyli wyniki o 15 dopiero?????KUuuurcze no......Oni sobie normalnie jaja z nas
          robią....
          • indjanka Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? 14.07.05, 12:00
            up up up
    • indjanka Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? 14.07.05, 19:09
      no i co? nie było wyników??
      • Gość: a jaki Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:13
        a jaki próg?
        • Gość: as-ia Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:08
          hop do góry i wpisywać się kto już coś wie.....pizzzzzzzzz
    • Gość: as-ia Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:13
      Są już wyniki na stronie!!!!!!! Można wejść i wpisujecie swój pesel i wyświetla
      się wynik rekrutacji!!!!! JA jestem przyjęta na farmację!!!!!!!!!!!! :-)
    • indjanka PRÓG NA LEKARSKI ??? 14.07.05, 20:25
      halllooooo LUDZIE JAKI JEST PRÓG NA LEKARSKI????
      • agnes-smile Re: PRÓG NA LEKARSKI ??? 14.07.05, 20:32
        A jaki próg na farmacje i ile miałaś punktow???? Piszcie co wiecie... I na
        stomatologię - chłopaka zdawał, gdybysmy sie oboje dostali byłoby cudownie...ach
        • Gość: as-ia Re: PRÓG NA LEKARSKI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:38
          Nie wiem ile miałam punktów bo sprawdziłam w internecie a tam tylko komunikat
          wynik : przyjęty, ale jutro zadzwonię i się wszystkiego dowiem no i mam
          nadzieję że ktoś tam był na miejscu i się dowiedział.Tzn.z matury miałam 144 a
          z testu nie mam pojęcia. Trochę się tylko obawiam bo tam pod spodem jest
          notatka : Wyniki postępowania rekrutacyjnego ogłoszone na stronach
          internetowych Collegium Medicum
          mają charakter wyłącznie informacyjny i nie należy ich traktować jako decyzji w
          sprawie przyjęcia na studia.
          • indjanka Re: PRÓG NA LEKARSKI ??? 14.07.05, 20:45
            Gratuluję!

ale na jaki wydział skąłdałaś??
            • Gość: as-ia Re: PRÓG NA LEKARSKI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:46
              Na farmację
    • Gość: as-ia Re: kiedy będa wyniki na AM w BYDGOSZCZY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:49
      Ale myślicie że tą notatką pod spodem mam się obawiać czy już mogę się w pełni
      cieszyć że jestem studentką??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka