Dodaj do ulubionych

Zawaliłem:(

14.07.05, 08:55
Chyba mialem zbyt ambitne plany.Wyników co prawda niema ale mam niewielkie
szanse zeby sie dostać ... Dopiero po fakcie zauwazylem ,że byłbym juz na
liscie przyjetych pewnie ze 2 odpowiadających mi kierunków na dobrych
uczelniach,ale nie złożyłem tam podań ze wzgledów finansowych... tak moge
zostac na lodzie .. Popełnił ktoś taki błąd jak ja ??
Obserwuj wątek
    • Gość: kinia_86 Re: Zawaliłem:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 08:58
      Hej, ja też z moimi wynikami dostałabym się np. na administrację na umcs (400
      miejsc), a nie dostałam się na lingwistykę, gdzie jest 20 miejsc :/ myślę
      tlyko, że nie było sensu składać na kierunek który mnie nie interesuje ( co
      zrobiło wielu moich znajomych tylko po to, żeby się gdziekolwiek załapać...).
      Też mam ambicje, ale świat na lingw. się nie kończy:) Tobie tez się uda zrobić
      coś, co będzie miało taki rezultat jakbyś studiował od razu swój wymarzony
      kierunek.

Głowa do góry!!!
      • Gość: molk Re: Zawaliłem:( IP: *.crowley.pl 14.07.05, 09:16
        "myślę tlyko, że nie było sensu składać na kierunek który mnie nie interesuje ( co zrobiło wielu moich znajomych tylko po to, żeby się gdziekolwiek załapać...)"

Ja tez tak zrobilem (chociaz dostalem sie tez na to co chcialem), niestety wy mozecie sobie popracowac rok i sie pouczyc do egzaminow/poprawki matury, mnie by sie raczej nie udalo chyba ze uczylbym sie na poligonie albo koszarach ;)
        • Gość: kinia_86 Re: Zawaliłem:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:21
          W sumie racja ;) tylko u mnie panowie są zachwyceni że ledwo co się załapali w
          progu na administracje umcs a beda wylatywać stamtąd szybciej niż się dostali,
          bo 400 miejsc do końca studiów na pewno się nie utrzyma....
    • intention Re: Zawaliłem:( 14.07.05, 09:11
      u mnie tez klapa;( Bardzo chcialam sie dostac na filologie angielska choc
      rozszerzona matura poszła mi nieciekawie (75% to raczej niski wynik jak na
      potencjalnego studenta anglistyki ;[) a wczoraj wyszło mi ze spokojnie
      dostałabym sie na stounki miedzynarodowe na umk ( o których tez myślałam, ale
      nie złożyłam papierów ;/ )ze średniej ważonej wychodzi mi o wiele więcej pkt od
      limitu od którego przyjmowali... ;( i co mnie teraz czeka nkjo/ mury prywatnej
      uczelni ;(
      nie przejmuj się może właśnie okaże sie że to Ciebie szukają ;D powodzenia
    • m.a.t Re: Zawaliłem:( 14.07.05, 09:58
      A ja nie posłałem papierków na UMCS na polonistykę, a szkoda;)
      Ale po tym co zrobili na UMCS na wydziale politologii, zdecydowanie wolę KUL...
      • agrafka111 Re: Zawaliłem:( 14.07.05, 12:21
        hej, ja też nie dostałam sie na UMCS na anglistyke, ale po tym co dzieje sie na
        tej uczelni wolalabym 100 razy KUL, chociaz wiem ze i tam jest bardzo mozliwe
        ze sie nie dostane. A wszedzie skladałam na 1 kierunek- ten ktory mnie
        interesuje a nie na 10 jak moi znajomi. I tez jestem zla z jedenj strony bo
        wiem ze na inne mialam duze szabse sie dostac, ale ja nie chce studiowac po to
        by studiowac cokolwiek, a to co mnie interesuje i gdzie widze swoja przyszlosc.
        A tak... zostaje mi anglistyka licencjacka, potem studia uzupełniajace... wiem
        że bedzie trudniej, ale wiem tez że porażke mozna zamienic w sukces, a
        najwiekszy sukces można roztwonić- wszystko zalezy od nas.
        • Gość: shash Re: Zawaliłem:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:25
          jak na razie dalem tyly tylko na jedenym kierunku, moze na ktorys z pozostalych
          sie zalapie...

"Ale chron mnie Panie od pogardy..."
        • m.a.t Re: Zawaliłem:( 14.07.05, 12:27
          Ale ja chcę iść na polonistykę;) I tez wolę KUL i wiem, że będzie ciężko się
          dostać, a na UMCS dostałbym się z tymi samymi punktami i to właśnie zawaliłem...
    • n_nicky Re: Zawaliłem:( 14.07.05, 12:24
      Ja jeszcze nie mam wyników z żadnej uczelni,ale wiem już,że dostałabym się na
      kilka kierunków na UMK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka