Dodaj do ulubionych

JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr?

14.07.05, 21:14
Ja składałam na bibliotekoznawstwo i wyniki miały być dopiero 18 ale
sprawdziłam moje konto i jestem już przyjęta!!! Trochę tego nie rozumiem bo
oni tam do jutra przyjmują dokumenty.
Obserwuj wątek
    • umbradomini1 Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? 15.07.05, 06:08
      to masz szczęście- ja mam wyniki podobno dziś, a miały być już 10. i tak się
      nie dowiem, bo strona dziś się kompletnie zawiesi i zobaczę dopiero w nocy:(

GRATULUJĘ I POWODZENIA!!!!
      • Gość: anulka191 Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: 80.50.65.* 15.07.05, 08:50
        Ja tesz skałdałam na biblioteko ...itd... tylko że u mnie jeszcze nic nie pisze
        ze nawet wpłate dokonałam niewiem .. dziwne .. a ta strona sie wogóle nie
        ładuje.. ehhh :/ a ty z jakimi przedmiotami tak startowałas??
    • aszatan Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? 15.07.05, 09:33
      to rzeczywiście bardzo dziwne :-( bo u mnie też jeszcze nie ma udostepnionych
      wyników :-(
      ale gratuluje i pozdrawiam.
      • Gość: Ben_Wallace Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.07.05, 09:37
        Nie przesadzaj ze szczęsciem bo ta strona jest beznadziejna i wyświetla co chce
    • Gość: jana Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 15.07.05, 09:54
      dostalam sie tam na etnologie ale rezygnuje na rzecz uw :)
    • endangered_species rekrutacja zatrzymana 15.07.05, 10:00
      To prawda, że wstrzymali dzisiejsze ogłoszenie wyników do czasu wyjaśnienia
      sprawy z nieszczęsną 500?
      • Gość: nati Re: rekrutacja zatrzymana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:12
        skąd masz taką informację?? bo ja z jednej strony współczuję tym,którzy maja
        błędy w świadectwach,ale z drugiej-chciałbym już wiedzieć,na czym stoję,bo ta
        niepewność mnie dobija...
      • Gość: rybka Re: rekrutacja zatrzymana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:13
        Ja uważam, że ta cała afera wynikła z tego, ze na Dolnym Śląsku były za słabe
        wyniki z historii i oke we wrocławiu nie chciała uczniom zamykać drogi na
        studia, więc podwyższyła wyniki. Beznadzieja....
        • endangered_species Re: rekrutacja zatrzymana 15.07.05, 10:16
          wiem to stąd, że ktoś o tym napisal w wątku założonym przeze mnie, a
          poświęconym rekrutacji na UWr
          • Gość: ula Re: rekrutacja zatrzymana IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:18
            a co ja mam zrobic jak ni epamietam swojego NIU???
            • Gość: as Re: rekrutacja zatrzymana IP: 80.54.200.* 15.07.05, 11:18
              Czesc mam pytanie do jush-fakacje, czy to ze cie przyjeli wyświetlilo sie po tym jak wcisnęłaś na rekrutacja, a kolo docyzja komisji rekr pisalo TAK, ja tak mam i nie wiem czy jestem juz przyjeta czy nie :) a propo wyświetlila ci sie twoja pozycja rankingowa? bo ja mam 36 czy 38 a ty?Pozdro
              • Gość: jush_fakacje Re: rekrutacja zatrzymana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:41
                dokładnie tak, moja pozycja to 12. a ty skladałaś/eś też na biblioteko...?
                wiecie może jaki jest limit miejsc? bo ja tego nigdzie nie mogę znaleźć. aha i
                zdawałam polski, niemiecki i geografie.
                • Gość: as Re: rekrutacja zatrzymana IP: 80.54.200.* 15.07.05, 15:32
                  moja pozycja to 38, jest problem bo nie wiem ile jest miejsc na bibliotekoznawstwo i nie wiem czy z tej (odległej, bądż co bądż pozycji, w porównaniu do twojej 12)mam sie cieszyc czy plakac:), ale ztego co tu napisalas to ty tez skladalas papiery na bibliotekoznawstwo:), wiec witaj w klubie :)
                  • Gość: refek Re: rekrutacja zatrzymana IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 15.07.05, 15:45
                    a ja wyslalem papiery poczta (priorytetem, dwa dni temu, więc na bank doszlo na
                    czas) i na kandydacie nie mam jeszcze tego kierunku zalozonego :/
                    • Gość: jush_fakacje Re: rekrutacja zatrzymana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:00
                      no ja właśnie też nie wiem ile jest miejsc. chyba pojade tam w poniedziałek
                      zobaczyć czy są już jakieś listy osób przyjętych. orientujesz się może do ilu
                      dni trzeba złożyć potwierdzenie ze chcesz się uczyć na tej uczelni?
                      • Gość: as Re: rekrutacja zatrzymana IP: 80.54.200.* 15.07.05, 18:19
                        Cześć, nie wiecie moze czy uczelnia wysyla list z potwierdzeniem do osoby która sie dostała na dany kierunek?czy w ogóle tak nie robi, a potwierdzenie jest tylko przy zalogowaniu.
                        • umbradomini1 Re: rekrutacja zatrzymana 15.07.05, 18:22
                          wysyła, bo tam jest potwierdzenie chęci studiowania....
                          jak nie dostaniesz się, to też piszą....
    • Gość: jush_fakacje Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:36
      a skąd wiesz że wysyła?
      • umbradomini1 Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? 15.07.05, 18:38
        bo mi w zeszłym roku przysyłali... i to, że się dostałem i to, że nie....
        muszą przecież cię zawiadadomić, a z rekrutacją... szkoda gadać...
        • Gość: lep Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: 80.54.200.* 15.07.05, 19:11
          no to nie wiem jak jest w tym roku ale mi na przyklad w tym nie przyslali, ze sie nie dostalam na 1 z kierunkow ktore wybralam,o tym ze sie nie dostalam dowiedzialam sie po zalogowaniu
          • umbradomini1 Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? 15.07.05, 19:13
            poczekaj- tak działa poczta....
            • Gość: as do jush_fakacje IP: 80.54.200.* 16.07.05, 09:52
              Jest 60 miejsc, wiem bo wczoraj pisałam do nich z pytaniem ile jest miejsc. 60 :)
              • Gość: ref Re: do jush_fakacje IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 16.07.05, 10:18
                as, a co masz napisane w dziale rekrutacja na kandydat.uni.wroc.pl?
                • Gość: jush fakacje Re: do jush_fakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 10:31
                  dzięki as!
    • Gość: jush fakacje Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:18
      weszłam sobie właśnie na moje kontu i co widzę? "Pozycja na liście rankingowej:
      ranking nieustalony; Decyzja WKR o przyjęciu: nieznana"!!!!!! A przecież w
      czwartek już mnie przyjeli!!! wy też tak macie?
      • Gość: ref Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 16.07.05, 12:31
        tak (na szcęście :P) już się martwiłem. widac te wszystkie odpowiedzi "nie"
        przy nieustalonym rankingu czy niedopuszczenie do 2 etapu jezeli ktos spelnial
        warunki to tylko błędy systemu. Pewni będizemy cyz nas przyjmą tylko wtedy jak
        dostaniemy list od nich, bądź jak sprawdzimy swoje miejsca na liscie na
        Uniwerku.
        • Gość: as Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: 80.54.200.* 16.07.05, 12:38
          kurcze, mi też już zniknęło moje 38 miejsce :(, pewnie uzupełniają liste o te osoby które złożyły papiery w ostatnich dniach(mam nadzieję, że nie było ich aż tak duzo, żeby mnie wykurzono z tej 60)!mam nadzieje, że listonosz coś mi przyniesie i żeby to było to o czym myślę więć jak mówią słowa piosenki:,,ludzie zejdźcie z drogi, bo listonosz idzie(czy jedzie, bo nie pamiętam:)
    • Gość: mat do juszfakacje & as IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 16.07.05, 19:51
      ile macie procent w sumie ze wam napisalo ze was przyjeto? ja mam 210 i nic mi
      nie napisali jeszcze
      • Gość: as DO MAT IP: 80.54.200.* 17.07.05, 09:11
        jA po dodaniu tych 3 przedmiotów obowiązkowych na poziomie podst miałam 235, ale to że mnie przyjeli juz znikneło, wiec czekam do jutra na wyniki.
        • Gość: jush_fakacje Re: DO MAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:23
          ja mam 258 i też mi już zniknęło ze mnie przyjeli. teraz czekam na list i będę
          sprawdzać co jakiś czas kandydata.
    • Gość: jush_fakacje Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:24
      a tak przy okazji to chcecie w ogóle studiować to bibliotekoznawstwo???
      interesuje was to? bo mnie niespecjalnie.
      • Gość: as Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: 80.54.200.* 18.07.05, 11:16
        Ja nie mam innego wyjscia, papiery skladalam na psychologie i na bibliot.Na psycho mnie nie przyjeli wiec zostało mi juz tylko to.Jush_fakacje składałas papiery na inne kierunki?
        • Gość: jush_fakacje Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:11
          składałam na UJ ale tam mnie nie przyjeli (jestem na rezerwowej).
          • Gość: as Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: 80.54.200.* 18.07.05, 16:37
            Ja juz chce te wyniki, bo mnie z tego stresu zaraz coś trafi
    • Gość: agata EKONOMIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 16:58
      dostalam sie na ekonomie :) ktos jeszcze?? chetnie Was poznam :) Pozdrawiam!!
    • piffpaff :) 18.07.05, 17:01
      Będę studiować na UWr prawo. Uff i wreszcie wakacje ;)
      • dombs Re: :) 20.07.05, 00:03
        piffpaff tez bede studiowal prawo razem z toba :) do zobaczenia w pazdzierniku!
        • Gość: anienia Re: :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:08
          czyli bedziemy studiowac prawo razem od pazdziernika:)
          a kiedy jest ten oboz integracyjny hheheheheh:)
          • Gość: urty Re: :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:50
            A ja jestem studentką administracji na UWr :). W poniedziałek byłam zawieźć
            resztę papierów
          • dombs Re: :)) 20.07.05, 11:01
            Wlasnie przydalby sie jakis integracyjny bo i tak nie bedzie co robic we
            wrzesniu. Jakbyscie dos wiedzieli to dajcie znac. GG 5306305
            • Gość: anienia Re: :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:03
              a skad jestescie przyszli prawnicy??? wroclaw??? ja bydgoszcz...gdzie
              zamierzacie mieszkac we wrocku?
              • piffpaff Re: :)) 20.07.05, 11:06
                Jestem z okolic Opola. Zastanawiam się nad mieszkaniem.
                • dombs Re: :)) 20.07.05, 13:02
                  Ja jestem z Zielonej Gory i chyba z kumplami z politechniki mieszkanie
                  wynajmiemy. A ten adapciak to raczej nieciekawa propozycja, ludzie beda z
                  roznych miast a ja bym wolal tylko z wroclawia
            • piffpaff :) 20.07.05, 11:05
              elsaus.univ.szczecin.pl/adapciak/
              Pozdrawiam przyszłych prawników ;)
              • Gość: yello do: piffpaff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:15
                co do przyszlych prawnikow: jedziesz na ten oboz? tez sie dostalam do wrocka na
                prawo, ale na ten oboz przyjezdzaja ludzie ze wszystkich miast - wiec lepiej
                byloby pojechac na jakis organizowany przez u.wr. ale tam na stronie nie ma
                zadnego info. nie wiem ossochozi:). no i wogole - masz gdzie mieszkac we
                wroclawiu?
                • piffpaff Re: do: piffpaff 20.07.05, 15:45
                  Co do obozu - nie wiem, po prostu wkleiłam to, co znalazłam i pobieżnie
                  zaznajomiłam się z treścią tej strony ;). No ale obóz organizowany tylko dla
                  studentów UWr byłby chyba rzeczywiście lepszy.
                  Co do mieszkania - szukam :). Zastanawiam się nad akademikiem, ale mieszkanie
                  wydaje mi się lepsze - cena ta sama, ale warunki trochę inne ;).
                  Pzdr
                  • yello33 Re: do: piffpaff 20.07.05, 15:52
                    tylko jeszcze kwestia czy akademik dostaniesz... no i masz wzor podania, jaki
                    trzeba tam wyslac? na tej stronie uwr zadnych info nie ma - a jesli sa to
                    trafiasz na nie przypadkiem:) ja we wroclawiu bylam raz, ze znajomych nikt tam
                    sie nie wybiera - wiec zaczynam watpic w szanse znalezienia
                    mieszkania/współlokkatorki...eh...:)
                    • Gość: oamdg u mnie podobnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:56
                      problem mam podobny - NIKT ze znajomych nie idzie do wrocławia, będe sama jak
                      palec, więc zamieszkam w akademiku, ale na raie nic nie wiem
                      Słyszałam że nalepsze akademiki to kredka i ołówek, że wysoki standard i
                      spokój względny, ale tez cena wyższa i szczególnie na pierwszym roku ciężko sie
                      tam dostać.
                    • piffpaff Re: do: piffpaff 20.07.05, 16:12
                      Wzór podania jest na ich stronie: Struktura - administracjam ogólnouczelniana -
                      dział młodzieżowy - dodatkowe informacje - pomoc materialna dla studentów.

Moi znajomi wybierają się do Wrocławia, ale jeszcze nie wiem, jak to będzie.
                      Chyba złożę podanie o akademik i jednocześnie będę szukać mieszkania ;).
                      • yello33 Re: do: piffpaff 20.07.05, 18:40
                        thx:) a wogole dostaliscie juz list z uwr? bo dzis mija termin wyslania
                        papierow a ten ich polecony ciagle do mnie nie doszedl. za duzo mam tych
                        problemow...:)
                        • Gość: lipna_sprawa Re: do: piffpaff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 09:23
                          do zakwalifikowanych na prawo: czy trzeba bylo dostarczyc ksero dowodu
                          osobistego? Nie zamiescili co prawda tego na stronie www.prawo.uni.wroc.pl, ale
                          ponoć jesli ktos dołączył to ksero do kompletu dokumentów, to przyjmowali...Jak
                          to jest?
                        • Gość: piffpaff Re: do: piffpaff IP: *.azartsat.pl / 80.51.233.* 21.07.05, 11:25
                          Ja dostarczyłam papiery osobiście w poniedziałek i listu też jeszcze nie
                          dostałam. Wydaje mi się, że dopiero dziś, już po zakończeniu przyjmowania
                          dokumentów zaczną wysyłać te listy.
                          Co do ksera dowodu - nie było tego wśród moich papierów i nie upominano się o to.
                          :)
                          • Gość: lipna_sprawa Re: do: piffpaff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:21
                            Dodzwoniłam się i poinformowali mnie, że jesli ktoś dostarczył, to w porządku,
                            a jeśli nie, to też nieszczęścia nie będzie:]
    • umbradomini1 uadało się:) 21.07.05, 16:53
      jestem na SM:)
      • lisowa2 Re: uadało się:) 21.07.05, 17:12
        umbra-gartuluje:)
        mowilam ze to tylko formalnosc bedzie:)
        • umbradomini1 Re: uadało się:) 21.07.05, 17:16
          dzięki!!!
          teraz czekamy na twoją polonistykę:)

<już go bolą kciuki>
          • lisowa2 Re: uadało się:) 21.07.05, 17:17
            e poczekamy jeszcze z pare dni i bedzie po...:)
            • yello33 prawo 21.07.05, 18:48
              ja wyslalam tylko dwa swiadectwa (matura&lo), zaswiadczenie lekarskie i
              zdjecia. Bede jutro dzwonic, coby mnie nie wykreslili nagle z listy swierzo
              przyjetych:)
              • Gość: lipna_sprawa Re: do yello33 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:47
                Nie wiem, jak to będzie jutro z dodzwonieniem się do WKR, jako ze Komisja już
                nie pracuje. Dzis babka, która podniosła słuchawkę, powiedziala mi, że WKR
                skńczyła robotę w środę i teraz tylko sprzątają w papierach:]
      • stokrotka_86 Re: uadało się:) 21.07.05, 18:58
        mi tez sie udalo :)!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka