jush_fakacje 14.07.05, 21:14 Ja składałam na bibliotekoznawstwo i wyniki miały być dopiero 18 ale sprawdziłam moje konto i jestem już przyjęta!!! Trochę tego nie rozumiem bo oni tam do jutra przyjmują dokumenty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umbradomini1 Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? 15.07.05, 06:08 to masz szczęście- ja mam wyniki podobno dziś, a miały być już 10. i tak się nie dowiem, bo strona dziś się kompletnie zawiesi i zobaczę dopiero w nocy:( GRATULUJĘ I POWODZENIA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka191 Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: 80.50.65.* 15.07.05, 08:50 Ja tesz skałdałam na biblioteko ...itd... tylko że u mnie jeszcze nic nie pisze ze nawet wpłate dokonałam niewiem .. dziwne .. a ta strona sie wogóle nie ładuje.. ehhh :/ a ty z jakimi przedmiotami tak startowałas?? Odpowiedz Link Zgłoś
aszatan Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? 15.07.05, 09:33 to rzeczywiście bardzo dziwne :-( bo u mnie też jeszcze nie ma udostepnionych wyników :-( ale gratuluje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben_Wallace Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.07.05, 09:37 Nie przesadzaj ze szczęsciem bo ta strona jest beznadziejna i wyświetla co chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jana Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 15.07.05, 09:54 dostalam sie tam na etnologie ale rezygnuje na rzecz uw :) Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species rekrutacja zatrzymana 15.07.05, 10:00 To prawda, że wstrzymali dzisiejsze ogłoszenie wyników do czasu wyjaśnienia sprawy z nieszczęsną 500? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: rekrutacja zatrzymana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:12 skąd masz taką informację?? bo ja z jednej strony współczuję tym,którzy maja błędy w świadectwach,ale z drugiej-chciałbym już wiedzieć,na czym stoję,bo ta niepewność mnie dobija... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: rekrutacja zatrzymana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:13 Ja uważam, że ta cała afera wynikła z tego, ze na Dolnym Śląsku były za słabe wyniki z historii i oke we wrocławiu nie chciała uczniom zamykać drogi na studia, więc podwyższyła wyniki. Beznadzieja.... Odpowiedz Link Zgłoś
endangered_species Re: rekrutacja zatrzymana 15.07.05, 10:16 wiem to stąd, że ktoś o tym napisal w wątku założonym przeze mnie, a poświęconym rekrutacji na UWr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: rekrutacja zatrzymana IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:18 a co ja mam zrobic jak ni epamietam swojego NIU??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: rekrutacja zatrzymana IP: 80.54.200.* 15.07.05, 11:18 Czesc mam pytanie do jush-fakacje, czy to ze cie przyjeli wyświetlilo sie po tym jak wcisnęłaś na rekrutacja, a kolo docyzja komisji rekr pisalo TAK, ja tak mam i nie wiem czy jestem juz przyjeta czy nie :) a propo wyświetlila ci sie twoja pozycja rankingowa? bo ja mam 36 czy 38 a ty?Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jush_fakacje Re: rekrutacja zatrzymana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:41 dokładnie tak, moja pozycja to 12. a ty skladałaś/eś też na biblioteko...? wiecie może jaki jest limit miejsc? bo ja tego nigdzie nie mogę znaleźć. aha i zdawałam polski, niemiecki i geografie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: rekrutacja zatrzymana IP: 80.54.200.* 15.07.05, 15:32 moja pozycja to 38, jest problem bo nie wiem ile jest miejsc na bibliotekoznawstwo i nie wiem czy z tej (odległej, bądż co bądż pozycji, w porównaniu do twojej 12)mam sie cieszyc czy plakac:), ale ztego co tu napisalas to ty tez skladalas papiery na bibliotekoznawstwo:), wiec witaj w klubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: refek Re: rekrutacja zatrzymana IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 15.07.05, 15:45 a ja wyslalem papiery poczta (priorytetem, dwa dni temu, więc na bank doszlo na czas) i na kandydacie nie mam jeszcze tego kierunku zalozonego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jush_fakacje Re: rekrutacja zatrzymana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:00 no ja właśnie też nie wiem ile jest miejsc. chyba pojade tam w poniedziałek zobaczyć czy są już jakieś listy osób przyjętych. orientujesz się może do ilu dni trzeba złożyć potwierdzenie ze chcesz się uczyć na tej uczelni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: rekrutacja zatrzymana IP: 80.54.200.* 15.07.05, 18:19 Cześć, nie wiecie moze czy uczelnia wysyla list z potwierdzeniem do osoby która sie dostała na dany kierunek?czy w ogóle tak nie robi, a potwierdzenie jest tylko przy zalogowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: rekrutacja zatrzymana 15.07.05, 18:22 wysyła, bo tam jest potwierdzenie chęci studiowania.... jak nie dostaniesz się, to też piszą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jush_fakacje Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:36 a skąd wiesz że wysyła? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? 15.07.05, 18:38 bo mi w zeszłym roku przysyłali... i to, że się dostałem i to, że nie.... muszą przecież cię zawiadadomić, a z rekrutacją... szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lep Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: 80.54.200.* 15.07.05, 19:11 no to nie wiem jak jest w tym roku ale mi na przyklad w tym nie przyslali, ze sie nie dostalam na 1 z kierunkow ktore wybralam,o tym ze sie nie dostalam dowiedzialam sie po zalogowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? 15.07.05, 19:13 poczekaj- tak działa poczta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as do jush_fakacje IP: 80.54.200.* 16.07.05, 09:52 Jest 60 miejsc, wiem bo wczoraj pisałam do nich z pytaniem ile jest miejsc. 60 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ref Re: do jush_fakacje IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 16.07.05, 10:18 as, a co masz napisane w dziale rekrutacja na kandydat.uni.wroc.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jush fakacje Re: do jush_fakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 10:31 dzięki as! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jush fakacje Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:18 weszłam sobie właśnie na moje kontu i co widzę? "Pozycja na liście rankingowej: ranking nieustalony; Decyzja WKR o przyjęciu: nieznana"!!!!!! A przecież w czwartek już mnie przyjeli!!! wy też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ref Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 16.07.05, 12:31 tak (na szcęście :P) już się martwiłem. widac te wszystkie odpowiedzi "nie" przy nieustalonym rankingu czy niedopuszczenie do 2 etapu jezeli ktos spelnial warunki to tylko błędy systemu. Pewni będizemy cyz nas przyjmą tylko wtedy jak dostaniemy list od nich, bądź jak sprawdzimy swoje miejsca na liscie na Uniwerku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: 80.54.200.* 16.07.05, 12:38 kurcze, mi też już zniknęło moje 38 miejsce :(, pewnie uzupełniają liste o te osoby które złożyły papiery w ostatnich dniach(mam nadzieję, że nie było ich aż tak duzo, żeby mnie wykurzono z tej 60)!mam nadzieje, że listonosz coś mi przyniesie i żeby to było to o czym myślę więć jak mówią słowa piosenki:,,ludzie zejdźcie z drogi, bo listonosz idzie(czy jedzie, bo nie pamiętam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat do juszfakacje & as IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 16.07.05, 19:51 ile macie procent w sumie ze wam napisalo ze was przyjeto? ja mam 210 i nic mi nie napisali jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as DO MAT IP: 80.54.200.* 17.07.05, 09:11 jA po dodaniu tych 3 przedmiotów obowiązkowych na poziomie podst miałam 235, ale to że mnie przyjeli juz znikneło, wiec czekam do jutra na wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jush_fakacje Re: DO MAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:23 ja mam 258 i też mi już zniknęło ze mnie przyjeli. teraz czekam na list i będę sprawdzać co jakiś czas kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jush_fakacje Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:24 a tak przy okazji to chcecie w ogóle studiować to bibliotekoznawstwo??? interesuje was to? bo mnie niespecjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: 80.54.200.* 18.07.05, 11:16 Ja nie mam innego wyjscia, papiery skladalam na psychologie i na bibliot.Na psycho mnie nie przyjeli wiec zostało mi juz tylko to.Jush_fakacje składałas papiery na inne kierunki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jush_fakacje Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:11 składałam na UJ ale tam mnie nie przyjeli (jestem na rezerwowej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: JESTEŚCIE JUŻ PRZYJĘCI NA UWr? IP: 80.54.200.* 18.07.05, 16:37 Ja juz chce te wyniki, bo mnie z tego stresu zaraz coś trafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata EKONOMIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 16:58 dostalam sie na ekonomie :) ktos jeszcze?? chetnie Was poznam :) Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
piffpaff :) 18.07.05, 17:01 Będę studiować na UWr prawo. Uff i wreszcie wakacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dombs Re: :) 20.07.05, 00:03 piffpaff tez bede studiowal prawo razem z toba :) do zobaczenia w pazdzierniku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anienia Re: :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:08 czyli bedziemy studiowac prawo razem od pazdziernika:) a kiedy jest ten oboz integracyjny hheheheheh:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urty Re: :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:50 A ja jestem studentką administracji na UWr :). W poniedziałek byłam zawieźć resztę papierów Odpowiedz Link Zgłoś
dombs Re: :)) 20.07.05, 11:01 Wlasnie przydalby sie jakis integracyjny bo i tak nie bedzie co robic we wrzesniu. Jakbyscie dos wiedzieli to dajcie znac. GG 5306305 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anienia Re: :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:03 a skad jestescie przyszli prawnicy??? wroclaw??? ja bydgoszcz...gdzie zamierzacie mieszkac we wrocku? Odpowiedz Link Zgłoś
piffpaff Re: :)) 20.07.05, 11:06 Jestem z okolic Opola. Zastanawiam się nad mieszkaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
dombs Re: :)) 20.07.05, 13:02 Ja jestem z Zielonej Gory i chyba z kumplami z politechniki mieszkanie wynajmiemy. A ten adapciak to raczej nieciekawa propozycja, ludzie beda z roznych miast a ja bym wolal tylko z wroclawia Odpowiedz Link Zgłoś
piffpaff :) 20.07.05, 11:05 elsaus.univ.szczecin.pl/adapciak/ Pozdrawiam przyszłych prawników ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yello do: piffpaff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:15 co do przyszlych prawnikow: jedziesz na ten oboz? tez sie dostalam do wrocka na prawo, ale na ten oboz przyjezdzaja ludzie ze wszystkich miast - wiec lepiej byloby pojechac na jakis organizowany przez u.wr. ale tam na stronie nie ma zadnego info. nie wiem ossochozi:). no i wogole - masz gdzie mieszkac we wroclawiu? Odpowiedz Link Zgłoś
piffpaff Re: do: piffpaff 20.07.05, 15:45 Co do obozu - nie wiem, po prostu wkleiłam to, co znalazłam i pobieżnie zaznajomiłam się z treścią tej strony ;). No ale obóz organizowany tylko dla studentów UWr byłby chyba rzeczywiście lepszy. Co do mieszkania - szukam :). Zastanawiam się nad akademikiem, ale mieszkanie wydaje mi się lepsze - cena ta sama, ale warunki trochę inne ;). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
yello33 Re: do: piffpaff 20.07.05, 15:52 tylko jeszcze kwestia czy akademik dostaniesz... no i masz wzor podania, jaki trzeba tam wyslac? na tej stronie uwr zadnych info nie ma - a jesli sa to trafiasz na nie przypadkiem:) ja we wroclawiu bylam raz, ze znajomych nikt tam sie nie wybiera - wiec zaczynam watpic w szanse znalezienia mieszkania/współlokkatorki...eh...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oamdg u mnie podobnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:56 problem mam podobny - NIKT ze znajomych nie idzie do wrocławia, będe sama jak palec, więc zamieszkam w akademiku, ale na raie nic nie wiem Słyszałam że nalepsze akademiki to kredka i ołówek, że wysoki standard i spokój względny, ale tez cena wyższa i szczególnie na pierwszym roku ciężko sie tam dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
piffpaff Re: do: piffpaff 20.07.05, 16:12 Wzór podania jest na ich stronie: Struktura - administracjam ogólnouczelniana - dział młodzieżowy - dodatkowe informacje - pomoc materialna dla studentów. Moi znajomi wybierają się do Wrocławia, ale jeszcze nie wiem, jak to będzie. Chyba złożę podanie o akademik i jednocześnie będę szukać mieszkania ;). Odpowiedz Link Zgłoś
yello33 Re: do: piffpaff 20.07.05, 18:40 thx:) a wogole dostaliscie juz list z uwr? bo dzis mija termin wyslania papierow a ten ich polecony ciagle do mnie nie doszedl. za duzo mam tych problemow...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipna_sprawa Re: do: piffpaff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 09:23 do zakwalifikowanych na prawo: czy trzeba bylo dostarczyc ksero dowodu osobistego? Nie zamiescili co prawda tego na stronie www.prawo.uni.wroc.pl, ale ponoć jesli ktos dołączył to ksero do kompletu dokumentów, to przyjmowali...Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piffpaff Re: do: piffpaff IP: *.azartsat.pl / 80.51.233.* 21.07.05, 11:25 Ja dostarczyłam papiery osobiście w poniedziałek i listu też jeszcze nie dostałam. Wydaje mi się, że dopiero dziś, już po zakończeniu przyjmowania dokumentów zaczną wysyłać te listy. Co do ksera dowodu - nie było tego wśród moich papierów i nie upominano się o to. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipna_sprawa Re: do: piffpaff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:21 Dodzwoniłam się i poinformowali mnie, że jesli ktoś dostarczył, to w porządku, a jeśli nie, to też nieszczęścia nie będzie:] Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: uadało się:) 21.07.05, 17:12 umbra-gartuluje:) mowilam ze to tylko formalnosc bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: uadało się:) 21.07.05, 17:16 dzięki!!! teraz czekamy na twoją polonistykę:) <już go bolą kciuki> Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: uadało się:) 21.07.05, 17:17 e poczekamy jeszcze z pare dni i bedzie po...:) Odpowiedz Link Zgłoś
yello33 prawo 21.07.05, 18:48 ja wyslalam tylko dwa swiadectwa (matura&lo), zaswiadczenie lekarskie i zdjecia. Bede jutro dzwonic, coby mnie nie wykreslili nagle z listy swierzo przyjetych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipna_sprawa Re: do yello33 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:47 Nie wiem, jak to będzie jutro z dodzwonieniem się do WKR, jako ze Komisja już nie pracuje. Dzis babka, która podniosła słuchawkę, powiedziala mi, że WKR skńczyła robotę w środę i teraz tylko sprzątają w papierach:] Odpowiedz Link Zgłoś