Dodaj do ulubionych

UWM - WOLNY SŁUCHACZ

15.07.05, 17:56
cześc@ czy wiecie ile kosztuje wolny słuchacz na UWM na ekonomii?
Czy, zeby zostać wolnym słuchaczem mam złozyć podanie?
Ile jest miejsc dla wolnych słuchaczy?

Bardzo proszę napiszcie, jeśli cos wiecie.
Zadzwoniłbym do UWM, ale dziś już za późno, a poniedizałku nie doczekam się.

pozdro.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mika Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: 213.199.242.* 15.07.05, 18:05
      przeicez wolny sluchacz to tylko wtedy kiedy niewiele braklo ci do tego zebys
      sie dostala ;-)
      • Gość: max Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 18:14
        się dostał* hehehee

Miałem 11 pkt, przyjmowali od 13 :/
        Nie wiem co robić - czy pisdac odwłołanie czy też prosić o wolnego słuchacza?? a
        moze napisze o to i o to....
        nie mam pojęcia jak to jest....

pozdr.

• Gość: bule = max Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 18:18
          bule = max
          to są moje nicki, tak dla jasności ;)
        • studentkamatematyki Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ 15.07.05, 18:40
          pisz odwołanie. rok temu moja kumpela tez sie nie dostała (ale na inna
          uczelnie), napisała odwolanie i ja przyjeli wlasnie jako wolnego słuchacza (a
          po miesiacu za dobre wyniki wpisali na liste studentów).
          najpierw sie dowiedz czy na twoim kierunku sa przewidziane miejsca dla wolnych
          sluchaczy
          ale pisz odwołanie, ewentualnie zamiesc zmiane o byciu wolnym sluchaczem
          • Gość: max Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 18:50
            a nie wiesz, czy z uczelni dostanę wówczas jakieś zaświadczenie, ze jestemwolnym
            słuchaczem? Musze coś takiego dostarczyć do WKU i nie wiem, czy będą wolnym
            słuchaczem też dostaję zaświadczenie z uczelni.
            • studentkamatematyki Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ 15.07.05, 18:59
              tego nie wiem. nie interesowalam sie tym - jestem dziewczyną. ale myśle ze
              najlepiej o to pytaj na uczelni. mysle, ze skoro placisz to powinienes dostac.
              z tego co wiem, jak jestes w studium policealnym to dostajesz to tu tez
              powinienes
              • Gość: max Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 19:10
                i już ostatnie pytanie: czy jeśli zapłace kase i zostane wolnym słuchaczem to
                już bez problemu studiuję, cyz jeszcze mam jakieś wieksze ograniczenia... ztego
                co wiem, to na UWM wolnym słuchaczem jets się przez jeden semestr...
                Chce wiedzieć jak najwiecej bo nie wiem, czy lepszy wolny słcuhacz czy prywatne...

jak mozesz to jeszcze mi opowiedz ;) wieeelkie dizęki
                • studentkamatematyki Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ 15.07.05, 19:32
                  z tego co wiem, nie masz legitymacji studenckiej, czyli wszelkie znizki
                  komunikacyjne i inne - mozesz zapomniec. (tak bylo w przypadku kumpeli)
                  ale reszta chyba tak samo.
                  • Gość: max Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 19:41
                    a chociaż indeks dostaje? Ile czasu jest sie wolnym słuchaczem na UWM, jesli
                    wiesz...
                    • Gość: sm Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:09
                      tego nie wiem
                      • Gość: bule Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 22:06
                        ok, dzieki :)
    • Gość: bule Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 18:28
      up
    • Gość: bule Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 19:24
      up
      • Gość: ktosik Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.68.66.81.kutno66.tnp.pl 15.07.05, 23:34
        a u mnie jak sie loguje na uwm pokazuje sie nieprzyjeta(przyjęto odwolanie)to
        chyba oznacza ze bylo napisane dobrze?mam przynajmniej taka nadzieje:)
        • Gość: max Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 23:44
          hey! Ja wysyłam w poniedziałek odwolanie bo dziś dostałem zawiadomienie.
          Sprónuje też na wolnego słuchacza... moze sie uda ....
          A co Ty planujesz?
          • Gość: ktosik Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.68.66.81.kutno66.tnp.pl 15.07.05, 23:46
            ja napisalam odwolanie(zaznaczylam ze wolny sluchacz tez)i juz jest do
            rozpatrzenia:)mam nadzieje ze sie uda.......ajak nie to pozostaje mi
            slupsk.....oile tam nie jestem za slaba:)bo o toruniu to juz zapomnialam:)
            • Gość: max Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 23:50
              a jak zazncayzłas w odwolaniu ze chcesez na wolnego słuchacza? czy na wolnego
              sł. nie trzeba pisac oddzielnego podania?
              • Gość: ktosik Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.68.66.81.kutno66.tnp.pl 15.07.05, 23:52
                napisalam ze prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania o przyjecie na
                studia i ze jakby cos to chce sie ubiegac na wolnego:)i to na jednym odwolaniu
                poco 2?
                • Gość: max Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 15.07.05, 23:58
                  ahaa... moze i masz racje...
                  A powiedzieli Ci na wydizale coś o wolnym słuchaczu - ile jest miejsc itp?
                  • Gość: ktosik Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.68.66.81.kutno66.tnp.pl 16.07.05, 00:01
                    juz gdzies pisalam ze jakos tak nieprzyjemnie jest w sekretariacie:)i mowia ze
                    szystko sie dowiemy listownie:)aja nic w tym liscie ciekawego niemam:)moja
                    kumpela byla dzis w olsztynie specjalnie zeby sie dowiedziec o tym no i mowi ze
                    sie czula jak dziecko specjalnej troski..........troche sie wkurzyla ty ich
                    traktowaniem..no wiec nic sie ciekawego niedowiedziala:(ja to jestem ciekawa
                    ile wolny sluchacz kosztuje........
                    • Gość: max Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 16.07.05, 00:05
                      hmmm ja zadzownie w poniedziałek i czegoś sie dowiem... na razie poprawiam
                      uzasadnienie w odwołaniu, bo uznałem, ze jest za długie ;p
                      Nie wiesz moze do kiedy mają czas rozpatrzec odwołania?
                      • Gość: ktosik Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.68.66.81.kutno66.tnp.pl 16.07.05, 00:07
                        po 25 lipca:(ja sie spodziewam wynikow gdzies tydzien pozniej:)jak sie nieuda
                        to bede musiala studiowac daaaaaaaaaleo
                        • Gość: max Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 16.07.05, 00:11
                          Ja miałem 11 pkt, przyjmowali od 13, mam nadzieję, ze załapię się chociaż na
                          wolnego słuchacza.

A tak w ogole mieszkasz w olsztynie? Ja w Ełku i w sumie mialbym blisko na UWM :)
                          • Gość: ktosik Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.68.66.81.kutno66.tnp.pl 16.07.05, 00:15
                            nie nie mieszkam w olsztynie-mam do niego 100 km i jak na moj gust to jest
                            odpowiednia odleglosc uczelni od domu:-)))tak w sam raz i dlatego bardzo zalezy
                            mi na uwmie:)mi zabraklo procenta ale mimo wszystko mam obawy:(
                            • Gość: max Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 16.07.05, 00:16
                              pozostaje nam tylko czekać... jak sie nie dostane na UWM to może zdecyduję sie
                              na prywatne...
                              • Gość: ktosik Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.68.66.81.kutno66.tnp.pl 16.07.05, 00:21
                                jakos tak prywatne mi niepasuja:)ja na wszelki wypadek zlozylam na akademie
                                pedagogiczna i jak mnie tam przyjmą a nie na uwm to juz trudno-najwyzej bede
                                jezdzic kupe kilometrow:)ale prywatne mnie nie ciągną:)
                                • Gość: max Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 16.07.05, 00:24
                                  mi również zależy na UWM na ekonomii, jesli nie przyjmą mnie normalnie to
                                  chociaż niech wezmą na wolnego słchacza, wazne żebym już na początku sierpnia
                                  wiedział na czym stoję, bo tzreba też wynająć mieszkanie
                                  • Gość: ktosik Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.68.66.81.kutno66.tnp.pl 16.07.05, 00:29
                                    z mieszkaniem jest problem bo zazwyczaj wszyscy zaklepuja w lipcu i potem
                                    ciezko znalezc:(ale jakos przezyje tylko niech mnie przyjma:)aco im zalezy:)
                                    • Gość: max Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 16.07.05, 00:37
                                      :/ własnie, najgorzej z mieskzaniami, może się uda, czasami możn aząłapać się na
                                      lokatora do kogoś innego ;p
                                      • Gość: ktosik Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.68.66.81.kutno66.tnp.pl 16.07.05, 00:41
                                        oto zaczne sie martwic pozniej i szczerze to byloby dla mnie mile zmartwienie:)
                                        poki co to nikt ze mno wytrzymac niemoze:)straszna jestem i sie wyzywam na kim
                                        sie da:P
                                        • Gość: max Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 16.07.05, 00:44
                                          ja nie mam sil sie wykrzywac na innych, jestem poprostu zrezygnowany i chciałbym
                                          zasnąć i już sie nigdy nie obudzic, heheheh
                                          • Gość: ktosik Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.68.66.81.kutno66.tnp.pl 16.07.05, 00:46
                                            nie no tak to nie:)ja naprzyklad wczoraj o22 wymyslilam ze zloze podanie na
                                            studia 400km od domu aostateczny termin byl do dzis do godz 11:)caly dom na
                                            nogi o5rano postawilam:)
                                            • Gość: max Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 16.07.05, 00:54
                                              hehheeee, dobre :P
                                              • Gość: ktosik Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.68.66.81.kutno66.tnp.pl 16.07.05, 00:57
                                                takze przez ta gluia mature i glupie kryteria przyjęc, cale moje otoczenie ma
                                                przej...no wlasnie:P strasna jestem:)
    • Gość: bule Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 16.07.05, 19:58
      słchajcie, czy mogę zakończyc odwołanie z prośba o przyjęcie na studia,
      ewentualnie dopuszzcenie mnie do studiowania w charakterze wolnego słuchacza?
      • Gość: ktosik Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.68.66.11.kutno66.tnp.pl 16.07.05, 23:52
        mozesz ozesz mozesz mozesz!cholera max tak sie wlasnie pisze odwolanie:-
        )))))))))))))))))
        • Gość: max Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 17.07.05, 00:10
          heheheheheee ;p
        • Gość: ktosik Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.68.66.11.kutno66.tnp.pl 17.07.05, 00:12
          to wcale niejest smieszne:(((((((((((9
          • Gość: max Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 17.07.05, 00:42
            ktosik, nie obrażaj się :)
            • Gość: ktosik Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.68.66.72.kutno66.tnp.pl 17.07.05, 15:39
              ja sie obrazilam ale nie na ciebie max:)na siebie ze taka glupia jestem:-)
              • Gość: max Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 17.07.05, 16:39
                ojj nie przesadzaj, nie tylko Ty czy ja nie mamy jeszcze studiów, na razie
                pozostaje czekać, mnie też to wkurza, ale innego wyjścia nie ma :/
                • Gość: ktosik Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.68.66.72.kutno66.tnp.pl 17.07.05, 16:46
                  no podejrzewam ze wiecej osob niema nz ma studia:)ale moze ich tak wszyscy na
                  okolo nie wkurzaja-no i jak gdzie sie dostalas, to czmu sie nie
                  uczylas........bleeeeeeeeeeeeeeee
                  • Gość: sow Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 18:57
                    hej ktosik,kiedy zanosiles odwolanie??ja osobiscie w srode i w necie nic nie pisze ze przyjeto moje odwolanie :/
                    • almost_perfect Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ 19.07.05, 19:01
                      Słyszałam od kolezanki, że o wolnego słuchacza można się starać nieco póxniej,
                      jak np. odrzuca moje odwołanie. Bo jak napisze, że chce ewentualnie iśc na
                      wolnego, to od razu mnie odrzucą, bo bedą woleli kase, niż rozpatrywanie
                      odwołania ;)
                    • ktosik1986 Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ 19.07.05, 19:05
                      odrazu w poniedzialek zanioslam:)po tyg mi sie pojawilo:)
                    • almost_perfect Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ 19.07.05, 23:12
                      odpowie mi ktoś, bo jutro chciałabym wysłać :P
                      • ktosik1986 Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ 19.07.05, 23:16
                        no ja od razu napisalam na wolnego i gdzies przeczytalam ze chlopak napisal na
                        wolnego a go przyjeli jako pelnoprawnego studenta-wlasnie na uwm:)wiec warto
                        sprobowac:)ja zaznaczylam tylko ze jak cos to na wolnego:)a mozna wiedziec na
                        co zlozylas papiery?
                        • almost_perfect Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ 19.07.05, 23:19
                          Nieszczęsne Stosunki ;)
                          To dopisze o tym wolnym, ale mam nadzieje, że bedzie jak Ty mówisz, a nie tak,
                          że polecą na łatwiznę i kase ;)
                          • ktosik1986 Re: UWM - WOLNY SŁUCHACZ 20.07.05, 00:11
                            tez mam taka nadzieje:)powodzenia zycze:)i nie dziekuj:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka