aliceliddell 15.07.05, 21:18 HHHUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! UDAŁO SIĘ! A JUŻ MIAŁAM KRYZYS :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola _martinez Re: DOSTAŁAM SIĘ NA DZIENNE NA UW!!! HURRRAAAA!!! IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 21:19 gratulacje, na jaki kier? Odpowiedz Link Zgłoś
aliceliddell Re: DOSTAŁAM SIĘ NA DZIENNE NA UW!!! HURRRAAAA!!! 15.07.05, 21:22 NA DZIENNKIKARSTWO I STOSOWANE NAUKI SPOŁECZNE, CZYLI MOJE KIERUNKI ASEKURACYJNE:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avatar Re: DOSTAŁAM SIĘ NA DZIENNE NA UW!!! HURRRAAAA!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 21:38 Gratuluje :) Mi sie nie udalo... No ale bede probowal za rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: DOSTAŁAM SIĘ NA DZIENNE NA UW!!! HURRRAAAA!!! IP: *.chello.pl 15.07.05, 21:40 Powiedz jakim sposobem się dostałas na ISNS ?- przecież byłaś poza listą osob przyjętych - tak wcześniej czytałam . Jestem zainteresowana bo ja tez na ISNS- ale jestem daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
aliceliddell Re: DOSTAŁAM SIĘ NA DZIENNE NA UW!!! HURRRAAAA!!! 15.07.05, 21:44 jestem poza listą i w sumie to na wieczorowych na 100% ale w sekretariacie powiedzieli mi że moja pozycja poza listą jest na tyle wysoka że spokojnie mogę ubiegać sie o dzienne! :) hura! moze wskocze:p Odpowiedz Link Zgłoś
aliceliddell Re: DOSTAŁAM SIĘ NA DZIENNE NA UW!!! HURRRAAAA!!! 15.07.05, 21:45 mowie o przypadku kiedy ludzie zrezygnują z tego kierunku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: DOSTAŁAM SIĘ NA DZIENNE NA UW!!! HURRRAAAA!!! IP: *.chello.pl 15.07.05, 21:46 No to pięknie ! A mogę wiedzieć na co się zdecydujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: DOSTAŁAM SIĘ NA DZIENNE NA UW!!! HURRRAAAA!!! IP: *.chello.pl 15.07.05, 21:50 Ja niestety jestem pod koniec drugiej setki! Nie mam żadnych szans , nawet na wieczorowe ! Odpowiedz Link Zgłoś
adunia86 Re: DOSTAŁAM SIĘ NA DZIENNE NA UW!!! HURRRAAAA!!! 15.07.05, 22:21 Ja tez jestem na liscie na wieczorowych :) Ale na dzienne nie zdawalam w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Do adunia86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:34 A ktora jestes na liscie ISNS ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz ISNS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:40 jestem 20 na ISNS i jestem strasznie zadowolony. Dostałem sie tez na druga socjologie, politologie i europeistyke. Prawde mowiac wacham sie troche miedzy ISNS a europeistyka. SOcjologia na ISNS jest podobno duzo ciekawsza niz na wydziale Socjologii i Filozofii ale nie ktorzy mnie namawiaja na europeistyke :/ Odpowiedz Link Zgłoś
adunia86 Re: Do adunia86 15.07.05, 22:41 Wcale mnie nie ma.Jestem tylko na liscie ID,na wieczorowe.Tam nie liczy sie matura,ani zadnej rozmowy nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Do adunia86 IP: *.chello.pl 15.07.05, 22:51 jaka to lista ,gdzie nie ma rozmowy kwalifikacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Do adunia86 IP: *.chello.pl 15.07.05, 22:57 ale czy to jest na ISNS-e ta lista , czy inny kierunek ?Bo na ISNS jest rozmowa kwalifikacyjna na wieczorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
adunia86 Re: Do adunia86 15.07.05, 23:01 To jest na stronce Instytutu Dziennikarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Do aliceliddell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:44 Przepraszam to pytanie było do aliceliddell :D:D, to ktore miejsce mialas na ISNS ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliceliddell Re: Do aliceliddell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:41 między 110, a 120 :p (ohrona danych, rozumiesz...) i w sekretariacie mówią że jest ok, no to im wierzę mają w końcu jakieś doświadczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliceliddell Re: Do aliceliddell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:42 ochrona znaczy się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dilajla5 Re: Do aliceliddell IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 20:55 A ja też się dostałam na SNS :D Na dzienne i to całkiem wysoko na liście, haha! Tylko nie mogę teraz wejść na stronę, żeby pobrać podanie...:( buuu Odpowiedz Link Zgłoś