Gość: :( Re: SKŁADACIE WNIOSEK O WOLNEGO SŁUCHACZA KUL/UMC IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 19.07.05, 14:23 Ja na razie to chce dostać się z odwołania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: SKŁADACIE WNIOSEK O WOLNEGO SŁUCHACZA KUL/UMC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:24 a ile ta przyjemnosc kosztuje? na prawie? Odpowiedz Link Zgłoś
mtv_yo Re: SKŁADACIE WNIOSEK O WOLNEGO SŁUCHACZA KUL/UMC 19.07.05, 14:25 wiec powiem Ci tak... ze hmmm... pojecia nie mam jak to jest na UMCSie, ale na kulu 1800za semestr... no ale wiesz,to saporównywalne ceny do wieczorowych... wiec mniej wiecej tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bummi Re: SKŁADACIE WNIOSEK O WOLNEGO SŁUCHACZA KUL/UMC IP: *.udn.pl 20.07.05, 18:24 ja skladam na Kul na wolnego sluchacza :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: SKŁADACIE WNIOSEK O WOLNEGO SŁUCHACZA KUL/UMC IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 20.07.05, 21:28 a na co składasz?? Ja wysłałem odwołanie i na razi epsotaram się żeby przyjęli mnie normalnie, chce na ekonomię.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: SKŁADACIE WNIOSEK O WOLNEGO SŁUCHACZA KUL/UMC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:00 A jak to jest z tymi wolnymi słuchaczami???Na jakich zasadach sa???Co trzeba złożyć na uczelnie i do kiedy???Czy na AM lub AR Lublin tez jest taka możliwosc???Jak ktos cos wie to bede wdzieczna za info:)Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś