Dodaj do ulubionych

SKŁADACIE WNIOSEK O WOLNEGO SŁUCHACZA KUL/UMCS????

19.07.05, 14:21
no to jak składacie??
Obserwuj wątek
    • Gość: :( Re: SKŁADACIE WNIOSEK O WOLNEGO SŁUCHACZA KUL/UMC IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 19.07.05, 14:23
      Ja na razie to chce dostać się z odwołania...
    • Gość: aa Re: SKŁADACIE WNIOSEK O WOLNEGO SŁUCHACZA KUL/UMC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:24
      a ile ta przyjemnosc kosztuje? na prawie?
      • mtv_yo Re: SKŁADACIE WNIOSEK O WOLNEGO SŁUCHACZA KUL/UMC 19.07.05, 14:25
        wiec powiem Ci tak... ze hmmm... pojecia nie mam jak to jest na UMCSie, ale na
        kulu 1800za semestr... no ale wiesz,to saporównywalne ceny do wieczorowych...
        wiec mniej wiecej tyle...
    • Gość: Bummi Re: SKŁADACIE WNIOSEK O WOLNEGO SŁUCHACZA KUL/UMC IP: *.udn.pl 20.07.05, 18:24
      ja skladam na Kul na wolnego sluchacza :]
      • Gość: :( Re: SKŁADACIE WNIOSEK O WOLNEGO SŁUCHACZA KUL/UMC IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 20.07.05, 21:28
        a na co składasz??
        Ja wysłałem odwołanie i na razi epsotaram się żeby przyjęli mnie normalnie, chce
        na ekonomię....
        • Gość: asia Re: SKŁADACIE WNIOSEK O WOLNEGO SŁUCHACZA KUL/UMC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:00
          A jak to jest z tymi wolnymi słuchaczami???Na jakich zasadach sa???Co trzeba
          złożyć na uczelnie i do kiedy???Czy na AM lub AR Lublin tez jest taka
          możliwosc???Jak ktos cos wie to bede wdzieczna za info:)Dziekuje i pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka