Dodaj do ulubionych

akademiki w LIGOCIE

21.07.05, 18:23
czesc, czy ktos w was mieszka w ds usiu w ligocie? napiszcie prosze jak tam
jest, na ile pokoi jest lazienka etc.
Obserwuj wątek
    • Gość: prafnik Re: akademiki w LIGOCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 18:35
      Też się na UŚ wybieram :] mieszkałem w akademiku w czasie wstępnych i warunki niezłe (na każde dwa pokoje łazienka i kuchnia, pokoje dwuosobowe). Jeżeli nic innego nie znajdę to też wezmę akademik. Jedyna uciążliwość to odległość od centrum (czyli do szkoły :D) - ok. 20 minut autobusem. Napiszcie jak to w tych akademikach jest z nauką - ja będę studiował prawo ;p pozdr
      • vintage1 Re: akademiki w LIGOCIE 21.07.05, 18:47
        ja bede studiowac politologie;) no to niezle skoro na 2 pokoje lazienka i
        kuchnia, ja slyszalam ze sa odrebne pokoje do nauki:) a skad jestes prafnik?
        • Gość: prafnik Re: akademiki w LIGOCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:01
          Ja jestem z Radomia, jutro wybieram się do Katowic ze świadectwem to się porozglądam za jakimiś ogłoszeniami bo najlepiej to załapać się do jakiegoś mieszkania studenckiego - cena podobna a warunki chyba lepsze. Akademiki na Ligocie są według mnie całkiem ok, przynajmniej tam gdzie ja spałem ;p - więc jeżeli nic nie znajdę to też złożę wniosek o przyznanie miejsca w deesie :) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka