Gość: magda86 Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:07 szukam współlokatorek i mieszkania we Wrocławiu blisko AE. gg: 5404041 Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: 3 min do polibudy 03.08.05, 11:39 Szukam 2 ciekawych współlokatorów(współlokatorki jeszcze milej widziane :) ) do w pełni umeblowanego pokoju 2osobowego w 3 pokojowym mieszkaniu w nowym budownictwie na ulicy Józefa Hoene-Wrońskiego. Polibudę widac przez okno, więc jak sie domyślacie jest strasznie blisko :) Opłaty 350 zł + rachunki ale mozę coś sie utargujemy z właścicielem. Jednak naprawdę warto :) Jeśli jest ktoś chętny niech napisze coś o sobie na maila xsaser@plusnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: 3 min do polibudy 03.08.05, 11:46 tutaj macie potwierdzenie tego co mówię <A href='http://gisserver.um.wroc.pl/mapa/startup.aspx?zid=25358'>Na mapie Wroclawia</A> Odpowiedz Link Zgłoś
philo_sophia Poszukujemy współlokatorek 03.08.05, 14:30 Trzy spokojne i niepalące dziewczyny poszukują dwóch dziewczyn również spokojnych, niepalących i nie imprezujących 7 dni w tygodniu. philo_sophia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
justa86 Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 08.08.05, 15:11 czyzby juz wszyscy we wroclawiu znalezli mieszkanka? temat zginal a podobno w tym miescie tyle studentow:) Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 08.08.05, 22:21 ja nie znalazłem :/ ....a mozę coś masz ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
justa86 Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 09.08.05, 12:00 chyba mam...niestety dalej nic pewnego:/ sama sie motam bo jak nic z tego nie wyjdzie to bede szukac chyba we wrzesniu a wtedy to juz troszke za pozno xsaser przeciez miales cos nie? nawet jakies 2 opcje z tego co gdzies czytalam, wiec nie wypalilo jednak? Odpowiedz Link Zgłoś
justa86 Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 09.08.05, 12:02 tam gdzie ja motam niestety wiecej miejsc i tak nie ma:/ Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 10.08.05, 09:51 szkoda :/ Ja miałem 2 opcje ale żadna nie wyszła przez moich głupich znajomych...wybredni sie nagle stali :/ Wqrzyłem sie i teraz szukam tylko dla siebie :] Odpowiedz Link Zgłoś
justa86 Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 10.08.05, 12:15 moje mieszkanko jest juz prawie pewne:) jak bym cos wiedziala to napisze bo kumpel bedzie szukal mieszkanka, dostal sie na politechnike:) a zubra uwielbia:D pewnie byscie sie dogadali:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 13:14 xsaser, powiedz mi czy ty nie masz nic wspolnego z matma na uniwerku? Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 10.08.05, 13:28 nie :/ ...chyba że pijany byłem ale nic nie pamietam :P ...a co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 13:33 bo kojarze jakiegos zsasera z temtejszego forum. albo mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
raggio.del.sole Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 10.08.05, 20:18 wynajelam mieszkanie juhu!!! Co myslicie o Biskupinie? Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 10.08.05, 20:43 Moje koleżanki też wynajęły na Biskupinie(miałam z nimi mieszkać, ale jeśli dostanę się do Wrocławia, to miałabym zbyt skomplikowany dojazd na wykłady), fajna okolica-dużo parków i łatwy dojazd do centrum(okolic Rynku). Ja będę musiała szukać mieszkania w dzielnicy Borek albo Krzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 20:19 Chetnie pogadam z kims z AM. Ja jestem z lekarskiego. Moje gg 3567657 Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 10.08.05, 21:37 moze mnie kojarzysz ale raczej z forum żubra :) ale on ma więcej z pwr i ar związku, z uniwerkiem to raczej mało :/ Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 10.08.05, 20:49 Czy ktoś się orientuje skąd jest najlepszy, najszybszy(lub w miarę szybki) i co najważniejsze dość bezpośredni dojazd do Placu Powstańców Śląskich? Mam dwie oferty mieszkań, jedną w Śródmieściu, na którą pewnie bym się zdecydowała i drugą na Biskupinie(chyba zbyt daleko).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ref Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 11.08.05, 14:55 polecam wszytskim przyszłym studentom we Wrocku stronę www.dlastudenta.pl/ znalazłem tam duzo informacji :P mieszkanie tesh. z tego co pamiętam to na plac powstańców sląskich dojedziesz roznymi tramwajami z dworca. tu masz mapkę gisserver.um.wroc.pl/mapa/index.aspx nawet podane masz tramwaje i autobusy, którędy jeżdżą :) Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 15:05 hej:] Szukam dziewczyny, która tak jak ja od pazdziernika rozpocznie studia na AR, do wynajęcia wspolnego mieszkania we Wrocku. Moje gg:2488986 Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benia Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU - do justa86 IP: *.net / 82.160.62.* 13.08.05, 00:32 siema! ja znalazlam mieszkanie ( to jest na 90%) pewne! jutro bede wiedziala cos wiecej na ten temat! jest dwu pokojowe!! a ty co z mieszkaniem! bo ja bede wspołlolkatorki szukała wiec daj znac! ( bennia@poczta.fm) mieszkanie jest na Starym Miescie-nalezy do mojego przyszywanego wojka:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis2 Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU - do justa86 IP: *.e / 217.153.109.* 19.08.05, 13:52 Szukam stancji i ludzi. Z moich znajomych tylko ja jade do Wroclawia, stad maly problem:) Pozdrawiam, moj nr gg 1644428 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis2 Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU - do justa86 IP: *.e / 217.153.109.* 21.08.05, 14:33 Chyba nie ma co szukac przez internet, tylko trzeba tam pojechac, jutro bede ;] Odpowiedz Link Zgłoś
xsaser Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU - do justa86 21.08.05, 18:20 ja znalazłem przez neta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis2 Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU - do justa86 IP: *.e / 217.153.109.* 21.08.05, 21:13 Ale chyba i tak pojedziesz obejrzec nie ? Ja chce sprawdzic co maja mi do zaoferowania w manusie i ogolnie obejrzec miasto bo bylem tam tylko raz i i to wyszedlem przed dworzec ;] Pozdrawiam i gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esk Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU IP: *.demon.co.uk 21.08.05, 21:28 Hej, jakby ktos mial jakas fajna oferte na mieszkanie blisku ae to niech da znac na magda_myt@interia.pl albo na gg: 4701056 (na gg raczej nie bede za czesto bo w londynie jestem ale poczte sprawdzam codziennie). Na akademik raczej nie mam szans bo mieszkam we wrocku, ale zamierzam sie wyprowadzic z domu:) pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:24 up Odpowiedz Link Zgłoś
sherrawedd Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 29.08.05, 11:56 Ja poszukuję własnie (wraz z 2 koleżankami) czwartej dziewczyny do dwupokojowego mieszkania we wrocku (pl. Kościuszki)-> zainteresowane proszę o kontakt na gg 1803970:) Odpowiedz Link Zgłoś