Dodaj do ulubionych

MIESZKANIE WE WROCŁAWIU

• Gość: magda86 Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:07
      szukam współlokatorek i mieszkania we Wrocławiu blisko AE. gg: 5404041
    • xsaser Re: 3 min do polibudy 03.08.05, 11:39
      Szukam 2 ciekawych współlokatorów(współlokatorki jeszcze milej widziane :) ) do
      w pełni umeblowanego pokoju 2osobowego w 3 pokojowym mieszkaniu w nowym
      budownictwie na ulicy Józefa Hoene-Wrońskiego. Polibudę widac przez okno, więc
      jak sie domyślacie jest strasznie blisko :) Opłaty 350 zł + rachunki ale mozę
      coś sie utargujemy z właścicielem. Jednak naprawdę warto :)
      Jeśli jest ktoś chętny niech napisze coś o sobie na maila xsaser@plusnet.pl
      • xsaser Re: 3 min do polibudy 03.08.05, 11:46
        tutaj macie potwierdzenie tego co mówię <A
        href='http://gisserver.um.wroc.pl/mapa/startup.aspx?zid=25358'>Na mapie
        Wroclawia</A>
        • philo_sophia Poszukujemy współlokatorek 03.08.05, 14:30
          Trzy spokojne i niepalące dziewczyny poszukują dwóch dziewczyn również
          spokojnych, niepalących i nie imprezujących 7 dni w tygodniu.
          philo_sophia@gazeta.pl
    • justa86 Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 08.08.05, 15:11
      czyzby juz wszyscy we wroclawiu znalezli mieszkanka? temat zginal a podobno w
      tym miescie tyle studentow:)
      • xsaser Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 08.08.05, 22:21
        ja nie znalazłem :/ ....a mozę coś masz ciekawego?
        • justa86 Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 09.08.05, 12:00
          chyba mam...niestety dalej nic pewnego:/ sama sie motam bo jak nic z tego nie
          wyjdzie to bede szukac chyba we wrzesniu a wtedy to juz troszke za pozno
          xsaser przeciez miales cos nie? nawet jakies 2 opcje z tego co gdzies czytalam,
          wiec nie wypalilo jednak?
        • justa86 Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 09.08.05, 12:02
          tam gdzie ja motam niestety wiecej miejsc i tak nie ma:/
          • xsaser Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 10.08.05, 09:51
            szkoda :/ Ja miałem 2 opcje ale żadna nie wyszła przez moich głupich
            znajomych...wybredni sie nagle stali :/ Wqrzyłem sie i teraz szukam tylko dla
            siebie :]
            • justa86 Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 10.08.05, 12:15
              moje mieszkanko jest juz prawie pewne:)
              jak bym cos wiedziala to napisze bo kumpel bedzie szukal mieszkanka, dostal sie
              na politechnike:) a zubra uwielbia:D pewnie byscie sie dogadali:)
              • xsaser Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 10.08.05, 12:58
                pewnie tak :)
                • Gość: o Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 13:14
                  xsaser, powiedz mi czy ty nie masz nic wspolnego z matma na uniwerku?
                  • xsaser Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 10.08.05, 13:28
                    nie :/ ...chyba że pijany byłem ale nic nie pamietam :P ...a co?
                    • Gość: o Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 13:33
                      bo kojarze jakiegos zsasera z temtejszego forum. albo mi sie wydaje
                      • raggio.del.sole Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 10.08.05, 20:18
                        wynajelam mieszkanie juhu!!! Co myslicie o Biskupinie?
                        • n_nicky Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 10.08.05, 20:43
                          Moje koleżanki też wynajęły na Biskupinie(miałam z nimi mieszkać, ale jeśli
                          dostanę się do Wrocławia, to miałabym zbyt skomplikowany dojazd na wykłady),
                          fajna okolica-dużo parków i łatwy dojazd do centrum(okolic Rynku). Ja będę
                          musiała szukać mieszkania w dzielnicy Borek albo Krzyki.
                      • Gość: a Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 20:19
                        Chetnie pogadam z kims z AM. Ja jestem z lekarskiego. Moje gg 3567657
                      • xsaser Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 10.08.05, 21:37
                        moze mnie kojarzysz ale raczej z forum żubra :) ale on ma więcej z pwr i ar
                        związku, z uniwerkiem to raczej mało :/
    • n_nicky Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 10.08.05, 20:49
      Czy ktoś się orientuje skąd jest najlepszy, najszybszy(lub w miarę szybki) i co
      najważniejsze dość bezpośredni dojazd do Placu Powstańców Śląskich? Mam dwie
      oferty mieszkań, jedną w Śródmieściu, na którą pewnie bym się zdecydowała i
      drugą na Biskupinie(chyba zbyt daleko).Pozdrawiam
      • Gość: ref Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 11.08.05, 14:55
        polecam wszytskim przyszłym studentom we Wrocku stronę
        www.dlastudenta.pl/ znalazłem tam duzo informacji :P mieszkanie tesh. z
        tego co pamiętam to na plac powstańców sląskich dojedziesz roznymi tramwajami z
        dworca. tu masz mapkę gisserver.um.wroc.pl/mapa/index.aspx nawet podane
        masz tramwaje i autobusy, którędy jeżdżą :) Powodzenia.
        • Gość: Natalia Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 15:05
          hej:] Szukam dziewczyny, która tak jak ja od pazdziernika rozpocznie studia na
          AR, do wynajęcia wspolnego mieszkania we Wrocku. Moje gg:2488986
          Natalia
          • Gość: benia Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU - do justa86 IP: *.net / 82.160.62.* 13.08.05, 00:32
            siema! ja znalazlam mieszkanie ( to jest na 90%) pewne! jutro bede wiedziala
            cos wiecej na ten temat! jest dwu pokojowe!! a ty co z mieszkaniem! bo ja bede
            wspołlolkatorki szukała wiec daj znac! ( bennia@poczta.fm) mieszkanie jest na
            Starym Miescie-nalezy do mojego przyszywanego wojka:D
            • Gość: Lis2 Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU - do justa86 IP: *.e / 217.153.109.* 19.08.05, 13:52
              Szukam stancji i ludzi. Z moich znajomych tylko ja jade do Wroclawia, stad maly
              problem:) Pozdrawiam, moj nr gg 1644428
              • Gość: Lis2 Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU - do justa86 IP: *.e / 217.153.109.* 21.08.05, 14:33
                Chyba nie ma co szukac przez internet, tylko trzeba tam pojechac, jutro bede ;]
                • xsaser Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU - do justa86 21.08.05, 18:20
                  ja znalazłem przez neta :)
                  • Gość: Lis2 Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU - do justa86 IP: *.e / 217.153.109.* 21.08.05, 21:13
                    Ale chyba i tak pojedziesz obejrzec nie ? Ja chce sprawdzic co maja mi do
                    zaoferowania w manusie i ogolnie obejrzec miasto bo bylem tam tylko raz i i to
                    wyszedlem przed dworzec ;] Pozdrawiam i gratulacje
                    • Gość: esk Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU IP: *.demon.co.uk 21.08.05, 21:28
                      Hej, jakby ktos mial jakas fajna oferte na mieszkanie blisku ae to niech da znac na magda_myt@interia.pl
                      albo na gg: 4701056 (na gg raczej nie bede za czesto bo w londynie jestem ale poczte sprawdzam
                      codziennie). Na akademik raczej nie mam szans bo mieszkam we wrocku, ale zamierzam sie wyprowadzic
                      z domu:) pozdrawiam,
                      Magda
                      • Gość: up Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:24
                        up
                        • sherrawedd Re: MIESZKANIE WE WROCŁAWIU 29.08.05, 11:56
                          Ja poszukuję własnie (wraz z 2 koleżankami) czwartej dziewczyny do
                          dwupokojowego mieszkania we wrocku (pl. Kościuszki)-> zainteresowane proszę o
                          kontakt na gg 1803970:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka