agul86 22.07.05, 11:43 Podzielmy sie nasza radoscia! Nie wiem jak dla was, ale dla mnie sgh bylo marzeniem juz od gimnazjum! Swietne uczucie spelnic swoje marzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Polusia Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.lodz.mm.pl 22.07.05, 11:51 SGH rulezzzzzz! Marzenia sie spełniaja :):) Wymienmy sie GG moj 2446105 kto jedzie na oboz integracyjny??????? Odpowiedz Link Zgłoś
jok007 Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! 22.07.05, 11:54 moje gg 3224626 - to gg nowego studenta najlepszej uczelni ekonomicznej w tej części europy !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agul86 Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! 22.07.05, 11:56 Cieszmy sie cieszmy! A wie ktos moze ile osob lacznie przyjeto? Chodzi mi o te osoby ktore mialy wynik rowny wynikowi tysiecznej osoby! A Wy ile mieliscie punktow? Ja 308 2/3 :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rfk Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.man.olsztyn.pl 22.07.05, 11:57 311:D w najsmielszych oczekiwaniach tyle nie mialem:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rfk Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.man.olsztyn.pl 22.07.05, 11:56 hehe:D jak cos o moje gg: 2487093 jedzie ktos na adapta? Odpowiedz Link Zgłoś
agul86 Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! 22.07.05, 11:59 ja sie raczej nie wybieram :) takie obozy slyna jedynie z hektolitrow spozywanego alkoholu, a to nie na moj slabiutki organizm :( Odpowiedz Link Zgłoś
jok007 Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! 22.07.05, 11:58 aha, na obóz raczej pojade ale nie wiem na który (raczej we wrześniu bo w sierpniu nie mam czasu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewq Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.rakow.pl 22.07.05, 15:29 jestem taaaaaaaaaaakai happy!!maialem 310!!!tyle nerwów mnie to kosztowało, ze dzis zapewne wrócę do domu na czworakach, mam nadzieje ze rodzice zrozumieja!do zobaczenia w pażdzierniku albo na jakims adapciaku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g łączenie? IP: *.acn.waw.pl 22.07.05, 16:30 wiecie ze tam sie szybko robi wyscig szczurow?? i potem w zwiazku z tym malo ktos sie lubi. to nie jest przesada tylko wiem od kilku rocznikow ze tam sie wlasnie tacy ludzie dostaja... nie martwcie sie ja taka nie jestem,no ale jade ide do hufca:P w hufcu sa fajni ludzie:) o ile tam pojde bo sama nie wiem.to badziewie prawde mowiac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnsons_baby ee, bez przesady IP: 83.17.6.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:42 najlepsza szkola pod sloncem to nie jest, nie ma co fantazjowac. pozdrawiam przyszlych znajomych z esgiehu :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: łączenie? 22.07.05, 17:30 Ech, znowu to samo :) No i witam :) Starsza kolezanka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: łączenie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 17:36 witam przyszłych kolegów i koleżanki..ciągle w to do konca nie wierze..ale radocha;D moje gg 2372660..a na obozik z chęcia bym sie wybrała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrome Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:05 ja tez witam przyszlych esgiehowcow :-))) do zobaczenia na pierwszym wykladzie w pazdzierniku (albo wrzesniu, whatever) :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.05, 22:13 No ja też się strasznie ciesze!! moj gg 3238361 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabe Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:19 do mnie to jeszcze nie dotarlo...Sprawdzam c opewien czas wyniki i mam nadzieje ze sie nie rozmysla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angie Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.05, 23:50 Do mnie to również nie dotarło :) Echh, życie jest piękne... Pozdrawiam wszystkich nowych esgiehowców i do zobaczenia w październiku (bądź na obozie zerowym, ja planuję wybrać się w II turnusie)! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.chello.pl 22.07.05, 23:53 hej, ja się właśnie nie mogę zdecydować na obóz. z tego co się orientuję to są 3: www.sgh.waw.pl/ogolnouczelniane/cwfis/Oboz/www.esgieha.pl/oboz www.zerujemyrazem.prv.pl pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.chello.pl 22.07.05, 23:55 jeszcze raz: :) www.sgh.waw.pl/ogolnouczelniane/cwfis/Oboz/ www.esgieha.pl/oboz www.zerujemyrazem.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kiciopyza LISTA PRZYJETYCH- pilne 23.07.05, 00:31 czy jest jakas lista przyjetych czy nie? bo ja chce kolezance sprawdzic, ale nie mam Jej hasla, a tam gdzie jest nie ma zasiegu wiec nawet jak skontaktowac sie nie ma. Jesli po zalogowaniu jest lista niech ktos przekopiuje, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka1234 Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.devs.futuro.pl 23.07.05, 01:06 może krtóraś z nowych studentek szuka mieszkanka?? bo ja szukam współlokatorek...:) Odpowiedz Link Zgłoś
exquisitee Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! 30.07.05, 19:12 hej ja szukam mieszkania odezwij sie 2446105 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuch Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:46 Śmieszne masz marzenia - chcieć iść do szkoły, w której ludzie za plecami życzą Ci gorszych wyników od swoich, bo w końcu muszą być pierwszym szczurem na roku... :/ Może nie ma czego, ale mimo to gratuluję dostania sie do tego "Oxfordu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.man.olsztyn.pl 23.07.05, 14:20 pieprzysz głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacuś Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.iapt.pl / 80.85.231.* 23.07.05, 14:23 Przesadzasz. Procentowy udział szczurów na SGH wg moich obliczeń nie przekracza kilku procent ogółu :P Za to wiem że jest tam wiele świetnych osób z którymi warto się zaprzyjaźnić. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lees Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:28 Bez przesady. Wiadomo, ze jak gra jest o pisanie magisterki u Balcerowicza to moga sie jacys "zbyt ambitni" trafic, ale ogolnie uczelnia jest spoko. Jest czego gratulowac tym, ktorzy sie dostali. Pzdr dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliceliddell Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:42 Też tak uważam, gratulacje bo to w końcu porządna szkoła. A wymień mi jedną, gdzie nie ma takich przesadzonych ambitnych?! Na każdej uczelni, na każdym kierunku znajdziesz ludzi, którzy będą napędzać cały ten wyścig szczurów. Studentaka UW pozdrawia wszystkich esgiehowców! :p :p :p buahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lees Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:20 Na sgh'u moze to jest bardziej widoczne, bo tam chodzi o duza kase w przyszlosci ;) I ogolnie ludzie biznesu sa jacys bardziej wojowniczy od historykow czy paleontologow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8 Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.wolborz.sdi.tpnet.pl 23.07.05, 18:31 Witam wszystkich szczęśliwców :) Marzenia się jednak spełniają, jeśli bardzo się chce!!! Mój nr gg 5349896 Do zobaczyska w pazdzierniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esgieha Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 13:31 czy to prawda, ze na SGH wszyscy maja samochody i chodza na zajecia w garniturach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.05, 13:50 jesli tak ... to bede pierwsza która nie umie wrzucic jedynki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lees Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 14:22 nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ottima Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.asmed.pl / *.asmed.pl 30.07.05, 22:27 dokładnie, każdy z nas ma własnego laptopa, a na wykładach wszyscy rozmawiają przez komórki i krzyczą "kupuj!" "sprzedawaj!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pool Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: 80.51.250.* 01.08.05, 23:44 oczywiście nie po polsku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borówka Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 16:51 milo czytac ze teraz jestescie tak dobrze nastawieni do kolegow z grupy... niestety po 2 latach troche sie to zmieni i z najbardziej rozrywkowych studentow robia sie mruki 90% czasu spedzajacych nad ksiazka czy komputerem (zapewne nie dla rozrywki) ale coz sie dziwic widzisz na pierwszym roku 10 /100 osob ktore kuja, cwaniakuja i rewelacujnie na tym wychodza bo na 2 roku dostaja jakas mala robotke ktora niewiele czasu im zajmuje a 1000 zl wpada do kieszeni.. i tak ludzie sie zmieniaja 90% studentow goni za najlepszymi by byc jeszcze lepszym widzac ze sama nauka nie pomaga, bedac w chorej checi bycia lepszym mimo wszystko klody pod nogi rzuca sie innym a juz napewno nie jest sie pomocnym dla otoczenia (np wyklady notowane ołówkiem czy zielonym dlugopisem - po to by sie zle kserowalo i nikt nie mogl korzystac z twojej pracy) przyjazni pochodzacych ze wspolnych zainteresowac przy roku trzecim w grupach jest niestety niezmiernie malo ludzie ktorych znasz to ludzie od interesow z ktorymi opracowujesz rewelacyjny projekt , projekt sie konczy znajomosc rowniez- znajdujesz nowych ludzi ktorzy moga pomoc ci w pieciu sie na szczeblach kariery a oni znajduja cie bo tego samego oczekuja od ciebie. chcesz czy nie chcesz wpadasz w ten szalony wir zycze wam by bylo troche inaczej, byscie nie patrzyli na innych jak na potencjalnych wrogow ktorzy moga zgarnac wam robote sprzed nosa niestety wiem co mowie, siostra jest na 4 roku i zmienila sie nie do poznania widac na niej wplyw warszawy oraz uczelni, a w tym roku dostala sie kuzynka i to sama czeka i ją :( Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! 24.07.05, 23:48 Gość portalu: lees napisał(a): > Wiadomo, ze jak gra jest o pisanie magisterki u Balcerowicza to > moga sie jacys "zbyt ambitni" trafic, ale ogolnie uczelnia jest spoko. Hehe, o mgr u Balcerowicza to sie raczej nie bija :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebektbg Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! 25.07.05, 01:26 Witam!A co myslicie o alternatywie dla wszelkiej masci obozow adaptacyjnych,moze by samemu cos zorganizowac(bedzie i taniej i bardziej integracyjnie:)Jakby co to pisac 2327016. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.05, 08:58 calkiem niezly pomysl, mozna by bylo wybrac ciekawsze miejsce ja obstawiam morze po 4 września :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebektbg Re: NOWI STUDENCI SGH LACZMY SIE!!!! IP: 217.96.82.* 31.07.05, 22:40 no to moze by cos zaczac juz organizowac?(mozeby sie spotkac na woodstocku,jesli ktos z was by sie wybieral?) Odpowiedz Link Zgłoś