jok007 22.07.05, 11:57 sorry za ten topic ale nie moge sie powstrzymać :):):) będzie takich więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agul86 Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH 22.07.05, 11:58 wiem cos o tym :) ja juz swoj zalozylam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_psv Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH 22.07.05, 12:00 A ja się nie dostałem, co mi powiesz ? Odleciałem tylko dlatego, że zdawałem historię a nie geografię... Zresztą napiszcie co zdawaliście i ile mieliście punktów... Odpowiedz Link Zgłoś
agul86 Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH 22.07.05, 12:03 ja zdawalam geografie, ale uwazam, ze was, maturzystow zdajacych historie, powinni potraktowac inaczej, tak by szanse byly bardziej rowne. W praktyce trudne by to bylo do wprowadzenia, ale coz... ja lacznie mialam 308 i 2/3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddd Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH IP: *.pronet.lublin.pl 22.07.05, 12:06 ja mialem 339 i 2/3 pkt i jestem zajebiscie szczesliwy, wie ktos moze ktore to moze byc miejsce albo ktora setka?? Odpowiedz Link Zgłoś
khamill Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH 22.07.05, 12:06 nie trudne..tylko niemozliwe..o wynikach nowej matury z histy dowiedzielismy sie jakos 27VI.....wiec wtedy to juz bylo niemozliwe....Ale tak czy owak....nowej maturze z historii hip! hip!................ Odpowiedz Link Zgłoś
jok007 Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH 22.07.05, 12:05 jedyne co ci moge powiedzieć to że mi przykro... ale ja też zdawałem historię (dostałem z niej 76%) tak więc można było, łącznie miałem 288 punktów kwalifikacyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
khamill Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH 22.07.05, 12:08 wiem..z.e mozna bylo...tylko...ze nawet teraz tak do konca nie wiadomo...jak to napisac, by na pewno bylo dobrze...ale coz....c'est la vie:].... Odpowiedz Link Zgłoś
jok007 Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH 22.07.05, 12:11 zgadzam się, ja miałem szczęście, może łaskawy i inteligentny egzaminator który rozumiał debilizm tej matury sprawdzał moją pracę, jak przez cały rok na wszelkich konkursach i olimpiadach miałem pecha tak w tym najważniejszym momencie DOPISAŁO MI SZCZĘŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8 Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH IP: *.wolborz.sdi.tpnet.pl 22.07.05, 12:09 HURA!!! Też się dostałam!!! Zdawałam gegrę!!! 315 i 1/3 :) Teraz trzeba to oblać Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_psv Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH 22.07.05, 12:09 No chodzi o to, że można było, ale ilu z tą historią faktycznie się dostało. Z Oświęcimia też się kilkuset osobom udało uciec, ale 1,1 miliona zgineło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: creeeeep Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 12:16 A ja sie nie dostalem, zabraklo mi 17 punktow. Ale wiedzialem ze tak bedzie - w koncu zdawalem historie na maturze. Ale na szczescie elegancko zdalem matme i angielski i bede studiowal na AE w Poznaniu. W sumie w Poznaniu duzo bardziej mi sie podoba niz na sgh'u. Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
jok007 Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH 22.07.05, 12:31 ja nie twierdze że historia była prosta czy coś w tym stylu tylko że miałem akurat szczęście, bez odrobiny szczęścia też się w życiu nie obejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:01 ja tez sie dostalam a z historii mialam mało punkcików oj mało:D!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graba Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH IP: *.man.olsztyn.pl 22.07.05, 13:06 wiecie moze czy trzeba potwierdzac chec studiowania w jakims terminie?, bo ja wyczytalem tylko ze do pazdziernika swiadectwo maturalne trzeba dostarczyc;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH IP: *.aster.pl 22.07.05, 13:33 eee bez takich porównań:// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.05, 14:09 też sie dostalam :))))))))) a zmatmy mialam 38 z których jestem super dumna na próbnej bylo 11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH IP: *.comernet.pl 22.07.05, 14:28 a jak pozostałe wyniki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: moje kondolencje IP: *.rakow.pl 22.07.05, 15:34 ja tez sie dostalem!!!maielm łącznie 310 i zdawalem historie z ktorej mialem 82!!!teraz ide oblewac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angie Re: moje kondolencje IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.05, 23:56 Ja również się dostałam i jestem baaardzo happy :) Odpowiedz Link Zgłoś