Dodaj do ulubionych

DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH

22.07.05, 11:57
sorry za ten topic ale nie moge sie powstrzymać :):):) będzie takich więcej :)
Obserwuj wątek
    • agul86 Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH 22.07.05, 11:58
      wiem cos o tym :) ja juz swoj zalozylam :)
    • wojciech_psv Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH 22.07.05, 12:00
      A ja się nie dostałem, co mi powiesz ? Odleciałem tylko dlatego, że zdawałem
      historię a nie geografię... Zresztą napiszcie co zdawaliście i ile mieliście
      punktów...
      • agul86 Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH 22.07.05, 12:03
        ja zdawalam geografie, ale uwazam, ze was, maturzystow zdajacych historie,
        powinni potraktowac inaczej, tak by szanse byly bardziej rowne. W praktyce
        trudne by to bylo do wprowadzenia, ale coz... ja lacznie mialam 308 i 2/3
        • Gość: ddddd Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH IP: *.pronet.lublin.pl 22.07.05, 12:06
          ja mialem 339 i 2/3 pkt i jestem zajebiscie szczesliwy,
          wie ktos moze ktore to moze byc miejsce albo ktora setka??
        • khamill Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH 22.07.05, 12:06
          nie trudne..tylko niemozliwe..o wynikach nowej matury z histy dowiedzielismy
          sie jakos 27VI.....wiec wtedy to juz bylo niemozliwe....Ale tak czy
          owak....nowej maturze z historii hip! hip!................
      • jok007 Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH 22.07.05, 12:05
        jedyne co ci moge powiedzieć to że mi przykro... ale ja też zdawałem historię (dostałem z niej 76%) tak więc można było, łącznie miałem 288 punktów kwalifikacyjnych
        • khamill Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH 22.07.05, 12:08
          wiem..z.e mozna bylo...tylko...ze nawet teraz tak do konca nie wiadomo...jak to
          napisac, by na pewno bylo dobrze...ale coz....c'est la vie:]....
          • jok007 Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH 22.07.05, 12:11
            zgadzam się, ja miałem szczęście, może łaskawy i inteligentny egzaminator który rozumiał debilizm tej matury sprawdzał moją pracę, jak przez cały rok na wszelkich konkursach i olimpiadach miałem pecha tak w tym najważniejszym momencie DOPISAŁO MI SZCZĘŚCIE
        • Gość: k8 Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH IP: *.wolborz.sdi.tpnet.pl 22.07.05, 12:09
          HURA!!! Też się dostałam!!! Zdawałam gegrę!!! 315 i 1/3 :) Teraz trzeba to oblać
        • wojciech_psv Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH 22.07.05, 12:09
          No chodzi o to, że można było, ale ilu z tą historią faktycznie się dostało. Z
          Oświęcimia też się kilkuset osobom udało uciec, ale 1,1 miliona zgineło...
          • Gość: creeeeep Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 12:16
            A ja sie nie dostalem, zabraklo mi 17 punktow. Ale wiedzialem ze tak bedzie - w
            koncu zdawalem historie na maturze. Ale na szczescie elegancko zdalem matme i
            angielski i bede studiowal na AE w Poznaniu. W sumie w Poznaniu duzo bardziej
            mi sie podoba niz na sgh'u. Pozdro !
          • jok007 Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH 22.07.05, 12:31
            ja nie twierdze że historia była prosta czy coś w tym stylu tylko że miałem akurat szczęście, bez odrobiny szczęścia też się w życiu nie obejdzie...
            • Gość: aa Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:01
              ja tez sie dostalam a z historii mialam mało punkcików oj mało:D!!!!
              • Gość: graba Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH IP: *.man.olsztyn.pl 22.07.05, 13:06
                wiecie moze czy trzeba potwierdzac chec studiowania w jakims terminie?, bo ja
                wyczytalem tylko ze do pazdziernika swiadectwo maturalne trzeba dostarczyc;]
          • Gość: jaa Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH IP: *.aster.pl 22.07.05, 13:33
            eee bez takich porównań://
            • Gość: anka Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.05, 14:09
              też sie dostalam :))))))))) a zmatmy mialam 38 z których jestem super dumna
              na próbnej bylo 11
              • Gość: qwe Re: DOSTAŁEM SIĘ NA eSGieH IP: *.comernet.pl 22.07.05, 14:28
                a jak pozostałe wyniki ?
    • Gość: , moje kondolencje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:41
      • Gość: tt Re: moje kondolencje IP: *.rakow.pl 22.07.05, 15:34
        ja tez sie dostalem!!!maielm łącznie 310 i zdawalem historie z ktorej mialem
        82!!!teraz ide oblewac!!!
        • Gość: Angie Re: moje kondolencje IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.05, 23:56
          Ja również się dostałam i jestem baaardzo happy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka