Dodaj do ulubionych

AE POZNAN vs KRAKOW

22.07.05, 13:14
pomozcie mi sie zdecydowac bo mam kompletny metlik w glowie... wiadomo w
poznaniu lepsza uczelnia ale za to krakow to krakow... licze na udzial
studentow ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: AE POZNAN vs KRAKOW IP: *.mine.nu / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:19
      ja sie dostalam na ae do poznania,ale nie wiem co Ci poradzic...chyba
      wybralabym mimo wszystko poznan:-)
      • gunitgirl Re: AE POZNAN vs KRAKOW 22.07.05, 13:41
        heh a ja nawet nigdy nie bylam w poznaniu nie wiem jak wyglada miasto sprawa z
        knajpami itp:| no i krakow mam bliziutko-1,5 h a poznan to dla mnie prawie nad
        morzem;)
        • Gość: magda Re: AE POZNAN vs KRAKOW IP: *.mine.nu / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:43
          a to rozumiem Twoj dylemat,jesli Ci zalezy tez na odleglosci..to wybierz
          Krakow:-)decyzja nalezy do Ciebie:)pozdrawiam
        • Gość: weronika Re: AE POZNAN vs KRAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:08
          poznan jest swietnym miastem, typowo studenckim, fajny kilmat i w ogole jest super:)
          dostalam sie do poznania na ae i na uw - oczywiscie wybieram poznan chociaz jest
          dalej...
          mam nadzieje ze sie spotkamy w pazdzierniku:):):)
    • Gość: dawid_ Re: AE POZNAN vs KRAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:09
      ja studiuje na ae w kraku, na IiE i musze przyznac ze zaluje poznania....
      moglem tam skladac
      znajomi tam studiuja i sa duzo bardziej zadowoleni
      no ale w koncu mialem blizej.......
    • falqs Re: AE POZNAN vs KRAKOW 22.07.05, 14:37
      aaaaaaaaaaaaa ja mam taki sam problem !! Dostalam sie na ae poznan, krakow i
      wrocek. Wroclaw odpadl od razu, ale teraz mam dylemat :> Krakow czy poznan?
      Krakow tez mam blisko, mam potencjanla wspollokatorke, cala rodzina jest za
      krakowem, a poznan daleko, nie znam go, i wogole same sa za nim minusy. A
      jednak ciagle sie waham :|
    • gunitgirl Re: AE POZNAN vs KRAKOW 22.07.05, 14:49
      najbardziej to mi sie esgieh marzyl ale kilka glupich punktow <grr> no a ae w
      poznaniu jest podobno duuuzo lepsze niz krakow..
      powiedzcie mi tlyko ze poznan to fajne miasto i jest sie gdzie z kim bawic to
      juz nie bede miec watpliwosci;)
      • Gość: megi Re: AE POZNAN vs KRAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:58
        poznan jest fajnym miastem i bedziesz sie miala z kim bawic..:)
        ja też się waham...
        mam wybór pomiędzy Łodzią a AE w poznaniu...
        daleko ten poznań...
        ale chyba jednak tam pojadę, sama, eh..nikogo znajomego nawet nie ma...
        będzie fajnie:)
        • danko04 Re: AE POZNAN vs KRAKOW 23.07.05, 15:10
          Wybiewrajcie Poznan bez zastanowienia!!
          Tylko nie zapomnijcie zlozyc rezygnacji w Krakowie.
      • Gość: nightdream Re: AE POZNAN vs KRAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:59
        a skąd jesteś..?
        też mam daleko do Poznania i też się boję...
        totalnie nie wiem co robić...
        kurcze, żeby to było 100km bliżej....:(
        • Gość: whatever Re: AE POZNAN vs KRAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:08
          a skad jestes nightdream?? bo ja tez mam poznan straaaaasznie daleko (z tarnowa
          jestem) a jednak chyba sie zdecyduje zeby tam isc
    • falqs Re: AE POZNAN vs KRAKOW 22.07.05, 22:20
      eh... ja jestem z ZAwiercia :P Do krakowa mam 1,5 h a do poznania w najlpeszym
      ukladzie- expressami 5h :P i to jets ten bol :D na dodatek z przesiadkami :>
      Nie wiem co myslec ;P
      • gunitgirl Re: AE POZNAN vs KRAKOW 22.07.05, 23:22
        ja jestem ze slaska takze tez niezbyt ciekawie:| ale podobno potem juz sie nie
        wraca tak czesto jak nam sie teraz wydaje ;) musze jechac i zrobic kontrole w
        poznaniu.. zrobie sonde wsrod poznaniakow<czy jak ich tam zwa><lo> no i
        wlasnieeee -->z moich znajomych tez nikogo tam nie bedzie
        • raggio.del.sole Re: AE POZNAN vs KRAKOW 23.07.05, 00:04
          ja jestem z okolic Poznania i wiecie- w Poznaniu jestem zakochana:))
          • motylek_86 Re: AE POZNAN vs KRAKOW 23.07.05, 00:12
            Ja jestem z okolic Krakowa i jestem w Krakowie zakochana :D Nie skladalam
            nigdzie indziej wiec od października bede bardzo szczesliwą studentką AE w
            Krakowie :D Pozdrawiam
    • falqs Re: AE POZNAN vs KRAKOW 23.07.05, 10:23
      hmm...no to mamy trudny wybor :P Ale ja sadze ze raczej skoncze w krakowie, bo
      moi rodzice reaguja alergicznie na slowo POZNAN :P i dla nich jets oczywsite ze
      powinnam isc do krakowa:P Tylko ze nie dla mnie ;)) Ja jeszcze poczekam co
      skombinuje moja kumpela w krakowie- czy zostanie na ae czy na polibudzie:) Jak
      pojdze na polibude to juz calkowcue zglupieje :P ale w sumie to tego poznania
      sie boooooojeeeeeeeeee.....tak daleko, zero znajomych <strach> ;PP
      • Gość: vincent Re: AE POZNAN vs KRAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:30
        hmm jakbym miał wybierać miedzy krakowem a poznaniem to oczywiście bym wybrał
        poznan, w krakowie z każdym rokiem spada poziom, nie mam tu na myśli tylko ae
        ale też UJ, coraz wiecej specjalistów twierdzi że wysokie miejsce w rankingach
        tej uczelni to tylko zasługa tradycji i stereotypu że UJ od zawsze był nr 1.
        Natomiast ja sam dostałem sie do poznania na ae ale tam nie pójde;] wybrałem
        "teoretycznie" gorszą ae wrocław, ale podkreslam teoretycznie;]do wrocławia mam
        dużo bliżej a poznan jak ktoś powiedział to dla mnie prawie morze;] ale nie
        sugerowałem sie tylko odległością ale też opinią znajomych ;]ZI we wro jest na
        serio zarąbisty i ten wydział z pewnościa może konkurować z poznaniem, pozdrawiam.
    • Gość: kck Re: AE POZNAN vs KRAKOW IP: *.local.pl / 213.199.218.* 23.07.05, 13:03
      I jedno i drugie GÓWNO. Zamieszkasz w Poznaniu na starych Jeżycach, Łazarzu,
      albo starym Grunwaldzie i ten studencki, fajny Poznań zamieni się w wielkie
      bagno. Rada do wszystkich studencików z Poznania: jeśli nie chcecie się bać
      wyjść z domu po zmroku to wybierajcie niestare dzielnice blokowe typu Piątkowo,
      Rataje (do AE niedaleko), Winogrady. Tam Was tak często nie skroją, a i
      pijaczków mniej.
      • gunitgirl Re: AE POZNAN vs KRAKOW 23.07.05, 14:48
        a jakiez to NIE- GOWNO ty wybierasz;>??
        • Gość: kck Re: AE POZNAN vs KRAKOW IP: *.local.pl / 213.199.218.* 23.07.05, 16:24
          Ja nie studiuję.

Swoją drogą bawią mnie ci wszyscy ludzie. Mieszkają na zadupiu powiedzmy gdzieś
          pod Lublinem, na studia dostają się w takim Krakowie, Wrocławiu, Poznaniu i
          potem się zastanawiają. Wybierają Poznań, nie będąc świadomym.
          • Gość: gosc Re: AE POZNAN vs KRAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:05
            kck lepiej zostac na zadupiu i byc rozgoryczonym jak ci ktorym sie nie udalo -
            to jest sposob i byycie swiadomym ??? nie do konca rozumiem twoj skomplikowany
            tok rozumowania i lepiej zmien forum a nie pluj zolcia
    • falqs Re: AE POZNAN vs KRAKOW 23.07.05, 15:09
      no vincent nagadales mi , poradziles i w koncu sam idziesz do wroclawia:>
      Ja w sumie tez sie dostalam do wrocka, ale on odpada w przedbiegach jesli
      chodzi o mnie:) Ja nie moge sie tylko zdecydowac miedzy poznaniem i krakowem -
      i tu pies pogrzebany :P Wszyscy znajomi z reala moiwa mi ze mam isc do kraka, a
      na necie ze do pozania :D A ja jak ta pileczka ping-pongowa:D
      • Gość: ziokes Re: AE POZNAN vs KRAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:28
        poznan ma fajna publike - te 30.000 na LECH-u jest niesamowite a z drugiej
        strony wisla krakow ma lige mistrzow lecz i tak najlepsza jest WISŁA PłOCK i
        ten niesawoity IRENEUSZ JELEŃ!
        • Gość: ilo86 Re: AE POZNAN vs KRAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:01
          ja bym wybrał poznan ta atmosfera te klimaty studenckie po prostu super sprawa i
          ten prestiż w końcu nie nadarmo poznań jest zaraz za sgh w rankingach uczelni
          ekonomicznych :)
      • Gość: luzak Re: AE POZNAN vs KRAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:07
        się nie zastanawiaj tylko kraków wybieraj ;) wiadomo że to najbardziej
        klimatyczne miasto w polsce :) uczelnia słabsza napewno od poznańskiej ale nie
        pożałujesz tej decyzji. a w ogóle na co się dostałaś, bo ja na stosunki :)
    • falqs Re: AE POZNAN vs KRAKOW 24.07.05, 15:43
      ha ja tez na stosunki :P -wszedzie ;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka