milena49 25.07.05, 15:36 Ktoś wogóle pisze? Ja tam dzwoniłam, to jedna Pani powiedziała mi że, odwołania w tym roku nie są potrzebne, nie mają sensu, podobno na www UŁ jest tez to napisane. Czy ktoś wogole pisze, czy czeka?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gienio Re: odwołanie na UŁ IP: *.astral.lodz.pl 25.07.05, 15:42 na Ek-Socu stala cala banda ludzi z odwolaniami ... a pani zle cie poinformowala bo sama nie umie czytac .. :D poza tym na WWW UŁ jest tylko jakie to odwolanie powinno byc ... zreshta gdybym nie mial racji to facetka na EK-Socu by mi tego odowlania ni pshyjela .... a tak wogole to na EK-Socu na drzwiach diekanatu jest nawet wzór takiego odwolania ... Sorry ze tak nie skladnie to napisalem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: odwołanie na UŁ IP: 213.199.242.* 25.07.05, 16:40 Ale jesli kttos w ogole na tej liscie nie byl to tez mzoe odwolanie napisac?? i jeszcze jedno nie wiecie od ilu pkt przyjmowali na europeistyke i socjologie?? :* Muaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina03 Re: odwołanie na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:48 a powiedzcie mi jak to jest... W necie jest lista osób ktore zostały przyjęte na UŁ. A w przypadku gdy ktoś dostał się na dwa czy też kilka kierunków to czy ta lista ulega zmianie?? I czy w ogóle jest jakaś rezerwa?? Nie wiem co mam robić czekać czy iść na prywatne..... chyba zawsze była jakaś lista rezerwowa i w przypadku rezygnacji jakiejś osoby inne wchodziły na jej miejsce!!! ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerta19 Re: odwołanie na UŁ IP: *.toya.net.pl 25.07.05, 17:55 gienio, a Ty byłeś zakwalifikowany czy nie? I na jaki kierunek startowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: odwołanie na UŁ IP: *.astral.lodz.pl 25.07.05, 18:29 nie zakwalifikowali mnie na ekonometrie i mi 8 pkt zabraklo :// ale za to dostalem sie na informe w zarzadzaniu :D Odpowiedz Link Zgłoś