ka.jot 25.07.05, 19:41 Dostałam się na kulturoznawstwo, ktoś jeszcze do Opola? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Reksio Re: Z cyklu:z kim będę studiować-Uniwersystet Opo IP: *.magma-net.pl 25.07.05, 21:24 ja jestem z opola na kultruroznawstwie ale na UW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyliczka Re: Z cyklu:z kim będę studiować-Uniwersystet Opo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:56 a ja na rosyjskim od podstaw :) jedno pietro nizej od Ciebie :)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Z cyklu:z kim będę studiować-Uniwersystet Opo IP: *.penkom.pl / 195.117.197.* 25.07.05, 22:36 a ja na fil. angielskiej - wiec wszystkie w jednym budynku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milka_86 Re: Z cyklu:z kim będę studiować-Uniwersystet Opo 25.07.05, 23:09 a ja filologia polska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sami Re: Z cyklu:z kim będę studiować-Uniwersystet Opo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 00:21 ja też... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajot Re: Z cyklu:z kim będę studiować-Uniwersystet Opo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:17 w momencie, kiedy składałam papiery, piętro, albo i dwa niżej od kulturoznawstwa (pok.212 ?) stała wielka kolejka jak po mandarynki w PRl-u. anglistyka? język biznesu? powodzenia w każdym razie i do rychłego zobaczenia na IF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajot do sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:18 kulturoznawstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyliczka :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 18:03 hej to moze spotkamy sie kiedys i opanujemy uniwerek opolski?:) a ta kolejka to byla i na rosyjski i na jezyk i na anglistyke...jedno pietro:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sami Re: :))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 18:07 pedagogika resocjalizacyjna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajot Re: :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:05 a czemuz by i nie/ w czwartek się do Opo wybieram coby formalności z akademikiem pozałatwiać. ktoś jeszcze do akademika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sami Re: :))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:43 ja tez chciałabym do akademika ale nie wiem czy mam szanse...orientujesz sie kajot jaki musi byc dochód na osobe?? Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta007 Re: :))))))) 28.07.05, 19:52 hejka ja tez dostalam sie na ten kierunek.jak tam wrazenia po rekrutacji? chcialas studiowac pedagogike czy to moze koniecznosc? znasz kogos na tym kierunku? ja ide w ciemno,nkogo nie znam ani nic nie wiem i czuje sie troche zagubiona w tym wszystkim.ale bardzo sie ciesze,ze sie dostalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sami Re: :))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:16 szczerze mówiąc to bardziej chciałabym psychologie ale potrafie realnie ocenic swoje szanse i nie pchałam sie w tym roku...co do pedagiki to nie jest kierunek z wybrany z przymusu czy jakis awaryjny.składałam dokumenty na 4 uczelnie i wszedzie na pedagogike-to o czyms swiadczy;)zawsze wiedziałam ze chce pracowac z dziecmi i dlatego sie ciesze ze bede studiowała cos zgodnie z moimi zainteresowaniami:).w opolu nigdy w zyciu nie byłam i tez bede tam zupełnie sama,ale mysle ze dam rade:)jak bedziesz miała ochote pogadac to masz moje gg 1993151.pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polly Re: :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:44 Ja na anglistyke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajot do sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:48 jeśli nie przekroczy +-500 złotych na osobe w rodzinie to będzie dobrze, choć gruntownie to sie raczej nie liczy, znam ludzi, których dochód liczy się w dużo wiekszych sumach i też mieszkają w akademiku. termin składania podań do 20.8, przywieź ze sobą oświadczenie o zarobkach. plus tyle, co mi jeszcze powiedziała pani w bodaj Niechcicu: większość z nas wyląduje w Mrowisku :). do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś