Dodaj do ulubionych

Z cyklu:z kim będę studiować-Uniwersystet Opolski

25.07.05, 19:41
Dostałam się na kulturoznawstwo, ktoś jeszcze do Opola?
Obserwuj wątek
    • Gość: Reksio Re: Z cyklu:z kim będę studiować-Uniwersystet Opo IP: *.magma-net.pl 25.07.05, 21:24
      ja jestem z opola na kultruroznawstwie ale na UW
      • Gość: motyliczka Re: Z cyklu:z kim będę studiować-Uniwersystet Opo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:56
        a ja na rosyjskim od podstaw :)
        jedno pietro nizej od Ciebie :)!
        • Gość: natalia Re: Z cyklu:z kim będę studiować-Uniwersystet Opo IP: *.penkom.pl / 195.117.197.* 25.07.05, 22:36
          a ja na fil. angielskiej - wiec wszystkie w jednym budynku ;)
          • milka_86 Re: Z cyklu:z kim będę studiować-Uniwersystet Opo 25.07.05, 23:09
            a ja filologia polska :)
    • Gość: sami Re: Z cyklu:z kim będę studiować-Uniwersystet Opo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 00:21
      ja też...
      • Gość: kajot Re: Z cyklu:z kim będę studiować-Uniwersystet Opo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:17
        w momencie, kiedy składałam papiery, piętro, albo i dwa niżej od
        kulturoznawstwa (pok.212 ?) stała wielka kolejka jak po mandarynki w PRl-u.
        anglistyka? język biznesu? powodzenia w każdym razie i do rychłego zobaczenia
        na IF.
      • Gość: kajot do sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:18
        kulturoznawstwo?
        • Gość: Kate Re: do sami IP: *.leon.com.pl 26.07.05, 09:27
          administracja ;)
          • Gość: motyliczka :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 18:03
            hej to moze spotkamy sie kiedys i opanujemy uniwerek opolski?:)
            a ta kolejka to byla i na rosyjski i na jezyk i na anglistyke...jedno pietro:P
            • Gość: sami Re: :))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 18:07
              pedagogika resocjalizacyjna;)
              • Gość: kajot Re: :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:05
                a czemuz by i nie/ w czwartek się do Opo wybieram coby formalności z
                akademikiem pozałatwiać.

ktoś jeszcze do akademika?
                • Gość: sami Re: :))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:43
                  ja tez chciałabym do akademika ale nie wiem czy mam szanse...orientujesz sie
                  kajot jaki musi byc dochód na osobe??
              • hiacynta007 Re: :))))))) 28.07.05, 19:52
                hejka ja tez dostalam sie na ten kierunek.jak tam wrazenia po rekrutacji?
                chcialas studiowac pedagogike czy to moze koniecznosc?
                znasz kogos na tym kierunku?
                ja ide w ciemno,nkogo nie znam ani nic nie wiem i czuje sie troche zagubiona w
                tym wszystkim.ale bardzo sie ciesze,ze sie dostalam
                • Gość: sami Re: :))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:16
                  szczerze mówiąc to bardziej chciałabym psychologie ale potrafie realnie ocenic
                  swoje szanse i nie pchałam sie w tym roku...co do pedagiki to nie jest kierunek
                  z wybrany z przymusu czy jakis awaryjny.składałam dokumenty na 4 uczelnie i
                  wszedzie na pedagogike-to o czyms swiadczy;)zawsze wiedziałam ze chce pracowac
                  z dziecmi i dlatego sie ciesze ze bede studiowała cos zgodnie z moimi
                  zainteresowaniami:).w opolu nigdy w zyciu nie byłam i tez bede tam zupełnie
                  sama,ale mysle ze dam rade:)jak bedziesz miała ochote pogadac to masz moje gg
                  1993151.pozdrowionka
                  • nettuss Re: :))))))) 28.07.05, 21:46
                    polonistyka :)
                    • Gość: polly Re: :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:44
                      Ja na anglistyke ;)
                      • Gość: :> Re: :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 22:57
                        up
                        • Gość: kajot do sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:48
                          jeśli nie przekroczy +-500 złotych na osobe w rodzinie to będzie dobrze, choć
                          gruntownie to sie raczej nie liczy, znam ludzi, których dochód liczy się w dużo
                          wiekszych sumach i też mieszkają w akademiku. termin składania podań do 20.8,
                          przywieź ze sobą oświadczenie o zarobkach. plus tyle, co mi jeszcze powiedziała
                          pani w bodaj Niechcicu: większość z nas wyląduje w Mrowisku :). do zobaczenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka