molly_k 02.08.05, 10:31 Kto się dostał niech się wpisuje ;).Pierwsza zajęcia 08.10. Trzeba sie powoli poznawać ;).Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beti Re: UMCS PRAWO ZAOCZNE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 13:09 Też idę na zaoczne prawo na umcs,będzie fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: UMCS PRAWO ZAOCZNE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 14:38 I ja też!! Witam!! Do zobaczenia w październiku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manga Re: UMCS PRAWO ZAOCZNE!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.05, 14:51 Ja rowniez zjawie sie tam w pazdzierniku. (Z pozytywnym nastawieniem ) :) Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinekk Re: UMCS PRAWO ZAOCZNE!! IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 02.08.05, 23:17 to w sumie będzie fajna grupka na piwko 'po';) mozna by się powymieniać numerkami gg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: UMCS PRAWO ZAOCZNE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 02:27 Chętnie poklikam z osobami, z ktorymi będe studiować. 1815101 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molly_k Re: UMCS PRAWO ZAOCZNE!! IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 03.08.05, 14:03 no dopra to i ja.....3651286 chętnie pogadam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimi Re: UMCS PRAWO ZAOCZNE!! IP: 81.15.186.* 03.08.05, 14:12 Teraz jesteście optymistycznie nastawieni....ale nie wiecie,co was czeka.Jeden egzamin na zaocznym prawie zdaje średnio 5 osób.wiem, bo moja siostra bedzie teraz na 5 roku po długich perypetiach. Naprawdę nie chcę was straszyć, tylko uświadomić was jak beznadziejne są te studia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: UMCS PRAWO ZAOCZNE!! IP: 80.51.153.* 03.08.05, 16:52 A myślisz, że na dziennych jest łatwiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: UMCS PRAWO ZAOCZNE!! IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 03.08.05, 16:51 Dokładnie na prawie zaocznym na pierwszej sesji odpada 60% studentów - czyli można to traktować, jako dodatkowy egzamin wstępny. Trzeba się naprawdę mocno starać, bo tu zawsze jest przesiew, w końcu trzeba się pozbyć tych, którzy naprawdę sobie nie radzą, a dostali się bo prawie każdy na wieczorowe, czy zaoczne się dostaje. A poza tym należy pamiętać, że będziecie mieli to zapisane na dyplomie. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: UMCS PRAWO ZAOCZNE!! IP: 80.51.153.* 03.08.05, 17:19 A wcale nieeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr Re: UMCS PRAWO ZAOCZNE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 17:36 jakby nikt nie studiowal zaocznie to by uczelnia upadly:> A co zaoczne to juz gorsze? (jeszcze nie studiuje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: UMCS PRAWO ZAOCZNE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:37 zastanowcie sie wszyscy po co komu jest prawnik po studiach zaocznych ??? jest tylu bezrobotnych po dziennych ... i nie myslcie nawet o robieniu aplikacji po zaocznych bo program jest zbyt obciety i oczywiste jest to ze wymaga sie mniej niz od studentow dziennych bo ida tam poprostu slabsi ( tak wiem kazdy mial zly dzien na maturze, umial akurat co innego i wlasnie dlatego sie nie dostal ). Studia zaoczne - owszem ale tylko wtedy jak sie ma dobra prace ... ale jesli ktos powaznie mysli o byciu prawnikiem niech proboje za rok a nie bawi sie w zaoczne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: illy Re: UMCS PRAWO ZAOCZNE!! IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 03.08.05, 23:25 akurat nie dostalam sie na studia dzienne(politologia i stosunki miedzynarodowe) z wiadomych powodow!mialam bdb zdana mature,ale 90%miejsc na oba kierunki+dziennikarstwo zajęli starzy maturzyści!po co to piszecie?chcecie nas wystraszyc?!a moze dlatego,ze sami nie macie kasy,inteligencji,mozliwosci zeby studiowac zaocznie albo nawet dziennie!biedne debile!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimi Do Illy!! IP: 81.15.186.* 03.08.05, 23:41 Illy widać w Twoim tekście żal, że nie dostałaś się na dzienne. Naprawdę Ci współczuję. Ale nie musisz obrażać innych forumowiczów, tylko dlatego, że Ci się nie powiodło. Ps.Gdybyś miała bdb. zdaną maturę to byś się na pewno dostała na dzienne niezależnie od wyników staromaturzystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do Illy!! IP: 80.51.153.* 04.08.05, 09:31 To ty gościu obrażasz zaocznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do illy Re: Do Illy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:09 buahahahahahaha posmialem sie nie mamy kasy 3500 tysiaca za rok za studia nie badz smieszna ! studiuje w warszawie i place 720 za miesiac wiec zastanow sie nastepnym razem jak bedziesz chciala byc fajna bo wychodzi ci dokladnie odwrotnie :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do Illy!! IP: 80.51.153.* 04.08.05, 12:19 o jejku, jejku!!! ależ bogacz jest wśród nas.Kup sobie pampersy, bo zalewasz się własnym moczem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verma Re: Do Illy!! IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 04.08.05, 12:55 w sumie illy ma trochę racji.mój brat miał zdaną dobrze maturę (wos 89% podst,rozsz 80%,ang 92% podst rozsz 78%,pol 75%pods rozsz 60%) i nie dostał się na wydział politologia na 3 kierunki tak jak mówi illy przez staromaturzystów.ale to nie usprawiedliwia jej obrażania innych.a co do studiów zaocznych studiowałam zaocznie prawo kilka lat temu.było ciężko.ale wiem,ze od roku sa nowi profesorowie i łatwiej jest na zaocznych.nawet zdać egzaminy czy zaliczenia.w studiowaniu na zaocznych + jest to,ze jest mało przedmiotów.same potrzebne.w dodatku na tygodniu można pracować.a rada od starszej koleżanki:trochę szacunku do siebie.komentarze złośliwie ludzi,którzy mało wiedzą o studiowaniu nie pomoga i tak zestresowanym nowym studentom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do Illy!! IP: 80.51.153.* 04.08.05, 16:06 Ja też skończyłam zaoczne i to z wyróżnieniem!!!(rzeczowym i pieniężnym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efk Re: UMCS PRAWO ZAOCZNE!! IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 08.08.05, 12:17 nooo widze ze nie bedzie tak zle!mzoe jakos przez to przebrniemy...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: UMCS PRAWO ZAOCZNE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 12:45 Też się wybieram na zaoczne prawo.Nie wiecie czasem czy będzie można korzystać z akademika?? Mieszkam ok.300 km od Lublina i nie mam gdzie spac:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: UMCS PRAWO ZAOCZNE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:02 Można nocować np. w Domu Studenta Zaocznego. Jesli chcesz sie dowiedzieć coś więcej to pisz (1815101) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molly Re: UMCS PRAWO ZAOCZNE!! IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 09.08.05, 21:04 to co?nikt więcej :( ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: UMCS PRAWO ZAOCZNE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 19:28 Co ile tygodni odbywają się zjazdy?? Kto coś wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimek Re: UMCS PRAWO ZAOCZNE!! IP: 81.15.186.* 14.08.05, 13:05 Ale macie lipę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel wczoraj złozyłem papiery IP: *.onecik.pl / 80.53.165.* 19.08.05, 14:58 wczoraj złozyłem papiery ;) mam nadzieje ze bedzie fainie :) tylko jeszcze niewiem gdzie bede nocował bo jestem spoza lublina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel co nikt nic nie pisze? ;) IP: *.onecik.pl / 83.238.163.* 29.08.05, 16:16 up Odpowiedz Link Zgłoś