basiac2 10.08.05, 23:19 Mam pytanie, jaki był próg na prawo na KUl po odwołaniu, bo nie wiem ile jeszcze mi brakuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: looser Re: odwołania KUL- prawo IP: 80.51.249.* 11.08.05, 06:29 ja miałem troche ponad 51 i sie dostałem ... czyli sporo zostal obnizony ten próg :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: odwołania KUL- prawo IP: 80.51.226.* 11.08.05, 09:49 ja mialam 55,23 i sie nie dostalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: odwołania KUL- prawo IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 10:40 może madzia mialas za slaba argumentacje?? Bo podobnież na jej podstawie także przyjmowali. Naprawde mi przykto. Mialas wiecej pkt od kogos a sie nie dostalas!! A pisalas cos w odwolaniu o trudnej sytuacji materialnej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: odwołania KUL- prawo IP: 80.51.226.* 11.08.05, 11:20 ja w argumentacji ne napisalam nic szczegolnego tylko ze uwazam ze w miare zwalniajacych sie misc moje miejsce rankingowe pozwoli mi studiowac na danym kierunku.Nie pisalam o innych rzeczach bo wszyscy twirdzili ze biora pod uwage tylko punkty.Ale nie jestem zalamana bo juz wczesniej mnie przyjeli na administracje ale nieukrywam ze wole prawo:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twixi Re: odwołania KUL- prawo IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 11.08.05, 11:12 ja miałam 50,3pkt., dobre argumenty, wszystko udokumentowane i się NIE dostałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: odwołania KUL- prawo IP: *.setia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 14:39 Z tego co mi wiadomo - ale to w większości przypuszczenia - oprócz punktów i argumentów, dużą rolę odegrał fakt, że niektórzy spośród nas zdawali jeszcze inne przedmioty, jak np. wos. Ponadto wydaje mi się, że jeżeli komisja miała do wyboru dwie osoby - jadną, która mając np. 54 punkty nie zdawała na maturze rozszerzonego jęz. polskiego, i drugą z 56 punktami i wszystkimi wymaganymi przedmiotami, to wówczas wybrała tą pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: odwołania KUL- prawo IP: 80.51.226.* 11.08.05, 20:52 no nie wiem ja zdawalm tez wos i sie nie dostalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: odwołania KUL- prawo IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 21:23 Magda!!! Wydaje mi sie ze wzieli czesc na podstawie rankingow, ale i także kilka osob na podstawie argumentacji!!! Skoro sie dostaly osoby ktore mialy o kilka mniej pkt od ciebie. Takie jest moje zdanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: odwołania KUL- prawo IP: 80.51.153.* 11.08.05, 21:33 a ja mialam i dobra argumentacje i zdany wos i nie jestem przyjeta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: odwołania KUL- prawo IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 21:53 gosc a ile miales pkt?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: odwołania KUL- prawo IP: 80.51.226.* 11.08.05, 22:01 mozliwe ze tak zrobili ale wczesniej ktos do nich dzwonil i jakas pani powiedziala ze biora pod uwage tylko ilosc punktow.To ja jauz sama nie wiem komu wierzyc na tym swiecie -chyba tylko sobie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: odwołania KUL- prawo IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 11.08.05, 22:16 mi powiedzieli, że pod uwage biorą tylko punkty, odradzano nawet mi dołączanie jakichkolwiek załączników bo to jest zbędne. Dostałem sie zodwołania na ekonomie, ale jednak idę na UG, tez na ekonomie. Chciaż nadal trochę dręczą mnie myśli o KULu... ale chyba jednak pozostane przy UG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślązak Re: odwołania KUL- prawo IP: *.setia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:17 Ja miałem 53,5 punka. Zdany WOS, ale niestety nie zdawałem polskiego rozszerzonego. W ostatnim momencie zdecydowałem się bowiem na KUL rezygnując tym samym z Katowic. Co do argumentacji: W odwołaniu napisałem to, co czuje. Moje odwołanie pokryło się zresztą w dużej mierze z tym, który przedkładałem na drugą wybraną przeze mnie uczelnie, czyli UJ, na którą zabrakło mi 3 punktów :( Jednakże co do wyniku końcowego - przyjęli mnie na KUL. Cieszę się bardzo - będę studiował wymarzone prawo :) Jednakże, jeśli mam być szczery też zastanawiam się nad ideą rozpatrywania tych odwołań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: odwołania KUL- prawo IP: 80.51.226.* 11.08.05, 22:39 jak ja bym im teraz napisala co czuje to watpie czy przyjeliby mnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: odwołania KUL- prawo IP: 80.51.226.* 11.08.05, 22:42 no ale juz nic na to nie poradze chyba bede musial studiowac ta administracje- najwyzej sie przeniose po roku-bo slyszalam ze mozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewac Re: odwołania KUL- prawo IP: *.chello.pl 12.08.05, 09:43 jak można studiować prawo na KUL-u skoro sami nie przestrzegają swoich ustaleń. Przecież cały czas była mowa o rankingu świadectw, co zupełnie nie ma odzwierciedlenia w rozpatrywaniu odwołań. Gdzie ta praworządność ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slazaczka Re: odwołania KUL- prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:10 witam slazaka :) skad dokladnie? ja tez zrezygnowalam z prawa z UŚ,a na UJ sie nie dostalam. zobaczysz,na KULu bedzie fajnie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: looser Re: odwołania KUL- prawo IP: 80.51.249.* 12.08.05, 14:39 eee to jak to jest mozliwe zę ja mając 52 pkt sie dostałem a ci z 55 nie ?? :/ dziwne to troche ale plakał nie bede. Napisałem w argumentacji wiecej ściemy jak faktu totalnego ... i chyba sie oplaciło :) ale jak costo składajcie jeszcze odwolania .. bo ja np na KUL sie nie wybieram wiec miejsce zwalniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: odwołania KUL- prawo IP: 80.51.226.* 12.08.05, 20:14 no to sie nasciemnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: odwołania KUL- prawo IP: 80.51.153.* 12.08.05, 20:27 co znów ich prosić???? o nieeeeeeeee........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: odwołania KUL- prawo IP: 80.51.226.* 12.08.05, 20:34 wlasnie chodzi o to ze ich nie prosilam wczesniej i moze stwierdzili ze jestem jakas zarozumiala czy cus:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plos Re: odwołania KUL- prawo IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:44 magda wydaje mi sie tak: zauważyli ze sie dostalas juz na administracje, wiedzieli ze cos juz pewnego masz!! Dlatego moze cie nie wzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twixi Re: odwołania KUL- prawo IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 12.08.05, 22:35 a ja? Nie mam NIC i tez mnie nie wzięli :D Nie wiedzą co tracą, ale jak nie chcą to nie trzeba. Zechcą to nie będzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślązak Re: odwołania KUL- prawo IP: *.setia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 01:13 Widze że samotny dojazd staje się coraz mniej oczywisty :) Ja jestem z daleka, bo aż z okolic Jastrzębia... Ale :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
delcia_01 Re: odwołania KUL- prawo 15.08.05, 21:20 Hej. Jestem studentką ( z S-ca) I roku prawa na KULu i szukam współlokatorki. moje gg 2191028 i e-mail delphina01@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś