Dodaj do ulubionych

studenci UW - łęczmy się!!!

11.08.05, 18:06
Jak w temacie: piszcie na jakim kierunku będziecie!
Obserwuj wątek
    • Gość: natka Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 11.08.05, 18:59
      mozemy sie łęczyc :P
      ja na prawo
      • Gość: khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.05, 19:10
        czemu mam wrazenie, ze obijam sie ostatnio na tym forum ciagle o te same twarze:)....hmmm:P
    • Gość: khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.05, 19:09
      Doleczam sie...Zarzadzanie:P
      • Gość: gabi Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 20:25
        doleczam sie ;) -dziennikarstwo
        • Gość: dilajla5 Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 21:44
          Oj, czepiacie się. Autorce się pomyliło, drobna literówka, ale wszyscy wiedzą o
          co chodzi. Ja też się dopisuję - ISNS.
          Witaj Khamillu! Gdzie się w końcu dostałeś? (do niewtajemniczonych - kolegę
          Khamilla kojarzę z forum, dyskutowaliśmy kiedyś na inny temat)
          • Gość: spagetka Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.chello.pl 11.08.05, 21:52
            Witajcie, ja rownież pamiętam niektore osoby z wcześniejszych dyskusji. Moj
            kierunek to -na wydziale polonistyki , katedra językoznawstwa ogólnego i
            baltystyki.
            • Gość: khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.05, 22:06
              taak...klasyczny watek ISNS sie klania:)
            • Gość: kasua Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:57
              współczuję
          • Gość: khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.05, 22:06
            juz to napisalem gdzies tutaj...:)...zarzadzanie na UW ostatecznie...moj ISNS padl finalnie o mature z polaka:)....choc zabraklo mi nie tak wiele..:)...Rowniez Cie pamietam droga kolezanko...wywiazalo sie mimo wszystko miedzy nami kilka dyskusji..pamietam...niedokonczony watek o uczelniach, na ktore sie skladalo bodajze:). Aha..i gratuluje sie dostania oczywiscie:)
          • Gość: martucha Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 20:11
            ja też! ja też! polityka społeczna!
          • Gość: madziulek123 Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 11:26
            ja też ISNS:)idę tam z przypadku:)nie mam zielonego pojęcia o co tam
            chodzi.fajny jest ten kierunek?
      • Gość: maliboo Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.devs.futuro.pl 12.08.05, 00:43
        jo tyż zarządzanie :))
        • Gość: lorka Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 11:31
          ja tak jak spagetka- baltystyka
          • Gość: takajakty Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: 80.50.61.* 12.08.05, 12:03
            a ja MISMaP:) ktoś jeszcze?
    • danielek86 Re: studenci UW - łęczmy się!!! 12.08.05, 13:06
      ja tez sie dołacze. Zarządzanie. widze ze wyrasta nam silna grupa na tym forum :D
      • Gość: khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.05, 16:22
        Tiak....jest nas juz sztuk 3:P
        • Gość: Kasia Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.jjs.pl 12.08.05, 16:27
          I ja rownież dołączam się do grupki z zarządzania :)))
          • Gość: khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.05, 16:35
            No to jest nas jzu "4". Wlasnie ludzie, dajcie na siebie jakies namiary..najlepiej gg. Bo ja na oboz nie jade, a powiem szczerze, ze z WZ nie znam totalnie nikogo!!moj gg <6554860>Pozdro.
    • insidemyownmind Re: studenci UW - łęczmy się!!! 12.08.05, 16:50
      ja do grupki prawników dołączam ;)
      • Gość: khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.05, 16:58
        I tak prosze panstwa...w kierunkach dominujacych teraz mamy stosunek 4:2...coz za niesamowite zleczenie:).
        • Gość: ss Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.c154.petrotel.pl 23.08.05, 10:06
          zarzadzanie, gdyby ktos szukal pokoju to mam mieszkanie 800m od wydzialu i
          chetnie wynajme z kims, bo samemu nie jestem w stanie go utrzymac ;] kontakt:
          sj666@o2.pl
    • danielek86 Re: studenci UW - łęczmy się!!! 12.08.05, 21:06
      I co kto wygrywa :P:P:P WZ WZ WZ :D moj numer to 4870263 jak chcesz to pisz.
      • Gość: Anulka Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.devs.futuro.pl 15.08.05, 20:43
        Witam!! Ja też WZ!! Widzę, że na tym forum można poznać kilku przyszłych
        znajomych :) Ja wybieram się na obóz do Sulejowa, ale tam będzie tylko garstka
        WZ-tów, a nie zaszkodzi poznawać ludzi też innymi sposobami ;) Pozdrowienia dla
        studentów WZ!!
        • khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! 15.08.05, 20:46

I tak mamy 5:2...dzieku Anulko..witamy w klubie:).
          • Gość: Anulka Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.devs.futuro.pl 16.08.05, 18:15
            Ależ proszę bardzo... :) Na pewno spotkamy się w tym klubie jakoś w
            październiku.. ;) Pozdro
            • Gość: khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.05, 18:20
              No podejrzewam ze mozesz miec tu pewna racje..
              • Gość: Anulka Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.devs.futuro.pl 16.08.05, 19:30
                To dobrze, że tylko podejrzewasz, że mogę mieć pewną rację .. ;)
                • Gość: Khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.05, 19:52
                  Widzisz..jaki jestem przenikliwy:)..nic mi nie umknie:)
                  • Gość: Anulka Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.devs.futuro.pl 17.08.05, 20:08
                    Może na studiach też nic Ci nie będzie umykać i także będziesz przenikliwy, to
                    będę miała przynajmniej od kogo notatki pożyczać ;)
    • Gość: alive Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:59
      nauki polityczne
      pzdr. do wszystkich przyszlych politologow :D

i prosze nie pytajcie co bede po tym robil!!!!
      • khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! 15.08.05, 21:14
        Wiesz..tak mi sie nasunelo pytanie...co wlasciwie bedziesz robil po tych studiach...nie pytaj...skad mi sie nasunelo to pytanie:P
        • Gość: alive Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:35
          skoro tak, to odpowiem, bede robil fajne rzeczy... bo fajnie jest robic fajne
          rzeczy...:D i to wcale nie jest banalne!!!
          • khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! 15.08.05, 21:37
            Wiesz...tak powazniej...takie studia daja jedna mozliwosc..mozesz robic wszystko..i nic....A co z tym zrobisz...zalezy juz tylko od ciebie:)...
            • Gość: alive Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:51
              skoro powaznie to niech bedzie powaznie. masz racje - stwierdzam to naprawde
              bardzo powaznie - moge robic wszystko (nastawienie jest najwazniejsz), a chce
              robic w zyciu to co mnie interesuje i same zarobki nie sa sprawa
              pierwszorzedna. politologia to nie jest jakis moj kaprys... zreszta chce ja
              polaczyc z dziennikarstwem, badz psychologia, wiec majac w reku takie dyplomy
              (jesli oczywiscie mi sie uda) musialbym byc skonczonym nieudacznikiem, gdybym
              nie odnalazl sie na rynku pracy...
              pzdr.
              • khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! 15.08.05, 22:26
                Wiesz...takie przypadki tez sie zdarzaja...ale tu jeszcze trzeba sie odrobine postarac..:)....Twoje studia polegaja na tym...ze mozesz robic wiele rzeczy..ale sa tez zabojcze..dla kogos...kto ma dosc bierny stosunek do niektorych spraw....przejsc przez nie..bezstresowo..skonczyc je z dobrym wynikiem..ale tylko skonczyc...to nei ma wielkich perspektyw przed soba...bo zawod politologa sam w sobie..hmmm:)....ale tak czy owak..zycze powodzenia.....:)..
    • Gość: Mary Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: 82.139.8.* 16.08.05, 18:53
      Jestem na pedagogice. Moze znajdzie sie tu ktoś jeszcze z tego wydziału ?!? :D
      • starzaga Re: studenci UW - łęczmy się!!! 16.08.05, 20:08
        a ja na WPiA :)
        • khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! 16.08.05, 20:23
          WZ caly czas prowadzi:)
          • starzaga Re: studenci UW - łęczmy się!!! 16.08.05, 20:25
            na tym forum faktycznie!! :)
            ale co do liczby studentow to WPiA bije (chiba ;) wszystkich na glowe..
            • kamykc14 Re: studenci UW - łęczmy się!!! 16.08.05, 20:32
              no czy ja wiem...w sumie to was troche jest:)...na dziennych jakies 500...wieczorowych..cholera wie ile...:)....mnozy sie was..mnozy:)...Ale forum na chwile obecna jest nasze:):P:P
              • starzaga Re: studenci UW - łęczmy się!!! 16.08.05, 20:44
                oj tak-narobilo sie nas juz 1300 osob...
                Mam nadzieje, ze wiecej juz sie nas nie namnozy bo sie nie zmiescimy :D
                Ale do pazdziernika na forum to chiba Wy rzadzicie :)
                • kamykc14 Re: studenci UW - łęczmy się!!! 16.08.05, 20:49
                  Tiak...wiesz..jaka satysfakcja:P:P:P.
                  • starzaga Re: studenci UW - łęczmy się!!! 16.08.05, 20:54
                    ale tylko do pazdziernika ;P chociaz lepsze to niz nic ;)
                    • kamykc14 Re: studenci UW - łęczmy się!!! 17.08.05, 10:27
                      taaak...zawsze trzeba szukac jasnych punktow;)..Pozdro.
      • Gość: jajajajajaajajaja Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.05, 20:13
        ja tez jestem na pedagogice:)))
      • Gość: aga Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.radom.pilickanet.pl 18.08.05, 11:47
        Ja też jestem na pedagogice
        • Gość: Marillon Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 28.08.05, 14:21
          WPiA :D
          • insidemyownmind Re: studenci UW - łęczmy się!!! 28.08.05, 14:41
            kto z WPiA jedzie na obóz do Lucienia? :) Jeśli tak, to na który turnus? Ja się
            załapałam na pierwszy :)
      • Gość: aga Re: studenci UW - łęczmy się!!! do Mary IP: *.radom.pilickanet.pl 18.08.05, 12:11
        ja też będę studiowała na pedagogice przy Mokotowsjiej na UW
      • Gość: Andariel Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.05, 22:06
        Hej Mary, ja tez jestem na Pedagogice:)) Do zobaczenia w pazdzierniku:))
        • Gość: khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.05, 22:41
          Sie powoli robi najazd:)
    • Gość: k.asia Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.unia-wolnosci.pl 17.08.05, 11:00
      Ja MISH, może są tu jacyś inni przyszli studenci MISHu ?
      • made_in_heaven Re: studenci UW - łęczmy się!!! 17.08.05, 11:03
        Jak na razie ogolem za wiele ich na tym forum nie widzialem(nie..ja nie jestem). Ps. Spox IP...moze troche..nieaktualny:P..ale spx:P:P:P:P
    • starzaga Re: studenci UW - łęczmy się!!! 17.08.05, 11:08
      To przynajmniej na razie WPiA nie jest jeszcze na ostatnim miejscu ;P
      POKI CO rzadzi jeszcze WZ ;)
      • Gość: khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.05, 11:18
        Oh Yeah:D:D:D
    • Gość: izi Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.05, 22:50
      ja dorzucam swoje SM :-)
      • ratyzbona Re: studenci UW - łęczmy się!!! 19.08.05, 22:55
        Historia rulez. ( z resztą już czesciowo zintegrowana)
    • Gość: komandos Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 07:28
      Ja prawo. Pozdrawiam.
    • Gość: Ender Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 10:03

Ja na Dziennikarstwie.
      • Gość: jacek Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:31
        hmm... no ja tez na dziennikarstwie :) Jedziesz do Sulejowa?? :)
    • tomb_raider Re: studenci UW - łęczmy się!!! 20.08.05, 22:42
      politologia. z wyboru ;P
    • Gość: paszko3@wp.pl Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.joniec.sdi.tpnet.pl 21.08.05, 04:19
      Ja na wydziale prawa. Pozdrawiam wszystkich studentow UW
      • Gość: ewa Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 18:47
        ja również na pedagogice:) pozdrawiam wszystkich!!:)
    • Gość: trendkill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.05, 20:06
      baltystyka i prawo

pozdrawiam (sczegolnie studentow tego pierwszego kierunku :) )
      • Gość: spagetka Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.chello.pl 24.08.05, 20:44
        Do "trendkill"--czy będziesz studiował/a jednocześnie te dwa kierunki , czy
        też już jeden studiujesz ? Ja tylko bałtystyke, może w przyszłym roku
        dodatkowo socjologie.Pozdrawiam.
        • trendkill Re: studenci UW - łęczmy się!!! 25.08.05, 11:47
          Na prawie jestem na drugim roku.
          Baltystyke dopiero zaczynam : )
    • s182 mieszkanie wz - uw 23.08.05, 10:16
      Witam,
      Mam 42m mieszkanie(niezle warunki) 800m od WZ w Warszawie(na ktory od
      pazdziernika bede uczeszczal). Mieszkam sam, dlatego chetnie kogos odplatnie
      przygarne ;] kontakt sj666@o2.pl
    • Gość: aliceliddell Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:38
      ISNS
    • drobiazg_lesny Re: studenci UW - łęczmy się!!! 26.08.05, 16:43
      polonistyka. przy czym - tzw. "cywilizacja"..
      • cosmo1 Re: studenci UW - łęczmy się!!! 29.08.05, 03:08
        ISM <a ludzie z ISM polacza sie w Waplewie 8-15 IX :)))>
    • Gość: Ender Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:54
      A jest tu może jakaś ładna studentka UW z 2 lub 3 roku?
    • inezka86 Re: studenci UW - łęczmy się!!! 30.08.05, 19:14
      dostałam sie na dwa: ekonomię, finanse i bankowość, informatyka i ekonometria;
      oraz JSEMen - wybrałam ten pierwszy, chyba ze względu na infę :P pozdroofki :)
    • Gość: Henri_Matisse Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 20:13
      ja prawo
      pozdrawiam wszystkie moje przyszle wszystkich przyszlych
      kolezanki z wydzialu z kolegow
      oraz wszystkich studentow uw
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka