korowiowka 11.08.05, 18:06 Jak w temacie: piszcie na jakim kierunku będziecie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natka Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 11.08.05, 18:59 mozemy sie łęczyc :P ja na prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.05, 19:10 czemu mam wrazenie, ze obijam sie ostatnio na tym forum ciagle o te same twarze:)....hmmm:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.05, 19:09 Doleczam sie...Zarzadzanie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 20:25 doleczam sie ;) -dziennikarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dilajla5 Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 21:44 Oj, czepiacie się. Autorce się pomyliło, drobna literówka, ale wszyscy wiedzą o co chodzi. Ja też się dopisuję - ISNS. Witaj Khamillu! Gdzie się w końcu dostałeś? (do niewtajemniczonych - kolegę Khamilla kojarzę z forum, dyskutowaliśmy kiedyś na inny temat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spagetka Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.chello.pl 11.08.05, 21:52 Witajcie, ja rownież pamiętam niektore osoby z wcześniejszych dyskusji. Moj kierunek to -na wydziale polonistyki , katedra językoznawstwa ogólnego i baltystyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.05, 22:06 taak...klasyczny watek ISNS sie klania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasua Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 22:57 współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.05, 22:06 juz to napisalem gdzies tutaj...:)...zarzadzanie na UW ostatecznie...moj ISNS padl finalnie o mature z polaka:)....choc zabraklo mi nie tak wiele..:)...Rowniez Cie pamietam droga kolezanko...wywiazalo sie mimo wszystko miedzy nami kilka dyskusji..pamietam...niedokonczony watek o uczelniach, na ktore sie skladalo bodajze:). Aha..i gratuluje sie dostania oczywiscie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 20:11 ja też! ja też! polityka społeczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziulek123 Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 11:26 ja też ISNS:)idę tam z przypadku:)nie mam zielonego pojęcia o co tam chodzi.fajny jest ten kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliboo Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.devs.futuro.pl 12.08.05, 00:43 jo tyż zarządzanie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorka Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 11:31 ja tak jak spagetka- baltystyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takajakty Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: 80.50.61.* 12.08.05, 12:03 a ja MISMaP:) ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
danielek86 Re: studenci UW - łęczmy się!!! 12.08.05, 13:06 ja tez sie dołacze. Zarządzanie. widze ze wyrasta nam silna grupa na tym forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.05, 16:22 Tiak....jest nas juz sztuk 3:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.jjs.pl 12.08.05, 16:27 I ja rownież dołączam się do grupki z zarządzania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.05, 16:35 No to jest nas jzu "4". Wlasnie ludzie, dajcie na siebie jakies namiary..najlepiej gg. Bo ja na oboz nie jade, a powiem szczerze, ze z WZ nie znam totalnie nikogo!!moj gg <6554860>Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
insidemyownmind Re: studenci UW - łęczmy się!!! 12.08.05, 16:50 ja do grupki prawników dołączam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.05, 16:58 I tak prosze panstwa...w kierunkach dominujacych teraz mamy stosunek 4:2...coz za niesamowite zleczenie:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.c154.petrotel.pl 23.08.05, 10:06 zarzadzanie, gdyby ktos szukal pokoju to mam mieszkanie 800m od wydzialu i chetnie wynajme z kims, bo samemu nie jestem w stanie go utrzymac ;] kontakt: sj666@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
danielek86 Re: studenci UW - łęczmy się!!! 12.08.05, 21:06 I co kto wygrywa :P:P:P WZ WZ WZ :D moj numer to 4870263 jak chcesz to pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.devs.futuro.pl 15.08.05, 20:43 Witam!! Ja też WZ!! Widzę, że na tym forum można poznać kilku przyszłych znajomych :) Ja wybieram się na obóz do Sulejowa, ale tam będzie tylko garstka WZ-tów, a nie zaszkodzi poznawać ludzi też innymi sposobami ;) Pozdrowienia dla studentów WZ!! Odpowiedz Link Zgłoś
khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! 15.08.05, 20:46 I tak mamy 5:2...dzieku Anulko..witamy w klubie:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.devs.futuro.pl 16.08.05, 18:15 Ależ proszę bardzo... :) Na pewno spotkamy się w tym klubie jakoś w październiku.. ;) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.05, 18:20 No podejrzewam ze mozesz miec tu pewna racje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.devs.futuro.pl 16.08.05, 19:30 To dobrze, że tylko podejrzewasz, że mogę mieć pewną rację .. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.05, 19:52 Widzisz..jaki jestem przenikliwy:)..nic mi nie umknie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.devs.futuro.pl 17.08.05, 20:08 Może na studiach też nic Ci nie będzie umykać i także będziesz przenikliwy, to będę miała przynajmniej od kogo notatki pożyczać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alive Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:59 nauki polityczne pzdr. do wszystkich przyszlych politologow :D i prosze nie pytajcie co bede po tym robil!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! 15.08.05, 21:14 Wiesz..tak mi sie nasunelo pytanie...co wlasciwie bedziesz robil po tych studiach...nie pytaj...skad mi sie nasunelo to pytanie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alive Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:35 skoro tak, to odpowiem, bede robil fajne rzeczy... bo fajnie jest robic fajne rzeczy...:D i to wcale nie jest banalne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! 15.08.05, 21:37 Wiesz...tak powazniej...takie studia daja jedna mozliwosc..mozesz robic wszystko..i nic....A co z tym zrobisz...zalezy juz tylko od ciebie:)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alive Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:51 skoro powaznie to niech bedzie powaznie. masz racje - stwierdzam to naprawde bardzo powaznie - moge robic wszystko (nastawienie jest najwazniejsz), a chce robic w zyciu to co mnie interesuje i same zarobki nie sa sprawa pierwszorzedna. politologia to nie jest jakis moj kaprys... zreszta chce ja polaczyc z dziennikarstwem, badz psychologia, wiec majac w reku takie dyplomy (jesli oczywiscie mi sie uda) musialbym byc skonczonym nieudacznikiem, gdybym nie odnalazl sie na rynku pracy... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! 15.08.05, 22:26 Wiesz...takie przypadki tez sie zdarzaja...ale tu jeszcze trzeba sie odrobine postarac..:)....Twoje studia polegaja na tym...ze mozesz robic wiele rzeczy..ale sa tez zabojcze..dla kogos...kto ma dosc bierny stosunek do niektorych spraw....przejsc przez nie..bezstresowo..skonczyc je z dobrym wynikiem..ale tylko skonczyc...to nei ma wielkich perspektyw przed soba...bo zawod politologa sam w sobie..hmmm:)....ale tak czy owak..zycze powodzenia.....:).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: 82.139.8.* 16.08.05, 18:53 Jestem na pedagogice. Moze znajdzie sie tu ktoś jeszcze z tego wydziału ?!? :D Odpowiedz Link Zgłoś
starzaga Re: studenci UW - łęczmy się!!! 16.08.05, 20:25 na tym forum faktycznie!! :) ale co do liczby studentow to WPiA bije (chiba ;) wszystkich na glowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
kamykc14 Re: studenci UW - łęczmy się!!! 16.08.05, 20:32 no czy ja wiem...w sumie to was troche jest:)...na dziennych jakies 500...wieczorowych..cholera wie ile...:)....mnozy sie was..mnozy:)...Ale forum na chwile obecna jest nasze:):P:P Odpowiedz Link Zgłoś
starzaga Re: studenci UW - łęczmy się!!! 16.08.05, 20:44 oj tak-narobilo sie nas juz 1300 osob... Mam nadzieje, ze wiecej juz sie nas nie namnozy bo sie nie zmiescimy :D Ale do pazdziernika na forum to chiba Wy rzadzicie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamykc14 Re: studenci UW - łęczmy się!!! 16.08.05, 20:49 Tiak...wiesz..jaka satysfakcja:P:P:P. Odpowiedz Link Zgłoś
starzaga Re: studenci UW - łęczmy się!!! 16.08.05, 20:54 ale tylko do pazdziernika ;P chociaz lepsze to niz nic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamykc14 Re: studenci UW - łęczmy się!!! 17.08.05, 10:27 taaak...zawsze trzeba szukac jasnych punktow;)..Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajajajajaajajaja Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.05, 20:13 ja tez jestem na pedagogice:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.radom.pilickanet.pl 18.08.05, 11:47 Ja też jestem na pedagogice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marillon Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 28.08.05, 14:21 WPiA :D Odpowiedz Link Zgłoś
insidemyownmind Re: studenci UW - łęczmy się!!! 28.08.05, 14:41 kto z WPiA jedzie na obóz do Lucienia? :) Jeśli tak, to na który turnus? Ja się załapałam na pierwszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: studenci UW - łęczmy się!!! do Mary IP: *.radom.pilickanet.pl 18.08.05, 12:11 ja też będę studiowała na pedagogice przy Mokotowsjiej na UW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andariel Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.05, 22:06 Hej Mary, ja tez jestem na Pedagogice:)) Do zobaczenia w pazdzierniku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.05, 22:41 Sie powoli robi najazd:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.asia Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.unia-wolnosci.pl 17.08.05, 11:00 Ja MISH, może są tu jacyś inni przyszli studenci MISHu ? Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_heaven Re: studenci UW - łęczmy się!!! 17.08.05, 11:03 Jak na razie ogolem za wiele ich na tym forum nie widzialem(nie..ja nie jestem). Ps. Spox IP...moze troche..nieaktualny:P..ale spx:P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
starzaga Re: studenci UW - łęczmy się!!! 17.08.05, 11:08 To przynajmniej na razie WPiA nie jest jeszcze na ostatnim miejscu ;P POKI CO rzadzi jeszcze WZ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.05, 11:18 Oh Yeah:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izi Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.05, 22:50 ja dorzucam swoje SM :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ratyzbona Re: studenci UW - łęczmy się!!! 19.08.05, 22:55 Historia rulez. ( z resztą już czesciowo zintegrowana) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komandos Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 07:28 Ja prawo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ender Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 10:03 Ja na Dziennikarstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:31 hmm... no ja tez na dziennikarstwie :) Jedziesz do Sulejowa?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomb_raider Re: studenci UW - łęczmy się!!! 20.08.05, 22:42 politologia. z wyboru ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszko3@wp.pl Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.joniec.sdi.tpnet.pl 21.08.05, 04:19 Ja na wydziale prawa. Pozdrawiam wszystkich studentow UW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 18:47 ja również na pedagogice:) pozdrawiam wszystkich!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trendkill Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.05, 20:06 baltystyka i prawo pozdrawiam (sczegolnie studentow tego pierwszego kierunku :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spagetka Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.chello.pl 24.08.05, 20:44 Do "trendkill"--czy będziesz studiował/a jednocześnie te dwa kierunki , czy też już jeden studiujesz ? Ja tylko bałtystyke, może w przyszłym roku dodatkowo socjologie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
trendkill Re: studenci UW - łęczmy się!!! 25.08.05, 11:47 Na prawie jestem na drugim roku. Baltystyke dopiero zaczynam : ) Odpowiedz Link Zgłoś
s182 mieszkanie wz - uw 23.08.05, 10:16 Witam, Mam 42m mieszkanie(niezle warunki) 800m od WZ w Warszawie(na ktory od pazdziernika bede uczeszczal). Mieszkam sam, dlatego chetnie kogos odplatnie przygarne ;] kontakt sj666@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliceliddell Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:38 ISNS Odpowiedz Link Zgłoś
drobiazg_lesny Re: studenci UW - łęczmy się!!! 26.08.05, 16:43 polonistyka. przy czym - tzw. "cywilizacja".. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmo1 Re: studenci UW - łęczmy się!!! 29.08.05, 03:08 ISM <a ludzie z ISM polacza sie w Waplewie 8-15 IX :)))> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ender Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:54 A jest tu może jakaś ładna studentka UW z 2 lub 3 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
inezka86 Re: studenci UW - łęczmy się!!! 30.08.05, 19:14 dostałam sie na dwa: ekonomię, finanse i bankowość, informatyka i ekonometria; oraz JSEMen - wybrałam ten pierwszy, chyba ze względu na infę :P pozdroofki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henri_Matisse Re: studenci UW - łęczmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 20:13 ja prawo pozdrawiam wszystkie moje przyszle wszystkich przyszlych kolezanki z wydzialu z kolegow oraz wszystkich studentow uw Odpowiedz Link Zgłoś