dknj 16.08.05, 02:18 mam pytanie Orientuje sie moze ktos z was czy jesli studiuje sie prawo wieczorowo na uw to mozna sie po semstrze albo po roku przeniesc na dzienne Jesli tak to jakie sa wymagania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: UW- prawo WAŻNE!!!!!!! IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:12 Po semestrze przenieść się nie da. Na następny rok studiów można się przenieść tylko i wyłącznie wtedy, gdy przystąpi się do rekrutacji raz jeszcze i dostanie na studia. Wtedy dostaje się nowy indeks, egzaminy są przepisane itd. Poza tym, jeśli ma się dobrą średnią możliwe jest o ubieganie się o zwolnienie z opłat na następny rok studiów wieczorowych. Z tego co wiem, z powodu dobrej średniej przeniesiono tylko jednego chłopaka ze średnią ok. 5.0 i to dlatego, że był niepełnosprawny i nie był w stanie dalej opłacać nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: > Re: UW- prawo WAŻNE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:45 najlepiej jest zdać CEW tertium non datur LOL. Sam się kapultowałem tam z mojego wydziału i wylądowałem w środku stawki LOL Odpowiedz Link Zgłoś