usiti 28.08.05, 15:42 Czy oprócz deklaracji,ze chcemy poprawiac mature w sesji zimowej czy wiosennej mamy złozyc podanie?? Jeśli tak to jak je napisac, bo ja nie mam zielonego pojecia... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_111 Re: DEKLARACJA + PODANIE?? 28.08.05, 16:19 podanie nie jest potrzebne musisz tylko złożyć samą deklarację Odpowiedz Link Zgłoś
klops_miesny Re: DEKLARACJA + PODANIE?? 29.08.05, 20:37 A ja musialam zlozyc i jedno i drugie! Samej deklaracji mi nie przyjeli.. a napisalam w podaniu wlasciwie jedno zdanie: Zwracam się z prośbą o umożliwienie mi pisania egzaminu maturalnego z biologii w sesji wiosennej /w maju 2006 roku/. No i moje dane i date.. i tyle :P heh.. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_tylko_poprawiam_mature Re: DEKLARACJA + PODANIE?? 29.08.05, 21:10 Ja pisałem takie podanie do dyrekcji szkoły, ale to było jeszcze przed przesunięciem terminu. W lipcu prosiłem o sesję zimową. Nie wiem czy teraz jest potrzebne takie podanie. Wiem, że obowiązuje coś takiego w przypadku zmiany planów, np. rezygnacji z jakiegoś przedmiotu i przeniesienia go na następną sesję - tego się dowiedziałem w OKE. No i to tyle. Takie podanie to trochę głupi wymysł szkoły, w których sekretarkom nie chce się przekazywać spraw dyrekcji, boją się, że zapomną czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś