Dodaj do ulubionych

Administrajca na UMSC w Lublinie

04.09.05, 21:42
Czy w rekrutacji brane sa pod uwagę równiez inne przedmioty zdawane na
maturze? CZy jedynie wos?Czy za dodatkowe przedmioty zdawane na poziomie
rozszerzonym dodawane są jakies punkty? I czy to prawda ze jeśli nie zdaje
się wszystkiech przedmiotów np 4 na rozszerzonym nie ma szans na dostanie się
na studia?
z Góry dziękuej za odp
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Patrycja Re: Administrajca na UMSC w Lublinie IP: 212.160.169.* 05.09.05, 01:22
      niby zdawałam historię, wos i polski na rozszerzonym ale podczas rekrutacji
      interesował ich tylko i wyłącznie wos nic więcej miałam 66% i 64% i się
      dostałam, powodzenia. jak chcesz na administrację to bierz się za wos i olej
      resztę, zeby tylko zdać i będzie dobrze bo nie ma sensu sobie zawracać głowy...
      • Gość: :/ Re: Administrajca na UMSC w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 11:59
        koleżanko, nie przejmuj się, na administrację umcs nie jest trudno się dostać.
        powyżej 60% z wosu ma prawie każdy (ja nie ucząc się miałam 63), rozszerzony to
        samo. A to zgroza, żeby na takim niby "dobrym" uniwerku liczył się sam wos. Po
        drugie jest ok 400 miejsc, więc dostaniesz się na pewno.
        • Gość: kate1387 Re: Administrajca na UMSC w Lublinie IP: 80.51.226.* 05.09.05, 21:46
          dziękuje za rady a z czego najlepiej uczyć się na wos i historię bo chyba
          najlepiej zdawac to i to jako pokrewne przedmioty??
          • Gość: ;-8 Re: Administrajca na UMSC w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:22
            No wiesz, na wos nie potrzeba Ci wiedze ze starozytnosci, jedynie historia
            najnowsza, wiec chyba nie do konca masz racje :P Ja zdaje i wos i matme i co:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka