Dodaj do ulubionych

dylemat z ocena:/pomozcie prosze

02.01.06, 14:51
bardzo was prosze,powiedzcie mi,co to znaczy byc nieklasyfikowanym??opuscilam
50%zajec z jednego przedmiotu i nie wiem,co teraz.bede nieklasyfikowana.co to
znaczy i jakie beda tego konsekwencje??teraz i na drugi semestr??powiedzcie
mi prosze
Obserwuj wątek
    • ej1238 Re: dylemat z ocena:/pomozcie prosze 02.01.06, 14:54
      musisz zaliczyc caly semestr
      • maturzystka10 Re: dylemat z ocena:/pomozcie prosze 02.01.06, 14:55
        caly pierwszy semestr w drugim?
        • ej1238 Re: dylemat z ocena:/pomozcie prosze 02.01.06, 14:57
          caly pierwszy semestr jak najwczesniej
          • maturzystka10 Re: dylemat z ocena:/pomozcie prosze 02.01.06, 15:00
            a jak sobie zaltwie zwolnienie z przyszlego semestru?;>
            bo to tylko wf jest,na ktory mi sie chodzic nie chialo
            • ej1238 Re: dylemat z ocena:/pomozcie prosze 02.01.06, 15:01
              dziewczyno nie przesadzaj ze cie z wf-u nieklasyfikuja
              • maturzystka10 Re: dylemat z ocena:/pomozcie prosze 02.01.06, 15:02
                z czym mam nie przesadzac?
                moja wina,ze mam szalonego naucyzciela,ktory przez caly rok nic z nami nie
                robi,a pozniej sie rzuca.no jestem nieklasyfikowana:)
                • ej1238 Re: dylemat z ocena:/pomozcie prosze 02.01.06, 15:21
                  i twoja wychowawczyni (takze dyrekcja) pozwoli na to zeby ktos byl
                  nieklasyfikowany??

A ty napewno jestes maturzystka?? bo mi sie powatpiewa czy ktos w maturalnej
                  klasie stawia nieklasyfikowanie (jakbys nie wiedziala to jest gorsze od 1)
                  • Gość: Aga Re: dylemat z ocena:/pomozcie prosze IP: 194.146.128.* 02.01.06, 15:57
                    W moim liceum była parę lat temu taka sytuacja - w-fistka nie klasyfikował
                    trzech maturzystek, bo jej podpadły. W-f taki sam przedmoit jak inne, niestety,
                    dziewczyny musiały zdawać komis w sierpniu i poprawkową maturę.
                    • maturzystka10 Re: dylemat z ocena:/pomozcie prosze 02.01.06, 16:08
                      problem w tym,ze w mojej szkole kazdy robi to,co chce.
                      widac nawet w klasie maturalnej mozna byc nieklasyfikowanym.i dla mnie to
                      chore,bo wf akurat do niczego mi nie jest potrzebny.
                      i nikogo nie obchodzi to,ze za chwile mam mature:/takie zycie.
                      do ej:ja wlasnie nie wiem,co to znaczy byc nieklasyfikowanym,dlatego pytam!
                      • Gość: babsi Re: dylemat z ocena:/pomozcie prosze IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.01.06, 17:20
                        Barany , nie maturzyści. Nic nigdy nie możecie pojąć! Oczywiście, że możesz być
                        nieklasyfikowana, z każdego przedmiotu. I klasa ( nawet maturalna) nie ma tu
                        nic do rzeczy. Jak Ci sie nie chciało chodzić na w-f , to miej pretensje do
                        siebie. zwolnienie lekarskie nic nie załatwia, bo nie ma mocy działania wstecz.
    • Gość: Asia Re: dylemat z ocena:/pomozcie prosze IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 02.01.06, 18:08
      To znaczy , że będziesz musiała poprawiać cały I semestr , ale na 2 półrocze to
      nie ma wpływu jeśli będziesz chodzić na lekcje i ćwiczyć (chyba , że na II
      semestr masz zamiar załatwić sobie zwolnienie).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka