dariamarta 19.01.06, 12:48 ....w jaki sposób radzicie sobie z brakiem chęci... ..........................................do nauki...... ....w jaki sposób sie mobilizujecie...........????????? .................pozdrawiam.............. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja19 Re: W JAKI SPOSÓB MOBILIZUJECIE SIE DO NAUKI IP: *.tvk.torun.pl 19.01.06, 13:21 moze tym, ze od tej matury zalezy cala Twoja przyszlosc - studia itp? Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: W JAKI SPOSÓB MOBILIZUJECIE SIE DO NAUKI 19.01.06, 14:55 Może wyobraź sobie, co będzie jak tej matury nie zdasz. Jeśli chciałas iść na studia, to w tym roku na nie nie pójdziesz, czeka Cię poprawa matury, a wiec nauka jeszcze raz tego samego. Jezeli nie chcesz iść na studia, tylko od razu do pracy, to pomyśl, ze ewentualny pracodawca raczej nie bedzie zadowolony, gdy sie dowie,ze nie masz średniego wykształcenia. W ogóle głupio będzie jak większośc zda, a Ty nie, zaczna Cię obgadywać, pewnie rodzice tez nie będa zachwyceni...nieprzyjemna wizja, nieprawdaż? ;) Na mnie rok temu trochę podziałało, teraz mam sesję i jeszcze trudniej się zmobilozować ;) Myślę jednak, że nie bedzie tak źle i maturę jednak zdasz, mobilizacja pewnie sama przyjdzie tak koło kwietnia i powinnno wystarczyć. pozdrawiam, Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: W JAKI SPOSÓB MOBILIZUJECIE SIE DO NAUKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 23:12 Czy do uzyskania wykształcenia średniego potrzebna jest zdana matura?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmj Re: W JAKI SPOSÓB MOBILIZUJECIE SIE DO NAUKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 00:27 czy starczy zaczac sie uczyc od stycznia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: W JAKI SPOSÓB MOBILIZUJECIE SIE DO NAUKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 09:20 Zalezy czego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja86* Re: W JAKI SPOSÓB MOBILIZUJECIE SIE DO NAUKI IP: *.ssnet.pl 25.01.06, 21:49 tak naprawdę to wystarczy świadectwo ukończenia szkoły, przynajmniej coś takiego pisze na moim, że niby już wtedy w kwietniu miałam wykształcenie średnie. Ale bez matury to jednak nie to...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mi Re: W JAKI SPOSÓB MOBILIZUJECIE SIE DO NAUKI IP: 83.175.181.* 25.01.06, 15:44 nio to ja miala taka sytuacje ze uczylam sie okropnie duzo zeby zdac mature lepiej od takie malpy ktora mi odbila chlopaka. zdalam lepiej od niej :) dostalam sie do kraka i jak jast juz godz 3 w nocy , a ja pije kawke za kawka i juz mam dosc i przeklinam te studia to wtedy przypomina mi sie moj eks i jego malpa i odrazu dostaje powera i sobie mysle : ja wam pokaze na co mnie stac!!! i takim z deczka glupim sposobem myslenia zdalam mature i zaliczylam pierwszy rok studiów. a teraz jest sesja i mam nadzieje ze zalicze :) pomysl sobie ze nauka to klucz do wszystkiego, ze z wyksztalceniem zdobedziesz swiat i duuuuzo kasy :) nic samo nie przyjdzie, trzeba sie postarac :) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś