Dodaj do ulubionych

!!Na jaki kierunek składacie papiery?!!

• Gość: osk architektura IP: *.e-cho.com.pl 10.05.06, 13:48
      kto się wybiera na ten kierunek w tym roku, no i oczywiście gdzie składacie
      papiery?
      • Gość: ja Re: architektura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 23:13
        ja sie wybieram:) polibuda , poznan. ciekawa jestem czy trudno bedzie sie
        dostac, bo podobno to kierunek bardzo oblegany. zastanawiam sie tez jak oni
        oceniaja te rysunki na egzaminie! zobaczymy jak bedzie:)
        • Gość: kama_kolobrzeg Re: architektura IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 13.05.06, 11:06
          Witam, ja także wybieram się na architekturę do Poznania (ew. Gdańsk).
          Jak Ci poszła matma?
          A co do oceniania prac to słyszałam że wydział architektury podlega ASP więc komisja będzie składać się z rektorów ASP.
          • Gość: m3lm4k Re: architektura IP: *.opticom.pl 17.05.06, 01:36
            Rektor na danej uczelni moze byc raczej jeden ;-)
    • Gość: mk Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: 195.116.183.* 10.05.06, 17:02
      mechatronika,telekomunikacja,fizyka
      • Gość: Asiuna Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 17:33
        UAM:
        - turystyka i rekreacja
        - gospodarka przestrzenna
        - geografia
        Coś jak czytam to malo osób sie tu wybiera czy to znaczy ze nie będzie tak
        duzej konkurencji jak w tamtym roku? :>

• Gość: Aga Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:17
          Tak bedziesz jedyna na roku;)
      • Gość: xXx Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.06, 17:58
        telekomuna jest swietna:]
    • Gość: soulchild geografia+jezyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 18:12
      jakie kierunki w w-wie oprocz gosp. przestrzennej i turystyki orientuje sie
      ktos moze? wydaje mi sie ze jest maly wybor jesli chodzi o uczelnie panstwowe
      po zdawanej gegrze i jezyku ale moze sie myle przepraszma jak zboczylam troche
      z tematu ale bylabym wzdzieczna za pomoc :)
    • Gość: Paula54 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 19:37
      biotech a awaryjnie na wellness albo zdrowie publiczne, jeszcze nei zdecydowalam :D
    • nevi87 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 11.05.06, 21:14
      Witam wszystkich! Czy ktoś wybiera się na informatykę stosowaną na UJ??
      • Gość: bbb Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.19.165.68.osk.enformatic.pl 13.05.06, 10:47
        Ja sie wybieram. Jak poszla matma?
    • sowa_46 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! -->>> 12.05.06, 07:44
      Jestem przebiegłym indywidualistą i składam papiery ma emeryturę, zamierzam
      studiować solidnie i bez pośpiechu więc kiedy skończę z tytułem prof. dr hab.
      emeryt to pracę mam zapewnioną.
      Pozdrawiam
      Sowa
      • Gość: jaaaa Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! -- IP: *.isiedlce.pl 12.05.06, 12:04
        ja ide na łopatologie....:D:D:D::DD:D::D:D:D
    • sajool Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 12.05.06, 21:32
      Widzę, że prawo dominuje i to na UAMie :) a ile osób zdawało pięć przedmiotów na
      maturce, które są potrzebne do Poznania na prawo ???
    • Gość: bacek Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 09:29
      z miłości do stolicy (buahaha) składam tylko na uw:
      1. mismap
      2. mish
      3. psychologia
      4. ekonomia
      5. marketing i zarządzanie
      6. gospodarka przestrzenna
      7. geografia
      najbardziej pożądane rozwiązanie: poz nr 1; najbardziej prawdopodobne: poz nr 7
      <lol> pozdrawiam;)
    • Gość: KK Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.19.165.68.osk.enformatic.pl 13.05.06, 10:44
      Informatyka:
      agh,uj,moze wroclaw (uw)?,ew. prz
    • arturs87 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 13.05.06, 12:05
      1.Socjologia AGH / Politologia AP (jeszcze nie wiem)
      2.Socjologia UWr
      3.Stosunki międzynarodowe lub polonistyka UŁ
    • Gość: terianin2005 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 10:36
      siema
      składam na lekarski do gdanska i białegostoku.
      pozdrawiam
      • Gość: Martyna Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:20
        ogrodnictwo na sggw albo rolniczej w Poznaniu lub we Wrocławiu. wie ktos moze
        od ilu % dostawali sie w zeszlym roku?? bo nie wiem czy 70% z obu poziomow
        wystarczy??
        • Gość: Ania Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.eu.org 14.05.06, 16:43
          Ja składam na archelogie na UW i UJ, chyba ze historia pojdzie beznadziejnie;/
          ewentualnie rezerwowo na UWM na polonistyke lub prawo
          • brejkam Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 15.05.06, 22:40
            jak jest na archeologii?
    • Gość: Anulka R. :P Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 08:48
      ja osobiście..... ide na AM do wawy :P :* :* :* na lekarski :)
    • Gość: majek rozwiazanie problemu gdzie poapiery zlozyc!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 13:23
      www.mgcluster.net/mgpl_world1/?ac=vid&vid=17017405
      naprawde najlepsze propozycje
    • Gość: i_am_hunter Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 14:08
      sami politycy i prawnicy...malo inzynierow tu widze! no moze troche
      biotechnologow. ja sie wybieram na telekomunikacje
      • tedzikooo Re: Telekomunikacja 17.05.06, 16:19
        ale nie mówcie ze kazdy idzie na dzienne ?? Ja to mogę chyba sobie pomarzyc o
        studiach ...nawet zaocznych ze srednia 3.0 przyjmą mnie w ogole gdzies ?? Na
        maturze nie brałem tez dodatkowych przedmiotów tylko biola,polak,anglik wszytko
        podstawowe . Mam jakies szanse na te studia ? Interesuje mnie informatyka jakas
        moze elektronika albo z innej beczki farmacja -dietetyk ?? Co polecacie ?
        • Gość: Dominika Re:!!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.piotrkow.net.pl / *.piotrkow.net.pl 18.05.06, 13:04
          inżynieria środowiska na AGH ewentualnie Polibudzie Łódzkiej :)
          • Gość: noolan Kto z was wybiera sie na psychologie?? IP: *.onlinesc.net / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:24
            Marze o tym zeby dostac sie na psychologie, wiem ze w kazdym roku jest wielu chetnych na jedno miejsce.
            Prosze piszcie jesli wybieracie sie na ten kierunek i podajcie na ktora uczelnie:)
            Byc moze sie spotkamy w tlumie oczekujacym na liste przyjetych:)
            • akne1 Re: Kto z was wybiera sie na psychologie?? 20.05.06, 21:01
              > Marze o tym zeby dostac sie na psychologie, wiem ze w kazdym roku jest wielu ch
              > etnych na jedno miejsce.
              > Prosze piszcie jesli wybieracie sie na ten kierunek i podajcie na ktora uczelni
              > e:)
              > Byc moze sie spotkamy w tlumie oczekujacym na liste przyjetych:)

UJ lub UWr
              • Gość: myosotis_ola Re: Kto z was wybiera sie na psychologie?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.05.06, 10:16
                UW :) a jak Wasze wyniki?
    • Gość: lutos Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.torun.mm.pl 20.05.06, 17:42
      AM Bydgoszcz - wydział instrumentalny - fortepian
    • Gość: gosc WAT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 21:46
      a kto idzie na wat? ile bedziecie mieli punktow? jakie kierunki wybieracie? Ja
      bym chcial na geodezje ale nie zdawalem fizyki i bede miec jakies 66pkt. jest
      szansa?
    • Gość: madzia Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 14:08
      a ja na germanistyke do Szczecina ;P czyzbym byla jedyna?
      • Gość: marchefka Re: etnologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 11:44
        etnologia, etnologia i tylko etnologia!!! We Wrocławiu oczywiście. Czy ktoś się
        jeszcze tam wybiera?
    • Gość: magda i jacek Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 15:14
      a co Cie to obchodzi
      • Gość: misiek Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 15:26
        informatyka na UW lub JSMI tamże
        • Gość: ktosik Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 21:35
          romanistyka w krk!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: lilith87 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.chello.pl 24.05.06, 16:51
      Prawo na UAM, UMK i UJ. Z naciskiem na Mickiewicza...
      • Gość: robertos Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.tosa.pl 26.05.06, 00:15
        prawo na UAM ... i moze pedagogika UAM !!!
        • Gość: kama Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.bsk.vectranet.pl 28.05.06, 12:13
          AM Białystok !!!!!
    • Gość: ktos ..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 23:30
      ej, a kiedy sa w koncu wyniki matur..?
      • Gość: anulka Re: ..? IP: 83.238.47.* 29.05.06, 15:49
        Filologia polska, prawo, stosunki, filozofia... zresztą zobaczymy jakie będą
        wyniki matur:)
    • seulange Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 29.05.06, 17:47
      jakaś am. ewentualnie polibuda, ale ja nie chce na polibude <choc pewnei ytlko
      tam mnie przyjma>
    • Gość: aNIA Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.eu.org 03.06.06, 22:49
      cos sie stało z archeo 5 letnia dzienna na uw, ktos mi moze to wyjasnic bo
      zszokowana i załamana jestem, no to w tym roku na to nie ma naboru czy co?
      • Gość: ala Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.chello.pl 04.06.06, 13:12
        Zgodnie z wymogami unijnymi, wprowadzono system licencjat + magisterka, już
        chyba 3, czy 4 lata temu. Tak więc najpierw trzeba pomęczyć się z licencjatem
        :-) A nabór oczywiście jest.

Pzdr Ala
    • ambeer Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 05.06.06, 08:53
      1). filologia niderlandzka (UWr)
      2). muzykologia (UWr)
      3). język rosyjski od podstaw (UŚ)
      • Gość: yrie Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:04
        Filologia polska... UAM...
    • Gość: jolie6 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 13:54
      hej,ja składam na prawo na UWr,jeśli nie uda się na dzienne,to na wieczorowe:)
      złożę jeszcze na administrację i zastanawiam się nad prawem na uniwerku
      opolskim:)pozdr
      • Gość: Kasiak Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.centertel.pl 12.06.06, 14:37
        Położnictwo na AM w Wawie lub Biologia na SGGW ;)
    • Gość: Loleńka Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 10:50
      ja skłądam na medycyne do Lublina no i na stome.mam 187 pewnych ptk, le boje
      sie czy sie dostane:/
      wiecie moze ile osob jest na miejsce??
      • Gość: hela Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:17
        nie masz szans(slabiutko)12os
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka