Gość: osk architektura IP: *.e-cho.com.pl 10.05.06, 13:48 kto się wybiera na ten kierunek w tym roku, no i oczywiście gdzie składacie papiery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: architektura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 23:13 ja sie wybieram:) polibuda , poznan. ciekawa jestem czy trudno bedzie sie dostac, bo podobno to kierunek bardzo oblegany. zastanawiam sie tez jak oni oceniaja te rysunki na egzaminie! zobaczymy jak bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama_kolobrzeg Re: architektura IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 13.05.06, 11:06 Witam, ja także wybieram się na architekturę do Poznania (ew. Gdańsk). Jak Ci poszła matma? A co do oceniania prac to słyszałam że wydział architektury podlega ASP więc komisja będzie składać się z rektorów ASP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3lm4k Re: architektura IP: *.opticom.pl 17.05.06, 01:36 Rektor na danej uczelni moze byc raczej jeden ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: 195.116.183.* 10.05.06, 17:02 mechatronika,telekomunikacja,fizyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiuna Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 17:33 UAM: - turystyka i rekreacja - gospodarka przestrzenna - geografia Coś jak czytam to malo osób sie tu wybiera czy to znaczy ze nie będzie tak duzej konkurencji jak w tamtym roku? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:17 Tak bedziesz jedyna na roku;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.06, 17:58 telekomuna jest swietna:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soulchild geografia+jezyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 18:12 jakie kierunki w w-wie oprocz gosp. przestrzennej i turystyki orientuje sie ktos moze? wydaje mi sie ze jest maly wybor jesli chodzi o uczelnie panstwowe po zdawanej gegrze i jezyku ale moze sie myle przepraszma jak zboczylam troche z tematu ale bylabym wzdzieczna za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula54 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 19:37 biotech a awaryjnie na wellness albo zdrowie publiczne, jeszcze nei zdecydowalam :D Odpowiedz Link Zgłoś
nevi87 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 11.05.06, 21:14 Witam wszystkich! Czy ktoś wybiera się na informatykę stosowaną na UJ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.19.165.68.osk.enformatic.pl 13.05.06, 10:47 Ja sie wybieram. Jak poszla matma? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! -->>> 12.05.06, 07:44 Jestem przebiegłym indywidualistą i składam papiery ma emeryturę, zamierzam studiować solidnie i bez pośpiechu więc kiedy skończę z tytułem prof. dr hab. emeryt to pracę mam zapewnioną. Pozdrawiam Sowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! -- IP: *.isiedlce.pl 12.05.06, 12:04 ja ide na łopatologie....:D:D:D::DD:D::D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
sajool Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 12.05.06, 21:32 Widzę, że prawo dominuje i to na UAMie :) a ile osób zdawało pięć przedmiotów na maturce, które są potrzebne do Poznania na prawo ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacek Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 09:29 z miłości do stolicy (buahaha) składam tylko na uw: 1. mismap 2. mish 3. psychologia 4. ekonomia 5. marketing i zarządzanie 6. gospodarka przestrzenna 7. geografia najbardziej pożądane rozwiązanie: poz nr 1; najbardziej prawdopodobne: poz nr 7 <lol> pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.19.165.68.osk.enformatic.pl 13.05.06, 10:44 Informatyka: agh,uj,moze wroclaw (uw)?,ew. prz Odpowiedz Link Zgłoś
arturs87 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 13.05.06, 12:05 1.Socjologia AGH / Politologia AP (jeszcze nie wiem) 2.Socjologia UWr 3.Stosunki międzynarodowe lub polonistyka UŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terianin2005 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 10:36 siema składam na lekarski do gdanska i białegostoku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:20 ogrodnictwo na sggw albo rolniczej w Poznaniu lub we Wrocławiu. wie ktos moze od ilu % dostawali sie w zeszlym roku?? bo nie wiem czy 70% z obu poziomow wystarczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.eu.org 14.05.06, 16:43 Ja składam na archelogie na UW i UJ, chyba ze historia pojdzie beznadziejnie;/ ewentualnie rezerwowo na UWM na polonistyke lub prawo Odpowiedz Link Zgłoś
brejkam Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 15.05.06, 22:40 jak jest na archeologii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka R. :P Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 08:48 ja osobiście..... ide na AM do wawy :P :* :* :* na lekarski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majek rozwiazanie problemu gdzie poapiery zlozyc!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 13:23 www.mgcluster.net/mgpl_world1/?ac=vid&vid=17017405 naprawde najlepsze propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i_am_hunter Telekomunikacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 14:08 sami politycy i prawnicy...malo inzynierow tu widze! no moze troche biotechnologow. ja sie wybieram na telekomunikacje Odpowiedz Link Zgłoś
tedzikooo Re: Telekomunikacja 17.05.06, 16:19 ale nie mówcie ze kazdy idzie na dzienne ?? Ja to mogę chyba sobie pomarzyc o studiach ...nawet zaocznych ze srednia 3.0 przyjmą mnie w ogole gdzies ?? Na maturze nie brałem tez dodatkowych przedmiotów tylko biola,polak,anglik wszytko podstawowe . Mam jakies szanse na te studia ? Interesuje mnie informatyka jakas moze elektronika albo z innej beczki farmacja -dietetyk ?? Co polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re:!!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.piotrkow.net.pl / *.piotrkow.net.pl 18.05.06, 13:04 inżynieria środowiska na AGH ewentualnie Polibudzie Łódzkiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noolan Kto z was wybiera sie na psychologie?? IP: *.onlinesc.net / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:24 Marze o tym zeby dostac sie na psychologie, wiem ze w kazdym roku jest wielu chetnych na jedno miejsce. Prosze piszcie jesli wybieracie sie na ten kierunek i podajcie na ktora uczelnie:) Byc moze sie spotkamy w tlumie oczekujacym na liste przyjetych:) Odpowiedz Link Zgłoś
akne1 Re: Kto z was wybiera sie na psychologie?? 20.05.06, 21:01 > Marze o tym zeby dostac sie na psychologie, wiem ze w kazdym roku jest wielu ch > etnych na jedno miejsce. > Prosze piszcie jesli wybieracie sie na ten kierunek i podajcie na ktora uczelni > e:) > Byc moze sie spotkamy w tlumie oczekujacym na liste przyjetych:) UJ lub UWr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myosotis_ola Re: Kto z was wybiera sie na psychologie?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.05.06, 10:16 UW :) a jak Wasze wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutos Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.torun.mm.pl 20.05.06, 17:42 AM Bydgoszcz - wydział instrumentalny - fortepian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc WAT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 21:46 a kto idzie na wat? ile bedziecie mieli punktow? jakie kierunki wybieracie? Ja bym chcial na geodezje ale nie zdawalem fizyki i bede miec jakies 66pkt. jest szansa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 14:08 a ja na germanistyke do Szczecina ;P czyzbym byla jedyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchefka Re: etnologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 11:44 etnologia, etnologia i tylko etnologia!!! We Wrocławiu oczywiście. Czy ktoś się jeszcze tam wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda i jacek Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 15:14 a co Cie to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 15:26 informatyka na UW lub JSMI tamże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 21:35 romanistyka w krk!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilith87 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.chello.pl 24.05.06, 16:51 Prawo na UAM, UMK i UJ. Z naciskiem na Mickiewicza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robertos Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.tosa.pl 26.05.06, 00:15 prawo na UAM ... i moze pedagogika UAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.bsk.vectranet.pl 28.05.06, 12:13 AM Białystok !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos ..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 23:30 ej, a kiedy sa w koncu wyniki matur..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: ..? IP: 83.238.47.* 29.05.06, 15:49 Filologia polska, prawo, stosunki, filozofia... zresztą zobaczymy jakie będą wyniki matur:) Odpowiedz Link Zgłoś
seulange Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 29.05.06, 17:47 jakaś am. ewentualnie polibuda, ale ja nie chce na polibude <choc pewnei ytlko tam mnie przyjma> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aNIA Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.eu.org 03.06.06, 22:49 cos sie stało z archeo 5 letnia dzienna na uw, ktos mi moze to wyjasnic bo zszokowana i załamana jestem, no to w tym roku na to nie ma naboru czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.chello.pl 04.06.06, 13:12 Zgodnie z wymogami unijnymi, wprowadzono system licencjat + magisterka, już chyba 3, czy 4 lata temu. Tak więc najpierw trzeba pomęczyć się z licencjatem :-) A nabór oczywiście jest. Pzdr Ala Odpowiedz Link Zgłoś
ambeer Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! 05.06.06, 08:53 1). filologia niderlandzka (UWr) 2). muzykologia (UWr) 3). język rosyjski od podstaw (UŚ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yrie Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:04 Filologia polska... UAM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolie6 Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 13:54 hej,ja składam na prawo na UWr,jeśli nie uda się na dzienne,to na wieczorowe:) złożę jeszcze na administrację i zastanawiam się nad prawem na uniwerku opolskim:)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiak Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.centertel.pl 12.06.06, 14:37 Położnictwo na AM w Wawie lub Biologia na SGGW ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loleńka Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 10:50 ja skłądam na medycyne do Lublina no i na stome.mam 187 pewnych ptk, le boje sie czy sie dostane:/ wiecie moze ile osob jest na miejsce?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: !!Na jaki kierunek składacie papiery?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:17 nie masz szans(slabiutko)12os Odpowiedz Link Zgłoś