Dodaj do ulubionych

WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!!

27.02.06, 12:52
Ja jestem dziś najszczęśliwszym człowiekiem na świecie!!! :D

Oto moje wyniki:

Polski rozszerzony - 85% !!! (było 45%)

Angielski podstawowy - 94% (było 90%)

Historia podstawowy - 87% (było 82%)
Historia rozszerzony - 58% (było 54%)

Wos podstawowy - 88% !!!
Wos rozszerzony - 78%!

Dziękuję Bogu i matce Whitney Houston :D Myślę, że teraz będę mógł spokojnie
wybrac sobie uniwersytet, na którym będę studiował moje wymarzone
PRAWO!!!!! :d:d

Chociaż ta historia rozszrzona... Może maj? :D
Obserwuj wątek
    • kiniusiowy Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 27.02.06, 13:18
      fizyka 50 % z roz (mało :( myślałam, że będzie lepiej)

buuu a mi chemie zgubili i nie ma wyniku ;(
      • niespokojna_ana7777 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 27.02.06, 16:53
        Jakto zgubili? Jakto? I co teraz? Ja uważam że powinni Ci dfać maxa, potem
        sprawdzić gdzie sie dostałaś przyjąc na ten kierunek jedną osobę dodatkowo. a
        komisja powinna za nią płacić te 6 lat.
    • speak.to.the.hand Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 27.02.06, 13:25
      ja będe mieć wyniki dopiero jutro. aggr3sor gratulacje, wyniki masz świetne.
      żeby mi tez się tak udało....
      • oxy_gen_86 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 27.02.06, 13:36
        aggr3sor nie noo gratuluje;))) Świetne wyniki!! :)
        Ehh no i wakacje masz do pazdziernika...(?)

Kurcze teraz to ja dopiero zaczelam sie bac...
    • samanta19 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 27.02.06, 13:43
      elo :) też się cieszę. nie mam co narzekać jest lepiej niż w maju

matma podstawowy 90% (było80%) i rorszerzony 54% (było 38%)
      geografia 75% (60%) 74 (45%)
      rosyjski 88% 61%
      angielski 95% (80%)
      • oxy_gen_86 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 27.02.06, 13:45
        Samanta19 Tobie tez gratuluje:))) Szczesciarze;)

Zazdroszcze...
        • niespokojna_ana7777 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 27.02.06, 16:08
          Macie już wyniki? Szczęściarze! Przepraszam, ale w jakim mieście już rozdają?
          • samanta19 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 27.02.06, 16:27
            to chyba nie od miasta zależy tylko od szkoły. teoretycznie powinni jutro
            rozdawać, ale większość szkół pewnie już dzisiaj pozwoli odebrać wyniki. trzeba
            zadzwonić do szkoły i sprawdzić
    • kilam Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 27.02.06, 17:24
      Gratuluje wam!!!

Mam pytanie: I jak wyglądają te "głośne" aneksy?? Są tego samego formatu jak
      świadectwa. W tym samym kolorze?? Wiem, że to jest mało istotne, ale mnie to
      interesuje.
    • aggr3sor Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 27.02.06, 19:32
      Dziękuję wszystkim i trzymam za Was kciuki!

Aneksy wyglądają identycznie jak świadectwa :) Dziś można było je otrzymac w
      Toruniu :)
      • aggr3sor Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 27.02.06, 19:33
        Oxy nie mam wakacji niestety, walcze jeszcze w sesji egzaminzyjnej na studiach,
        został mi ostatni egzamin :)
    • ach_ta_fiza Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 27.02.06, 20:15
      chylę czoła przed usatysfakcjowanymi szczesliwcami...nic dodac nic ując!BRAVO
      • niespokojna_ana7777 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 27.02.06, 22:57
        oj a co ja bym dala zeby dostac wyniki! Zazdroszcze i gratuluje.
      • niespokojna_ana7777 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 27.02.06, 22:58
        ps. piszcie jutro pkt. z chemfizbio czyli z aemu!
    • oxy_gen_86 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 28.02.06, 09:56
      Ja jesscze nie mam:/ <wrrrrr>
      Pani dyrektor dzwonila do OKE i powiedzieli, ze swiadectwa przysla dzisiaj:/
      A wiec wynik odbierze moja mama bo mnie najprawdopodobniej juz jutro nie
      bedzie...
    • cahlan123 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 28.02.06, 10:46
      no dobra właśnie wracam ze szkoly...........załąmka!!!!!!!!!!!!!!!!
      mam dosć
      bioli nie poprawiłam- nadal te marne 76
      chemia - 77....a miałobyć o wiele wiecej;/
      fizyka pisana po raz pierwszy podst.50 rozszerzenie 3o.....
      wpisujcie swoje wyniki ...
      już i tak wiem że mam najgorzej;/
      i z czym tu, z czym na am>????
      nie wiem czemu jestem taka glupia
      mam dzis dosc
      • oxy_gen_86 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 28.02.06, 10:49
        Cahlan nie marudz tylko marsz do szkoly z deklaracja na maj!!:))
        • epifania1 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 28.02.06, 11:17
          Ale jestem szczęśliwa!

Polski rozszerzony 65% (było 50%)
          Historia podstawowy 79% (było 75%)> zawsze te 4 % więcej...
          Historia rozszerzony 74% (było 42%)

Jest dobrze :)
          Pozdrawiam
          • oxy_gen_86 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 28.02.06, 11:20
            Gratulejszon:)

A gdzie startujesz?

Zazdroszcze tej historii...:))
            • klops_miesny Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 28.02.06, 11:44
              matma:
              podst 94% (bylo 60)
              rozsz 48% (bylo 28 :P) Ale jestem zla!! Powinno byc wiecej! Jestem przekonana,
              ze rozszerzona napisalam na co najmniej 60! I co teraz robic?? Zabijac?!
              Chce obejzec swoja prace! Gdzie mam sie zglosic? A jak udowodnie, ze powinnam
              miec wiecej to zmienia cos?? halo.. :(
              • thornfully Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 28.02.06, 11:54
                niesprawiedliwe to wzystko...tyle czekaliśmy na wyniki, a w mojej szkole
                dzisiaj ich jeszcze nie ma..
                jak napisali ze 28 to tak powinno byc wszedzie....niby jeden dzien to mało ale
                można sie naprawde znerwicowac :/
                • niespokojna_ana7777 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 28.02.06, 12:21
                  nie weim co bedzie w tym roku ale ja przezylam to rok temu. zadziwiona wynikami
                  bylam na wgladzie do tej pory uwazam ze powinnam byla dostac duzo wiecej pkt,
                  ale nit nie chce z toba rozmawiac. mowia ze spr ma racje i tyle. Taka pani co
                  mnie pilnowala to nawet mi przyznala ze jest jak w kluczu ale stwierdzila ze
                  egzaminator mial taka wlasnie interpretacje klucza. i tyle. masz szanse jesli
                  pomyliliby sie w samym liczeniu pkt. wtedy raczej poprawiaja.
              • slure1 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 28.02.06, 12:18
                Przed matura z wosu,mialem cel poprawienie na 80/70,a wyszlo lepiej:)
                80% podstawa(bylo 63%)
                86% roz.(bylo 47%) Czyli wokonalem plan ponad norme:)

W maju poprawiam roz.historie,z ktorej obcnie mam 36%:/ dobrze,ze mozna
                poprawiac sam roz.,bo z podstawy mam 79% i wydaje mi sie,ze tego wyniku bym nie
                poprawil.
                Mam nadzieje,ze jestem coraz blizej prawa:)ale przekonamy sie w lipcu:)
                pozdrawiam i zycze dobrych wynikow:)
                • niespokojna_ana7777 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 28.02.06, 12:24
                  to gratuluje!!!!!!!!!!! Ja za godz wychodze do szkoly bbrrrrrrr
                  • lupus86 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 28.02.06, 14:36
                    U mnie jest tak: biologia rozszerzony: 76
                    Chemia rozszerzony: 60
                    Fiza rozszerzony:44
                    Maj czeka!!!
        • reszelka33 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 28.02.06, 12:38
          fizyka podstawa 54 a rozszerzenie 42.z chemii nic nie odstalam,czy to znaczy z
          nie poprawilam???
    • ach_ta_fiza Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 28.02.06, 12:35
      ja o 14 tez juz bede znala wyniki.....a Ty kiniusiowy tez na AM? co w koncu z ta Twoja chemia? ja tylko fize poprawialam
    • violatress u mnie czarna rozpacz, jesli chodzi o polski... 28.02.06, 14:21
      bo wyszedl mi zenujaco! podstawa - 70% (myslalam, ze z 80% bedzie napewno),
      rozszerzonego nawet nie napisze:P
      na historie w sumie sia nastawialam, ze bedzie zle i jest - 79% i 62%
      tylko wos mnie smieszy, bo bez jakiegokolwiek przygotowania wyszedl mi na 80% i
      62%, czyli o pkt lepiej niz historia, do ktorej sie uczylam:)

na szczescie jest maj, na ktory pozostawiam sobie ponownie historie i polski.
      jakos sie teraz nie przejmuje (cos peklo i deprecha przeminela).
      • oxy_gen_86 Re: u mnie czarna rozpacz, jesli chodzi o polski. 28.02.06, 14:26
        Violatress a juz zlozylas deklaracje? Gratuluje wynikow (zwlaszcza hist. i
        wos'u)

Ja mam juz wypelniona tzn. mama tylko "x" wstawi.Wyniki beda jutro
        • ach_ta_fiza Re: u mnie czarna rozpacz, jesli chodzi o polski. 28.02.06, 14:47
          ŻENADA...fizyka rozszerzony 50....studia rzucilam kase na korki wyrzucilam i co to ma byc za efekt? niech ktoś mnie dobije!!!
          • lupus86 Re: u mnie czarna rozpacz, jesli chodzi o polski. 28.02.06, 15:29
            Nie martw się tak. 50 to wcale nie jest źle. Za dwa miesiące będziesz miała 80.
            Życzę Ci tego. Sobie zresztą też:)
            • dzidzia86 Re: u mnie czarna rozpacz, jesli chodzi o polski. 28.02.06, 15:31
              chemia rozszerz bylo 65 jest 62 :(((((((
              a liczylam na 80, co za lipaaaaa
              • ach_ta_fiza Re: u mnie czarna rozpacz, jesli chodzi o polski. 28.02.06, 15:38
                dzięki lupus86 za pocieszenie...ide na bazary kupic deski i gwożdzie zeby zabic wszystkie mozliwe wyjscia na wypadek gdyby mi sie fizy odechciało uczyc...i zapragnęłabym ewakuacji...powodzenia wszystkim w maju...od netu tez sie chyba odizoluje...wiec to jeden z moich ostatnich wpisow:(((
                • aneczka.86 Re: u mnie czarna rozpacz, jesli chodzi o polski. 28.02.06, 16:16
                  ach_ta_fiza nie przesadzaj Twoj wynik wcale nie jest straszny.ja dzisiaj mam
                  powody do radosci chemia rozszerzona 87 a fizyka 58
                  • lupus86 Re: u mnie czarna rozpacz, jesli chodzi o polski. 28.02.06, 16:47
                    To gratulacje, masz świetne wyniki drzwi do amów otwarte
                    • niepewna_ana7777 Re: u mnie czarna rozpacz, jesli chodzi o polski. 28.02.06, 17:00
                      a ze mna to tak niezbyt dobrze. szczegolnie z chemii jestem zdziwiona, ale coz:
                      polski(blehehe): 53 -> 64 (no i oto przykład że nie warto się uczyć)
                      fizyka: 52 -> 82 i 28 -> 52
                      chemia: 73 -> 82 i 53 -> 64
                      biologia: 76 -> brak i 66 -> 72 (no rzeczywiscie roznica)
                      niewiele tego bo 186 ale rok temu bym sie byla dostala. byle w maju znowu tak
                      poprawic i bedzie dobrze. a teraz znienawidzone i bezsensowne pytanie: jakie
                      progi obstawiacie na am waw?
                      • ach_ta_fiza Re: u mnie czarna rozpacz, jesli chodzi o polski. 28.02.06, 17:19
                        no wlasnie.....progi ...ja mam w sumie 192pkt i tez chce na am wawa...zważ moja droga ana7777 ze w zeszlym roku byly jeszcze testy kompetencji czyli od 184 odjac 10 to sie rowna 174. dostałabys sie spokojniutko i to jeszce z zapasem punktowym. osobiscie uwazam za aby miec pewnosc na ktorakolwiek am trzeba miec te 210pkt, co wy na to?
                        • mal.glu Re: u mnie czarna rozpacz, jesli chodzi o polski. 28.02.06, 17:37
                          A ja na to, że wystarczy 200... tylko, że ja na stome uderzam.
    • niznik Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 28.02.06, 18:25
      Ja jestem zawiedziony. Co prawda poprawiłem zarówno Historię jak i WOS na podstawowym, ale rozszerzonie poszło mi fatalnie.

WOS-> 82% (było 67)
      Hista-> 63% (było 49)

O rozszerzeniach szkoda pisać. Najbardziej zawiodłem się Historią bo to jej się naprawdę sporo uczyłem a tu taka klapa. Do książki z WOS-u zajrzałem na tydzień przed i poszedł o wiele lepiej. Jak to dobrze, że zostaje maj. Przyznaje, że zostałem sprowadozny na ziemię :(

PS: Też macie na aneksach jedynie te wyniki które poprawiliście, czy wszystkie, razem z gorszymi?
      PS2: Aggr3sor - wyniki robią wrażenie. Gratuluje wiedzy :).
      • sivar Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 28.02.06, 18:48
        Witam i pozdrawiam serdecznie.
        Moje poprawione wyniki(tylko rozszerzone poprawiałem)
        Historia - było 97 i 38(żenada) teraz jest 78 - zatem sukces
        Wos - było 86 i 67 teraz jest 90(politologia cos dała:>)
        angielski bez zmian 94 i 86
        Zatem nie jest najgorzej ale teraz mam problem czy rzucać to co mi sprawia
        przyjemnosci i zaczac coś do czego nie ejstem w 100% przekonany, nie wiem:-)
        Nie łamcie sie jak nie teraz to w maju sie uda:)
    • amlam Chyba mi wos podstawowy zgubili :/ 28.02.06, 19:30
      nie wiem czy powinien być ale nie mam wpisanego wosu podstawowego:/ (moze nizszego wyniku nie wpisywali ??)
      jutro dzwonie do OKE :)
      polski podstawy z 43% na 67%
      a wos rozsz z 57% na 80%
      - reszta majowa 2005 to:
      angol 96% i 75%
      wos podstawy (na aneksie nie mam nic o tym poziomie) - 76%
      geografia 77% i 57% (jestem wpisany na maj ale jeszcze nie wiem czy pojde :P)
      niestety roczek w plecy na policealnej ale moze w koncu sie gdzieś dostane ...
      pzdr dla królikow doswiadczalnych made in 1986 :DDD
      • thornfully Re: Chyba mi wos podstawowy zgubili :/ 01.03.06, 19:56
        a ty amlam zdajesz na prawo na UAM??

ja w końcu zaliczyłam tą *&^#*@*@&@**(!*!*@#&^^(cenzura)
        matmę <lol>
        no i teraz spokojnie...do maja....

ludzie a wy już składać deklaracje, nie patrzeć się na głupie sekretareczki czy
        inne straszydła, to wasze życie i wasza przyszłość, a wstyd zostawcie za
        drzwiami.
        Jak mamy możliwość a wręcz prawo poprawiać to trzeba z niego korzystać...!!!
        i już!
        • amlam Re: Chyba mi wos podstawowy zgubili :/ 02.03.06, 18:37
          Na UAM to raczej nie ale mysle o UMK (oraz o paru innym kierunkach bo drugi rok nie bede czekał na studia)
          W OKE powiedzieli mi ze nizszego wyniku nie wpisywali (?) takze z podstaw mialem mniej niz 76% z majowej. A to dziwne bo czułem sie lepiej niz w 2005.
          A z rozszerzonego (I 2006) czułem się srednio i niepewnie a dostałem 80% :D
          Polskiego i tak nie poprawie wyzej, z wosu tez raczej wątpliwe ale na geografie jestem wpisany takze moze mi się zachce :D
          A na poprawe nie uczyłem sie wlasciwie nic wiecej nic na maj 2005 tylko rozwiązałem pare testów wiecej no i wyciągnąłem wnioski z matury (a raczej błędów moich) po obejrzeniu jej w OKE :)
          Więc nie braki wiedzy tylko bardziej systemu oceniania i ogólnie pisnia zadecydowaly :)
          pzdr i powodzenia na UAM!!!
    • kilam Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 01.03.06, 12:38
      Biologia 96(P)- 96(P)
      68(R)- 88(R)!!!

tzn. plan minimum wykonany

• oxy_gen_86 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 01.03.06, 12:45
        Historia: (bylo 39%) - jest 77%

A wos to kompletna porazka:/ (ym bardziej, ze pisalam pierwszy raz) 55 i 52% :/

Ucze sie na maj!!

Mam pyatnie: co zrobic z historia? Poprawiac?
        • kilam Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 01.03.06, 12:49
          Poprawiaj!!! Nic nie tracisz. Ja mam 88 z biolii i myslę o kolejnym
          podejściu(zaczynam poważnie myslec o Poznaniu, bo z fizyka u mnie cieniuuuutko)
          • oxy_gen_86 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 01.03.06, 12:53
            Kilam ale mi tak wstyd isc do szkoly i znow skaldac. Co o mnie pomysla...

<buuuu> ryczec mi sie chce przez ten ... wos!!!
            • kilam Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 01.03.06, 12:57
              Nie wiem jakie u Was w szkole jest podejście do matur ale u mnie cały personel
              stoi murem za uczniami. Dzisiaj słyszałem nawet jak sekretarka namawia
              poprawkowiczów do kolejnego podejścia(cyt. " Jak oni tak was załatwili z tą
              Nowa Maturą- to wy na złość im piszczie do skutku!!!)

Dlatego ja nie mam żadnych oporów.
              • oxy_gen_86 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 01.03.06, 12:59
                Fajnie macie...

Ja jutro ide po aneks i zobacze jakie oni maja podejscie...

• niepewna_ana7777 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 01.03.06, 14:40
                  gratuluje wam.
    • wojciech_psv Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 02.03.06, 00:24
      A ja poprawiałem historię, studiując już jednocześnie w Lublinie ( w sumie to pomogło ). Podstawowy z 83 na 87 a rozszerzony z 36 na 80... bez komentarza... 1) Jak sprawdzałem potem w necie z arkuszami to za cholerę nie dał bym sobie więcej niz 80 z podstawy... 2) w maju 2005 miałem 36 z rozszerzenia a teraz 80, a nie znając wyników stawiał bym w ciemno, że lepiej mi poszła majowa... dziwne rzeczy...
      • slure1 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 02.03.06, 12:59
        To prawie tak samo jak ja z wosu,sprawdzajac klucz odp.liczylem na 50 gora 60
        procent,a sie okazlo ze mam 86,nie wiem jak,moze zlitowali sie nad
        poprawiajacymi ..heh
        • amelia_86 Re: WPISUJCIE SWOJE WYNIKI!!! 02.03.06, 23:34
          ja niestety zadowolona jestem jedynie z chemii, poprawiłam z 67 na 82 rozsz. z
          biologii udało mi sie poprawic wynik jedynie o kilka %, ale nadal jest ponizej
          70 :( :( :((rozsz oczywiscie).dobrze ze mamy jeszcze maj!....chociaz dwa
          miesiace na biol i fiz to wcale nie tak duzo :( ____________NADZIEJA UMIERA
          OSTATNIA !
          • pablos20 MAcie dobrze!!! 04.03.06, 02:50
            Kurde ja od kiedy, nie dostałem sie na wymażony kierunek, od razu wiedzialem że
            musze poprawiać, ale na styczeń było za pózno.. Bo zgłosiłem się jakosw
            pażdzierniku :(!! Ale nie zaluje bo zaliczylem pierwszą sesje na pedagogice,
            (nie wiem jak będzie z drugą :)) A do kńca nie bylem poinformuowany jiedy co i
            jak z poprawą maturki... Teraz mam zamiar rozwalić histe na maturze, polski
            przy okazji tylko podstawa, roz nie jest mi potrzebna, powiem więcej gdybym nie
            zdawał roz to na UKSW miałbym większą średia a tak 20% zaniżyło mi ją:( Ale
            teraz będzie dobrze... Aha co do popraiwania, to ktoś mądrze napisał jak
            możecie poprawiajcie i idzie tam gdfzie chcecie wtedy będziecie spełniali się
            zawodowo i będzie ok na uczelni, bo po co tak z braku laku ped jak ja obecnie
            to nie jest fajen uprzdzam, a ja jak w maju nie poprawie tak bym się dostał na
            wymażone prawo to potem znowu podchodze.. wam też radze o zym wy wogle wyślicie
            wstyd, ahhaahhahha a co to pomyślcie o waszym życiu czy wstyd może wszystko
            przekreślic, nawet jak jest coś nie chalo z paniami z sekretariatu to olejcie,
            macie prawo i już
            pozdrawiam serdecznie
            • wojciech_psv Re: MAcie dobrze!!! 04.03.06, 09:47
              Co to za bełkot półanalfabety... Nic nie rozumiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka