26.04.06, 10:59
Nie wiecie jak to jest z tym kodem,np. A12.Mamy wpisywać taki jak w zeszłym
roku czy wogóle go nie wpisujemy?pozdr:)
Obserwuj wątek
    • oxy_gen_86 Re: _Kod_ 26.04.06, 11:02
      Chodzi o literke klasy i nr w dzienniku, tak?
      Tez chcialabym sie dowiedziec...
      • pula20 Re: _Kod_ 28.04.06, 15:59
        Ja dostalam od dyrektora nowy kod, w zeszlym roku mialam A02, teraz mam J02
        • olislaw Re: _Kod_ 28.04.06, 19:28
          ja tesh mam nowy miałem e14 a teraz 125 :)
    • ettelie Re: _Kod_ 29.04.06, 22:14
      Przypomnijcie mi co to za kod i gdzie sie go wpisywało. Czy to ten KOD ZDAJĄCEGO
      co był na 1 stronie arkusza tylko do oke Kraków i Wrocław???
      • oxy_gen_86 Re: _Kod_ 30.04.06, 21:20
        Kurcze nooooo
        a moge odebrac ten kod w dniu samego egzaminu??
        W czwartek zaczynaja sie matury wiec nie polece do szkoly bo i tak bedzie duze
        zamieszanie wiec jeszcze mnie tam brakuje;P

Jak myslicie? a moze sekretarka poda mi go telefonicznie?
        • tori86 Re: _Kod_ 30.04.06, 22:40
          ja poszlam w tej sprawie do szkoly jakis tydzien temu i sekretarka powiedziala mi, ze wszystkie kody dostane przed wejsciem na mature, wiec mysle, ze tez chodzilo jej o ten kod
          zreszta ja na pierwsza mature przyjde 40 minut wczesniej, bo gdyby wystapily jakies komplikacje, to lepiej miec czas by je zalatwic
          • ettelie Re: _Kod_ 30.04.06, 23:25
            Ponawiam pytanie:

Czy to ten KOD ZDAJĄCEGO co był na 1 stronie arkusza tylko do oke Kraków i
            Wrocław????

Niech ktoś napisze gdzie to się wpisywało i co to jest, plisss :)
            • amiwa Re: _Kod_ 01.05.06, 11:39
              mysle ze nie ma co się stesować, jeżeli nie powiadomili WAs zebyscie przyszli
              po kod to na pewno dostaniecie go przed wejsciem. Tak bylo w styczniu.
              Dostalismy taki waski paseczek z naszymi danymi i dodoatkowo na nim byl kod,
              zupelnie inny niz w maju.
              • oxy_gen_86 Re: _Kod_ 01.05.06, 14:15
                Ufff bo juz troche spanikowalam, ze Wy wszyscy odebraliscie juz kody. Ja (jak
                zwykle) przyjde 30 min. przed egzaminem i wtedy dowiem sie w sekretariacie.

ettelie napisał:

Czy to ten KOD ZDAJĄCEGO co był na 1 stronie arkusza tylko do oke Kraków i
                Wrocław????

Chodzi o nr z dziennika i "literke" klasy. My w Wlkp tez go uzupelnialismy.
                • ettelie Re: _Kod_ 01.05.06, 20:19
                  THX :)

W styczniu żadnego kodu nie wpisywałam więc nie bardzo pamiętam gdzie on był,
                  ale mam nadzieję, że u mnie on też będzie na tych małych karteczkach co w
                  zeszłym roku dali...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka