beti86 26.04.06, 10:59 Nie wiecie jak to jest z tym kodem,np. A12.Mamy wpisywać taki jak w zeszłym roku czy wogóle go nie wpisujemy?pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxy_gen_86 Re: _Kod_ 26.04.06, 11:02 Chodzi o literke klasy i nr w dzienniku, tak? Tez chcialabym sie dowiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
pula20 Re: _Kod_ 28.04.06, 15:59 Ja dostalam od dyrektora nowy kod, w zeszlym roku mialam A02, teraz mam J02 Odpowiedz Link Zgłoś
ettelie Re: _Kod_ 29.04.06, 22:14 Przypomnijcie mi co to za kod i gdzie sie go wpisywało. Czy to ten KOD ZDAJĄCEGO co był na 1 stronie arkusza tylko do oke Kraków i Wrocław??? Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: _Kod_ 30.04.06, 21:20 Kurcze nooooo a moge odebrac ten kod w dniu samego egzaminu?? W czwartek zaczynaja sie matury wiec nie polece do szkoly bo i tak bedzie duze zamieszanie wiec jeszcze mnie tam brakuje;P Jak myslicie? a moze sekretarka poda mi go telefonicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
tori86 Re: _Kod_ 30.04.06, 22:40 ja poszlam w tej sprawie do szkoly jakis tydzien temu i sekretarka powiedziala mi, ze wszystkie kody dostane przed wejsciem na mature, wiec mysle, ze tez chodzilo jej o ten kod zreszta ja na pierwsza mature przyjde 40 minut wczesniej, bo gdyby wystapily jakies komplikacje, to lepiej miec czas by je zalatwic Odpowiedz Link Zgłoś
ettelie Re: _Kod_ 30.04.06, 23:25 Ponawiam pytanie: Czy to ten KOD ZDAJĄCEGO co był na 1 stronie arkusza tylko do oke Kraków i Wrocław???? Niech ktoś napisze gdzie to się wpisywało i co to jest, plisss :) Odpowiedz Link Zgłoś
amiwa Re: _Kod_ 01.05.06, 11:39 mysle ze nie ma co się stesować, jeżeli nie powiadomili WAs zebyscie przyszli po kod to na pewno dostaniecie go przed wejsciem. Tak bylo w styczniu. Dostalismy taki waski paseczek z naszymi danymi i dodoatkowo na nim byl kod, zupelnie inny niz w maju. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: _Kod_ 01.05.06, 14:15 Ufff bo juz troche spanikowalam, ze Wy wszyscy odebraliscie juz kody. Ja (jak zwykle) przyjde 30 min. przed egzaminem i wtedy dowiem sie w sekretariacie. ettelie napisał: Czy to ten KOD ZDAJĄCEGO co był na 1 stronie arkusza tylko do oke Kraków i Wrocław???? Chodzi o nr z dziennika i "literke" klasy. My w Wlkp tez go uzupelnialismy. Odpowiedz Link Zgłoś
ettelie Re: _Kod_ 01.05.06, 20:19 THX :) W styczniu żadnego kodu nie wpisywałam więc nie bardzo pamiętam gdzie on był, ale mam nadzieję, że u mnie on też będzie na tych małych karteczkach co w zeszłym roku dali... Odpowiedz Link Zgłoś