fasolka1987 06.05.06, 19:06 Kto z Was wybiera sie do tej szkółki? Jakie przedmioty zdajecie i na jakim poziomie? ...i jeszcze na jaki kierunek dokładnie składacie papiery... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: simones Re: AE we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 20:43 Ja się wybieram na nieruchomości, chyba pójde na zaoczne bo na dzienne się raczej (czyt. napewno) nie dostane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: AE we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 20:47 Hej. Ja wybieram się na finanse i bankowość/ stosunki międzynarodowe. Matma rozszerzona i ang też rozszerzony. Do zobaczenia na uczelni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: AE we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 22:07 Ja jestem na AE na pierwszym roku na stosunkach i pragne tylko podpowiedziec zainteresowanym ze stosunki sa bardzo humanistyczne (tzn duzo na pamiec) poodbnie jak reszta na GN. Takze jesli ktos nie lubi ryc na pamiec a lubi przedmioty bardziej scisle to wybierzcie wydzial ZI. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: AE we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 16:11 a jak myslicie...dostane sie na AE jesli na maturze zdawalem matematyke i angielski na poziomie podstawowym...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: AE we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:56 no raczej szans nie masz.zdaje matematyke geografie i dwa jezyki i boje sie ze sie nie dostane :D w tamtym roku było trzeba zdawac rozszerzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka taka Re: AE we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 19:00 matma rozszerzona - nie mam pojęcia ile mogę mieć, ale z tego co do tej pory przerabiam to szacuję ok. 50% <w porywach 60%> angielski rozszerzony - między 70%-80% no i mi teraz powiedzcie, najlepiej zeszłoroczni maturzyści, którzy znają próg czy jakieś szanse mam - głównie mi chodzi o GN :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś