slure1 18.05.06, 00:40 Pytam sie z ciekawosci,jakie wyniki przywidujecie??Jaki prog punktowy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eyeoftheneedle Re: Kto na prawo - UMCS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 04:13 witam przewidywania moje sa takowe: wos podstawa: ~90% rozszerzenie: wielka niewiadoma. histra podstawa: 87-92% rozszerzenie: jak wyżej, choć licze po cichu na 60% jakieś (ale może być i 30% i 80%, zależy jak wiatr zawieje ;)) bardzo chciałbym się dostać choć nie jestem do końca pewny czy dam radę. Próg rok temu niby tylko 127,5/200 ale teraz jest dużo więcej kandydatów, bo jest więcej maturzystów, a poza tym rok temu umcs papiery przjmował w kwietniu więc sporo osób zaspało tudzież olało sprawę. Po cichu liczę że rozszerzenia jakoś napisałem w miarę i osiągne coś koło 140 w rekrutacyjnym i się dostane, ale kto wie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kto na prawo - UMCS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:17 gadanie ... wcale nie bylo malo kandydatow na umcs i nie przyjmowal papierow w kwietniu tylko w czerwcu, a maturzystow jest wiecej w tym roku z tego powodu ze zdaja technika (bez obrazy dla nich nie sadze zeby byly wielka konkurencja)takze raczej badz spokojny a nie siej panike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opel_2009 Re: Kto na prawo - UMCS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:54 dobrze ze na umcs nie liczą angieskiego bo padłlem ofiarą nieszczesnej aparatury nagłaśniającej i zrobilem troche bledów w słuchaniu:(( zalamka no ale moze UMCS da mi szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itissunny Re: Kto na prawo - UMCS? IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.05.06, 11:10 Rok temu pisalo mniej osob historie niz w tym roku .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Kto na prawo - UMCS? IP: *.parkitka.prenet.pl 18.05.06, 11:12 ja tez wybieram sie na umcs,w tym roku poprawialem mature(roz. hista) moje wyniki to Wos:80/82 hista:80/ i sie okaze:) Mysle,ze beda przyjmowali gdzies od 140....Wogole,znosnie jest tam,jezeli chodzi o kadre itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: Kto na prawo - UMCS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:29 a jaki jest przelicznik na UMCSie?? taki jak na UW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: Kto na prawo - UMCS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:28 dostaniesz sie:) nie mart sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgssss Re: Kto na prawo - UMCS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:50 ja sie wybieram ale nie wiem czy mam szanse Odpowiedz Link Zgłoś