bari_lari 29.05.06, 13:44 czy moze mi ktoś wytłumaczyc...kiedy ja mam składac papiery i jakie...i kiedy mam płacic ta opłate rekrutacyjna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papinianus Re: rekrutacja... 29.05.06, 13:51 Wszystkie informacje znajdują sie na stronach poszczególnych uczelni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladka Re: rekrutacja... IP: 83.238.47.* 29.05.06, 13:53 W tym roku zdawałaś(eś) maturę, wiec masz 18 albo 19 lat... Czy tak wielkim wysiłkiem intelektualnym jest wejście na strone uczelni, na która się wybierasz i przeczytanie odpowiednich informacji dotyczacych rekrutaci...? Ludzie, odrobina myślenia i czytanie ze zrozumieniem.... (a później narzekacie , że poslki słabo poszedł...) Odpowiedz Link Zgłoś
itissunny Re: rekrutacja... 30.05.06, 10:08 To zalezy na jaka uczelnie chcesz skladac i od tego czy dana uczelnia ma system IRK. Zazwyczaj wiekszosc dokumentow sklada sie juz po ogloszeniu list rankingowych, jednak na UMCS na niektore wydzialy trzeba dostarczyc je wczesniej. Oplata rekrutacyjna na UW wynosi za 1 kierunek 80 zl a za kolejne 32 zl, natomiast na UMCS, UKSW jeszcze nie zostala ustalona Odpowiedz Link Zgłoś