Dodaj do ulubionych

Rekrutacja AM Warszawa

30.05.06, 16:06
Czy ktoś już sie tam zarejestrowal? Jesli tak to prosze o pomoc. Wyswietla mi
sie komunikat "Niepełne dane: proszę uzupełnić dane w przeciwnym wypadku
aplikacja nie zostanie uwzględniona". Na stronie nie ma informacji o
termianch. Mam również niewypelnione dane o dokumentach. Domyslam sie ze
trzeba te informacje uzupelnic po otrzymaniu wyników z matury, nie ma nawet
napisane do kiedy wnosi sie oplate rekrutacyjna. Jeśli komuś udało sie
poprawnie zarejstrowac to bardzo prosze o pomoc. Z góry dziekuje. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: s Re: Rekrutacja AM Warszawa IP: 80.54.90.* 30.05.06, 16:54
      z tego co zrozumiaalm w instrukcji obslgi na mawe bylo napiane ze rejestrowac
      mozna sie dopiero po otrzymaniu wynikow, zreszta rejestracja jest do 21.07 wiec
      czym sie przejmujesz??
      • asiunia151 Re: Rekrutacja AM Warszawa 30.05.06, 17:16
        ok dzięki, ale jak napisałam w poście na stronie nie widziałam nic odnośnie
        terminów
    • Gość: edżi Re: Rekrutacja AM Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 18:00
      Hej a na jaki kierunek się wybierasz? Ja też startuję na AM do Wawy ale nie
      wiem czy będę miała szansę:(
    • Gość: sy Re: Rekrutacja AM Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:09
      czy ktos wie ile sie juz zarejestrowalo?
      • asiunia151 Re: Rekrutacja AM Warszawa 02.06.06, 15:06
        Ja składam na fizjoterapie, ale tez nie wiem czy sie dostane. jednak ostatnio
        zaczela mnie dreczyc jeszcze jedna rzecz mianowicie badania lekarskie. Czy wie
        ktos jak wygladalo to w zeszlym roku, ja mam skrzywienie kregoslupa i mam
        nadzieje ze przez to mnie nie wyrzuca:( ???????
        • Gość: edżi Re: Rekrutacja AM Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 16:06
          A czy wie ktoś jakie były progi w tamtym roku na fizjoterapię na AM Wa-wa?
          • Gość: manieczka Re: Rekrutacja AM Warszawa IP: *.cable.mindspring.com 04.06.06, 03:47
            255pkt
            • Gość: sobowtor Re: Rekrutacja AM Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 17:07
              a co to za liczba? masz tyle, przewidujesz ze tyle bedziesz miec, czy myslisz
              ze taki bedzie prog, czy tyle sie zarejestrowalo?
              • Gość: manieczka Re: Rekrutacja AM Warszawa IP: *.cable.mindspring.com 04.07.06, 17:55
                to jest liczba jaka byla potrzebna rok temu aby dostac sie na fizjoterapie na
                AM w W-wie
                • Gość: kotek Re: Rekrutacja AM Warszawa IP: *.cable.mindspring.com 04.07.06, 18:02
                  no a w tym roku nie ma co liczyc na to ze prog sie zmniejszy, bo brane sa pod
                  uwage poziomy podstawowe, a te kazdy napisze prawie na maxa! a co do badan
                  lekarskich to samemu trzeba sie zastanowic czy sie do tego nadajemy, bo co to
                  za fizjoterapeuta z niesprawna reka, noga, albo fkregslupe...albo taki co nie
                  umie plywac.. plywanie to podtsawa na fizjoterapii, bo za to mozna wyleciec ze
                  studiow jesli sie nie zaliczy..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka