kiciaa123 15.07.10, 23:09 Czy ktoś z Was miał hennę na rzęsach ? Czy od tego bardzo wypadają rzęsy? Chciałam sobie zrobić na kolonie . tylko ten jedyny raz . ale nie wiem czy mi nie wypadną . ;/ Pomożecie ? ;D Liczę na waszą pomoc kotkowiczki ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monisiekk Re: henna. ;D 15.07.10, 23:17 Niestety nie orientuje się w tym, ale jeżeli tyle osób sobie właśnie robi henną to wypadać nie powinny. ) Odpowiedz Link Zgłoś
joanka Re: henna. ;D 16.07.10, 22:46 tak ja robię już jakiś czas i żyję a rzęsy mają się dobrze. Nawet mam wrażenie, że lepiej niż wtedy kiedy męczyłam je ciężkimi tuszami. Jest to bardzo praktyczne bo nic się nie rozmazuje, nie ma problemu ze zmywaniem etc. Ja mam bardzo długie rzęsy więc jak je przyciemnię nic już nie muszę z nimi robić. Na wszelki wypadek zainwestuj w odżywkę do rzęs i używaj regularnie. Wtedy nie musisz się martwić o ich osłabienie. A i moja rada - idź do kosmetyczki, nie próbuj robić tego samej Odpowiedz Link Zgłoś
ooonanaooo Re: henna. ;D Tu ! 17.07.10, 20:23 Jak zrobisz raz to będziesz już musiała robić, bo Ci będą blaknieć. A poza tym,henną to se stare babki robią,które mają siwe rzęsy i brwi a tuszu im się nie chce używać. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
joanka Re: henna. ;D Tu ! 18.07.10, 01:24 pierwsze zdanie - bzdura, robię i nie blakną, tylko wracają do swojego dawnego koloru, poza tym umówmy się rzęsa "żyje" ok 2 mce, potem wypada i wyrasta nowa; henna trzyma się maks do 6 tygodni więc jak zejdzie właściwie zaraz potem masz nowy komplet rzęs i decydujesz czy chcesz znowu ją nałożyć czy nie. drugie zdanie bzdura totalna, jak widać masz zerowe pojęcie więc lepiej się nie wypowiadaj xD Odpowiedz Link Zgłoś
sweetgirly Re: henna. ;D Tu ! 18.07.10, 08:34 Jeszcze nie malowałam sobie henną. Czy można stwierdzić że henna to taki 'naturalny' tatuaż? Coś mi takie pytanie przyszło na myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
anotherstrange Re: henna. ;D 18.07.10, 11:15 moja mama sobie robi hennę na rzęsy i na brwi. Rzęsy nie wypadają przez to. Odpowiedz Link Zgłoś