skarpeta123 04.06.06, 19:03 Słuchajcie, czy potrzebna jest rejestracja on line na AM Bydgoszcz? bo na stronie niby tylko podanie, wrr mącą z tym wszystkim że człwiek się gubi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kama Re: AM Bydgoszcz IP: *.bsk.vectranet.pl 04.06.06, 20:04 Nie, internetowa rejestracja nie jest tam potrzebna przynajmniej nic mi o niej nie wiadomo a sama tam składam :) jutro wysyłam papiery :) Odpowiedz Link Zgłoś
skarpeta123 Re: AM Bydgoszcz 04.06.06, 21:02 No to fajnie :)bo sprawdzałam wcześńiej i nie było żadnej rejestracji a teraz chciałam wydrukwać podanie i taki zonk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: AM Bydgoszcz IP: *.bsk.vectranet.pl 05.06.06, 10:55 Tam jest rejestracja dla kandydatów na UMK a na Collegium bez zadnych nowosci - czyli tradycyjna teczka z dokumentami. Zastanawiam sie czy próg pójdzie bardzo w góre w czasie pierwszej pewnie tak ale podczas drugiej licze ze bedzie oscylował koło zeszłorocznego :) Pozdrawiam i powodzenia i Tobie i mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucjan Re: AM Bydgoszcz IP: *.proxyplus.cz / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 19:39 a ile masz punktów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: AM Bydgoszcz IP: *.bsk.vectranet.pl 05.06.06, 21:26 ja raczej mam krytyczne nastawienie do samodzielnego wyliczania sobie punktów, czasem lepiej sie pozytywnie zaskoczyc niz sie rozczarowac, ale dałam sie poniesc emocjom i licze na około 210. Mam nadzieje ze straczy choc bardziej zalzey mi na Białymstoku bo tam mieszkam i wiekszosc znajomych tam sie wybiera :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi18dw Re: AM Bydgoszcz IP: *.bialosliwie.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:37 No to przykro mi, bylam zlożyć papier w piąteki koleżanke która sie nie zarejestrowala, łali do pkt. rejestracji i musiala to zrobić szybciutko żyby moc tego samego dnia papiery złożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: AM Bydgoszcz IP: *.bsk.vectranet.pl 05.06.06, 21:59 Przepraszam Cie Skarpeta :)ale Blondi chyba ma racje zarejestrowałam sie własnie na Collegium Medicum w Bydgoszczy i na koncu dostałam to samo podanie co było mozna sciagnac z ich strony ale teraz było uzupełnione, nie ma tam zadnego logowania wiec wydaje mi sie ze podanie reczne bedzie uznane ale w koncu zarejestrowac sie nic nie szkodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiaaaaa Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 12:19 monstersgame.pl/?ac=vid&vid=17038659 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi18dw Re: AM Bydgoszcz IP: *.bialosliwie.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 13:16 no właśnie recznie wypełnione podanie nie jest przyjmowane. NIe bylam tam i mnie odeslali nawet za to ze an drugiej stronie nie mialam wydrukowanych tych pouczen dla kandydata, wiec, naprawdę sie tma czepiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: AM Bydgoszcz IP: *.bsk.vectranet.pl 06.06.06, 14:42 Zadzwoniłam do biura rekrutacji w Bydgoszczy i mozna przesłac podanie napisane recznie ale trzeba tez sie zarejestrowac :) Dziekuje Blondi za wiadomosc tak bym pewnie tego nie sprawdziła, swoja droga wie ktos czy duzojest tam juz podan na lekarski :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi18dw Re: AM Bydgoszcz IP: *.bialosliwie.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 16:16 Kolezanka skladajac tam w piątek miała numer ok.160 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziaczek000 Re: AM Bydgoszcz IP: *.tktelekom.pl 08.06.06, 20:14 Jak myślicie:ile jest już podań złożonych i jaki przewidujecie próg w tym roku? Będzie wyższy niż ub. roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: AM Bydgoszcz IP: *.ols.vectranet.pl 09.06.06, 11:01 dzis dzwonilam i powiedzieli mi ze podan jest ponad 600, ale w tamtym roku w Bydgoszczy tez bylo duzo podan a prog praktyczie najnizszy :) trzeba czekac nie ma wyjscia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarpeta Re: AM Bydgoszcz IP: *.comel / *.static.metro.comel-it.com 09.06.06, 14:24 Ja byłam we wtorek . Na farmacje dostałam numerek 220. Ale ludu tam było. Kolejki pod kasą kolejki i przed pokojem. A jeszcze wtedy był tydzeń do końca terminów. Z tego wszystkiego zapomniałam zobaczyc ile miejsc jest przewidzianych na poszczególne kierunki. sic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 17:08 monstersgame.pl/?ac=vid&vid=17038801 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziaczek000 Re: AM Bydgoszcz IP: *.tktelekom.pl 10.06.06, 18:42 A jaki przewidujecie próg w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja... Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 18:47 ja przewiduje ze bedzie 280 ptk bo jak widzisz wszyscy tu pisza jakie maaj wspaniłe wyniki wiec .. nie ma co bedzie 280 ptk jak poł polski napisało na 100 % kazdy przedmiot :] smiechu warte :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziczek000 Re: AM Bydgoszcz IP: *.tktelekom.pl 10.06.06, 20:04 Rzeczywiście w tej chwili to wszyscy piszą i liczą na 100%,ale realny próg według mnie nie będzie wyższy jak w ubiegłym roku.Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja... Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 20:09 sądzę iż też tak śądzę jak Ty :):) hehe a tak na powaznie to masz racje .. maturabyła trudniejsza i nikt mi nie powie bo ja akurat mam porównanie pisałm trzy matury .. no mysle ze ebda nizsze bo 1) mniej jest maturzystów(idze niż) 2) tylko 5 % zadawało fizyke z czego ponad połowa idze na politechnike na której potrzeba jest fizyka (u mnie w szkole w tamtym roku fizyke zdawało koło 36 osob z czego 3/4 szło na medycyne w tym roku zdawało koło 30 a na medycyne szły 3...3) no .. własnie tak mysle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziaczek000 Re: AM Bydgoszcz IP: *.tktelekom.pl 11.06.06, 13:18 Właśnie ja też tak uważam,bo niestety matura była dużo trudniejsza niż poprzednie,i progi mogą się obniżyć.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c100 Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 15:19 tak tylko dlaczego topowymi tematami na forum sa klimaty medyczne;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:25 aaaaa tam gadanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziaczek000 Re: AM Bydgoszcz IP: *.tktelekom.pl 12.06.06, 14:51 Czy ktoś z was wie,ilu jest chętnych do Bydgoszczy?Dzisiaj jestbostatnie dzień składania dokumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonextgo Re: AM Bydgoszcz IP: *.chello.pl 12.06.06, 19:03 Ja dzisiaj skłądałem i byłem 820,a za mną jeszcze pare osób :) więc życze powodzenia wszystkim, może w październiku z większoscią was sie spotakam jeśli wszyhstko dobrze się ułoży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 19:37 a na co skaładałes??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonextgo Re: AM Bydgoszcz IP: *.chello.pl 15.06.06, 19:14 Składałem na lekarski,ale wiem, że jeszcze sporo było podań, ktore przyszły pocztą,a jeszcze wtedy ich babki nie otwierały bo nie miały czasu, wiec trudno mi powiedzieć, ile może byc wszystkich podań.Wyniki bedą pewnie w II połowie lipca jak wszyscy będą mieli świadectwa i będzie po testach kwalifikacyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: AM Bydgoszcz IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 15.06.06, 19:44 21 Lipca;-) Wszedzie są wtedy wyniki..... A do 14 lipca masz dostarczyć świadectwo amturalne;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Re: AM Bydgoszcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 19:01 hej czy ktoś wie, kiedy pierwsze listy rankingowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziaczek000 Re: AM Bydgoszcz IP: *.tktelekom.pl 15.06.06, 20:13 A jaki przewidujecie prog na lekarski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:17 miknimum 300 punktow mniej napewno nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitz Re: AM Bydgoszcz IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 15.06.06, 20:19 LOL...to najleprza odpowiedz jakie do tej pory mi bylo dane przeczytac na tym forum...ludzie uspokujcie sie. Przeciez to i tak nie da wam nic czy bedziecie wiedziec jakie sa progi czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 21:06 no ale kazdy chce zeby padly takie propozycje progow, tak zeby oni sie zalapali :) i sie uspokoili :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitz Re: AM Bydgoszcz IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 15.06.06, 21:18 ja szczerze mowiac nie mysle aby progi sie bardzo zmienily od zeszlego roku. Jak popatrzycie na progi z przed lat...nawet 8 gdzie jeszcze byly testy, to zawsze wystarczylo miec te 63-65 procent mozliwych punktow zeby sie dostac. Ja mysle ze 195 trzeba bedzie miec na wiekrzosci uczelni...no moze na UJ bedzie troche trudniej. A to ilu jest kandydatow na jedno miejsce nie ma nic do progow. Bo wszystko przeciez zalezy od tego najwyzszego wyniku i ile tych wynikow jest. Tak na prawde moja siostra w tamtym roku zdawala na uj i miala 237 pkt. Byla 73 na liscie przyjętych. Tak wiec jak widac nie bylo az tyle ludzi przed nia. Granica zaciera sie do piero przy koncu listy ale mysle ze jak ktos ma 200pkt to nie ma sie czego obawiac. Dostaniecie sie na bank. Odpowiedz Link Zgłoś
wawawa10 Re: AM Bydgoszcz 15.06.06, 22:25 no ja bym akurat sie nie zgodzila...po pierwsze, logiczne jest, ze im jest wiecej osob na miejsce, tym trudniej sie dostac:]]]] tego chyba nie trzeba wyjasniac, prawda?! kolejny powod, dla ktorego progi powinny byc zdecydowanie wyzsze, jest taki, ze osoby, ktore (wedlug wlasnych obliczen) maja po troszke wyzej niz 100 pkt nie zlozna na AM (z pewnymi wyjatkami, oczywiscie), bo szkoda im marnowac swidectwa...w zeszlym roku na AM skladal kazdy, kto tylko zdawal maturke z 3 przedmiotow, bez wzgledu, ile sobie pkt na liczyl, poniewaz nic nie bylo wtedy oczywiste i nawet nie mozna bylo przewidywac jakichkolwiek progow, teraz natomiast mozemy porownywac swoje przypuszczalne wyniki do zeszlorocznych progow, kazdy przez to sklada glownie tam, gdzie jego przypuszczalny wynik bylby wyzszego od zeszlorocznego progu.Na to juz nikt nie zwrocil uwagi, a uwazam, ze to ejst bardzo istotny element. nie bede wspominac o maturzystach zeszlorocznych, ktorzy poprawiali sobie wyniki juz 2 razy...jak byly egzaminy, kazdy, kto do nich podchodzil mial "czyste "konto - ile sobie danego roku nazbierales, tyle pkt miales, a teraz sprawa z pkt jest zupelnie inna... mozna miec tylko wiecej...z moich znajomych bardzo duzo ludzi poprawailo mature i mallo kto nie mial wyzszego wyniku... NIE PISZE TEGO, ZEBY "WYSTASZYC KONKURENCJE"... po co mialabym to robic:] chcialam tylko przedstawic istotna sprawe... o ktorej ejszcze nikt nie wspomnial.pozdro PS o blokowaniu miejsc przez tych, ktorzy maja naprawde zajebiste wyniki juz nie wspomne;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agcias Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 22:36 w tym roku, to ile jest osob na 1 miejsce nie ma znaczenia. skoro teraz mozna skaladac na wszystkie uczelnie medyczne to wiadomo ze liczba osob bedzie wyzsza niz w zeszlym roku. ale i tak w koncu dana osoba bedzie musiala sie zdecydowac na jedna uczelnie, bo przeciez na wszystkich naraz nie bedzie studiowac :] (a co za tym idzie zwolni miejsce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 22:39 qale jesli srednia z zeszlego roku wynosila x a teraz bedzie x-20 to progi sie obniza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyk Re: AM Bydgoszcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:46 rozumowanie typowe dla czterolatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 08:47 chyba dla doroslej osoby wytlumacz mi prosze jak progi moga wzrosnac gdy kazdy bedzie mial np o 10 punktow mniej?? masz odzywki jak moja niedorozwinieta kuzynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyk Re: AM Bydgoszcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 15:39 Gość portalu: patyczek napisał(a): masz odzywki jak moja niedorozwinieta kuzynka brawo dla kuzynki! bardzo trafnie potrafi cię ocenić!! chyba jednak to nie Ona jest niedorozwinięta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 16:36 niedosc ze glupi to czytac nie umie <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 08:50 a poza tym powiedz mi kto cie spłodził?? POMSZCZĘ CIĘ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitz Re: AM Bydgoszcz IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 15.06.06, 22:42 wszysko pieknie ladnie tylko jak ktos zlozy na 12 am i nawet sie na wszystkie dostanie to przeciez moze wybrac tylko jedna. pozatym w tym roku mature rozszezona z fizy zdawalo tylko 24000 ludzi. Chyba nie myslisz ze wszyscy to kandydaci na AM. Sa jeszcze bardziej oblegane kierunki chodzby informatyka, architektura, elektronika i inne politechniczno-inzynieryjne kierunki ktore fizyki wymagaja. Pozatym trzeba brac jeszcze poprawke na to ze wiele osob 11 lipca sie rozczaruje. Ja dobrze pamietam sensacje w tamtym roku. Mozesz sobie nawet na tym forum poszukac jakie rewelacyjne genialne mieli wszyscy przewidywania co do swoich punktow. Tez trabili ze progi beda nieziemskie po 250 punktow zeby sie dostac...a potem buuuuuuuuu....rzeczywistosc sie okazala zupelnie inna. Pozatym ilosc kandydatow bedzie duza tylko w pierwszym naboze, potem wszystko sie zmieni. A zobaczysz ze ci co slabiej wypadli beda oblegac np szczecin...i choc tam moze byc 15 osob na jedno miejsce to wcale nie znaczy ze progi tam beda najwyzsze...to nie zalezy od ilosci osob tylko od jakosci. Wiadomo ze np na UJ zawsze wala najlepsi i tam progi sa najwyzsze choc wcale nie jest najwiecej kandydatow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziaczek000 Re: AM Bydgoszcz IP: *.tktelekom.pl 21.06.06, 15:07 W Bydgoszczy na lekarski jest 8 osób na miejsce.Zanosi się ,że w całej Polsce będzie ogrom ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: AM Bydgoszcz IP: *.bsk.vectranet.pl 21.06.06, 15:52 Własnie dzis sie tez tego dowiedziałam ze wychodzi ok 8 osób na miejsce, ide do apteki kupuje melise zapisuje sie na joge bo to co bedzie sie działo po 21 lipca to bedzie prawdziwa proba nerwów :), i mysle ze teraz nie ma co obstawiac ze prog sie nie zmieni ( moze w drugiej bedzie cos koło tego ) ale w pierwszej nastawiam sie na mocne 200 i wiecej, i to jest róznica w ilosci osób na miejsce np do Bydgoszczy trzeba byc od 1000 osób lepszym !! to jest naprawde ogromna ilosc:) moze w drugiej sie nieco uspokoi choc szczerze mysle ze progi z tamtego roku nie bede miały nic wspolnego z zeszłorocznymi. obym sie myliła..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:16 wiesz co ja mysle ze pierdoły opoiwadasz .. w tamtym roku na famacje tez było 8 os na miejsce i jakos progi nie były nie wiadomo jak wysokie .. matura poszła słabo umiecie to zorozumiec ze 87 to nie sa sami geniusze??a tych z 86 roku którzy poprawili mature nie jest jakis niwiadomo ile?? progi nie wzorsna .. zostana takie jak sa albo nawet zmaleja .. liczba osob na miejsc to zaden wykładnik zrozum .. w tamtym roku na biologie było 6 osob na miejsce a prog wynosił 66% z biol rozszerozej to duzo??? NIE!!! no więc właśnie..wiem wiem biologia to nie to samo co medycyna ale chciałam tu tylko przytoczyć ilośc osob na miejsce adekwatną do progupołowa z nas złozyła na wiecej nz jedna uczelnie .. wiec wiezcie sie w garsc i nie mówcie ze w bydgoszczy bedzie porg 200 bo taki nie edze!!!!! najwyzszy w tamtym roku to 209 ale to w krakowie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: AM Bydgoszcz IP: *.tvgawex.pl 23.06.06, 21:06 bylam dzis na cm umk - 1162 podan <lekarski> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orlando di lasso Re: AM Bydgoszcz IP: *.torun.mm.pl 24.06.06, 07:01 Mowa o Akademii Muzycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: AM Bydgoszcz IP: *.tvgawex.pl 24.06.06, 18:28 no przeciez napisalam w nawiasie LEKARSKI... Odpowiedz Link Zgłoś