Dodaj do ulubionych

AM Bydgoszcz

04.06.06, 19:03
Słuchajcie, czy potrzebna jest rejestracja on line na AM Bydgoszcz? bo na
stronie niby tylko podanie, wrr mącą z tym wszystkim że człwiek się gubi
Obserwuj wątek
    • Gość: Kama Re: AM Bydgoszcz IP: *.bsk.vectranet.pl 04.06.06, 20:04
      Nie, internetowa rejestracja nie jest tam potrzebna przynajmniej nic mi o niej
      nie wiadomo a sama tam składam :) jutro wysyłam papiery :)
      • skarpeta123 Re: AM Bydgoszcz 04.06.06, 21:02
        No to fajnie :)bo sprawdzałam wcześńiej i nie było żadnej rejestracji a teraz
        chciałam wydrukwać podanie i taki zonk
        • Gość: Kasia Re: AM Bydgoszcz IP: *.bsk.vectranet.pl 05.06.06, 10:55
          Tam jest rejestracja dla kandydatów na UMK a na Collegium bez zadnych nowosci -
          czyli tradycyjna teczka z dokumentami. Zastanawiam sie czy próg pójdzie bardzo w
          góre w czasie pierwszej pewnie tak ale podczas drugiej licze ze bedzie oscylował
          koło zeszłorocznego :) Pozdrawiam i powodzenia i Tobie i mi :)
      • Gość: lucjan Re: AM Bydgoszcz IP: *.proxyplus.cz / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 19:39
        a ile masz punktów?
        • Gość: Kasia Re: AM Bydgoszcz IP: *.bsk.vectranet.pl 05.06.06, 21:26
          ja raczej mam krytyczne nastawienie do samodzielnego wyliczania sobie punktów,
          czasem lepiej sie pozytywnie zaskoczyc niz sie rozczarowac, ale dałam sie
          poniesc emocjom i licze na około 210. Mam nadzieje ze straczy choc bardziej
          zalzey mi na Białymstoku bo tam mieszkam i wiekszosc znajomych tam sie wybiera
          :) Pozdrawiam :)
      • Gość: blondi18dw Re: AM Bydgoszcz IP: *.bialosliwie.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:37
        No to przykro mi, bylam zlożyć papier w piąteki koleżanke która sie nie
        zarejestrowala, łali do pkt. rejestracji i musiala to zrobić szybciutko żyby
        moc tego samego dnia papiery złożyć.
        • Gość: kasia Re: AM Bydgoszcz IP: *.bsk.vectranet.pl 05.06.06, 21:59
          Przepraszam Cie Skarpeta :)ale Blondi chyba ma racje zarejestrowałam sie własnie
          na Collegium Medicum w Bydgoszczy i na koncu dostałam to samo podanie co było
          mozna sciagnac z ich strony ale teraz było uzupełnione, nie ma tam zadnego
          logowania wiec wydaje mi sie ze podanie reczne bedzie uznane ale w koncu
          zarejestrowac sie nic nie szkodzi:)
          • Gość: tiaaaaa Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 12:19
            monstersgame.pl/?ac=vid&vid=17038659
          • Gość: blondi18dw Re: AM Bydgoszcz IP: *.bialosliwie.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 13:16
            no właśnie recznie wypełnione podanie nie jest przyjmowane. NIe bylam tam i
            mnie odeslali nawet za to ze an drugiej stronie nie mialam wydrukowanych tych
            pouczen dla kandydata, wiec, naprawdę sie tma czepiają.
    • Gość: Kasia Re: AM Bydgoszcz IP: *.bsk.vectranet.pl 06.06.06, 14:42
      Zadzwoniłam do biura rekrutacji w Bydgoszczy i mozna przesłac podanie napisane
      recznie ale trzeba tez sie zarejestrowac :) Dziekuje Blondi za wiadomosc tak
      bym pewnie tego nie sprawdziła, swoja droga wie ktos czy duzojest tam juz podan
      na lekarski :>
      • Gość: blondi18dw Re: AM Bydgoszcz IP: *.bialosliwie.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 16:16
        Kolezanka skladajac tam w piątek miała numer ok.160
        • Gość: buziaczek000 Re: AM Bydgoszcz IP: *.tktelekom.pl 08.06.06, 20:14
          Jak myślicie:ile jest już podań złożonych i jaki przewidujecie próg w tym roku?
          Będzie wyższy niż ub. roku?
          • Gość: ewe Re: AM Bydgoszcz IP: *.ols.vectranet.pl 09.06.06, 11:01
            dzis dzwonilam i powiedzieli mi ze podan jest ponad 600, ale w tamtym roku w
            Bydgoszczy tez bylo duzo podan a prog praktyczie najnizszy :) trzeba czekac nie
            ma wyjscia :)
            • Gość: skarpeta Re: AM Bydgoszcz IP: *.comel / *.static.metro.comel-it.com 09.06.06, 14:24
              Ja byłam we wtorek . Na farmacje dostałam numerek 220. Ale ludu tam było.
              Kolejki pod kasą kolejki i przed pokojem. A jeszcze wtedy był tydzeń do końca
              terminów. Z tego wszystkiego zapomniałam zobaczyc ile miejsc jest
              przewidzianych na poszczególne kierunki. sic!
              • Gość: :) Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 17:08
                monstersgame.pl/?ac=vid&vid=17038801
                • Gość: buziaczek000 Re: AM Bydgoszcz IP: *.tktelekom.pl 10.06.06, 18:42
                  A jaki przewidujecie próg w tym roku?
                  • Gość: ja... Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 18:47
                    ja przewiduje ze bedzie 280 ptk bo jak widzisz wszyscy tu pisza jakie maaj
                    wspaniłe wyniki wiec .. nie ma co bedzie 280 ptk jak poł polski napisało na 100
                    % kazdy przedmiot :] smiechu warte :]
                    • Gość: buziczek000 Re: AM Bydgoszcz IP: *.tktelekom.pl 10.06.06, 20:04
                      Rzeczywiście w tej chwili to wszyscy piszą i liczą na 100%,ale realny próg
                      według mnie nie będzie wyższy jak w ubiegłym roku.Jak myślicie?
                      • Gość: ja... Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 20:09
                        sądzę iż też tak śądzę jak Ty :):) hehe a tak na powaznie to masz racje ..
                        maturabyła trudniejsza i nikt mi nie powie bo ja akurat mam porównanie pisałm
                        trzy matury .. no mysle ze ebda nizsze bo 1) mniej jest maturzystów(idze niż)
                        2) tylko 5 % zadawało fizyke z czego ponad połowa idze na politechnike na
                        której potrzeba jest fizyka (u mnie w szkole w tamtym roku fizyke zdawało koło
                        36 osob z czego 3/4 szło na medycyne w tym roku zdawało koło 30 a na medycyne
                        szły 3...3) no .. własnie tak mysle:)
                        • Gość: buziaczek000 Re: AM Bydgoszcz IP: *.tktelekom.pl 11.06.06, 13:18
                          Właśnie ja też tak uważam,bo niestety matura była dużo trudniejsza niż
                          poprzednie,i progi mogą się obniżyć.Dzięki.
    • Gość: c100 Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 15:19
      tak tylko dlaczego topowymi tematami na forum sa klimaty medyczne;)?
    • Gość: gość Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 19:25
      aaaaa tam gadanie
    • Gość: buziaczek000 Re: AM Bydgoszcz IP: *.tktelekom.pl 12.06.06, 14:51
      Czy ktoś z was wie,ilu jest chętnych do Bydgoszczy?Dzisiaj jestbostatnie dzień
      składania dokumentów.
      • Gość: Gonextgo Re: AM Bydgoszcz IP: *.chello.pl 12.06.06, 19:03
        Ja dzisiaj skłądałem i byłem 820,a za mną jeszcze pare osób :) więc życze
        powodzenia wszystkim, może w październiku z większoscią was sie spotakam jeśli
        wszyhstko dobrze się ułoży
        • Gość: jk Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 19:37
          a na co skaładałes???
          • Gość: Gonextgo Re: AM Bydgoszcz IP: *.chello.pl 15.06.06, 19:14
            Składałem na lekarski,ale wiem, że jeszcze sporo było podań, ktore przyszły
            pocztą,a jeszcze wtedy ich babki nie otwierały bo nie miały czasu, wiec trudno
            mi powiedzieć, ile może byc wszystkich podań.Wyniki bedą pewnie w II połowie
            lipca jak wszyscy będą mieli świadectwa i będzie po testach kwalifikacyjnych
            • Gość: Magdzik Re: AM Bydgoszcz IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 15.06.06, 19:44
              21 Lipca;-) Wszedzie są wtedy wyniki..... A do 14 lipca masz dostarczyć
              świadectwo amturalne;p
    • Gość: bobek Re: AM Bydgoszcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 19:01
      hej czy ktoś wie, kiedy pierwsze listy rankingowe?
    • Gość: buziaczek000 Re: AM Bydgoszcz IP: *.tktelekom.pl 15.06.06, 20:13
      A jaki przewidujecie prog na lekarski?
      • Gość: patyczek Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:17
        miknimum 300 punktow mniej napewno nie bedzie
        • Gość: kitz Re: AM Bydgoszcz IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 15.06.06, 20:19
          LOL...to najleprza odpowiedz jakie do tej pory mi bylo dane przeczytac na tym
          forum...ludzie uspokujcie sie. Przeciez to i tak nie da wam nic czy bedziecie
          wiedziec jakie sa progi czy nie.
          • Gość: patyczek Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 21:06
            no ale kazdy chce zeby padly takie propozycje progow, tak zeby oni sie zalapali
            :) i sie uspokoili :)
            • Gość: kitz Re: AM Bydgoszcz IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 15.06.06, 21:18
              ja szczerze mowiac nie mysle aby progi sie bardzo zmienily od zeszlego roku.
              Jak popatrzycie na progi z przed lat...nawet 8 gdzie jeszcze byly testy, to
              zawsze wystarczylo miec te 63-65 procent mozliwych punktow zeby sie dostac. Ja
              mysle ze 195 trzeba bedzie miec na wiekrzosci uczelni...no moze na UJ bedzie
              troche trudniej. A to ilu jest kandydatow na jedno miejsce nie ma nic do
              progow. Bo wszystko przeciez zalezy od tego najwyzszego wyniku i ile tych
              wynikow jest. Tak na prawde moja siostra w tamtym roku zdawala na uj i miala
              237 pkt. Byla 73 na liscie przyjętych. Tak wiec jak widac nie bylo az tyle
              ludzi przed nia. Granica zaciera sie do piero przy koncu listy ale mysle ze jak
              ktos ma 200pkt to nie ma sie czego obawiac. Dostaniecie sie na bank.
              • wawawa10 Re: AM Bydgoszcz 15.06.06, 22:25
                no ja bym akurat sie nie zgodzila...po pierwsze, logiczne jest, ze im jest
                wiecej osob na miejsce, tym trudniej sie dostac:]]]] tego chyba nie trzeba
                wyjasniac, prawda?! kolejny powod, dla ktorego progi powinny byc zdecydowanie
                wyzsze, jest taki, ze osoby, ktore (wedlug wlasnych obliczen) maja po troszke
                wyzej niz 100 pkt nie zlozna na AM (z pewnymi wyjatkami, oczywiscie), bo szkoda
                im marnowac swidectwa...w zeszlym roku na AM skladal kazdy, kto tylko zdawal
                maturke z 3 przedmiotow, bez wzgledu, ile sobie pkt na liczyl, poniewaz nic nie
                bylo wtedy oczywiste i nawet nie mozna bylo przewidywac jakichkolwiek progow,
                teraz natomiast mozemy porownywac swoje przypuszczalne wyniki do zeszlorocznych
                progow, kazdy przez to sklada glownie tam, gdzie jego przypuszczalny wynik
                bylby wyzszego od zeszlorocznego progu.Na to juz nikt nie zwrocil uwagi, a
                uwazam, ze to ejst bardzo istotny element. nie bede wspominac o maturzystach
                zeszlorocznych, ktorzy poprawiali sobie wyniki juz 2 razy...jak byly egzaminy,
                kazdy, kto do nich podchodzil mial "czyste "konto - ile sobie danego roku
                nazbierales, tyle pkt miales, a teraz sprawa z pkt jest zupelnie inna... mozna
                miec tylko wiecej...z moich znajomych bardzo duzo ludzi poprawailo mature i
                mallo kto nie mial wyzszego wyniku... NIE PISZE TEGO, ZEBY "WYSTASZYC
                KONKURENCJE"... po co mialabym to robic:] chcialam tylko przedstawic istotna
                sprawe... o ktorej ejszcze nikt nie wspomnial.pozdro PS o blokowaniu miejsc
                przez tych, ktorzy maja naprawde zajebiste wyniki juz nie wspomne;]
                • Gość: agcias Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 22:36
                  w tym roku, to ile jest osob na 1 miejsce nie ma znaczenia. skoro teraz mozna
                  skaladac na wszystkie uczelnie medyczne to wiadomo ze liczba osob bedzie wyzsza
                  niz w zeszlym roku. ale i tak w koncu dana osoba bedzie musiala sie zdecydowac
                  na jedna uczelnie, bo przeciez na wszystkich naraz nie bedzie studiowac :] (a
                  co za tym idzie zwolni miejsce)
                  • Gość: patyczek Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 22:39
                    qale jesli srednia z zeszlego roku wynosila x a teraz bedzie x-20 to progi sie
                    obniza :)
                    • Gość: patyk Re: AM Bydgoszcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:46
                      rozumowanie typowe dla czterolatki
                      • Gość: patyczek Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 08:47
                        chyba dla doroslej osoby

wytlumacz mi prosze jak progi moga wzrosnac gdy kazdy bedzie mial np o 10
                        punktow mniej??

masz odzywki jak moja niedorozwinieta kuzynka
                        • Gość: patyk Re: AM Bydgoszcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 15:39

Gość portalu: patyczek napisał(a):
                          masz odzywki jak moja niedorozwinieta kuzynka

brawo dla kuzynki! bardzo trafnie potrafi cię ocenić!! chyba jednak to nie Ona
                          jest niedorozwinięta...
                          • Gość: patyczek Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 16:36
                            niedosc ze glupi to czytac nie umie <lol>
                      • Gość: patyczek Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 08:50
                        a poza tym powiedz mi kto cie spłodził?? POMSZCZĘ CIĘ!!
                • Gość: kitz Re: AM Bydgoszcz IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 15.06.06, 22:42
                  wszysko pieknie ladnie tylko jak ktos zlozy na 12 am i nawet sie na wszystkie
                  dostanie to przeciez moze wybrac tylko jedna. pozatym w tym roku mature
                  rozszezona z fizy zdawalo tylko 24000 ludzi. Chyba nie myslisz ze wszyscy to
                  kandydaci na AM. Sa jeszcze bardziej oblegane kierunki chodzby informatyka,
                  architektura, elektronika i inne politechniczno-inzynieryjne kierunki ktore
                  fizyki wymagaja. Pozatym trzeba brac jeszcze poprawke na to ze wiele osob 11
                  lipca sie rozczaruje. Ja dobrze pamietam sensacje w tamtym roku. Mozesz sobie
                  nawet na tym forum poszukac jakie rewelacyjne genialne mieli wszyscy
                  przewidywania co do swoich punktow. Tez trabili ze progi beda nieziemskie po
                  250 punktow zeby sie dostac...a potem buuuuuuuuu....rzeczywistosc sie okazala
                  zupelnie inna.
                  Pozatym ilosc kandydatow bedzie duza tylko w pierwszym naboze, potem wszystko
                  sie zmieni. A zobaczysz ze ci co slabiej wypadli beda oblegac np szczecin...i
                  choc tam moze byc 15 osob na jedno miejsce to wcale nie znaczy ze progi tam
                  beda najwyzsze...to nie zalezy od ilosci osob tylko od jakosci. Wiadomo ze np
                  na UJ zawsze wala najlepsi i tam progi sa najwyzsze choc wcale nie jest
                  najwiecej kandydatow....
    • Gość: :) Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:29
      :)
      • Gość: buziaczek000 Re: AM Bydgoszcz IP: *.tktelekom.pl 21.06.06, 15:07
        W Bydgoszczy na lekarski jest 8 osób na miejsce.Zanosi się ,że w całej Polsce
        będzie ogrom ludzi.
        • Gość: kasia Re: AM Bydgoszcz IP: *.bsk.vectranet.pl 21.06.06, 15:52
          Własnie dzis sie tez tego dowiedziałam ze wychodzi ok 8 osób na miejsce, ide do
          apteki kupuje melise zapisuje sie na joge bo to co bedzie sie działo po 21 lipca
          to bedzie prawdziwa proba nerwów :), i mysle ze teraz nie ma co obstawiac ze
          prog sie nie zmieni ( moze w drugiej bedzie cos koło tego ) ale w pierwszej
          nastawiam sie na mocne 200 i wiecej, i to jest róznica w ilosci osób na miejsce
          np do Bydgoszczy trzeba byc od 1000 osób lepszym !! to jest naprawde ogromna
          ilosc:) moze w drugiej sie nieco uspokoi choc szczerze mysle ze progi z tamtego
          roku nie bede miały nic wspolnego z zeszłorocznymi. obym sie myliła..:)
          • Gość: pik Re: AM Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:16
            wiesz co ja mysle ze pierdoły opoiwadasz .. w tamtym roku na famacje tez było 8
            os na miejsce i jakos progi nie były nie wiadomo jak wysokie .. matura poszła
            słabo umiecie to zorozumiec ze 87 to nie sa sami geniusze??a tych z 86 roku
            którzy poprawili mature nie jest jakis niwiadomo ile?? progi nie wzorsna ..
            zostana takie jak sa albo nawet zmaleja .. liczba osob na miejsc to zaden
            wykładnik zrozum .. w tamtym roku na biologie było 6 osob na miejsce a prog
            wynosił 66% z biol rozszerozej to duzo??? NIE!!! no więc właśnie..wiem wiem
            biologia to nie to samo co medycyna ale chciałam tu tylko przytoczyć ilośc osob
            na miejsce adekwatną do progupołowa z nas złozyła na wiecej nz jedna
            uczelnie .. wiec wiezcie sie w garsc i nie mówcie ze w bydgoszczy bedzie porg
            200 bo taki nie edze!!!!! najwyzszy w tamtym roku to 209 ale to w krakowie ...
    • Gość: lol Re: AM Bydgoszcz IP: *.tvgawex.pl 23.06.06, 21:06
      bylam dzis na cm umk - 1162 podan <lekarski>
    • Gość: orlando di lasso Re: AM Bydgoszcz IP: *.torun.mm.pl 24.06.06, 07:01
      Mowa o Akademii Muzycznej?
      • Gość: lol Re: AM Bydgoszcz IP: *.tvgawex.pl 24.06.06, 18:28
        no przeciez napisalam w nawiasie LEKARSKI...
    • leonidas1987 Re: AM Bydgoszcz 14.07.06, 16:46
      up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka