Dodaj do ulubionych

studiowanie na AM w Gdansku

14.06.06, 16:26
czy ma ktos jakies informacje na temat studiowania medycyny w Gdansku?? czy
jest b ciezko? jacy sa wykladowcy, itp? prosze o wszelkiego rodzaju
informacje :) pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: patyczek Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:47
      tu jest blog dziewczyny ktora studiuje na AM w Gdańsku

medyk.blog.pl/
    • Gość: terianin2005 Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:08
      witam,
      słyszałem ze w gdańsku jest bardzo cięzko i wogule jest dużo więcej niż na
      innych am (np głupi egzamin z embriologi- podono na innych am go nie ma)
      ale i tak sie nie zniechecaj- ja tez tam składam papiery...tak więc do
      zobaczenia w gdańsku ;)
      pozdrawiam
      • Gość: kitz Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 15.06.06, 23:11
        na kazdej am jest egzamin z embriologii...a pozatym jakbyscie byli normalni to
        byscie chcieli miec jak najtrudniej zeby sie jaknajwiecej nauczyc...przeciez
        sam papierek za was ludzi leczyc nie bedzie
        • Gość: :) Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 15.06.06, 23:13
          wiesz co.... nadgorliwość gorsza od faszyzmu
          • Gość: kitz Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 15.06.06, 23:19
            i dlatego po lekarzach z Polski potem na zachodzie musza wszystko poprawiac???
            heh...tylko my i tak zwalamy ze u nas nie ma technologii...ale tak to jest jak
            ludzie po najmniejszej lini oporu i tylko patrza zeby sie jakos
            przeslizgac...do cholery przeciez w waszych rekach bedzie spoczywac czyjes
            zycie, chyba lepiej zebyscie wtedy wiedzieli co robicie
            • Gość: :) Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 15.06.06, 23:22
              <lol2> poprawiac???/ to powiedz mi po cholere ich chca....??
              • Gość: kitz Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 15.06.06, 23:28
                a gdzie ich chca...prosze pokarz mi...bo jestem juz tu pare lat i obracam sie w
                kregach lekarzy z Polski, CZech, Wegier...i niestety tutaj jest wystarczajaco
                lekarzy i wcale im ludzi z europy nie trzeba...to my chcemy tam wyjezdzac.
                Zreszta idz sobie na am i potem sprobuj sam...to zobaczysz jak bedzie latwo...a
                i na pewno na lotnisku urzednicy cie witac nie beda hehehe
                • Gość: ;) Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 15.06.06, 23:31
                  przejedź się np. do biura pracy w tychach-> oferty z angli, irlandi,
                  niemiec...??? a poc o mają mnie witać?:| sorry ale post o witaniu nie był
                  mój.... a pozatym wykształcony osobniku pisze się pokaż , a nie pokarz...
                • Gość: :) Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 15.06.06, 23:33
                  I wiesz co zauważ, ze ty jeako jedyny amsz tutaj inne zdanie, Ty tutaj robisz
                  za najmądrzejszego?? w poniższym poście tez próbujesz udowodnić jaki Ty mądry
                  jesteś i obeznany.
                  • Gość: patyczek Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:34
                    bo ona tam jest i wie jak to wyglada??

bo rzeczywistosc jest inna to juz jest zle??
                    • Gość: :) Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 15.06.06, 23:37
                      no pewnie....ona jest lekarzem... w kazdym kraju eurpoejskim... i w kazdym ejst
                      tak samo?
                      • Gość: patyczek Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:38
                        w kazdym jest inaczej niz w waszej wybujalej fantazji
                        • Gość: :) Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 15.06.06, 23:39
                          choelra zapraszam do biura pracy e tychach....... ul. budowlana iles tam......
                          zobaczysz mase ofert nie 2 , nie 3 ale 15 czy 20!!!
                          • Gość: patyczek Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:41
                            ale nie jest powiedziane ze tyle bedzie za 7 lat
                            • Gość: :) Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 15.06.06, 23:42
                              Ale mówimy o teraxniejszosći!!!
            • Gość: agcias Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:30
              przepraszam, ale pieprzysz farmazony... wcale tak nie jest! chca naszych
              lekarzy bo sa swietnie wyszkoleni. nawet nie mozna porownac poziomu edukacji
              polskich lekarzy i zachodnich, np z niemiec. jak sie nie znasz to sie nie
              wypowiadaj.
              • Gość: patyczek Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:33
                A SKAD TY TAKA WSZECHWIEDZACA??

zawialo jakas mania i wyzszoscia
                i nie badz taka do przodu bo cie z tylu zabraknie :P
              • Gość: kitz Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 15.06.06, 23:36
                to ty pieprzysz farmazony....ja mowie o USA a nie o Niemczech czy Irlandii.
                • Gość: :) Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 15.06.06, 23:39
                  "i dlatego po lekarzach z Polski potem na zachodzie musza wszystko
                  poprawiac??? " Niemcy gdzie leżą??
                  • Gość: patyczek Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:40
                    chyba wazneijsze jest gdzie lezy wyrostek robaczkowy a nie Niemcy

• Gość: :) Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 15.06.06, 23:41
                      wiesz co ta twoja odp. jest teraz nie na temat... :)
                      • Gość: patyczek Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:42
                        no fakt
                        pogubilam sie
                        jak male dzieci :/
                    • Gość: kitz Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 15.06.06, 23:45
                      dokladnie...a niestety w USA jeszcze nie widzialam przypadku np. zaszycia kogos
                      po usunieciu wyrostka...tylko ze ten wspanialy lekarz zapomnial wczesniej
                      usunac pewne instrumenty chirurgiczne z pacjenta...takie rzeczy to tylka nasi
                      polscy "wykrztalceni" lekarze potrafia...no ale jak ktos juz przed ogloszeniem
                      wynikow sie zastanawia gdzie latwiej studiowac i gdzie bedzie mniej nauki to co
                      sie dziwic...ehhh to na pewno z powolania i checi bycia najleprzym.
                      • Gość: :) Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 15.06.06, 23:47
                        wiesz co ci powiem nie wrzucaj wszystkich do jednego worka....... dobra? Bo
                        jesli teraz tak robisz, to w przyszłosci z pacjentami będzie pdoobnie??
                        tymaczem idę spac i dobranoc życze...
                        • Gość: kitz Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 15.06.06, 23:50
                          ja nie wrzucam wszystkich do jednego worka tylko daje wam opinie osoby
                          doswiadczonej przez ten system...
                      • Gość: agcias Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:51
                        dobrze, niech wam bedzie wy "patrioci" - w polsce sa najgorsi lekarze. ja tylko
                        marze zeby sie dostac na jakakolwiek am, skonczyc ja i zostac lekarzem i leczyc
                        ludzi w taki sposob, aby zmienili zdanie o polskiej sluzbie zdrowia.
                        a co do wyboru am, to mi np wcale nie chodzi o poziom tylko o traktowanie
                        studenta. w szczecinie na PAMie student pierwszego roku jest traktowany gorzej
                        niz g***o... ale jak trzeba to i przez to sie przejdzie...
                        pozdrawiam wszystkich :)
                        • Gość: kitz Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 16.06.06, 00:01
                          i zycze ci zebys sie dostala bo masz glowe na karku...ja wcale nie twierdze ze
                          wszyscy Polscy lekarze sa do kitu.
                          Znam osobiscie pewnego profesora i uwazam ze jest niesamowity...ale niestety to
                          sa wciaz jednostki. Winie za to system naszej rekrutacji ktory nie wylapuje
                          niestety najleprzych i tych ktorzy maja wielkie powolanie
        • Gość: terianin2005 Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:14
          ja słyszałem ze jest tylko w gdansku- ale może masz racje...ja tak tylko
          słyszałem od kolesia z 2go roku
          pozdrawiam
          • Gość: jaA Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 15.06.06, 23:19
            dobrze slyszales
            • Gość: maja Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.mikolow.net 15.06.06, 23:53
              na Slamie nie ma osobnego egzaminu z embrio - jest zbiorczy po pierwszym semestrze z biologii, który zakresem obejmuje m.in. genetykę, embriologię i parazytologię
          • Gość: agcias Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:21
            ja uwazam ze na kazdej akademii medycznej jest podobnie- czyli b duzo nauki :P
            nie mniej jakos wydaje mi sie ze AMG jest bardziej przyjazne studentowi, niz np
            PAM, gdzie na pierwszym roku student to gorzej niz g***o ://
            jezeli sie myle to wyprowadzcie mnie z bledu :P

terianin2005 - miejmy nadzieje ze sie spotkamy ;) (bo to bedzie oznaczalo ze
            oboje sie dostaniemy :) )
            • Gość: :) Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 09:01
              najciezej jest na Ligocie

• leiy_laa Re: studiowanie na AM w Gdansku 19.06.06, 23:43
                Ja mam znajomych z PAMu i muszę stwierdzić, ze opinie są baardzo różne. Częsć z
                nich mówi, ze rzeczywiście uczelnia jest bardzo "zdehumanizowana" inni z kolei
                wogóle sie z tym nie zgadzają, mówią, ze trafili na milych ludzi, asystentów
                wykladowców. Ci drudzi powtarzają "zależy na kogo trafisz:)" Widac jedni mają
                szczescie, a inni pecha!
    • Gość: up Re: studiowanie na AM w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:22
      up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka