Dodaj do ulubionych

Kto i na co na AGH!!!!

• Gość: krzycho Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:06
      893 pkt starczyło na Telekomunikacje. Jestem przyjęty lol
      • Gość: maks87 Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:10
        A dostal sie ktos na elektrotechnike? Ja mam 524 pkt i mam napisane "lista
        rezerwowa". A moze ktos wie czy musze skladac jakies podanie czy to
        automatycznie by mnie przyjeli jesli czesc ludzi przyjetycc zrezygnuje?
        • plecionka Re: Kto i na co na AGH!!!! 24.07.06, 18:11
          Pisz, napisac nie zaszkodzi, poszukaj w drukach:)
    • Gość: Magda Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.veo.pl 24.07.06, 18:08
      był ktoś na uczelni i widział te listy? są wywieszone jakieś listy rezerwowe?
      ma ktoś napisane na swoim koncie tak jak ja :lista rezerwowa na pierwszym
      wybranym przeze mnie kierunku???
      • plecionka Automatyka i robotyka 24.07.06, 18:16
        To jak z ta automotyka i robotyka na EAIE? Dostal sie ktos?
        • Gość: socj Socjologia IP: *.autocom.pl 24.07.06, 18:19
          Jestem przyjęta!!!!!!!
          • plecionka Re: Socjologia 24.07.06, 18:19
            Super! A ile mialas punktow?
            • Gość: socj Re: Socjologia IP: *.autocom.pl 24.07.06, 18:32
              miałam 763 punkty, nie wiem od ilu przyjmowali, ale najważniejsze, że się dostałam:)
              jej, jak ja się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: 666 Re: Socjologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:20
            a ile mialas punktow? bo rozumiem ze na socjologie?
      • Gość: grzesko Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:23
        sa wywieszone listy rezerwowe, np ja jestem na takiej dla Inf Stosowanej na
        EAIiE i na www tez mam napisane w stanie rekrutacji "lista rezerwowa"
        • Gość: maks87 Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:30
          Na tych listach to jest wywieszone wedlug punktow, tak? No bo w necie to tylko
          mam napisane "lista rezerwowa" wiec nie wiem czy jestem na tej liscie pierwszy,
          po srodku czy ostatni. Jesli tak jest to moze ktos z Was moglby mi sprawdzic
          ktory jestes w kolejce? Chodzi mi o elektrotechnike, mialem 524 pkt.
          • Gość: grzesko Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:35
            rzecz w tym ze wlasnie nigdzie nie ma podanych punktow, listy wywieszone na
            aghu byly wypisane alfabetycznie wiec nie wiadomo ile kto ma punkto i ile komu
            brakuje...
            • Gość: Magda Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.veo.pl 24.07.06, 18:39
              a na tych listach rezerwowych dla poszczególnych kierunków było tak na oko po
              10 osób, po 100 osób czy ile?
              • Gość: grzesko Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:44
                po okolo 10% miejsc na kierunku przyklad: inf stos 125 przyjetych 12 osob na
                rezerwowej
          • plecionka Re: Kto i na co na AGH!!!! 24.07.06, 18:38
            Ja sie moge jutro sprobowac dowiedziec czegos w komisji rekrutacyjnej. Napisz mi swoje dane na meila gazetowego, to jutro zapytam. Oferta wazna tylko jest jestes spoza Krakowa!
            • Gość: Gość Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:42
              Plecionka rozumiem z poprzedniego postu ze startowalas na socjologie, skoro
              bedziesz jutro w komisji moglabys sie dowiedziec o progu i liscie rezerwowej
              cos wiecej i pozniej podzielic sie z nami na forum?;>
              • plecionka Re: Kto i na co na AGH!!!! 24.07.06, 18:45
                Hm, w sumie to nie startowalam na socjologie, tylko na automatyke i robotyke na EAIE, ale jesli mieszkasz daleko od Krakowa to moge podejsc:)
                • Gość: ? Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:49
                  To jakie wkoncu byly te progi??
                  • plecionka Progi 24.07.06, 18:54
                    Problem w tym, ze nikt nie wie:(
    • plecionka Re: Kto i na co na AGH!!!! 24.07.06, 19:06
      Ja sie tak nie bawie! Wciaz nie moge obejrzec swojej strony! Tzn. kolezanka powiedziala mi, ze sie dostalam na automatyke i robotyke na EAIE (877pkt), ale to jednak nie to samo co zobaczyc na wlasne oczy:(
      • Gość: gosciu Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 20:04
        do tych co sie dostali, a beda rezygnowac - piszcie na jakim kierunku zwolni sie
        miejsce! PROSZE!
        • Gość: T. Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.06, 21:08
          Może zrezygnuję z EAIiE... ale się zastanawiam... z tego co widzę to był bardzo
          oblegany kierunek.. Zastanawiam się co jest lepsze AGH czy UJ...
          • Gość: T. Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.06, 21:11
            Sorki nie dopisałem... może zrezygnuję z infy na EAIiE
          • Gość: grzesko Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:17
            nie mozna okreslic co lepsze ;) zalezy co chcesz robic:) pamietaj - agh
            elektronika, fizyka itd.. UJ-matematyka matematyka i matematyka :) sama w sobie
            informatyka na obu uczelniach jest na wyrownanym poziomie
            • gucia13 Re: Kto i na co na AGH!!!! 24.07.06, 21:25
              Ja się kurde zastanawiam czy warto iść na matme stosowaną na AGH
              • Gość: grzesko Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:38
                warto warto bardzo ciekawy kierunek, no chyba ze myslisz tez nad innym
                kierunkiem ?
        • Gość: j Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:28
          a ktoś rezygnuje z geodezji?
          • Gość: k. Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.bsk.vectranet.pl / 194.246.108.* 24.07.06, 21:41
            ja - być może - o ile dostanę się na matematykę na UJocie :)
            • gucia13 Re: Kto i na co na AGH!!!! 24.07.06, 21:45
              Jesteś przekonana co do tego kierunku?
              Dlaczego wybrałaś akurat UJ? Co przeważyło?
              • Gość: k. Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.bsk.vectranet.pl / 194.246.108.* 24.07.06, 22:04
                na geodezji jest fizyka ;))
                ale w sumie sama nie wiem, tę fizykę z pewnością dało by się pokonać :).
                Ale ta czysta matematyka, hm, jest kusząca :D
                • Gość: asio Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:34
                  874pkt, dostałam się na inżynierie biomedyczną
                  • Gość: szerkan Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:40
                    Yo jest ktos kto sie dostal na zarzadzanie Zarzadzanei i ninzynieria produkcji
                    bo ja mam 596 pkt i jestem na liscie rezerwowej I nie wiecie czy musze cos
                    wyslac jak jestem na liscie rezerwowej czy pozostaje mi tylko czekac ?
                    Pozdrawiam
                    • Gość: jw Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 16:02
                      wysyłać nie musisz, wystarczy że umiałabyś szukać :P
                      www.ukr.agh.edu.pl/faq/index.php#pyt6
                      • Gość: on Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: 82.160.57.* 25.07.06, 18:02
                        mam pytanko moze ktos wiec
                        dostałem sie na infe stosowana na fizyce ale bede dawał na wolne miejsca na
                        infe na Elektrycznym wydziale i mam pytanko moze ktos wie :)

mam dawac dokumenty na tą moją infe co sie dostałęm teraz i jak sie dostane to
                        oni sami mi przenoszą dokumenty czy dopiero jak bedzie sprawa jasna po II
                        rekrutacji ( napisałem do nich maila ale mi nie odpowiedzieli) wiec jakto jest?
                        • Gość: esta33 Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.bie.lama.net.pl 25.07.06, 18:12
                          ile miałeś punktów na tą infę n awydz. Fiz.? Bo podobno tam był niższy próg niż
                          na WEAIiE
                          • Gość: on Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: 82.160.57.* 25.07.06, 19:52
                            850
                            • Gość: dsada Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: 82.160.57.* 25.07.06, 19:53
                              a wogole gdzie sie składa podanie na wolne miejsca????
                              • plecionka Re: Kto i na co na AGH!!!! 25.07.06, 21:00
                                W Uczelnianej Komisji Rekrutacyjnej.
                    • Gość: asia86 Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 19:56
                      A skad wiesz ze jestes na liscie rezerwowej? u mnie nic takiego nie pisalo a
                      tez sie nie dostałam
                      • Gość: j Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 20:38
                        kto jeszcze bedzie zwalnial miejsce?
                      • plecionka Re: Kto i na co na AGH!!!! 25.07.06, 21:03
                        Na listach rezerwowych jest malo miejsc, tylko po ok. 10% z ilosci, ktora przyjmuja na kierunek. Widocznie mialas za malo punktow, zeby sie na niej znalezc. Ale zawsze mozesz zlozyc podanie na wolne miejsce, a nuz lista sie przesunie o tyle, ze Cie przyjma.
                        • Gość: asio Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 17:23
                          piszcie jeszcze kto się dostał na jakie kierunki i ile mieliście punktów
                          • puchiko na co sie dostaliscie? 28.07.06, 15:35
                            Matematyka Stosowana
                            • Gość: ognos Re: na co sie dostaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:55
                              elektronika i telekomunikacja 856 pkt
                              • Gość: k. Re: na co sie dostaliscie? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 28.07.06, 22:11
                                geodezja i kartografia
                                • Gość: ses Re: na co sie dostaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:54
                                  troche z innej beczki; dostaliscie juz listy o przyjeciu badz nie przyjeciu na
                                  studia z AGH ?
                                  • Gość: ? Re: na co sie dostaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:06
                                    Jakie listy??
                                    • Gość: ses Re: na co sie dostaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:29
                                      przeciez napisałem : "o przyjeciu badz nie przyjeciu na studia z AGH ?"
                                      • Gość: ! Re: na co sie dostaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 00:21
                                        No ale zwykle listy, poczta:D?
                                        • plecionka Re: na co sie dostaliscie? 29.07.06, 11:01
                                          Tak, chociaz nie powinny byc takie calkiem zwykle bo polecone:)
                                          • Gość: asio na co sie dostaliscie i gdzie zamieszkacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:11
                                            w jakim rejonie szukacie mieszkań? i wogóle gdzie szukacie, czy tylko w
                                            internecie czy moze gdzieś jeszcze?
                                            ja jestem w trakcie poszukiwań i ceny generalnie są tragicznie wysokie,
                                            szczególnie jak się chce w rejonie Miasteczka,
                                            może macie jakieś ciekawe źródła informacji o ogłoszeniach miaszkaniowych
                                            pozdrawiam :)
                                            • Gość: k. Re: na co sie dostaliscie i gdzie zamieszkacie? IP: 194.246.108.* 11.09.06, 13:07
                                              up ;]
                                              • Gość: ! Re: na co sie dostaliscie i gdzie zamieszkacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:14
                                                Blisko AGH to raczej nie masz cos teraz znalesc.
    • Gość: madylion Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.toya.net.pl 12.09.06, 16:25
      Fizyka techniczna. Juz sie boje ;)
      • Gość: k. Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.bsk.vectranet.pl 12.09.06, 17:13
        geodezja i będę mieszkała w akademiku. przynajmniej przez miesiąć ;]
        także się boję! ;]
        • Gość: asio Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 11:14
          hej, wiecie może kiedy będzie inauguracja roku i gdzie?
          bo na stronie to mają informacje zeszłoroczne
          P.S. a ja już znalazła mmieszkanie dawno temu i to nawet niedaleko uczelni :)
          • Gość: . Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 16:45
            .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka