Dodaj do ulubionych

eRejestracja na UAM

11.07.06, 22:59
Mam pytanie,czy rejestracja przez internet na uam jest obowiazkowa? bo
chcialam jutro jechac zlozyc papiery,ale nie moge sie zarejestrowac bo strona
jest ciagle przeciazona... myslalam ze to nie jest obowiazkowe ,ale teraz juz
nie wiem...
Obserwuj wątek
    • Gość: Agiciak Re: eRejestracja na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 23:03
      Tak psyche, jest obowiazkowa.
      • Gość: Ja Re: eRejestracja na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 23:10
        Możesz wydrukować wzór podania chyba ze strony rekrutacyjnej i wypełnić go
        ręcznie. Ale na niektórych kierunkach (np. politologia, socjologia), panie
        odbierające papiery zażyczyły sobie podań wydrukowanych na komputerze - można
        to było zrobić u nich na miejscu, ponoć zero problemu.
        • Gość: Agaciak Re: eRejestracja na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 23:15
          Niestety, jesli pojdziesz bez elektronicznie wypełnionego podania to skieruja
          Cie do budynku C i bedziesz musiał wypełnic i wydrukoiwac:)
    • Gość: krew Re: eRejestracja na UAM IP: *.icpnet.pl 12.07.06, 08:24
      a wiecie jak to jest z tymi zdjeciami? pisza tam o nosniku multimedialnym... i
      co w ogole sie dostarcza? swiadectwo, podanie, orzeczenie lekarskie, odwod
      wplaty, zdjecia. cos jeszcze??
      • anialobuziara Re: eRejestracja na UAM 12.07.06, 11:36
        a to nie jest tak że zdjęcia + orzeczenie lekarskie dostarczamy dopiero jak
        nas 'ewentualnie' przyjmą..?
        • Gość: Agaciak Re: eRejestracja na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:32
          aniu masz racje. zdjecia, orzeczenia i inne bajery dostarcz sie po przyjeciu na
          studia.
          • anialobuziara Re: eRejestracja na UAM 12.07.06, 14:47
            dzieki bardzo=)nie wiesz czy można wysłać dokumenty pocztą? mam spory kawałek
            do poznania..
            • Gość: Agaciak Re: eRejestracja na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:50
              Oczywiscie, ze mozesz:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka