Dodaj do ulubionych

Pomocy AM Białystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

12.07.06, 14:57
Pomocy !!!!!!!!!!! Dzisiaj wchodzę na swoje konto, aby uzupełnić wyniki
a tu jest napisane - bład danych, proszę zgłosić się do biura rekrutacji
nie wiem co jest grane, o co chodzi, zachwile zwariuje HELP, HELP, HELP!!!!!!!
Czy ktoś się już logował na swoim koncie AM Białystok i uzupełnił wyniki, a
może macie podobny problem. Błagam, pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: salimali Re: Pomocy AM Białystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 15:59
      hej ja tez tak mam dzowniłam i babka mi pwoiedziała zebym sie zalogowała za
      godzine .. było to o 15 ale teraz strona jest niedostepna .. spoko psoko oni
      chyba montuja dopiero ta strone!!!
      • Gość: medyk Re: Pomocy AM Białystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.06, 16:03
        Ja już uzupełniłem działało 30 min temuu
        • Gość: salimali Re: Pomocy AM Białystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 17:18
          uuuu teraz jest niedostepna :/ jutro od 11 mozna sie logować
          • aaa Re: Pomocy AM Białystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.06, 18:00
            u mnie już wszystko w porządku, uzupełniłam wyniki bez problem, ale przyznam
            że na początku troche mi podskoczyło ciśnienie i spanikowałam, dzięki za
            wsparcie!
            • Gość: salimali Re: Pomocy AM Białystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 18:02
              ej a kiedy uzupełnias???
              • Gość: salimali Re: Pomocy AM Białystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 18:03
                Przepraszamy!!!

Z przyczyn technicznych serwis rekrutacyjny i wprowadzanie ocen będzie dostępne
                13.07.2006 od godziny 11:00 tam jest taki komunikat na stronce...
    • Gość: hkg Re: Pomocy AM Białystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.euro-net.pl 12.07.06, 19:30
      mam prozbe, mozecie mi powiedziec ile kosztuje odpis swiadectwa w bialymstoku?
      Z gory dzieki:)
      • hratli Re: Pomocy AM Białystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.06, 19:32
        a po co ci jest potrzebny odpis na amb, skoro tam dopiero potrzebuja swiadectwa
        po przyjeciu na studia. a od jutra jest samo wpisywanie wynikow w internecie?
    • hratli o rany po co panikowac???? 12.07.06, 19:32
      od jutra bedzie serwis dostepny ;/
    • Gość: nnnnnnn Re: Pomocy AM Białystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.man.busko.pl 13.07.06, 11:59
      zazdzwon do nich a nie trac zcasu naforum..
      • Gość: salimali Re: Pomocy AM Białystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:09
        zalogowaliscie sie na AMB?? bo mi cąły czas wyskakuje komunkat Przepraszamy!!!

Z przyczyn technicznych serwis rekrutacyjny i wprowadzanie ocen będzie dostępne
        13.07.2006 od godziny 11:00

]jest juz 12:( pomocy a jak tam dzwonie to nik nie odbiera ...
        • Gość: teraz Re: Pomocy AM Białystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 20:00
          Wczoraj wpisywalam swoje wyniki i bylo wszystko dobrze a dzisiaj jak to
          otwieram, zeby je sprawdzic pisze mi tak pod hasłem- ;autoryzacja nie powiodła
          się;. Miał ktoś podobny problem?
          • Gość: salimali Re: Pomocy AM Białystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 20:31
            ja weszłam wąłsnie i wsyztsko ok:)
    • Gość: lola Re: Pomocy AM Białystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 00:55
      u mnie wszystko w porządku
    • sweetie_yeah Re: Pomocy AM Białystok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 17.07.06, 21:57
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka