Dodaj do ulubionych

Geografia na UAM w Poznaniu

12.07.06, 16:43
Wybiera sie ktos? jakie macie wyniki z gegry?
ja mam z podst 88 i rozsz 78
Jak myslicie starczy to na kierunek Geografia ( bez specjalnosci , normalna)?
Obserwuj wątek
    • Gość: miu Re: Geografia na UAM w Poznaniu IP: *.echostar.pl 12.07.06, 17:19
      Ja tez się tam wybieram mam p 92 r68. Czy to prawda że poziom rozszrzony liczy
      się *2??
      • Gość: ja Re: Geografia na UAM w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:25
        ne, skladalam wczoraj i mowili ze oba poziomy po 1 razie. skladalam na
        geoinformacje - orientuje sie ktos jakie byly progi rok temu?
    • Gość: adziunia Re: Geografia na UAM w Poznaniu IP: 213.199.252.* 14.07.06, 12:23
      W ciagu ostatniej doby juz 3 razy to kopiowalam :/ wiecej nie bede :)
      gosp. przestrzenna - 259
      TiR-249
      geoinf- 243
      kształtowanie śr. - 234
      geogr- 230
      Tylko rok temu poziom rozszerzony byl mnozony razy 2 :)
      • sosek_s Re: Geografia na UAM w Poznaniu 14.07.06, 13:20
        > Tylko rok temu poziom rozszerzony byl mnozony razy 2 :)

w tym roku tez jest z tego co mi wiadomo...
        • Gość: ja Re: Geografia na UAM w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 13:48
          dzieki wielkie:)
          co do przelicznika no to nie wiem, tak mi powiedzial wczoraj pan ktory
          przyjmowal dokumenty - podst raz i rozsz raz. no chyba ze jemu sie cos akurat
          pomerdalo :]
          pozdro600
          • Gość: asiuna Re: Geografia na UAM w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:05
            Ja składam na gospodarke przestrzenną i geoinformację na UAM a z matury mam
            podst.94%, a rozsz.76%.Dopiero teraz dowiaduje sie ze w tym roku rozszerzenie
            liczą tylko raz to dziwne bo faktycznie w zeszlym roku było tak ze rozsz razy
            2. No w sumie nie wiem co by było korzystniejsze.Mysle ze dla tych którzy zdali
            lepiej rozszerzenie to jednak ten sposób z rozszerzeniem razy 2
            • Gość: czupik Re: Geografia na UAM w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:08
              a droga asiuniu jakby co to ile masz pktow z drugiego przedmiotu?;) ja tez
              startuje na gp i jezeli licza oba pojedynczo to mamy obie po 170 pktow z
              geografii ;>
              • Gość: asiuna Re: Geografia na UAM w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:19
                hmm drugi przedmiot czyli wos podstawa 80% i rozsz. 54% ale mysle ze moze
                znajdziemy sie w tej liczbie osób które nie będą musiały walczyć o ostatnie
                miejsca ;)
                • Gość: czupik Re: Geografia na UAM w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:38
                  no ja mam nadzieje ;) a wyniki bardziej pod koniec lipca czy moze bardziej na
                  poczatku sierpnia?:P
                  • Gość: asiuna Re: Geografia na UAM w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 18:54
                    nie mam pojęcia ale oby jak najszybciej :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka