seshel1 12.07.06, 16:43 Wybiera sie ktos? jakie macie wyniki z gegry? ja mam z podst 88 i rozsz 78 Jak myslicie starczy to na kierunek Geografia ( bez specjalnosci , normalna)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miu Re: Geografia na UAM w Poznaniu IP: *.echostar.pl 12.07.06, 17:19 Ja tez się tam wybieram mam p 92 r68. Czy to prawda że poziom rozszrzony liczy się *2?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Geografia na UAM w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:25 ne, skladalam wczoraj i mowili ze oba poziomy po 1 razie. skladalam na geoinformacje - orientuje sie ktos jakie byly progi rok temu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adziunia Re: Geografia na UAM w Poznaniu IP: 213.199.252.* 14.07.06, 12:23 W ciagu ostatniej doby juz 3 razy to kopiowalam :/ wiecej nie bede :) gosp. przestrzenna - 259 TiR-249 geoinf- 243 kształtowanie śr. - 234 geogr- 230 Tylko rok temu poziom rozszerzony byl mnozony razy 2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
sosek_s Re: Geografia na UAM w Poznaniu 14.07.06, 13:20 > Tylko rok temu poziom rozszerzony byl mnozony razy 2 :) w tym roku tez jest z tego co mi wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Geografia na UAM w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 13:48 dzieki wielkie:) co do przelicznika no to nie wiem, tak mi powiedzial wczoraj pan ktory przyjmowal dokumenty - podst raz i rozsz raz. no chyba ze jemu sie cos akurat pomerdalo :] pozdro600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiuna Re: Geografia na UAM w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:05 Ja składam na gospodarke przestrzenną i geoinformację na UAM a z matury mam podst.94%, a rozsz.76%.Dopiero teraz dowiaduje sie ze w tym roku rozszerzenie liczą tylko raz to dziwne bo faktycznie w zeszlym roku było tak ze rozsz razy 2. No w sumie nie wiem co by było korzystniejsze.Mysle ze dla tych którzy zdali lepiej rozszerzenie to jednak ten sposób z rozszerzeniem razy 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czupik Re: Geografia na UAM w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:08 a droga asiuniu jakby co to ile masz pktow z drugiego przedmiotu?;) ja tez startuje na gp i jezeli licza oba pojedynczo to mamy obie po 170 pktow z geografii ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiuna Re: Geografia na UAM w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:19 hmm drugi przedmiot czyli wos podstawa 80% i rozsz. 54% ale mysle ze moze znajdziemy sie w tej liczbie osób które nie będą musiały walczyć o ostatnie miejsca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czupik Re: Geografia na UAM w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:38 no ja mam nadzieje ;) a wyniki bardziej pod koniec lipca czy moze bardziej na poczatku sierpnia?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiuna Re: Geografia na UAM w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 18:54 nie mam pojęcia ale oby jak najszybciej :D Odpowiedz Link Zgłoś