Dodaj do ulubionych

ŚLAM czy Wrocław?

12.07.06, 20:31
Nie udielam sie zbyt ostro na tym forum... ale mam do was pytanko;) Jak
myślicie, gdzie w tym roku będzie wyzszy próg.. na am we wrocławiu czy na
ślamie. Mam równo 200 pkt i sie zastanawiam gdzie złożyć świadectwo. Dodam
jeszcze że próbuje jeszcze na stomatologie do wrocławia.

Poza tym bardzo mało forumowiczów pisze ze wybiera się do wrocławia.
Dlaczego?

I jeszzce jedno... wierzyć tym co piszą, że mają 250pkt czy nie... jak kto
woli. Osobiście nie znam nikogo kto miałby powyżej 230, a w mojej
miejscowości na 4 bardzo dobre licea tylko 4 osoby maja wynik powyżej 200pkt.
O waszej prawdomówności przekonamy się za 2 tygodnie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Sylvia Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:41
      Ja też złożyłam do wrocławia i do ligoty. Zdecydowałam się dziś na ligotę. Ale
      tak ogólnie myślę, że w tym roku będzie niższy do wrocławia bo wszyscy się
      przestraszyli ubiegłorocznych progów...
      Poprawiałam maturę 2razy i myślę, że wystarczy na ślam :)
      (Mam minimalnie mniej od ciebie)

Nie wierz tym co mają 250. Ale też nie dawaj im satysfakcji, że im wierzysz.
      • Gość: piece_by_piece Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:43
        trochę mnie uspokoiłaś... choc nadal nie wiem gdzie złożyc papiery... ehh... :)
        Pozdrawiam:)
        • Gość: Sylvia Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:47
          A które miasto ci się bardziej podoba?
          • Gość: piece_by_piece Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:48
            wolałabym wrocław:)
            • Gość: jolka Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:50
              napisz jak liczysz te punkty i na jaki kierunek we wrocławiu?
              • Gość: piece_by_piece Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:53
                ja próbuje na stome i zastanawiam sie gdzie złozyć 2 świadectwo- na lekarski na
                ślam czy na wrocławską. am. a pkt bierzesz i dodajesz procenty z rozszerzonej
                biologii chemii i fizyki
            • Gość: Sylvia Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:50
              Bo ja poszłam za śladami znajomych. Mam w ligocie więcej przyjaciół i myślę, że
              będzie mi tu lepiej. Tylko właśnie te Katowice nie są idealne:(
              • maly-patyczek Re: ŚLAM czy Wrocław? 12.07.06, 21:06
                ehh znajomych to ja mam wszedzie

skladaj tam gdzie bedziesz sie lepiej czula

pozdrawiam

ostatnio za miły patyczek :)
    • Gość: madzia Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:16
      mam 218 % :) skladam na wroclawska na stome i na lekarski - slam

wydaje mi sie ze na lekarski prog bedzie nizszy we wroclawiu bo duzo osob sie
      przestraszylo ubieglorocznego progu...a wyniki wygladaja bardzo roznie: u mnie
      w klasie niektorzy maja mniej niz 200 (niektorzy duzo mniej) a za to inni maja
      duuuzo - max 266!! jeszcze z 4 osoby maja w opkolicach 230 - 240 - dodam tylko
      ze to 7 lo ;)
      • maly-patyczek Re: ŚLAM czy Wrocław? 12.07.06, 21:18
        a ja 5 lo krk

ale i do wroclawia i do katowic musisz dac orginal ... jak to zrobisz??
        • Gość: piece_by_piece Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:22
          nieprawda bo w zabrzu mażna dać odpis ten wystawiony przez oke
          • maly-patyczek Re: ŚLAM czy Wrocław? 12.07.06, 21:22
            niee orginal
            zreszta na slemie mozesz skladac albo na lek albo na stome
            • Gość: madzia Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:24
              do wroclawia mozna doniesc do 21 lipca, wiec jak cos to zabiore swiadectwo z
              katowic bo juz chyba beda listy wywieszone
              • maly-patyczek Re: ŚLAM czy Wrocław? 12.07.06, 21:26
                od 21 do 28 wiec nie wiadomo kiedy
              • maly-patyczek Re: ŚLAM czy Wrocław? 12.07.06, 21:27
                od 21 do 28 wiec nie wiadomo dokladnie kiedy
            • Gość: piece_by_piece Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:26
              dzwonilam jak i bylam osobiście <z mama;)> i panie w dziaknacie- w zabrzu, tak
              na stomatologii jak i na leku powiedzialy ze ten odpis z oke jak i oryginal
              jest traktowany na równi, więc można... poza tym we wrocku na lekarskim też
              możan odpis z oke
              • Gość: madzia Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:31
                mi tez powiedzili ze moge dac odpis ;)
          • maly-patyczek Re: ŚLAM czy Wrocław? 12.07.06, 21:31
            w dziekanacie mowili albo tu albo tu

• Gość: piece_by_piece Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:32
              tak... bo na ślam nie mozesz i na stome i na lekarski ale odpis przyjmują co
              oznacza, że mozesz oryginal dac na inna uczelnie. Mi też przeciez mówili ze nie
              moge jednocześnie na stome i na lekarski
      • Gość: piece_by_piece Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:21
        a 7 lo to jakies specjalne bo ja sie nie znam;) ? nie jestem z wrocłąwia
        • Gość: madzia Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:26
          to taka "maszynka medykow" co roku jakies 85 % ludzi sie tam wybiera ale
          przyjmuja "tylko" 70 %.....szkola ktora slynie z wysokiego poziomu biologii i
          chemii
          • Gość: piece_by_piece Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:27
            aha dzieki:) to u was pewnei rewelacyjne wyniki:) a Ty iel masz?
            • Gość: madzia Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:29
              218 wiec tak raczej dobrze ;)
              • Gość: piece_by_piece Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:31
                a duzo osób ma powyżej 200?? Bo u mnie w szkole... ale nie jestemy szkola
                biologiczno-chemiczna;) powyżej 200 maja tylko 3 osoby na przyklad
          • maly-patyczek Re: ŚLAM czy Wrocław? 12.07.06, 21:28
            moja szkola to fabryka olimpijczykow :P

na cmuj dostaja sie prawie wszyscy :)
    • Gość: Justyna Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:58
      I znowu się zaczyna przechwalanie:D

To która szkoła jest najlepsza? Do której posłać dzieci?
      • Gość: Kfjatuszek Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:00
        tu nie chodzi o przechwalanie tylko do ktorej szkoly złożyć papiery aby sie
        dostac...
        • Gość: Justyna Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:05
          TYLKO TEMAT ZESZEDŁ NA LO
    • Gość: ala Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 12.07.06, 22:08
      ja dzisiaj skladalam do zabrza i pani w dziekanacie przyjela odemnie odpis notarialny nawet :) takze nie macie sie czym stresowac :) do wroclawia tez skladam i chyba jednak zdecyduje sie tam :):):) punktow troszke mam ale nie bede sie przechwalac :) mam nadzieje ze zobaczymy sie we wroclawiu :):):)
      • Gość: piece_by_piece Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:11
        jestes pewna ze odpis notarialny?! mi mowili w dziaknacie ze notarialny nie
        moze byc? pytalas sie czy tak mozna?!
        • Gość: ala Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 12.07.06, 22:52
          przyjeli odemnie i od trzech moich innych kolezanek odpisy notarialne troche pomarudzili ze z odpisami notarialnymi jest wiecej roboty ale wzieli :) wiec odpisy moga byc
          a zanim zlozylam tez dzownilam do dziekantau i powiedzieli ze tylko oryginal napisalam maila i powiedzieli ze odpis ten co cke wydaje tez moze byc, kolezanki mam dzownila jej powiedzili ze odpis notarialny tez przyjmuja....
          maja tam zamieszanie ale powtarzam jeszcze raz wzieli od nas odpisy notarialne wiec takie tez moga byc
          pozdrawiam i zycze powodzenia
    • Gość: dziubaczek Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:29
      Wrocław Wrocław Wrocław Wrocław Wrocław Wrocław Wrocław Wrocław Wrocław Wrocław
      To takie piękne miasto... pozdro
    • Gość: biedronka Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:13
      ja oddałam na oba
    • Gość: kfjatek87 Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 10:05
      ,mnie osobiście wydaje się, ze w tgym roku próg we wrocku bedzie niższy niz na
      slaskiej
    • Gość: dorota Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: 194.146.219.* 13.07.06, 10:37
      Co Wy? na wrocławską AM próg na pewno będzie wysoki. Ci co twierdzą, że będzie
      niższy tylko chca uspokoić swoje sumienie. Na stomatologię porównywalnie do
      ubiegłego roku zlikwidowali miejsca, więc siła rzeczy powinnien wzrosnąc. Poza
      tym w tym roku można ponoc składac na rózne AM w Polsce., każdy będzie próbował
      co mu szkodzi
    • Gość: wreoc Re: ŚLAM czy Wrocław? IP: *.man.busko.pl 13.07.06, 11:22
      wroclaw
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka