Dodaj do ulubionych

PWr rekrutacja wyniki

14.07.06, 20:16
Własnie otrzymałam wiadomosc z polibudy w internetowym portalu o tresci:
"Zostałaś zakwalifikowana do przyjęcia na preferencję:PO-W12-EIT- - -ST-M-WRO"
i co z tym dalej?! jak mam to rozumiec? Czy oznacza to ze moge juz czuc sie
przyjeta?!
prosze o odpowiedz

Obserwuj wątek
    • Gość: Czuk Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:50
      tez to dostalem :)
      chyba oznacza to przyjecie, teraz musisz do 22 dostarczyc dokumenty pozostale,
      jako potwqierdzenie checi studiowania wlasnie na pwr... ja sie zastanawiam jak
      to zrobic i nie odciac sobie drogi na PW, gdzie wyniki beda 24 prawdopodobnie
      dopiero :/
      • Gość: michal294 Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 22:07
        a ile mielsicie pkt bo ja nic takiego nie dostalem jezscze a mam 361.4
        • Gość: klops miesny Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.chello.pl 14.07.06, 22:30
          aco to PWr? Tzn, co znaczy to r? hm?
          • Gość: klops miesny Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.chello.pl 14.07.06, 22:33
            juz wiem! sorry za glupie pytanie :P
        • Gość: Czuk Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 00:05
          wydzial PPT, 363 pkt
          • Gość: Czuk Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 00:06
            Informatyka ofcourse ;P
      • Gość: kejt Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 08:38
        masz dwa swiadectwa. mozesz jedno złozyc na PWr, a drugie trzymac na PW.
        Ewentualnie pozniej zabrać to co dałes z PWr
    • Gość: kejt Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 08:39
      przyjata to dopiero bedziesz jka zaniesiesz wszystkie dokumenty i wszystko sie
      bedzie zgadzalo.
      narazie jestes zakwalifikowana do przyjęcia.
      • Gość: estrellenka Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:43
        > przyjata to dopiero bedziesz jka zaniesiesz wszystkie dokumenty i wszystko
        sie
        > bedzie zgadzalo.

Czyli można zalożyć, że wyniki wystarczą do przyjęcia? Bo jak zobaczylam że na
        WEMiF na EiT jest zakwalifikowanych ponad 440 osób to zdalo mi się że to trochę
        za dużo i zaczelam mieć wątpliwości czy
        "zakwalifikowany" = "przyjęty jeśli dostarczy dokumenty" ;)

Chociaż...myślę że przyjąć mnie przyjmą ;) (385.1 pkt) ale i tak czekam do 21
        na wyniki rekrutacji na Śląskiej :) najwyżej 22 będzie rajd do Wroclawia:D
        • Gość: kalka Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 15.07.06, 12:35
          Wyglada na to,że na WEMiF przyjeci zostana wszyscy. Odsiew zrobią po pierwszym
          roku.
          • Gość: marcin Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:11
            tez mi przyszlo
            Zostałaś zakwalifikowana warunkowo (nie dostarczyłaś wszystkich wymaganych
            dokumentów) do przyjęcia na preferencję:
            Nr preferencji: 1 Symbol:P

tylko ze powinno byc zostales zakwalifikOWANY :D:D
            mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, bo juz wszystkim znajomym powiedzialem :)
          • Gość: sorrow16@wp.pl Re: PWr rekrutacja wyniki IP: 217.96.36.* 15.07.06, 13:13
            jestem na telekomunikacji juz :)

Zycze powodzenia wszytkim na studiach! Zwłaszcza tym, kóry w zyciu nie stykneli
            sie z rachunkiem całkowym i rózniczkowym :)

• Gość: p Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:25
              ja nie mialem :) mysle ze na architekturze nie bedzie tego za wiele :)
            • Gość: droga2 Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:01
              spoko nie bójcie się, bo każdy z was się na pewno spotkal z rachunkiem
              rózniczkowym i calkowym. Funcje, ciągi, pochodne. To włąśnie elementy RRC ;p
    • Gość: gosc Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.07.06, 15:40
      A mnie dali na rezerwowoa :(
    • Gość: honker Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:44
      Jest juz lista kandydatów do przyjecia na wydzial budownictwa???
      Jak ktos wie to prosze o linka bo nigdZie tego nie ma://////
      jest tylko ta dziwna wiadomość, a na innych wydzialach sa listy
      • Gość: Kasia Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:54
        na jakich wydziałach są listy w internecie? tylko na wemifie są.
        ogolnie listy wisza przy dziekanatach
        • Gość: honker Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:55
          a inne beda w internecie czy nie??
          • Gość: kasia Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:58
            ppodobno na IZ nie planują żeby były. wiem ze rok temu były na budownictwie i
            eka. na innych nie mam pojęcia.
            a na co się zakwalifikowaleś?
            • Gość: honker Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:02
              na budownictwo, tzn. chyba sie zakwalifikowalem bo to wywniskowalem z tych
              dziwnych wiadomosci, ale chcialem sobie sprawdzic jeszcze, zeby moc sie zaczac
              cieszyc:P
              • Gość: Kasia Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:04
                jeśli masz napisane zakwalifikowany to wszystko super
                a jesli zakwalifikowany warunkowo to musisz doniesc wszystkie dokumenty.
    • Gość: honker Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:04
      a nie wiesz czy zamierzaja te listy dzis opublikowac w necie??
      • Gość: Kasia Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:05
        nic mi o tym nie wiadomo.
        nie maja takiego obowiazku.
        było mowione o 3 sposobach: wiadomosc systemowa, listy przy dziekanatach, list
        pocztowy
        • Gość: honker Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:07
          to dzieki wszystko juz wiem:) ide swietowac:)
          • Gość: marysia Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 18:04
            ta lista na WEMIF jest świetna - 450 kandydatów w tym tylko !!! 31 dziewczyn!
            • zielone.pojecie Re: PWr rekrutacja wyniki 15.07.06, 18:06
              nie 450 tylko 415! A ja jestem jedna z tych 31 kobietek ktore zostaly
              zakwalifikowane i wcale nie nazekam tylko jakos tak dziwnie sie czuje
              • Gość: lol Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 18:07
                Ja tam widzie 447...
                • Gość: lol Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 18:09
                  nawet 448...

zielone pojecie - jest jeszcze jedna strona po tych 415...
              • Gość: Kasia Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 18:10
                Jesteście na gronie? jest grono polibudy i tez dla pierwszaków. jak was nie ma
                dajcie majle to wysle zaproszenie ;p
                • zielone.pojecie Re: PWr rekrutacja wyniki 15.07.06, 18:15
                  zielone.pojecie@gazeta.pl
                  • Gość: Kasia Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 18:16
                    wysłane, ale gazeta lubi odrzucac, sprawdz w razie co czy nie masz w spamie ;p
                  • zielone.pojecie Re: PWr rekrutacja wyniki 15.07.06, 18:18
                    dziekuje bardzo :]
                    • Gość: Kasia Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 18:21
                      nie ma za co.
                      i powodzenia na EiT.
                      Ja prawdę mówiąc tam bym wiecej szkody niz porzytku narobiła. jakos nie miałąm
                      odwagi złozyc na taki jakis elektroniczny kierunek. choc z jednej strony bym
                      chciała ;p
                      • zielone.pojecie Re: PWr rekrutacja wyniki 15.07.06, 18:30
                        wszystko dziala ale grona polibudy nie umiem znaleść
                        • Gość: Kasia Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 18:31
                          jak masz z boku takie niebieskie pole, kliknij na "grona tematyczne" (drugie od
                          dołu) i potem jak masz "szukaj grona" wpisz politechnika wrocławska.
                          albo wejdz na moj profil i tam jest link ;p
                          • zielone.pojecie Re: PWr rekrutacja wyniki 15.07.06, 18:32
                            ok mam! dzieki ;]
    • Gość: :P Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 18:40
      Mozecie mi wytłumaczyc co to oznacza...
      dostałam sie czy nie?
      a więc:

"Kandydat "zakwalifikowany warunkowo" na dany kierunek i rodzaj studiów
      zostanie przyjęty na I rok
      studiów, jeśli do 22. 07.2006, do godz. 15, dostarczy do dziekanatu właściwego
      wydziału pozostałe
      brakujące dokumenty, w tym świadectwo dojrzałości i pod warunkiem zgodności
      danych decydujących
      o umieszczeniu na liście zakwalifikowanych, zawartych w złożonym i podpisanym
      przez kandydata podaniu.
      Status "zakwalifikowany" oznacza, że dany kandydat złożył już wszystkie
      wymagane dokumenty."

• zielone.pojecie Re: PWr rekrutacja wyniki 15.07.06, 18:42
        jak zaniesiesz papiery i to co napisene bylo w twoim podaniu bedzie z nimi
        zgodne to mozesz czuc sie juz studentka
        • Gość: Kasia Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 18:43
          czuc sie studentka to po immatrykulacji ;p
      • Gość: Kasia Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 18:43
        powinnas miec jeszcze jedna wiadomosc. ale pewnie masz i jest
        napisane "zakwalifikowana" albo "zakwalifikowana warunkowo". to znaczy, że
        jeśli do 22 przyniesiesz reszte dokumentów, to pojawisz się na liście
        przyjętych.
        • Gość: zonk Re: PWr rekrutacja wyniki IP: 82.160.130.* 15.07.06, 19:04
          a ja mam coś takiego
          "Nie zostałaś przyjęta warunkowo (nie dostarczyłaś wszystkich wymaganych
          dokumentów) na preferencję:Nr preferencji: 3 symbol itd"

oprócz tego mam nr preferencji na tym wydziale 1 i 2 a o tym nic nie ma, tzn ze
          na preferencje 1 i 2 sie dostalem czy tez nie?? i o co chodzi z ta wiadomoscia
          powinno byc zostales?
          • Gość: sb Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 19:29
            mam tak samo,a dostarczylam wszytskei dokumenty..:/
            • Gość: zonk Re: PWr rekrutacja wyniki IP: 82.160.130.* 15.07.06, 19:54
              no ja tez te ktore bylo trzeba do 8 lipca. a wiesz moze czy to znaczy ze na
              tamte poprzednie preferencje (kierunki) 1 i 2 sie dostalem? a nie dostalem tylko
              na ta preferencje 3?
              • Gość: aa Re: PWr rekrutacja wyniki IP: 82.160.130.* 15.07.06, 19:56
                jest gdzies lista kto sie gdzie dostal? bo slyszalem ze jest na jednym z
                wydzialow jest to podane
              • Gość: sb Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 20:00
                nie wiem co to znaczy, ja składałam na arch i nie wiem czy nie dostałam sie,bo
                mialam za malo punktow czy dlatego,ze nie dostarczylam dokumentow...:/
                • Gość: Czuk Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 21:17
                  to zobacz w Moje zgloszenia - dokumenty: szczegoly i zobacz czy masz
                  Oryginał potwierdzenia wpłaty administracyjnej Dostarczony
                  Podanie o przyjęcie na studia Dostarczony
                  • Gość: Kasia Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 21:21
                    jezeli nie dostaliscie sie na 3 preferencje to na 1 i 2 tez nie.
                    bo to szło na zasadzie. brakuje ci pnktow na 1 preferencje, to jesli starcza
                    dostajesz sie na druga, jesli nie starcza to na 3, chyba, ze w ogole nie starcza

po prostu sie nie dostaliscie ;(
                  • Gość: zonk Re: PWr rekrutacja wyniki IP: 82.160.130.* 15.07.06, 21:24
                    pewnie ze mam wsyzstko dostarczone, nawet w na gorze w zgloszeniu mam napisane
                    zakwalifikowany warunkowo, a wiem tylko tyle ze nie przyjeli na kierunek ktory
                    mam na wydziale zaznaczony jako 3. A nie wiem co z tymi dwoma wyzej pref 1 i 2.
                    niestety za pozno to odczytalem i nikogo nie bylo w wydziale.
                    • Gość: kasia Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 21:27
                      a zapodaj tutaj całym tekstem tym ktory dostałęs
                      • Gość: lis Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 21:33
                        co ja mam myślec?? na 2 kierunki mam komunikat zakwalifikowany waruknowo, tzn.
                        że jak dostarczę dokumenty to już jestem?? Na trzeci kierunek mam komunikat ,że
                        jastem na liście rezerwowej ale to dotyczy 1 preferencji a co z pozostałymi 2i
                        3?? Tam też na rezerwowej czy w ogóle nie rozpatrywali??
                        • Gość: k Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 21:36
                          > co ja mam myślec?? na 2 kierunki mam komunikat zakwalifikowany waruknowo,
                          tzn.
                          > że jak dostarczę dokumenty to już jestem??

Tak. jak dostarczysz to znaczy ze potwierdzasz chęć studiowania i cię przyjmują

Na trzeci kierunek mam komunikat ,że
                          >
                          > jastem na liście rezerwowej ale to dotyczy 1 preferencji a co z pozostałymi
                          2i
                          > 3?? Tam też na rezerwowej czy w ogóle nie rozpatrywali??

nie mam zielonego pojecia, zadzwon do nich w poniedzialek
                      • Gość: zonk Re: PWr rekrutacja wyniki IP: 82.160.130.* 15.07.06, 21:44
                        a ja mam coś takiego
                        "Nie zostałaś przyjęta warunkowo (nie dostarczyłaś wszystkich wymaganych
                        dokumentów) na preferencję:Nr preferencji: 3 symbol itd"

a z tego co wiem od znajomych, (ktorzy mieli mniej pkt rekrutacyjnych) ze sie
                        dostali, a skladali na ten sam kierunek co ja, u mnie byl on oznaczony jako nr
                        pref 2. Wiec nie wiem o co chodzi z ta inf
                        • Gość: kasia Re: PWr rekrutacja wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 00:16
                          w poniedzialek dzwon
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka