Dodaj do ulubionych

UJ - pytanie o terminy

15.07.06, 19:26
jeżeli dziś wpłaciłam kasę i mi dali stempel z dziś, tj 15 lipca a
rejestracja na UJ jest do 17, czyli jakby nie doszło do 17 tylko dajmy na to
18 będzie u nich, to mi normalnie wezmą pod uwagę??
Obserwuj wątek
    • marr_s Re: UJ - pytanie o terminy 15.07.06, 19:35
      tym bardziej, że oni rekrutację potwierdzają tylko we wtorki i środy, z tego co
      jest napisane na koncie ERK... może mi ktoś powiedzieć jak to jest?
    • Gość: lala Re: UJ - pytanie o terminy IP: *.187.232.23.ip.airbites.net 15.07.06, 19:37
      rejestracja jest do 19 wiec spoko:)
      • marr_s Re: UJ - pytanie o terminy 15.07.06, 19:47
        do 19 lipca? yyyyyy... to ja coś źle chyba zobaczyłam:| żyję od jakiegoś czasu
        w przekonaniu, że do 17.
        • Gość: Zbyszek spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 22:20
          i tak pod uwagę biorą datę stempla pocztowego
          • Gość: Kasia Re: spokojnie IP: *.chello.pl 15.07.06, 23:17
            Nie jest tak, że biorą datę stempla, bo papiery mogą dojść po wywieszeniu listy
            przyjętych. Trzeba wysyłać priorytetem poleconym - 48 godzin gwarantowane.
            • Gość: asi_isa Re: spokojnie IP: 195.116.246.* 15.07.06, 23:24
              wyslalam priorytetem poleconym we wtorek - dzisiaj jest sobota , a ja dalej mam
              rejestracje nie potwierdzona - matury z matmy nie zdawalam, ale szacuje, ze to
              wiecej niz 48 godzin :P:P:P
              a z data spempla to prawda, ze ona jest decydujaca - tak jest napisane na
              stronie UJ ;)
            • Gość: Anijka Re: spokojnie IP: *.unicity.pl / *.tp.unicity.pl 15.07.06, 23:26
              A co z tym dostarczeniem "2 dni od rejestracji"? Wydrukowałam podania wieczorem
              w czwartek, ale sekretariat czynny dopiero w poniedziałek i wtedy też jadę
              osobiście dostarczyć, bo i tak muszę jechać na AP. Nie będzie chyba z tym
              żadnych problemów, nie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka