Dodaj do ulubionych

UWAGA! Nieprawidłowości w rekrutacji na ŚLAM

20.07.06, 20:27
UWAGA!!!!!!!!

Jednym z dokumentów, które składaliśmy na ŚLAM było oświadczenie o tym, że
nie składamy dokumentów jednocześnie na stomatologię i lekarski. Podobnież
wszyscy musieliśmy je złożyć - SKŁADANIE FAŁSZYWYCH OŚWIADCZEŃ TEGO TYPU TO
SPRAWA NADAJĄCA SIĘ DO PROKURATURY!!!

A co się okazuje? NA LISTACH PRZYJĘTYCH NA STOMIE I LEKARSKIM POWTARZA SIĘ
PRAWIE 20 NAZWISK! <oczywiście mam na myśli osoby, które zostały przyjęte na
studia>.

DOMAGAJMY SIĘ, ABY WŁADZE UCZELNI ZADZIAŁAŁY I CO NAJMNIEJ WYKREŚLIŁY Z LIST
PRZYJĘTYCH OSÓBY, KTÓRE ZŁOŻYŁY DOKUMENTY NA STOMĘ I LEKARSKI!

Moje gg: 1234532
mail: kach_a@o2.pl, ewentualnie komórka: 692822507
Obserwuj wątek
    • hratli a nalejpiej 20.07.06, 20:33
      to pewnie skreslic wszystkich do tego miejsca, na ktorym ty jestes na liscie.

no nie?
      • Gość: monikaa Re: a nalejpiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:36
        pisze wyraźnie na waszym formularzu : na jeden wydział się składa!!
      • eska87 Re: a nalejpiej 20.07.06, 20:41
        Nie, Hratli, ja i tak się dostanę <przyjęli od 200, jedna osoba ma 199, ja 198>.
        Wyraźnie było, że można składać na 1 kierunek, składaliśmy także oświadczenie
        dotyczące tej sprawy. Myślę, że nie można tak tego zostawić!
        • Gość: lol Re: a nalejpiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.06, 20:44
          o lol--
          • Gość: cez Re: a nalejpiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:49
            Ludzie walczcie o swoje i zostawiajcie tak tej sprawy!! nie pokazujcie, że w tym
            kraju rządzi bezprawie!!! Jakiego uczy nas Giertych, Nasz drogi minister!!!!
            • Gość: ... Re: a nalejpiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:56
              ciekawe czyje to dzieci tak zlozyly <lol>
            • insert_007 Re: a nalejpiej 20.07.06, 20:56
              no nie wiem.... na pewno juz oni znajda sobie jaks wymowke; a moze w niektorych przypadkach to tylko zbieg okolicznosci-te same nazwiska i imiona(nacaigany zbieg okolicznosci:) nie weim co o tym myslec; ale psrwiedliwosc musi byc; lepiej to wyjasnijcie; nie wiem jakis telefon do dzieknatu czy mail.....
              • eska87 Re: a nalejpiej 20.07.06, 21:01
                Jeśli kogoś to interesuje, to zamierzam tam jutro zadzwonić i zapytać, co
                zamierzają z tą sprawą zrobić. Jeśli w komisji rekrutacyjnej nic nie wywalczę,
                będę gadać z dziekanatem. Co dalej sie jeszcze okaże.
              • eska87 Re: a nalejpiej 20.07.06, 21:01
                Ach i to nie zbieg okoliczności - te osoby mają po tyle samo punktów na obu
                listach.
                • Gość: insert_007 Re: a nalejpiej IP: 80.51.251.* 20.07.06, 21:04
                  najlepiej wiec zadzwonic i wykasnic cale to nieporozumienie, chyba ze ci ludzie meili jakies specjalne wzgledy, nie weim: olimpijczycy czy cos:) a moze nie o to chodzilo w tej deklaracji??? chyba nie mogli takiego przekretu zrobic i publicznie ich przemycic???to byloby glupie!

ja wcale nie staram sie ich usprawiedliwic...
    • Gość: ..... Re: UWAGA! Nieprawidłowości w rekrutacji na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:56
      ciekawe czyje dzieci tak zlozyly <lol>
      • Gość: xyz Re: UWAGA! Nieprawidłowości w rekrutacji na ŚLAM IP: 194.117.241.* 20.07.06, 21:04
        właśnie w takich sprawach pisze się odwołania
        • Gość: :) Re: UWAGA! Nieprawidłowości w rekrutacji na ŚLAM IP: 213.17.145.* 20.07.06, 21:16
          panie w dziekanacie przyjmowaly teczki osob skladajacych podania na kierunek
          lekarski i stomatologiczny jednak nalezalo nie podpisywac tego oswiadczenia :)
          (tak kazaly:))
          • Gość: insert_007 Re: UWAGA! Nieprawidłowości w rekrutacji na ŚLAM IP: 80.51.251.* 20.07.06, 21:52
            jak jutro bezdieci wiedzieli cos wiecej po rozmowie z komisja rekrutacyjna, dziekanatem i czym tam jeszcze chcecie to dajcie znac:) czekam na dalszy rozwoj wypadkow:)
    • Gość: Papryczka Re: UWAGA! Nieprawidłowości w rekrutacji na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:46
      Eska zgadzam sie z toba w 100% i tez nie pozwole aby to ucichlo i nie wyszlo na
      swiatlo dzienne.Ja tez sie nie dostalam a bardzo chcialam ale sie nie poddaje i
      bede walczyc o swoje prawo!Co to ma być !!Juz na pierwszym kroku spotykamy sie
      z ludzmi ktorzy robia takie przekrety.Ble!!Eska moj nr gg(3277502) jakbys
      chciala porozmawiac-jestem gotowa na walke z tymi nieuczciwymi ludzmi!!!:(
      • Gość: ciekaw Re: UWAGA! Nieprawidłowości w rekrutacji na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:51
        a kiedy bedzie druga lista na slamie maja juz konkretny termin?
        • Gość: tacoma200 Re: UWAGA! Nieprawidłowości w rekrutacji na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 23:28
          a widzicie.. ja podania złożyłam na oba wydziały <panie z dziekanatu kazały nie
          podpisywac tego ośwaidczenia>... ale świadectwo doniosłam tylko na jeden
          keirunek- lwekarski, i tam tez sie dostalam
        • Gość: hehe Re: UWAGA! Nieprawidłowości w rekrutacji na ŚLAM IP: *.eranet.pl 20.07.06, 23:31
          nietety ale musze ostudzic wasz entuzjazm..za przeproszeniem g... zdzialacie bo
          tej kartki z zobowiazaniem tylko na jednen kierunek wcale nie trzeba bylo
          podpisywac...ja zlozylem na oby dwa, nie podpisalem kartki, pani w dziekanacie
          powiedziala ze wszystko gra i przyjela oby dwie teczki! takze lepiej cierpliwie
          czekajcie na kolejne listy ( tak jak np. ja) a nie wymyslajcie problemow z kosmosu
          • Gość: kasia Re: UWAGA! Nieprawidłowości w rekrutacji na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:04
            tez uważam, ż mało działacie... bo czego od slamu oczekujecie- że od nowa
            rekrutacje przeprowadzi bez tych co na 2 wydziały składali?! chyba śmieszni
            jesteście....
            • Gość: Kasia Re: UWAGA! Nieprawidłowości w rekrutacji na ŚLAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:35
              Kobieta w dziekanacie powiedziala mi ze nie moge na 2 kierunki!
              Sama chcialam nie podpisywac tego oswiadczenia, to powiedziala, ze mi teczki
              nie przyjmie!
              To dlaczego wy mogliscie, a ja nie???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka